Raport Ben Fulford (21.02.2023) – Sunt pe cale să anunțe un guvern mondial?   

 Auzim din mai multe surse că ei (nu noi) plănuiesc să anunțe un guvern mondial în viitorul apropiat. Surse din comunitatea de informații și din societățile secrete spun că pentru a realiza acest lucru, omenirea este supusă unei ceremonii de inițiere. Așadar, potrivit lor, pandemia și campania de vaccinare, războiul din Ucraina, OZN-urile și accidentele toxice sunt toate doar un teatru menit să forțeze masele să se supună unei autorități mondiale.

Aceasta sună ca o scuză pentru a evita tribunalele pentru crime de război în stilul Nürnberg, deoarece nu poate exista nicio îndoială că un număr mare de oameni au fost uciși în cadrul acestei „ceremonii de inițiere”. Există, de asemenea, o mulțime de dovezi că mafia khazară care a deturnat majoritatea guvernelor occidentale a încercat cu adevărat să omoare 90% din populația lumii. Au fost prinși de mai multe ori încercând să declanșeze un război nuclear, să răspândească boli, să provoace foamete în masă etc.

De asemenea, au încercat să impună un semn al controlului central al fiarei asupra tuturor banilor, alimentelor etc. cu ID-urile lor digitale și moneda digitală controlată central. Într-un semn că acest proces este în desfășurare, zilele trecute, când am întrebat de ce banca a împiedicat un coleg să trimită bani în străinătate, un bancher canadian i-a spus că „a eșuat procesul de screening”. El a folosit, de asemenea, expresia „dolar ONU”, pentru a se referi la ceea ce știm despre „dolarul american”.

În locuri precum Brazilia, acum leagă statutul de vaccinare cu plățile sociale etc., chiar dacă vaccinurile s-au dovedit acum toxice. Iată de ce: Această cerere de brevet Pfizer – aprobată la 31 august 2021- are scopul de a urmări contactul de la distanță a tuturor oamenilor vaccinați din întreaga lume. Ele vor fi sau sunt acum conectate la „internetul lucrurilor” printr-o legătură cuantică de frecvențe pulsatoare de microunde de 2,4 GHz sau mai mari de la turnurile celulare și sateliți direct la oxidul de grafen reținut în țesuturile grase ale tuturor persoanelor care au fost vaccinate. Citește din nou!

Priviți diferența la părul de pe braț

Stillness in the Storm Editor: Imaginea de mai sus a fost creată de Onion în 2009, vezi aici:  https://web.archive.org/web/20211004005512/https://www.theonion.com/shirtless-biden-washes-trans-am-in-white-house-driveway-1819570732

Pfizer a mituit FDA cu 2,8 mil. dolari pentru a aproba otrava, iată:

 Deși există motive întemeiate pentru a bănui că actualul rezident al Casei Albe nu este același om care a fost vicepreședinte sub Obama, această imagine este falsă și, prin urmare, nu este o dovadă validă pentru această afirmație. Deci, nu poate exista nicio îndoială că într-adevăr avem de-a face cu o încercare satanică de a prelua planeta, forțându-ne să ne supunem sau să murim de foame cu un semn al sistemului de control financiar bestial.

Nu numai că încearcă să ne înrobească, dar încă încearcă să ne omoare pe cei mai mulți dintre noi. Primim informații despre un nou impuls major pentru a începe al treilea război mondial real, care implică bătălii cu tancuri mai mari decât cele văzute în al doilea război mondial. Știrile rusești spun că „nava americană Arc Integrity a sosit în portul Gdynia [în nordul Poloniei], transportând până la 700 de unități din diverse echipamente militare, inclusiv tancuri Abrams și vehicule de luptă ale infanteriei Bradley, care vor fi folosite de legendara americană Divizia 1 Infanterie, cea mai veche divizie americană cunoscută sub numele de Big Red One… acesta este al douăzecelea transport de acest tip.” Cu alte cuvinte, a fost deja desfășurată o armată de tancuri americane cu 140.000 de unități de echipament militar. – https://anna-news.info/uslovnaya_yadernaya_bezopasnost_v_evrope/

Apoi, la Conferința de Securitate de la München de săptămâna trecută, la care au participat politicieni și experți din aproape 100 de țări, vorbitor după vorbitor a atacat isteric Rusia. De exemplu, actorul mascat care joacă rolul vicepreședintelui SUA Kamala Harris a spus: „Statele Unite au stabilit în mod oficial că Rusia a comis crime împotriva umanității”. În continuare, ministrul german al Apărării Pistorius spune că „Ucraina trebuie să câștige războiul”. Atunci premierul britanic Rishi Sunak a spus că „trebuie să ajutăm Ucraina să-și protejeze orașele de bombele rusești și dronele iraniene”. El s-a alăturat, de asemenea, SUA pentru a denunta „crimele de război revoltătoare” ale Rusiei.

Avem păsări în Roma și Kiev și acum au coborât în Mexic. Ce încearcă ei să ne spună?

De asemenea, primim rapoarte de la serviciile de informații poloneze și din alte surse că o invazie a unei armate ruse de 500.000 de oameni „vine din cinci direcții”. Problema cu această isterie este că nu se potrivește cu evenimentele de pe teren. După cum notează serviciile de informații poloneze, „public toată lumea este cu guvernul ucrainean, dar, în culise, a fost deja tratat”.

Cifrele reale ale războiului din Ucraina, stabilite de Mossad și publicate de Hürseda Haber [4] arată că raportul de putere este de 8 la 1 în favoarea Rusiei. Sunt 18.480 de morți pe partea rusă, față de 157.000 de partea ucraineană. Surse francmasoni P3 italieni adaugă că președintele ucrainean Volodymyr Zelinsky a fost ucis recent la ordinul lor. Sursele Mossad sunt de acord să spună că „adevăratul Zelensky a dispărut. Cel care apare în fotografii și videoclipuri este un avatar sau CGI. P3 este corect.”

Întrucât războiul din Ucraina s-a încheiat practic, toată această isterie anti-rusă exagerată arată ca o campanie de direcționare greșită. Surse MI6 spun că armata de tancuri gigant americană se află de fapt în Rusia și se alătură armatei ruse pentru o campanie masivă împotriva Chinei comuniste. Cu alte cuvinte, planul George Bush Sr. de a începe un nou război rece și de a face Rusia să pară un aliat chinez – doar pentru a se întoarce împotriva lor în ultimul moment – este activat.

Nu vrem să înlocuim hegemonia SUA cu hegemonia comunistă chineză”, explică o sursă rusă a FSB.

Cu toate acestea, Rusia pare să joace în continuare cu ambele părți, deoarece Tass raportează: ,,Moscova și Beijingul vor ține în curând o serie de discuții la nivel înalt, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov Dumei de Stat. El a spus că americanii încep acum să joace din nou, încercând să revină la o ordine mondială bipolară, de data aceasta cu China. .. „Statele Unite și aliații lor s-au străduit maniac să jefuiască lumea și să colecteze tribut de la omenire.” – https://tass.com/politics/1576891

Adevărata poveste este că rușii, împreună cu pălăriile albe occidentale și asiatice, vor o lume multipolară și nu vor să înlocuiască hegemonia SUA cu hegemonia comunistă chineză. Folosirea unei arme telurice împotriva Turciei a fost menită să avertizeze China că Occidentul deține astfel de arme și le-ar folosi împotriva Chinei dacă va fi forțat, spune o sursă de la Pentagon.

Sursele CIA adaugă: „Nici nu vă puteți imagina întreaga putere a armelor non-nucleare ale Rusiei. O instalație Pantsyr este capabilă să transforme o suprafață de 100 de terenuri de fotbal într-un deșert mort – lăsând inamicul fără tancuri, forță de muncă, avioane și fără UAV – DINTR-O LOVITURĂ! Bomba cu vid a Rusiei nu are egal în ceea ce privește puterea în lume. Mătură absolut totul – totul cade în pământ pe o suprafață de 300 de metri pe o rază! Și Rusia are mult mai mult. Pur și simplu nu are sens să arăți totul deodată.”

Mișcarea masivă și ascunsă până acum împotriva Chinei vine în timp ce corporația americană se clătina în pragul falimentului și a colapsului social. Guvernul SUA a ratat un termen internațional de plată pe 31 ianuarie și a fost în așteptare din 17 februarie. Portul Los Angeles confirmă o „scădere semnificativă” a volumului de producție în februarie. – https://www.freightwaves.com/news/beleaguered-los-angeles-port-pins-hopes-on-2nd-half-rebound

Între timp, regimul falimentar Biden se menține pe linia de plutire prin vânzarea rezervelor strategice de petrol și arme în timp ce fură pensii, Medicaid și orice altceva poate pune mâna, precum și tăierea bonurilor de alimente etc. Aceste „măsuri extraordinare” pot menține regimul până în jurul lunii iulie, potrivit Biroului de Buget al Congresului. – https://www.zerohedge.com/personal-finance/biden-administration-allowing-states-spend-medicaid-money-food-housing

Un colaps societal este, de asemenea, subteran în Statele Unite. Un prieten care a fost recent în Seattle raportează că centrul orașului este pustiu, magazinele sunt închise și un singur dispensar de marijuana este deschis. Acest tip de scenă se repetă în majoritatea orașelor din SUA. Criminalitatea este atât de gravă în Los Angeles, încât primarul avertizează oamenii să nu lase sticle de apă în mașini, deoarece oamenii ar putea sparge geamurile doar pentru a le lua.- https://www.dailynews.com/2023/02/16/can-lapd-chief-michel-moore-finally-get-serious-about-crime-in-los-angeles/

Întreaga așa-zisa președinție a lui Joe Biden a degenerat și ea într-o pură farsă. Urmărește mai jos cum „Biden” le spune reporterilor „Lasă-mă în pace, omule”, și apoi iese fără să răspundă la nicio întrebare după ce a discutat despre „obiectele aeriene” despre relațiile de afaceri ale SUA și ale familiei sale pe care le-a exprimat China. Observați Casa Albă falsă.

     Falsul Biden la falsa Casă Albă

Din acest motiv, mulți din vechea conducere a regimului văd războiul ca o cale de ieșire. Un general senior al Pentagonului mi-a spus odată: „Prefer să începem al treilea război mondial decât să ne pierdem locurile de muncă”.

 Cu toate acestea, China este foarte conștientă de aceste planuri și și-a pregătit propriile surprize. O sursă de informații canadiană spune că trădătorul comunist Justin Castrudeau a adunat în secret o uriașă armată chineză în baze subterane din Canada pentru un atac asupra SUA. Surse militare din Arizona raportează, de asemenea, că un aflux uriaș de chinezi de vârstă militară a invadat Statele Unite. Acest titlu pare să confirme acest lucru: „Arestările de imigranți chinezi care trec ilegal granița dintre SUA și Mexic au crescut cu 1.230% în ianuarie.” – https://www.washingtonexaminer.com/policy/immigration/arrests-of-chinese-citizens-illegally-crossing-us-mexico-border-jumps-1-230-in-january

Această bâlbâială de război ar putea fi la cel mai înalt nivel, deoarece negocierile pentru guvernul mondial sunt aproape de finalizare. În plus, nu există nicio îndoială că o mare parte din ceea ce vedem este frică pură. De exemplu, nu am reușit să confirm prin raportare analogică directă că deraierile trenurilor sunt reale, cu norii toxici care se răspândesc în toate direcțiile. Știm că a avut loc o deraiere a unui tren în East Palestine, Ohio și că a fost o farsă deliberată. A avut loc chiar acolo unde a fost filmată o emisiune Netflix despre un astfel de dezastru. Printre cei mai mari 10 proprietari de companii de căi ferate, Norfolk Southern Corp. se numără filiale Rockefeller, cum ar fi: Vanguard ; JPMorgan ; BlackRock.

    Catastrofă după deraierea unui tren în Ohio – SUA

https://pepelivesmatter.substack.com/p/ohio-chemical-train-derailment-movie

Se pare că au loc deraieri reale ale trenurilor, dar sunt urmate de rapoarte exagerate de fum toxic. Acesta este același model ca la Fukushima, unde o detonație reală și un tsunami au fost urmate de „rapoarte extrem de exagerate de „radioactivitate în Pacific””. Rockefellerii au o istorie lungă a acestor tipuri de operațiuni.

OMS (World Harm Organization), controlată de Rockefeller, sfătuiește, de asemenea, oamenii să se aprovizioneze cu medicamente antiradiații. Asta înseamnă că un accident nucleartoxic (real sau fals) este următorul pe agenda lor. Guvernul rus a avertizat în mod repetat împotriva unui astfel de plan.

Lansarea recentă a mai multor rapoarte de OZN-uri al autorităților americane și canadiene este un alt exemplu. Rușii par să fie implicați în chestiune, agenția oficială de presă Tass avertizând: „Valul american de panică și zgomot, apariția avioanelor de luptă și lansarea de rachete înseamnă că cineva va lovi o țintă care nu ar trebui atacată crescând probabilitatea unor incidente tragice.” – https://tass.com/pressreview/1575937

În următoarele săptămâni, poate chiar luni, trebuie să vă pregătiți pentru ca un program amplu și variat de frică să fie dezlănțuit împotriva voastră”, spune o sursă de informații poloneze. „Cu toate acestea, nimic din ceea ce te va speria nu se va traduce în acțiune fizică”, adaugă sursa.

Susținerea acestei frici este menită să aducă guvernarea mondială, a venit de la o masa rotundă a Summitului guvernului mondial din 2023, care a spus că un „șoc cert” va veni pentru a transforma „ordinea internațională” în guvern mondial.

Oamenii au încetat să mai creadă în barajul isteric constant al fricii care se revarsă din mass-media corporativă. Chiar și cu o întrebare menită să manipuleze oamenii, cum ar fi B. „Credeți că organizațiile naționale de știri nu au intenția de a induce în eroare”, 50% nu au fost de acord. Doar 25% au fost de acord, potrivit studiului. Dacă ați fi întrebat: „Organizațiile de știri induc în eroare intenționat oamenii?” te-ai fi apropiat de 70% acord. – https://knightfoundation.org/reports/american-views-2023-part-2/

Eșecul campaniei OZN de a speria oamenii (până acum) este un exemplu că oamenii nu mai cred în declarațiile guvernamentale. Guvernul a fost acum forțat să dea înapoi și să spună că a lansat doar baloane hobby de 14 USD. Cu toate acestea, recenta încercare eșuată de a induce o invazie extraterestră a scos la lumină o figură interesantă a cabalei. Se pare că multe dintre revelațiile OZN și „extratereștri” pot fi urmărite până la Laurence Spelman Rockefeller Jr. Iată ce a avut de spus o sursă CIA despre asta:

 „Laurence Rockefeller senior [sponsorul inițial al revelațiilor OZN/extratereștri] a ieșit din imagine din aproximativ 2004. Fiul său a preluat conducerea. Fiul său neoficial – John Podesta – a fost arestat la Gitmo. Există o clonă/dublură care a fost văzut în public. Aceștia doi lucrează într-un grup mai mare care conduce Project Blue Book. Ei sunt implicați în recentele observări. Ei sunt „manipulatorii de bani. Vor mai fi câteva viziuni, deoarece se concentrează asupra marelui extraterestru – Pregătiți invazia.”

Așa că haideți să aruncăm o privire asupra recentelor observări extraterestre.

    OZN noaptea ; OZN-uri la joasă altitudine ; OZN-uri magnifice ;

    OZN-uri pe cerul nopții  

Dar rețineți că acesta nu este sfârșitul lumii, ci sfârșitul Rockefeller World Theatre. Când se va termina, omenirea va fi eliberată.

    Sursa: http://benjaminfulford.net/

5 comentarii

 1. Zice chiar prima frază: „Auzim din mai multe surse că ei (nu noi) plănuiesc să anunțe un guvern mondial în viitorul apropiat”.
  Recomandăm să nu se încreadă nimeni nici în „ei” și nici în „noi”. Dincolo de această vânzoleală polarizată, in care cică unii ar fi pozitiv și buni și alții malefici, negativi și etc, e ALTCEVA și ALTCINEVA, care poate fi descoperit numai individual, fără bloguri, mesaje mărețe, maeștrii cu pălării de diverse culori etc. Atât!

  Apreciază

 2. Pai nu mai înteleg nimic, parcă Putin lucra cu Trump pentru eliberarea de cabală, acum aflu că Putin preia tancurile Abrahams si alte arme ale SUA pentru a lupta împotriva Chinei🤷‍♂️

  Apreciază

 3. Am înțeles . Dar am o singură întrebare!! S-au desființat puștile cu lunetă , să nu mai spun de alte arme sofisticate . Păi joe bideu 🚽 clona se plimbă în voie bună prin Ucraina și Polonia ,iar Fulford se vaită că americanii au trimis în Polonia tancuri și alte unelte de foc ? Și nu-i oprește nimeni ? Joe bideu 🚽 clona am văzut de zeci de ori că este un senil , dar domnilor, cum nimeni nu-i vine de hac ?? Adică ,scenariu ,mister dar gluma este groasă . Nu de mult se anunța că armata poloneză luptă împotriva ucrainienilor … bă băiete cred că se minte copios și de o parte și de alta . Nu știu, deja este prea mult…mai este până în 2024…dar totuși ….

  Apreciat de 1 persoană

  • Cred din ce in ce mai mult ca individul asta e dus cu capul. Acum cateva saptamani anunta ca mafia khazara a pierdut lupta, iar acum anunta instaurarea guvernului mondial. Nu prea e consecvent tipul.

   Apreciază

 4. Muuult popcorn mai avem de mancat !!!De la ei, de la voi…si uite asa conjugam pronumele personal !
  Ma intreb, cei care stiu ce e mai bine pentru noi ( pentru ca noi nu stim ), cand se vor hotara ca enough is enough !Intrebare retorica, evident !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s