Ce este Legea NESARA   

  Am mai publicat despre noul sistem financiar care este implementat acum la nivel mondial și de aceea am venit cu informații despre legea NESARA din nou, pentru ca oamenii să se lămurească și s-o înțeleagă, deoarece curând va fi anunțată public. Dar nu înainte de învingerea cabalei.

Legea NESARA este cea mai inovatoare reformă care a măturat nu numai SUA, ci și planeta noastră din întreaga sa istorie. Actul NESARA elimină Banca Rezervei Federale, IRS, guvernul din umbră și multe altele. Alianța Globală intenționează să implementeze o copie a NESARA numită GESARA pentru popoarele lumii. Deci la nivel global.

În anii 1860, bancherii străini supravegheați de Rothschild au preluat sistemele financiare din SUA și Globale. În 1871 , acest stat profund a reușit să schimbe Constituția SUA și a devenit oficial o corporație cunoscută sub numele de US Inc. US Inc. a fost falimentată de mai multe ori, cel mai devreme în 2008, când dolarul american a devenit oficial fiat. Iar din 1972 administrația Nixon a eradicate standardul de aur pentru dolar și de atunci se tipărește dolari fără acoperire material, ceea ce a dus la inflație după inflație. În epoca digitalizării dolarii sunt doar cifre în calculator pentru care cei care împrumută bani din bănci creează valoare adevărată.

  Un proces de revendicare al fermierilor americani, care în cele din urmă a devenit Legea NESARA, a fost început în anii 1970, după ce fermierii au început să-și piardă proprietatea în fața băncilor pe baza unor contracte frauduloase, manipulări de bani și fraudă judiciară. Până în 1978, generalul în retragere Roy Schwasinger Jr. a introdus un proces împotriva US Inc. de către Farmer’s Union, care a început să lucreze prin sistemul judiciar al SUA.

În procesul procesului care trecea prin sistemul judiciar al SUA, a fost scos la iveală în instanță că, la începutul anilor 1900, corporația privată din SUA, deținută de bancherii Rothschild, Rockefeller și alții, a schimbat ilegal Constituția, astfel încât să poată prelua Sistemul economic al SUA, astfel încât să înființeze și să dețină Federal Reserve System și IRS.

Dolarii contribuabililor americani au fost colectați de către IRS prin intermediul companiei americane deținute independent, apoi trimiși în City of London (centrul financiar al cabalei), deținut independent de coroana britanică, apoi banii au fost transferați către Banca Vatican, deținută independent, de unde au fost dispersați în băncile lor centrale din întreaga lume. Aproximativ o lună mai târziu, banii au fost returnați Băncii Centrale din New York, unde cetățenii americani au fost împrumutați cu dobândă pentru a-și folosi proprii lor bani – astfel ridicând Datoria Națională.

Până în anul 2000, procesul Uniunii Fermierilor a mers pe calea sistemului judiciar până la Curtea Supremă, care a decis în favoarea pretențiilor fermierilor. Procesul de succes a fost apoi prezentat Congresului, dar a fost nevoie de Navy Seals și Delta Force, cu armele în mână, pentru a se asigura că Congresul a adoptat Legea NESARA, Legea privind Securitatea și Reforma Economică Națională.

Bill Clinton era președintele SUA la acea vreme, dar nu avea niciun interes să semneze NESARA ca lege. Pe 10 octombrie 2000, la ordinele generalilor militari americani, Navy Seals de elită și Delta Force au luat cu asalt Casa Albă și, sub amenințarea armei, l-au forțat pe Bill Clinton să semneze NESARA. În acest timp, personalului de securitate al Serviciului Secret și al Casei Albe li s-a ordonat să se retragă, au fost dezarmați și li s-a permis să asiste la acest eveniment în baza unui ordin.

Clinton nu a implementat niciodată NESARA, nici președinții americani de după el, cu excepția lui Donald Trump, care era pe cale să îndeplinească sarcina cu ajutorul Alianței Globale.

În 2001, după multe negocieri, judecătorii Curții Supreme au ordonat actualului Congres să adopte rezoluții de „aprobare” a NESARA. Acest lucru a avut loc pe 9 septembrie 2001, la optsprezece luni după ce NESARA a devenit lege. Anumiți membri ai Congresului au decis că NESARA va fi ținută în secret în temeiul unui ordin de gag și au schimbat numele în Actul Național de Stabilizare și Recuperare Economică.

Multe grupuri puternice au încercat să împiedice implementarea NESARA. De la începuturile sale, George Bush Sr., guvernul corporativ, marile bănci și grupul Carlyle s-au opus NESARA. Pentru a păstra secretul, detaliile cazului și numărul dosarului au fost sigilate și revizuite în registrul oficial al Congresului, pentru a reflecta o monedă comemorativă, iar apoi a fost revizuită și mai recent. Acesta este motivul pentru care nu există înregistrări publice ale Congresului și de ce o căutare a acestei legi nu va da detaliile corecte decât după ce reformele vor fi făcute publice.

Legea NESARA impune ca cel puțin o dată pe an, să se facă un efort pentru a anunța publică legea. Trei judecători actuali ai Curții Supreme a SUA controlează comitetul responsabil de anunțul NESARA. Acești judecători și-au folosit autoritatea generală pentru a sabota în secret anunțul NESARA.

Pe 10 septembrie 2001, George Bush Sr. s-a mutat la Casa Albă pentru a-și ghida fiul cum să blocheze anunțul. A doua zi, pe 11 septembrie 2001, la ora 10 dimineața, ora de vară a estului, Alan Greenspan era programat să anunțe noul sistem al Trezoreriei SUA, iertarea datoriilor pentru toți cetățenii americani și desființarea IRS ca primă parte a anunțurilor publice a legii NESARA. Chiar înainte de anunțul de la ora 9 dimineața, Bush Sr. a ordonat demolarea World Trade Center pentru a opri calculatoarele bancare internaționale de la etajele unu și doi, din Turnul de Nord, ca să nu inițieze noul sistem al Băncii Trezoreriei SUA. Explozivii din World Trade Center au fost plantați atât de agenții CIA, cât și de cei ai Mossad (s-au folosit minibombe nucleare construite de Israel, n.b.) și au detonat de la distanță clădirea 7, care a fost demolată mai târziu în acea zi pentru a-și acoperi crima.

Tehnologia pilot de la distanță a fost folosită în evenimentul de zbor pentru a livra o încărcătură utilă de explozibili în Pentagon, la locația exactă a Cavalerilor Albi din noul lor Centru de comandă navală, care coordonau activitățile de sprijinire a implementării NESARA la nivel național. Odată cu anunțul că NESARA a fost oprită, George Bush Sr. a decapitat orice speranță de a returna guvernul poporului.

Puțini au auzit vreodată de această lege, din cauza unui ordin de căluș extrem de strict impus politicienilor, personalului mass-media și ofițerilor băncii. Membrii Congresului nu ne vor spune nimic din toate acestea, deoarece li s-a ordonat de către judecătorii Curții Supreme din SUA să „nege” existența NESARA sau să se confrunte cu acuzații de trădare pedepsită cu moartea.

Unii membri ai Congresului au fost de fapt acuzați de „obstrucție”. Când senatorul din Minnesota, Paul Wellstone, era pe cale să încalce ordinul de tăcere, dar înainte de a putea, micul său avion de pasageri s-a prăbușit, ucigând soția, fiica și pe el însuși. Dacă frica nu este suficientă pentru a menține Congresul în laț, banii sunt. CIA îi mituiesc în mod obișnuit pe senatori cu prada furată din programele bancare. Fiecare senator a fost mituit cu un minim de 200 de milioane de dolari depusi intr-un cont Bank of America din Canada.

Nu veți auzi niciodată rețelele media raportând despre NESARA. Pentru a păstra tăcerea, rețelele de știri importante, cum ar fi CNN, sunt plătite în sumă de 2 miliarde de dolari anual.

Nu numai că Congresul este mituit, dar întregul staff al șefilor de stat major și nivelul superior al guvernului, inclusiv președintele, primesc aceste plăți. Numai Provost Marshall are autoritatea legală de a-i aresta pe acești indivizi, dar, din păcate, nici el nu își va face treaba. Se pare că armata Statelor Unite este plină de politicieni cărora le pasă mai mult de avansare decât de a-și face treaba. Și nu este surprinzător, multe dezinformări despre NESARA pot fi găsite pe Internet. Ceea ce se află pe internet despre NESARA este legea NESARA a agentului CIA Harvey Barnard, Legea Națională de Stabilizare și Recuperare Economică, care ar fi făcut reforme în economie și ar fi înlocuit impozitul pe venit cu un impozit național pe vânzări. Această lege a fost respinsă de Congres în anii 1990.

Dar există puține mențiuni despre Legea privind Securitatea și Reforma Economică Națională pe Wikipedia sau ramificațiile sale – 11 septembrie 2001.

      NESARA implementează următoarele modificări:

   1. Reduce la zero toate datoriile de card de credit, ipotecare și alte datorii bancare din cauza activităților bancare ilegale și guvernamentale. Acesta este cel mai rău coșmar al Rezervei Federale, un „jubileu” sau o iertare a datoriilor.

   2. Elimină impozitul pe venit;

   3. Desființează IRS. Angajații IRS vor fi transferați în zona fiscală națională a Trezoreriei SUA (deja s-a întâmplat asta, n.b.);

   4. Creează o rată forfetară de 14% din veniturile din impozitul pe vânzări „numai articole noi” neesențiale pentru guvern. Cu alte cuvinte, alimentele și medicamentele nu vor fi impozitate; nici obiectele folosite, cum ar fi casele vechi, autoturisme, etc.;

   5. Crește beneficiile pentru vârstnici (la implementare fiecare peste vârsta de 61 de ani va primi 100.000 de dolari);

   6. Returnează Legea Constituțională tuturor instanțelor și chestiunilor legale.

   7. Reintroduce amendamentul inițial la titlul nobiliar. Sute de mii de americani aflati sub controlul unor puteri straine își vor pierde cetățenia, vor fi deportati în alte țări si vor fi interzisi reintrării pentru tot restul vietii. Și milioane de oameni vor descoperi în curând că diplomele lor universitare sunt acum hârtie fără valoare.

   8. Stabilește noi alegeri prezidențiale și pentru Congres în termen de 120 de zile de la anunțul NESARA. Guvernul intern va anula toate „Urgențele naționale” și ne va readuce la dreptul constitutional;

   9. Monitorizează alegerile și previne activitățile electorale ilegale ale grupurilor de interese special;

  10. Creează o nouă Trezorerie a SUA, „moneda curcubeu”, susținută de metale prețioase aur, argint și platină, punând capăt falimentului Statelor Unite inițiat de Franklin Roosevelt în 1933 (s-a făcut deja asta începând cu 01 febr. 2023, n.b.);

  11. Interzice vânzarea documentelor certificatelor de naștere americane ca obligațiuni de proprietate mobiliară de către Departamentul de Transport al SUA.

  12. Inițiază un nou sistem bancar al Trezoreriei SUA, în conformitate cu legea constituțională;

  13. Elimină Sistemul Rezervelor Federale. În perioada de tranziție, Rezerva Federală va avea voie să opereze alături de Trezoreria SUA timp de un an pentru a elimina toate bancnotele Rezervei Federale din masa monetară (se face deja asta, urmând ca de la 01 ian. 2024 FRB să nu mai existe, n.b.);

  14. Restabilește confidențialitatea financiară (se realizează prin noul QFS);

  15. Recalifică toți judecătorii și avocații în dreptul constitutional;

  16. Încetează toate acțiunile militare agresive ale guvernului SUA din întreaga lume;

  17. Stabilește pacea în întreaga lume;

 18. Eliberează sume enorme de bani în scopuri umanitare pentru eliminarea sărăciei pe întreaga planetă (GESARA);

  19. Permite eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate care sunt reținute publicului sub pretextul securității naționale, inclusiv dispozitive cu energie gratuită, antigravitație și mașini de vindecare sonică (pe principiile lui Nikola Tesla);

 Toate acestea sunt pe cale să fie îndeplinite, dar bineînțeles că structurile de forță ale cabalei acționează împotrivă. Cu toată opoziția ei până la urmă legea GESARA va fi instaurată prin sistemul financiar quantic, asta este sigur. Disperarea cabaliștilor îi aduce în situația de a lua măsuri disperate și astfel să se deconspire. Ceea ce era teoria conspirației acum 10 ani acum s-a adeverit iar oamenii, chiar și cei mai sceptici au început să se trezească.

 La ora 12:01 miercuri dimineața 15 februarie, guvernul SUA a făcut tranziția de la US Inc. în Republica Restaurată a SUA.

 Așa că oameni buni, fiți pozitivi și optimiști pentru că până la urmă cabala satanică va fi învinsă iar omenirea va trece foarte rapid la Epoca de Aur, mult prevestită de profeți de-a lungul timpului. Avem tot ce ne trebuie pentru a deveni o civilizație înfloritoare, tehnologic și spiritual, pentru a ne alătura celorlalte avansate din Galaxie…

     Drum drept spre Lumină!  

      Sursa: https://dinarchronicles.com/

6 comentarii

 1. Este bine explicat . Poate vor înțelege cititorii ce reprezintă NESARA. Ha, ha, ..acel fatidic 11.09.2001 când toată lumea stătea gură cască la televizor să privească ..” teroriștii ” . După ” ajunsul pe Lună a americanilor ” , cea mai mare minciună a secolului XX , implozia celor două turnuri a fost cea mai mare minciună a începutului de secol XXI . Atât de manipulată a fost lumea cu televizorul încât mulți au fost convinși că este adevărat . Atunci chiar am fost pe punctul să arunc pe geam televizorul ,prostia căpătase cote maxime. Să auzim de bine….

  Apreciază

 2. OAMENI BUNI.TOTUL O SA SE TERMINE CU ACEASTA CABALA,VAND O SA VEDEM LA TELEVIZOR TOATE CRIMELE CARE LE-AU FACUT ACESTI NENOROCITI SI CUM AU INROBIT OMENIREA TIMP DE 300 DE ANI.SI CAND O SA VEDEM LA TV SI JUDECATA LOR SI EXECUTIA LOR.DE-ABIA DUPA ACEEA,O SA INYRE GESARA/NESARA IN FUNCTIUNE SI QFS.NU MA INDOIESC CA ALIANTA PAMANTULUI NU LUCREAZA,DAR NU ESYE USOR CU ACESTI NENOROCITI.YREBUE SA AVEM RABDARE OAMNENI BUNI.CABALA INCA ARE PUTERE.NUMAI BINE SI DRUM DREPT SPRE LUMINA!

  Apreciază

 3. Vă multumim, d-le Sumedrea, pentru aceste informatii lămuritoare care ne alimentează speranțele si increderea in zilele bune care vor veni.
  Indrăznesc să vă adresez o intrebare: stergerea datoriilor se referă doar la eliminarea impozitelor si stergerea datoriilor la bănci ?? sau se referă inclusiv la elminarea sistemului de taxe si asigurări sociale (de sănătate, pensie, s.a.) ?
  Multumesc!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s