ISRAEL – Capitala mondială a traficului de organe

     Israelul este liderul global al recoltării de organe și traficului de persoane, cu ajutorul complice din partea SUA și al Turciei  

 Acum câțiva ani am scris un articol despre problema globală tot mai mare a traficului de ființe umane și a comerțului cu sclavia sexuală. O altă practică rușinoasă în curs de desfășurare, care este în creștere la nivel global, este recoltarea de organe umane de la victimele războiului și vânzarea lor pe piața neagră. Această prezentare se va concentra pe această crimă deplorabilă săvârșită în mod regulat pe fiecare dintre fronturile de război actuale și nu numai, cine sunt făptuitorii de profit și națiunile beneficiare în care sunt traficate organe.- http://www.globalresearch.ca/global-human-trafficking-a-modern-form-of-slavery/5377853

 Având în vedere fostul război din Siria, medicul de la Universitatea din Damasc, care conduce departamentul de Medicină Legală nou înființată, Dr. Hussein Nofal, estimează că până acum cel puțin la 18.000 de sirieni le-au fost prelevate organe în timpul războiului. De la izbucnirea războiului în 2012, 6,5 milioane de persoane au fost strămutate în Siria și alte 4,8 milioane au devenit refugiați forțați să fugă în țări vecine precum Turcia și Liban sau 10% au migrat în Europa. Cu alți 386.000 de morți estimați, adică 11,7 milioane de oameni în Siria care și-au pierdut viețile sau casele în mod violent – uimitor, peste jumătate din populația totală de dinainte de război de 22 de milioane de sirieni.

Toată această groază umană tragică are loc doar din cauza unei politici externe americano-israeliene imperialiste, excesiv de agresive, care creează o cale de haos și distrugere în Orientul Mijlociu și Africa de Nord, susținând în secret teroriștii islamici să lupte în războaiele proxy ale SUA și Israel pentru a răsturna ilegal guvernele naționale suverane ca a lui Assad. Elita conducătoare din spatele Proiectului Marele Israel (http://www.globalresearch.ca/netanyahu-government-reviving-the-greater-israel-scheme/5524057) încurajează Imperiul SUA pentru a produce războaie ilegale și cea mai mare criză migrațională ulterioară de la al Doilea Război Mondial, pentru a destabiliza în mod intenționat și metodic lumea, generând condiții de viață umane atât de îngrozitoare care accelerează formarea unui guvern mondial unic.

 Povestea umană prea comună este că mii de sirieni care nu au reușit să-și găsească de lucru prinși în condiții inumane în taberele de refugiați de migranți din țările adiacente au ales să-și vândă cu disperare organele pentru a-și întreține familiile. Bandele criminale parazite și rețelele internaționale ale cabalei au înființat oportunist operațiuni de pradă înfloritoare exploatând surplusul de refugiați de război prin organizarea de rețele complexe de trafic de organe în țări precum Turcia, Liban, Iordania, Irak și Egipt.

În mod ironic, dar și prin intenție criminală, cele două țări vecine cele mai apropiate, cele mai puternice din regiune, care sunt cele mai direct responsabile pentru teroriștii islamici și războaiele MENA – Israel și Arabia Saudită – refuză să primească măcar un singur refugiat din aceleași războaie în care ei le creează, cât și promovează. Rețineți că Israelul, Arabia Saudită, împreună cu a treia roată Turcia, ca parte a axei răului condusă de Imperiul SUA, a aliatului regional de lungă durată și a colegului NATO, Turcia, au primit o mită de 6,6 miliarde de dolari de la UE falimentată pentru a „gestiona și controla” criza migrației, pentru ca apoi să se întoarcă și să dezlănțuie încă mai multe valuri de refugiați care se revarsă în Europa până astăzi. Și Turcia și Israelul joacă, de asemenea, cel mai important rol în epidemia de trafic de organe în creștere. Dar mai multe despre asta mai târziu.

La fel ca sirienii, palestinienii din Israel sunt, de asemenea, cunoscuți că donează rinichi și alte organe pentru a-și hrăni copiii săraci. Vezi un model aici? Creați dificultăți economice extreme concepute în mod intenționat pentru a manipula părinții disperați care încearcă să-și întrețină familiile, punându-se în pericol să renunțe la propriile părți ale corpului pentru banii de supraviețuire atât de necesari. Potrivit Dr. Nofal, donatorii din Turcia pot câștiga 10.000 de dolari pentru un rinichi în timpul războiului. În Irakul rupt, prețul poate fi de până la 1.000 de dolari, în timp ce în Siria și Liban prețul de vânzare a unui rinichi este de aproximativ 3.000 de dolari.

În urmă cu mai bine de o jumătate de duzină de ani, cel mai mare cotidian suedez Aftonbladet a raportat că Israelul s-a angajat în recoltarea sistematică a organelor aparținând palestinienilor uciși de guvernul însetat de apartheid (http://www.theguardian.com/world/2009/dec/21/israeli-pathologists-harvested-organs). După acuzațiile obișnuite de antisemitism din Israel care neagă astfel de acuzații, ziarul suedez care a susținut povestea sa inițială a fost apoi coroborat și mai mult de publicarea unui interviu în 2000 cu directorul institutului criminalistic din Israel, Abu Kabir, Dr. Yehuda Hiss, care a declarat că în anii 1990 institutul a recoltat piele, cornee, valve cardiace și oase de la soldați și civili israelieni decedați, precum și de la muncitori străini și palestinieni, fără acordul legal al familiilor lor. În cele din urmă, Forțele de Apărare Israeliene au admis practica ilegală, dar au insistat că recoltarea de organe a încetat în 1999 și că permisiunea familiei este acum asigurată legal înainte ca orice organe să fie recoltate pentru transplant.

Între timp, o serie de familii palestiniene au înregistrat plângeri oficiale de-a lungul anilor, când au observat că trupurilor returnate ale membrilor familiei lor le lipseau în mod evident părți ale corpului. O revistă pro-israeliană The Forward a confirmat că Israelul a furat în mod obișnuit organele palestinienilor pentru piesele de schimb ale cetățenilor israelieni. În cele din urmă, chiar și New York Times pro-israelian a numit regimul de la Tel Aviv pentru „rolul său disproporționat” în traficul de organe din 2000. Profesorul UC Berkeley, antropolog, activist-autor și șef al grupului de supraveghere Organ Watch Nancy Scheper-Hughes, care a lansat interviul Dr. Hiss din 2000, a implicat programul nefast de recoltare și trafic de organe al Israelului:

  ,, Israelul este în vârf. Are tentacule care ajung în toată lumea… [traficanții de organe israelieni] au avut și încă au un sistem piramidal la lucru, care este minunat… au brokeri peste tot, conturi bancare peste tot; au recrutori, au traducători, au agenții de turism care stabilesc vizele.”

 Hughes a descris fără îndoială recoltarea de organe drept „plătirea de cei săraci și de cei flămânzi să-și demonteze încet trupurile”. Un raport BBC din 2001 a dezvăluit că Israelul pe cap de locuitor este cea mai mare țară beneficiară a transplanturilor de organe din lume, dar este țara cu cei mai puțini donatori de organe. Problema este agravată în plus de faptul că guvernul de la Tel Aviv, inclusiv ministrul Apărării, a încurajat din punct de vedere istoric această practică, făcând ilegală recoltarea și traficul de organe doar în 2008. De ani de zile, sistemul de sănătate israelian a subvenționat concediile pentru transplant de până la 80.000 USD în rambursare pentru organe, primitorii să călătorească în străinătate pentru transplanturi. De obicei, asiguratorii plăteau taxa pentru toate costurile rămase. Hughes a descris rolul principal al Israelului în sindicatul internațional al criminalității, care este „organizat printr-o corporație comercială locală în colaborare cu un chirurg de transplant de frunte, care operează dintr-un centru medical important, nu departe de Tel Aviv”. Conexiuni suplimentare includ chirurgi de transplant din Turcia, Rusia, Moldova, Estonia, Georgia, România, Brazilia și New York City.

Cu ministrul israelian de externe Avigdor Lieberman, originar din cea mai săracă națiune din Europa, Moldova, nu este întâmplător, așa cum spune Scheper-Hughes „sute de israelieni au creat o linie de producție care începe în satele din Moldova, unde bărbații de astăzi se plimbă cu un singur rinichi.” În ciuda faptului că traficul de organe este o încălcare flagrantă a legii internaționale, rețelele criminale israeliene încă recoltează în mod activ organe din cele mai sărace țări ale lumii.

Este o crimă tolerată în mare parte de națiunile mai bogate, cum ar fi Israelul și America, unde bogații își permit să plătească „costuri suplimentare” pentru a fi trecuți pe mai multe liste de așteptare pentru ficat, rinichi și cornee. Națiunile bogate se hrănesc în mod prădător din națiunile sărace, iar corupția la cele mai înalte niveluri ale statului profund asigură că părțile vinovate nu sunt niciodată aduse în fața justiției. Frecvent, spărgătorii criminali de corpuri ajung să nu plătească donatorilor săraci prețul cotat promis. Se aseamănă cu braconierii care ucid specii pe cale de dispariție, cum ar fi hipopotamii și elefanții africani, pentru colții lor de fildeș sau tăind aripioarele de rechin și apoi lăsând animalele sângerând până la moarte. Pentru traficanți, organele umane interne sunt doar o altă marfă prețioasă care valorează mult mai mult decât viața umană a oricărui donator.

O lege din 1984 a făcut ilegal traficul de organe umane în America. Dar primul caz din SUA a avut loc în iulie 2009, când un cetățean israelian care locuia în New York care plătea donatorilor din Israel 10.000 de dolari a fost arestat, încercând să-i vândă cu 120.000 de dolari fiecare către trei americani care aveau nevoie de transplant de rinichi (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2880708/Black-market-kidney-broker-released-prison.html). După ce a făcut trafic de milioane de rinichi, el nu a fost deportat pentru că infracțiunea sa nu a fost considerată „de turpitudine morală” și după ce vânzătorul de organe a ispășit o scurtă pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare, a fost eliberat în decembrie 2014. Traficantul israelian condamnat a fost transportat cu o armă asupra lui și dacă întâmpina îndoieli din partea unui potențial donator, contrabandista de rinichi ar fi arătat cu degetul spre capul donatorului, simulând că acesta apăsa pe trăgaci. Fapta sa ilegală a devenit cel mai mare caz de corupție din istoria statului New Jersey, deoarece a dezvăluit o schemă de spălare a banilor de milioane. Un fost deputat de stat, care era actualul comisar al consumatorilor din NJ, a demisionat din cauza implicării sale, iar agentul FBI de supraveghere a concluzionat:

  ,, Problema corupției din New Jersey este una dintre cele mai grave, dacă nu cele mai grave, din țară. Corupția este un cancer care distruge valorile de bază ale acestui stat și ale acestei mari națiuni.”

 Având în vedere cât de răspândite sunt grupurile sindicatelor criminale israeliene care continuă recoltarea și traficul de organe după bunul plac până în ziua de azi, se pare că clemența exagerată a sistemului judiciar american în acest caz echivalează cu tolerarea complice a operațiunii internaționale de criminalitate și fără îndoială, este considerată drept undă verde pentru afaceri ca de obicei din partea cabalei criminale responsabilă de recoltarea și traficul global de părți ale corpului, precum și de sclavia umană. Corupția la vârful cabalei criminale guvernamentale internaționale menține această epidemie criminală sordidă în funcțiune și imună la orice răspundere, nu spre deosebire de profiturile obscene din războaiele ilegale sau comerțul internațional cu droguri de care se bucură guvernul SUA și cele mai puternice bănci centrale care spală bani murdari din droguri. Aceste crime flagrante sunt doar simptome ale unui Imperiu SUA-Occident în decădere, care se prăbușește rapid, și care se apropie de etapele sale finale de colaps (http://www.globalresearch.ca/money-laundering-and-the-drug-trade-the-role-of-the-banks/5334205).

 În decembrie 2017, un alt traficant de organe israelian a fost arestat de poliția Interpol pe aeroportul din Istanbul. După patruzeci de zile în custodia Turciei, el a fost extrădat înapoi în Israel pentru a fi acuzat. Contrabandistul de organe făcuse aranjamente pentru a accesa populația mare de migranți sirieni săraci din Turcia pentru a coordona operațiile ilegale de organe cu medicii locali din micile spitale private. El a avut deja acuzații împotriva lui pentru operațiile sale ilicite între donatorii săraci de organe din Kosovo, Azerbaidjan și Sri Lanka, în perioada 2008-2014. De asemenea, plasase reclame în ziarele rusești în căutarea potențialilor donatori. După cum este obișnuit, victimelor donatorilor care suferă adesea complicații nu se oferă nicio informație sau urmărire medicală. De exemplu, un băiat din Kosovo a fost paralizat după extirparea rinichilor.

În concordanță cu forțele cabalei malefice care operează la unison coordonat, axa răului SUA-NATO-UE-Israel-Turcia-Arabia Saudită-Statul Golfului, care este în mare parte vinovată de finanțare, instruire, furnizare și sprijinire nu atât de secretă a terorismului global sub forma teroriștilor Statului Islamic ai Wahhabiților Takfiri (IS/ISIL/ISIS/Daesh/al Nusrah/al Qaeda). Și din moment ce Rusia, în sprijinul armatei siriene, a aruncat literalmente în aer principala sursă de finanțare a veniturilor teroriștilor ISIS – petrolul furat din Irak și Siria în drum spre Turcia și Israel, activitatea de recoltare și trafic de organe pe aceeași piață neagră a devenind o mare afacere. Cotidianul spaniol El Mondo a susținut că teroriștii Statului Islamic tăiau organele corporale ale soldaților sirieni și irakieni capturați, precum și ale civililor și refugiaților în viață, pentru transplanturi fie pentru proprii jihadiști răniți, fie le vând ca sursă necesară de venituri. De asemenea, se spune că ISIS își ucideau chiar și proprii militanți grav răniți pentru recoltarea și traficul de organe.

 În plus, teroriștii extrag cantități mari de sânge de la prizonierii din Mosul. Personalul unui spital din Mosul a susținut că au fost martori la cel puțin 183 de cadavre cu părți lipsă. ISIS a înființat o echipă medicală cu un medic german despre care se spune că ar fi responsabil, care transportă organe proaspete pe fronturile din Kurdistanul din Siria și Irak pentru transplanturi teroriștilor răniți sau vândute pe piața neagră. Ambasadorul ONU irakian a făcut anul trecut aceleași acuzații, raportând că teroriștii au executat o duzină de medici pentru că au refuzat să recolteze organe. S-a confirmat atunci când în afara Mosulului au fost descoperite gropi comune cu corpuri mutilate lipsite de rinichi.

În noiembrie 2017, ambasadorul palestinian la ONU a acuzat încă o dată regimul israelian că a recoltat organele palestinienilor uciși în ciocnirile cu forțele de ocupație. Apoi, încă din octombrie 2012, rapoartele că Armata Siriană Liberă, susținută de SUA, s-a implicat în aceeași practică odioasă de răpire-ucidere a civililor sirieni pentru recoltarea de organe.

Și apoi a fost confirmat de un raport al Consiliului Europei din ianuarie 2011 că încă o dată un alt aliat susținut de SUA-NATO, Armata de Eliberare a Kosovo (KLA), condus de actualul președinte al Kosovo, a condus o operațiune „asemănătoare mafiei” de contrabandă cu arme, droguri și organe sârbești parte în Europa pentru profit din anii 1990 până în primul deceniu al acestui secol. Amintiți-vă că SUA și CIA au finanțat și desfășurat teroriști al Qaeda (http://www.globalresearch.ca/al-qaeda-and-the-war-on-terrorism/7718) ca parteneri ai KLA în crimă în timpul acelorași ani 1990, care balcaniza Iugoslavia într-o jumătate de duzină de state marionete americane fragmentate. În loc să fie judecat și condamnat pentru crime de război, acum două luni, parlamentul kosovar l-a recompensat pe Hashim Thaci prin alegerea lui ca actual președinte al Republicii Kosovo cu pretențiile sale că nu are „nimic de ascuns” la noua instanță pentru crime de la Haga.

Revenind la conexiunea turco-israeliană în recoltarea și traficul de organe, probabil cei mai notorii doi gangsteri implicați în această crimă josnică sunt un chirurg turc de înaltă calificare pe nume Ysef Somnez și intermediarul israelian „reparator” Moshe Harel, cu legături etnice turce, responsabil pentru potrivirea donatorului cu destinatari și transferurile electronice de milioane și milioane de dolari. Ambii acești criminali au fost implicați activ în operațiunile extinse de contrabandă din Kosovo, medicul turc efectuând mii de intervenții chirurgicale atât pe donatorii înfometați de bani din Moldova, Turcia, Kosovo și Rusia, cât și pe beneficiari bogați din Israel, SUA, Canada și Germania. De asemenea, au fost inculpați în Kosovo, Israel, Turcia, precum și de către Interpol și, în ciuda faptului că au fost fugari internaționali timp de aproape un deceniu, ambii fiind arestați în mod repetat și apoi eliberați în Israel și Istanbul, ambii au reușit să evite urmărirea penală pentru a rămâne neatinși.

Atât guvernul turc al lui Erdogan, cât și guvernul israelian al lui Netanyahu sunt cunoscute a fi extrem de laxe în ceea ce privește aplicarea legilor privind recoltarea și traficul de organe și se crede că ambele națiuni cu binecuvântările Imperiului SUA au adăpostit și au permis grupului criminal să rămână liber. Chirurgul turc, atât pe blogul său, cât și când s-a întâlnit în persoană cu un reporter al New York Times în 2011, în timp ce bea vin roșu turcesc, s-a lăudat chiar că a efectuat peste 2.400 de operații la organe și i s-a acordat o scrisoare de laudă pe care a întocmit-o de la Ministerul israelian al Sănătății, prin care îi mulțumește pentru munca lui salvatoare. Din nou, în loc să fie în spatele gratiilor unde le este locul, această pereche criminală este foarte bogată, zboară în jurul lumii și trăiesc ca criminali psihopati cu prieteni puternici, permițându-le să scape literalmente de crimă.

Atât Somnez, cât și Harel au profitat de bonanza refugiaților sirieni care au scos rinichii, ficatul, inimile, plămânii și corneele sirienilor pentru a executa uciderea lor în masă în Turcia. Așa cum Turcia și Israelul au cumpărat cea mai mare parte a petrolului furat pe piața neagră de la teroriștii pe care îi iubesc, la fel profită și ei din furtul de organe umane de la civilii sirieni internați în spital, aduși în Turcia pentru tratament. După operație, victimele tinere siriene minus organele lor vitale sunt lăsate cu cruzime sângerând până la moarte. Medicii turci au confirmat că din cei 62.000 de civili și soldați sirieni răniți tratați în spitalele turcești, peste 15.600 dintre ei au fost prelevați de organe interne și au fost returnați morți la sosirea în Siria pentru înmormântare. Ucigașii în masă Somnez și Harel și-au lăsat amprenta infamă în industria traficului de organe de miliarde de dolari din Kosovo, Turcia și Tel Aviv.

Fiecare război major din ultimele două decenii, de la Irak, Afganistan, Siria, Libia până în Ucraina, a fost vizitat de trupuri însetate de sânge, smulgând organele pentru a obține un profit grotesc. Tony Cartalucci, care scrie pentru New Eastern Outlook, aduce în evidență ipocrizia că axa răului condusă de SUA face un joc urât cu „abuzuri ale drepturilor omului” ori de câte ori vreo forță (cum ar fi Rusia) încearcă să-i oprească pe teroriștii amenințători sponsorizați de Occident, încă de atunci de când naziștii din Kiev smulgeau literalmente inimile, plămânii și rinichii locuitorilor din regiunea Donbas din estul Ucrainei, nu se aude nici măcar o privire de la acea axă a răului.

Relatările de primă mână ale martorilor oculari care raportează uciderea fulgerătoare a civililor în provinciile separatiste de către ucigași în masă care smulgeau organe sunt total netede sau respinse rapid de mass-media occidentală. Personalul aeroportului internațional din Boryspil a observat multe avioane mici închiriate cu frigidere pentru depozitarea transplantului de organe. Un rinichi cumpărat cu zece mii se întoarce rapid cu 150 de mii. Amprentele inelare suprapuse ale acelorași spărgători de cadavre lacomi din Israel, Turcia și Kosovo continuă să iasă la suprafață oricând și oriunde anchetatorii încep să cerceteze fiecare front de război.

Crimele barbare ale unei afaceri de gangsteri de miliarde de dolari, sancționate și protejate de oameni ca Israel, Turcia și Statele Unite și UE reprezintă încă o crimă împotriva umanității comisă zilnic de cabala uciderilor în masă. În loc să accepte cu impunitate totală relele sclaviei globale și ale traficului de organe comise de psihopați conduși de putere și profit, victimizarea coruptă și criminală a uciderii oamenilor săraci pentru a menține în viață câțiva oameni bogați este condamnabilă din punct de vedere moral. Criminalii trebuie trași la răspundere în timp ce victimele lor au nevoie de dreptate.

 P.S. – Noua sursă de organe, droguri, copii și Adrenocrom este acum Ucraina. Din zeci de mii de victime pleacă organe peste tot în lume pentru bogații planetei și pentru îmbogățirea lui Zelensky și a șleahtei lui de miliardari ce stau prin Dubai.

Militarul rus dezvăluie traficul de organe din copiii căsăpiți – video

Umblă zvonuri că la noi în țară cu așa ceva s-ar ocupa firma privată SMURD a lui Arafat, care este agent dublu sau triplu al unor servicii secrete…și care la un accident mortal de mașini ajunge primul acolo.

   Dar și China este în vârful traficului de organe… video: Genocidul Medical Crime în masă ascunse în industria transplantului de organe din   

Sursa: http://themillenniumreport.com/ și http://www.sott.net/article/318286-Israel-is-the-organ-harvesting-and-human-trafficking-global-ringleader-with-complicit-help-from-US-and-Turkey#

9 comentarii

 1. Acest stat Israel înființat cu pușca și tunul de către sioniștii din America și Bavaria , trebuie să dispară . In Israel mai există doar 0.1% evrei . Restul : sioniști ,khazari și mercenari . Precum Al Quaeda- Osama bin Laden și ISIS a fost o minciună pentru televizor , in realitate mercenari plătiți de CIA și MI6 . Turcia lui Erdogan nu mă miră … Erdogan este khazar ⚠️…a schimbat însă tabăra ( ciudat..) după lovitură de stat eșuată și mai ales că UE a refuzat aderarea Turciei la organizație . Turcia nu a recunoscut niciodată genocidul armenilor cum nici sioniștii din Israel nu recunosc genocidul din Palestina . Israelul a fost de la început un stat eșuat . Atenție Israelul nu este doar pe primul loc în traficul de organe ,dar este pe primul loc în escrocherie financiară , investment . Orice israelian poate câștiga 2000 de dolari în jumătate de oră . Când Henry Kissinger a spus că în 2020 Israelul se va desființa , știa el ceva . Nu s-a desființat atunci poate și datorită ” pandemiei mincinoase”… însă se va desființa până în 2024 și cred că prin război civil . Pentru acești criminali și execuția este mult prea blândă . Să auzim de bine…

  Apreciază

  • Evreii din Israel se vor muta în Ucraina după încheierea războiului, ăsta-i planul. Dar o parte și în România. Se pare că deja avem vreun milion de evrei în țara noastră cu acte în regulă, s-a lucrat cu complicitatea guvernanților ani de-a rândul fără știrea populației…

   Apreciat de 1 persoană

   • Știu de chestia asta . Sunt mai exact 1,5 milioane …de sioniști și khazari acum in colonia România cu acte în regulă . Chestia tragică este că dacă nu le ține mizeria cu Ucraina ,vor debarca toți în colonia România . Mai anul trecut am citi un comentariu al lui David Icke , in care spunea că evreii ( el îi denumește pe toți la fel ..) au planul de rezervă …colonia România , pe care vor să -l denumească Noul Israel . Știți că toate centralele din ministere sunt șefi evrei ?? Că aceste conduceri nu au fost schimbate niciodată indiferent ce miniștrii s-au perindat ? Doar in Consiliul de administrație al Hidroelectrica a fost un timp fiica lui rothschild. Ea a plecat dar este lăsat un evreu pe care nu-l schimbă nimeni . Big pharma cu Fiterman evreul lui rockefeller deține toată industria farmaceutica inclusiv farmacia verde din Romania ( mai puțin Antibiotice Iași..) . Este de gândit pentru că nu-i de glumă . Am văzut că în Franța ,Spania sunt demonstrații mari …in colonia România liniște ,românul este fericit …se duce la moaște..

    Apreciază

 2. Marius,ai dreptate în ceea ce priveste Smurd/ul.Ma întreb / si asta, înca de pe vremea aceea/ ,oare acel protocol al mortilor cu Covid,cine l/a impus???.De ce/au bagat mortii în saci negrii de plastic???Oare aveau toate organele???de ce s/au interzis autopsiile???Eu personal nu cred în coincidente.Am vizionat un interviu /cred ca de tine postat/cu Dr.Bryan Ardis în care spunea ,la un moment dat,ca acel tratament cu Remdesivir/sper ca am retinut bine/ se da ,de fapt celor ce urmeaza a fi eutanasiati si,daca/mi aduc bine aminte, s/a dat acel tratament bolnavilor care,chipurile aveau covid,virus care n/a fost izolat niciodata în lumea asta, în decurs de 3 /trei/ ani de zile de absolut nimeni /deci : nu exista /Pentru a afla adevarul ar trebui sa sedeshumeze acele cadavre si facute autopsiile corespunzatoare ;doar asa vom afla adevarul. Sper sa ma însel în ceea ce priveste acest lucru de/a dreptul oribil.

  Apreciază

 3. Mengele era un mic copil pe langa astia, sper sa li se dea ce merita, si moartea e prea putin pentru unii, singura noastra sansa ca nebunia asta sa se termine intr-o zi este sa vina IIsus a doua oara.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s