JAG l-a condamnat la moarte pe Jerome Adams. Doborârea din Alaska a fost știre senzațională de PR   

  Trei ofițeri trimiși să cântărească cazul JAG împotriva lui Jerome Adams l-au găsit pe fostul chirurg general vinovat de trădare, după ce au văzut documente care arătau că a participat la o conspirație pentru a-l induce în eroare pe președintele Donald J. Trump cu privire la siguranța vaccinurilor și la meritele blocării și falimentării țării.

Tribunalul, care a avut loc vineri (10.02.2023) la Guantanamo Bay, a început cu vice-amiramul Darse E. Crandall, etichetându-l pe Adams drept „trădător”, acuzându-l că și-a prefăcut loialitatea față de Trump, în timp ce complota în mod clandestin prăbușirea societății împreună cu co-conspiratorii Fauci, Birx, Hahn și Pence. El a făcut un pas mai departe, asemănându-l pe Adams cu Iuda, discipolul care L-a trădat pe Hristos pentru 30 de arginți, dar a spus că nu are nici milă și nici iertare pentru trădătorii care prețuiau banii și puterea asupra loialității și adevărului. El a spus că este obligat să respecte Constituția SUA și Actul de Insurecție din 1807, așa cum a fost invocat de președintele Trump.

Adresându-se grupului, adm. Crandall a remarcat că Adams a împărtășit, la începutul Plandemiei, poziția nepopulară a lui Trump, conform căreia blocajele sunt exagerate și că mandatele de măști ar provoca o creștere a afecțiunilor respiratorii – spre supărarea colegilor din grupul operativ Coronavirus, cu care mass-media l-a surprins pe Adams în timpul briefing-urilor de presă. Când Adams, la începutul anului 2020, a spus că măștile vor prolifera răspândirea Covid-19, Fauci s-a exaltat ca un porc-spinos furios, numind părerea lui Adams „nefondată”, chiar dacă și el a discutat deschis despre cum și când ar trebui purtate măștile.

Amiralul a citit dintr-o transcriere a unei conversații din martie 2020 dintre Trump și Adams:

   Trump: „Nu știu, Jerome, cred că ar trebui să-i concediez pe acești tipi. Nu sunt buni, nu sunt buni pentru chestia asta, această ciumă, care a venit din China. Ei vor să închid cea mai mare economie pe care a văzut-o vreodată această țară, dar din ceea ce aud, din ceea ce spun unii, virusul Chinei nu este atât de rău pe cât spun ei. Cred că le voi înlocui.”

   Adams: „Dl. Președinte, cred că ar fi prematur. Vor veni cu detalii. Sunt considerate cele mai strălucitoare minți din știința medicală și înlăturarea lor ar zbura o mulțime de pene acolo. Dacă ai încredere în mine, aș reține și mi-aș da șansa să vorbesc cu ei.”

   Trump: „Bine, Jerome, am încredere în tine. Nu putem lăsa virusul Chinei să distrugă această țară grozavă.”

Amiralul Crandall a spus completului că Adams făcea parte dintr-o șaradă „polițist bun, polițist rău”, în care Adams și Pence au luat inițial partea lui Trump, în timp ce Fauci, Birx și alți membri ai grupului operativ făceau lobby pentru mandate de mască în masă și închiderea afacerilor. Pentru a-și dovedi punctul de vedere, a afișat un e-mail anterior pe care Adams l-a scris lui Fauci. A fost datat 27 februarie 2020, cu două luni înainte ca știrile despre Operațiunea Warp Speed să ajungă în presă.

 „Tony, am încrederea lui Trump. În câteva săptămâni, voi adopta poziția ta și îi voi spune că știința s-a schimbat și că este timpul să port mască și să merg mai departe cu un program accelerat de fabricare a vaccinurilor. Ați menționat un calendar de 6-9 luni pentru aprobarea FDA, este chiar suficient?”.

Amiralul se înfrunta cu Adams. „Sincer, cred că nu știai că Fauci avea deja date timpurii ale testelor care dovedesc că vaccinurile răneau și ucideau participanții la studiu. Nu cred că ți-au împărtășit asta. De fapt ai avut îndoieli, dar totuși le-ai urmat agenda. Iar când a venit momentul, ai luat-o din plin, i-ai spus că vaccinurile președintelui vor salva milioane de vieți…”

Adams, care tăcuse, a spus brusc: „Așa este. Mi s-a spus că vaccinurile vor fi sigure și eficiente și vor avea doar efecte secundare ușoare asupra unui mic subgrup de oameni.

Dacă da, ați acceptat totuși o recompensă financiară pentru rolul dumneavoastră”, a spus adm. Crandall. „Lăcomia Deep State este într-adevăr omniprezentă.

El a arătat completului actele financiare ale lui Adams. Adams primise patru depozite directe, fiecare pentru 250.000 USD, în prima jumătate a anului 2020. Biblioteca Națională de Medicină, o subsidiară a NIH, a emis plățile.

— Sunt nedumerit, spuse amiralul. „Salariul tău oficial era de 133.000 de dolari anual și ți-ai vândut sufletul pentru un milion de dolari. Ai fost înșelat. Ai idee cât au fost plătiți Fauci și Birx de la Pfizer și Moderna? Zeci de milioane, deținut Adams, zeci de milioane, și tu ai un milion de dolari. Fauci nu a putut să-i cheltuiască niciodată.

A refolosit tactica pe care o avea asupra lui Stephen Hahn la tribunalul său, arătându-i lui Adams o fotografie a lui Fauci atârnând de o frânghie. Adams respiră adânc, gâfâind după aer, cu pieptul tremurând. Mâinile lui încătușate se întinseră după un ulcior cu apă de pe masă.

 „Ai nevoie de îngrijiri medicale?” a întrebat adm. Crandall.

 Adams clătină din cap. „Nu.

Ceea ce știai sau nu știai nu este întrebarea aici, ci dacă tu, un oficial desemnat, l-ai trădat și l-ai indus în eroare intenționat pe președintele Statelor Unite. Asta, deținut Adams, este trădare”, a spus adm. Crandall. „Și de aceea JAG și Biroul Comisiilor Militare solicită acestei comisii să te judece.

Completul a votat în unanimitate: vinovat. I-au spus amiralului că Adams ar trebui să fie spânzurat pentru că l-a înșelat pe președinte.

 „Iuda a fost distrus de păcat”, a spus vice-amiral Crandall. „Viața ta, așa cum o știi, se termină în mâinile acestei comisii. Prin prezenta te condamn la spânzurătoare luni, 13 februarie.

În afară de aceasta, din câte știm, aceasta este prima dată când amiralul a citat din scripturi la un tribunal militar.

      Doborârea din Alaska a fost știre senzațională de PR  

 „Obiectul” doborât vineri deasupra spațiului aerian din Alaska a fost o „dronă țintă aeriană” a USAF, nu un balon sau o navă spațială extraterestră, au declarat surse din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

Ultima săptămână a avut loc o serie de așa-numite doborâri de obiecte neidentificate peste America de Nord. În primul rând, regimul a susținut că a dezafectat un balon de supraveghere chinez după ce a traversat întreaga țară. Între timp, White Hats a spus că un balon spion Deep State care monitoriza activitatea miliției din Montana a fost doborât, o afirmație susținută de 50 de martori care au văzut resturi căzând din cer. Apoi, sâmbătă, socialistul Justin Trudeau a susținut că a ordonat unui F-22 Raptor american să atace un obiect cilindric peste Yukonul canadian. Iar duminică, criminalul John Kirby a anunțat distrugerea unui alt obiect misterios, de data aceasta deasupra Lacului Huron.

Biroul generalului Smith nu a făcut niciun comentariu cu privire la incidentele Yukon sau Huron, dar a spus că obiectul doborât în Alaska a fost o dronă țintă aeriană USAF BQM-167A, o țintă de înaltă performanță, controlată de la distanță, folosită pentru a furniza o țintă reprezentând o amenințare, pentru a sprijini Programul de Evaluare a Sistemelor de Arme Aer-Aer și alte programe de testare și evaluare aer-aer a Forțelor Aeriene și Departamentului Apărării. Are o lungime de 20 de picioare, poate atinge viteze de 600 de noduri, poate efectua viraje de 9 g și poate ajunge la 50.000 de picioare în altitudine. Drona este lansată de pe uscat folosind o decolare asistată de rachetă și lansată dintr-un sistem feroviar. Drona poate fi recuperată printr-un sistem de recuperare a parașutei fie de pe uscat, fie de pe apă. Raza sa maximă de acțiune este de 1.400 de mile marine.

Sursa noastră a spus că biroul generalului a început să investigheze incidentul aproape imediat după ce regimul a făcut-o o chestiune publică, pentru că prietenii lui Biden au fost înșelători cu privire la utilizarea supravegherii aeriene pentru a spiona ilegal americanii patrioti. Mai mult, generalului Smith i s-a părut ciudat că a avut loc o a doua doborâre atât de curând după ce Biden a fost criticat pe scară largă pentru că a întârziat distrugerea a tot ceea ce au doborât lângă Carolina de Sud.

Fără îndoială, l-a enervat pe Biden, sau pe dublura sa, că a fost împușcat pentru că a lăsat un balon să se înalțe pe cerul american nedetectat. Când s-a auzit despre obiectul din Alaska, ei bine, a fost suspect, iar suspiciunile noastre erau că manipulatorii lui au creat un eveniment pentru a-l face să pară mai decisiv, mai prezidențial”, a spus sursa noastră.

 În acea zi, agenții de legătură ai generalului Smith au făcut întrebări către US NORTHCOM de la Elmendorf Air Force Base, Anchorage, AK, de unde F-22 a decolat în urmărirea bogey-ului. Contactele generalului au încercat să obțină detalii de la ofițerii superiori ai Escadrilei 90 de Luptă, care operează F-22 ale Elmendorf, dar au refuzat să vorbească despre incident, invocând securitatea operațională. De asemenea, oamenilor generalului li s-a interzis accesul la pilotul care se presupune că a tras cu o rachetă AIM-9X Sidewinder asupra intrusului.

 „Ceva a fost învăluit în secret”, a spus sursa noastră. „Bineînțeles, este imperativ ca o armată funcțională să nu dezvăluie public materiale sensibile, dar vorbim de ofițeri superiori care vorbesc cu alți ofițeri superiori. S-a întâmplat ceva umbros acolo. Iar pilotul sechestrat în secret a fost doar o altă piesă de puzzle”, a spus sursa noastră.

 Vineri seara, totuși, un general cu două stele al Forțelor Aeriene care pretindea că cunoaște adevărul a contactat biroul generalului Smith cu o poveste mai plauzibilă decât un F-22 care a implicat un al doilea dispozitiv de spionaj chinezesc sau o navă pilotată de Greys. El a spus biroului lui Smith că Secretarul Apărării Lloyd Austin i-a ordonat comandantului Escadrilei 90 de Luptă Lt. Col. Ryan Reese să lanseze o dronă BQM-167A și să folosească F-22 pentru a o conduce la Prudhoe Bay, Alaska, o tundră îndepărtată, lipsită de camere sau priviri indiscrete.

Generalul Forțelor Aeriene, a spus sursa noastră, i-a oferit generalului Smith imagini marcate de timp ale lansărilor BQM-167A și F-22, deși RRN nu a văzut acest videoclip.

 „Acest lucru a fost planificat. Drona a urcat, iar luptătorii s-au ridicat de pe pistă imediat după aceea. Au urmat-o și au doborât-o la ordinele lui Lloyd Austin. Arată ca o cascadorie de PR”, a spus sursa noastră. „Administrația a spus că este un obiect plutitor, dar nu a fost. Ei pot inventa orice vor, deoarece nu există viață acolo. Dacă vor arăta vreodată resturi sau videoclipuri din cabină, sunt sigur că va fi manipulare”, a spus sursa noastră.

Într-o continuare, luni seara, am cerut sursei noastre să comenteze cu privire la crearea de către administrație a unui „Grup operativ OZN”.

 „ Înşelăciune. Dolarii contribuabililor irositi”, a spus el.

 P.S. – Deci, dragilor după mine toate acestea și sunt sigur că vor mai fi…, sunt pentru a pregăti oile de ,,un atac extraterestru” care va fi ultima carte din mânecă jucată de cabaliști, cum de altfel a și spus pe patul de moarte Wernher von Braun, tăticul rachetelor V1 și V2 din al 2-lea RM și al programului Apollo al NASA.

   Sursa: https://realrawnews.com/

5 comentarii

 1. anul asta il mai au la dispozitie pt ,,joaca,, tb sa rezistam,sa ne intarim credinta ca sa nu ne pierdem mintile…se spune ca nu primim mai mult decat putem duce !

  Apreciază

 2. Foarte bine . Nu vreau să par rasist ,dar negrii sunt o masă bună de manipulare a mafiei khazare . În ultimă vreme chiar s-a intensificat cu BLM atât un UK cât și în USA . Să se închine la negrii jevreii ,ei au făcut comerțul cu sclavi ,nu omul de rând . Paranoia cu baloane și invazia cu extratereștrii a fost una dintre capcanele aruncate de khazari … s-au văzut că au fost niște scenarii făcute de niste amatori penibili . Cred că ” fantezia spațială ” care durează de când naziștii cei buni au înființat NASA , a devenit un hobby pentru jevrei . Au ei ce au cu ..spațiul cosmic…!! Nu este exclus ca tocmai pe acolo să dispară toți nenorociții și neamurile lor , că prea bat darabana cu ..spațiul …prea cer …au devenit chiar insistenți . In colonia România e liniște și pace doar cutremurul ce-i mai agită ,dar nu prea mult să nu-și deranjeze stăpânii , televiziunile se scuipă pe chepturi și cred că nu mai au spatiu de atâtea toc șouri cu prosti …și explicațiile ” stiintifice ” ale specialiștilor cu diplome nu contenesc . Oare pe nenea Mărgineanu l-au contactat televiziunile , să zică ce și cum în chestiunea cu marele cutremur ,cum făcea una cu țâțele pe afară de la A3 cnn a lui rothschild cu ceva ani in urmă ?? ..Să auzim de bine …. că ar fi cazul .

  Apreciat de 1 persoană

 3. Căutati pe
  htp://eraoflait.com
  Comandantul Aștar al navelor extraterestre explica da interviu cum ca ei sunt aici să în vara asta vor interveni.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s