Raport Ben Fulford (14.02.2023) – Sfârșitul jocului se apropie în timp ce mafia khazară scoate cartea falsei invazii extraterestre   

  Se pare că Mafia Khazară își lansează în sfârșit proiectul Bluebeam de falsă invazie extraterestră cu toate aceste „doborări publice de OZN-uri”. Aceasta este doar o parte dintr-o operă spațială în curs de desfășurare în mass-media controlată de MK. Puteți vedea 10 videoclipuri care fac parte din această emisiune la linkul de mai jos.

Ar fi amuzant, cu excepția faptului că istoricul MK ne indică, că probabil intenționează să dea vina pe „extratereștri” pentru crimele în masă ale civililor. Singurii extratereștri cu care trebuie să ne luptăm sunt „liderii” posedați demonic precum falsul Joe Biden (chiar și nepoata lui Ashley Biden spune acum că a murit), Justin Castrudeau, Benyamin Netanyahu și Emmanuelle Macron. De aceea, arestarea acestor criminali este necesară pentru a preveni noi crime în masă.

Ca să le reamintesc cititorilor, am început să mă lupt cu mafia khazară pentru că mi-au ucis mulți dintre colegii mei și au încercat să mă ucidă pentru a ne împiedica să spunem adevărul. Acum, încearcă să vă ucidă pe dumneavoastră și familiile voastre cu vaccinuri. Înțelegeți acum? Ori îi anihilăm noi pe ei, ori ei pe noi. Este perfect legal să arestezi la vedere pe cineva ca Justin Castrudeau, deoarece este un ucigaș în masă dovedit, care încearcă în mod activ să te omoare pe tine și pe familia ta. Neutralizarea acestor oameni este o autoapărare justificată.

Dacă încă nu sunteți convins, uitați-vă la toate aceste brevete pentru bolile cu care au încercat să ne omoare.

Acești criminali sunt deosebit de periculoși acum, deoarece se confruntă cu falimentul principalului lor instrument de aplicare, Corporația Statelor Unite ale Americii. Acest lucru iese acum în public. Brian Moynihan, președintele Bank of America a declarat pentru CNN: „Trebuie să fim pregătiți pentru [o neplată a datoriei suverane a SUA].” – https://edition.cnn.com/2023/02/06/investing/bank-of-america-ceo-brian-moynihan-debt-default/index.html#:~:text=The%20CEO%20of%20Bank%20of,possibility%20that%20cannot%20be%20ignored

BOA este unul dintre cei mai importanți acționari ai Consiliului Rezervei Federale și ai filialei sale din US Corporation, așa că are cunoștințe interne.

Un alt grup de persoane din interior, familia Rothschild, a făcut de asemenea o mișcare prin eliminarea Rothschild & Co. „Acesta a fost un compromis pentru a păstra ceea ce se întâmplă în cadrul familiei o chestiune privată. Are loc o reconstrucție serioasă și este supravegheată de Alianța Pălăriilor Albe. Se pare că s-a ajuns la un acord reciproc”, spune o sursă Mossad. El notează că „Rothschild au spus în comunicatul lor de presă că Macron este „băiatul lor”. – https://nypost.com/2023/02/06/rothschild-family-to-take-paris-listed-investment-bank-private/

O privire obiectivă asupra faptelor, totuși, arată că ceea ce se întâmplă cu adevărat este că Rothschild sunt falimentați și se confruntă cu mafii de linșare. Întreaga națiune a Franței este într-o revoltă deschisă, cu demonstrații în peste 300 de locații, după ce marioneta lor Macron a anunțat că fură pensiile oamenilor.

Numai la Paris, 500.000 de manifestanți au mărșăluit împotriva lui Macron. Rothschild se confruntă, de asemenea, cu demonstrații zilnice ale sute de mii de oameni în colonia lor Israel, în timp ce evreii se răzvrătesc împotriva stăpânilor satanici ai MK.

De asemenea, au fost alungați sistematic din Africa, ceea ce înseamnă că nu mai pot jefui acel continent. Ministrul din Mali de externe Abdoulaye Diop, vorbind în numele multor țări africane, a declarat că țara sa a înlocuit trupele franceze cu securitatea privată a Rusiei, deoarece: „În ceea ce privește Franța, am ajuns la toate concluziile”, a spus el. „Această cooperare nu a reușit să răspundă aspirațiilor poporului malian”, a adăugat el. – https://tass.com/world/1572851

Rothschildzii și partenerii lor de crime, Rockefellerii, sunt, de asemenea, alungați din Orientul Mijlociu și din alte părți. În Orientul Mijlociu, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a creat o alianță masivă anti-MK, care include acum Turcia, Iran, Irak, Siria, Egipt și Arabia Saudită. Chiar duminica trecută, 12 februarie, ambasadorul Rusiei în Arabia Saudită, Serge Kozlov, a anunțat că „Rusia și Arabia Saudită și-au intensificat eforturile de extindere a cooperării tehnico-militare”. – https://www.theinteldrop.org/2023/02/12/russia-and-saudi-arabia-to-pen-defense-pact/

Fostul rival al Arabiei Saudite, Iran, a cărui țară tocmai a fost atacată simultan de Azerbaidjan, Israel și Ucraina, face acum parte din Alianța de eliberare planetară. Președintele lor tocmai a plecat în China. „Guvernatorul general al Băncii Centrale îl va însoți cu scopul de a consolida cooperarea dintre cele două țări în domeniul bancar și negocierile în concordanță cu deschiderea de schimb valutar”, spune o sursă iraniană.

 Sclavul MK Netanyahu „a legat de fapt subiectul conflictului ruso-ucrainean și agravarea actuală a relațiilor israelo-iraniene”, spun surse guvernamentale ruse.

Poți fi sigur că știe despre atacul MK asupra Turciei cu arme scalare de producer a cutremurelor care au ucis peste 50.000 de civili nevinovați. Aceasta a făcut parte dintr-o încercare eșuată de a intimida Turcia din nou în supunerea față de MK.

Rusia are, de asemenea, astfel de arme, dar, spre deosebire de țările controlate de MK, acestea nu comit crime în masă asupra civililor. Cu toate acestea, orice alte astfel de atacuri ar putea să-i forțeze să riposteze prin distrugerea simultană a Tel Avivului și a Genevei, avertizează surse FSB.

 Toate aceste tulburări au loc pentru că corporația americană a ratat termenul limită de plată pe 31 ianuarie și i s-a dat până în această săptămână să vină cu fonduri sau să fie oprită. Ce înseamnă acest lucru pentru piețele financiare este că probabil un fel de mega lebădă neagră se va declanșa. Acest lucru poate implica o închidere completă a piețelor de acțiuni și obligațiuni, precum și a guvernului SUA. Aceasta ar fi urmată de o reorganizare a Statelor Unite în conformitate cu capitolul 11 de faliment. Falimentul duce de obicei la o schimbare a managementului. De asemenea, SUA ar putea fi fuzionate cu Canada și America Latină ca urmare a acestei reorganizări,

Cu toate acestea, surse diferite au avut opinii diferite despre ceea ce se va întâmpla. O sursă a Programului Spațial Secret spune „Veți ști după Idele lui Martie”. Familia regală asiatică și surse de informații poloneze se așteaptă, de asemenea, la un fel de anunț major în martie. O sursă a Serviciului secret de informații canadian se așteaptă să se întâmple ceva radical pe 17 februarie. Între timp, șeful MI6 păstrează tăcerea.

Putem fi totuși siguri că China cu siguranță nu mai intenționează să finanțeze SUA. Guvernul lor tocmai a publicat o listă cu 20 de țări pe care SUA le-au invadat de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. China îndeamnă toate țările să „Nu uite niciodată cine este adevărata amenințare pentru lume. A existat indignare în comunitatea occidentală cu privire la Statele Unite? Au existat strigăte puternice de acuzație? Au fost impuse sancțiuni SUA cel puțin o dată?

Chinezii au refuzat vizitele pentru cerșit de bani din partea secretarului american al Trezoreriei, Janet Yellen, și a secretarului de stat Anthony Blinken. De asemenea, nu primesc apeluri telefonice de la secretarul Apărării Lloyd Austin. Chiar și fără bani chinezi, trebuie să ținem cont că MK a fost, de asemenea, foarte bună în a da cu piciorul pe drum în trecut. Este posibil ca aceștia să fi putut accesa niște fonduri de la Crucea Roșie pentru „ajutorarea în caz de dezastru din cauza cutremurului din Turcia”. Îți amintești de Haiti? Familia Clinton au strâns 500 de milioane și au construit doar 6 case. – https://www.propublica.org/article/how-the-red-cross-raised-half-a-billion-dollars-for-haiti-and-built-6-homes

De asemenea, acești clovni prefac deja lucruri de mult timp. Aruncă o privire la cele 2 fotografii atașate cu Kamala Harris, masca ei și falsul CGI Biden din discursul de săptămâna trecută privind starea Uniunii. Mă întreb unde s-a ținut cu adevărat? Clădirea Capitoliului este complet împrejmuită cu un gard înalt de 10 picioare.

În orice caz, va trebui doar să așteptăm și să vedem cum și când sistemul financiar american va imploda. Implozia acestuia este o certitudine matematică. Cu toate acestea, ceea ce nu trebuie să așteptăm și să vedem este distrugerea continuă și foarte vizibilă a structurilor de putere ale MK din întreaga lume. Congresmanul GOP Clay Higgins avertizează directorii Twitter că ar putea fi arestați pentru amestec în alegerile din 2020.

În Danemarca, peste 50.000 de oameni au protestat împotriva majorării bugetului guvernului pentru apărare pentru a pompa mai multe arme în Ucraina. În Țările de Jos, biroul radiodifuzorului național NOS a fost tencuit cu autocolante cu numele celor care au murit în urma vaccinărilor împotriva virusului corona. În Elveția, activiștii au forțat guvernul să organizeze un referendum național pentru a proteja numerarul. „Abolirea numerarului adăpostește și marele pericol al supravegherii totalitare”, a declarat Richard Koller, președintele Mișcării Elveția Liberă (FBS).- https://www.lbcgroup.tv/news/world/686020/swiss-to-vote-on-preventing-cashless-society/en

Demonstrații similare în masă au loc și în Spania, Peru, Anglia etc. Este o adevărată revoltă a sclavilor.

Desigur, MK nu intră în liniște în noapte. Ea încă încearcă să înceapă al treilea război mondial. Ea a folosit jurnalistul câștigător al Premiului Pulitzer, Seymour Hersh, pentru a furniza dovezi detaliate că scafandrii US Navy au pus bombe care au distrus conducta de gaz natural Nord Stream 2 de sub Marea Baltică în septembrie anul trecut.

Aceasta a fost o încercare aparentă de a oferi Rusiei o scuză pentru a începe al treilea război mondial. Cu toate acestea, va eșua deoarece armatele ruse, americane și chineze au convenit să nu lanseze un război termonuclear total, indiferent de provocările cu care MK vine. Un război mai limitat este însă o certitudine. Prim-ministrul polonez Morawiecki spune: „Polonia este pregătită să-și asume responsabilitatea pentru crearea unei noi ordini mondiale. Polonia este pregătită să devină unul dintre cei mai importanți membri ai unei Europe post-imperiale.”

Surse de informații poloneze raportează că țara și-a închis granița cu Belarus și că trupele poloneze luptă cu trupele ucrainene în interiorul Ucrainei. Aceasta înseamnă că divizarea Ucrainei a început serios. Războiul se pregătește și în Australia. O sursă locală relatează:

 „Situația din Australia este foarte proastă în acest moment. Prețurile la alimente, benzină și bunuri de uz casnic cresc în fiecare săptămână. Cetăţenii îşi pierd minţile. Toți cei care au fost vaccinați și-au pierdut controlul. Încep lupte în supermarketuri fără niciun motiv aparent. Poliția stă pe loc și nu face nimic. În Melbourne sunt accidente de mașină în fiecare zi”. El numește aceste incidente „Incidente Vax”.

El crede că în curând va urma o revoluție, deoarece cetățenii nu mai suportă „strângerea șurubului împotriva oamenilor”. El adaugă: „Australia ar putea fi catalizatorul pentru a începe revoluția mondială. Locuințele s-au blocat, deoarece ratele dobânzilor au crescut de la 3% la 6%, iar oamenii nu mai pot plăti. Așa că băncile nu iartă împrumutul pentru locuințe.

Oamenii posedați de demoni stau și în alte guverne occidentale. Maria Leptin, președintele Consiliului European de Cercetare, a declarat pentru WEF că eforturile de vaccinare a întregii populații nu trebuie privite ca un efort științific, ci ca un război. Așa că sclavul WEF Castrudeau încă încearcă să forțeze vaccinarea canadienilor. La rândul său, servitorul satanic Lula spune că cetățenii brazilieni pot primi ajutor financiar de la guvern doar dacă sunt vaccinați. Și asta în ciuda faptului că nocivitatea vaccinurilor este acum de netăgăduit. De aceea trebuie să-i doborâm pe acești oameni.

Dacă sunteți religios, MK din Brazilia pare să fi provocat intervenția divină, statuia lui Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro fiind lovită de mai multe ori de fulger în urma anunțului de vaccinare a lui Lula.

Cu acea mențiune despre lucruri din altă lume, să încheiem cu o altă privire asupra Proiectului Blue Ray. Vă trimitem la acest articol vechi despre misiunea Gemini IV din 1965 care a capturat un misterios obiect cilindric alb. Tocmai la timp pentru toate rapoartele despre OZN-uri cilindrice doborâte.- https://knowledge-time.com/this-is-the-famous-recording-of-the-gemini-iv-its-the-clearest-extraterrestrial-ufo-recording-in-history-8305/

Acum, China participă și la propaganda Blue Ray. Guvernul va doborî duminică un OZN în estul provinciei Shandong, relatează The Global Times. – https://www.express.co.uk/news/world/1733892/china-UFO-beijing-airspace-US-warplane-shoots-down

Iată ce a avut de spus una dintre sursele noastre OZN despre recentul val de știri spațiale: „MSM și guvernele fac eforturi pentru a ne anunța, ceea ce sugerează că este în avantajul lor să ne anunțe. Cu siguranță acoperă ceva foarte mare care este pe cale să se întâmple.”

În acest „lucru foarte mare” cartea religiei poate fi jucată. Practic, toate religiile fie se închină sau cred în extratereștri și nici măcar nu știu asta:

 Creștinism – Închinarea lui Isus – Ioan 8:23: „Eu nu sunt din lumea aceasta”.

 Islam – Profetul Muhammad medita singur în Peștera din Hira când îngerul Gibriel (nu de pe pământ) a coborât la el și i-a spus să „recite” sau „Iqraa” cuvintele lui Allah (Dumnezeu).

 Hinduism – hindușii cred că cosmosul este populat de numeroase zeități și ființe spirituale – zei și zeițe sau devas [extratereștri] – care influențează activ lumea și interacționează cu oamenii.

Având în vedere acest lucru, iată cele mai recente viziuni de Îngeri, Djini, Devas sau OZN-uri, în funcție de viziunea dvs. asupra lumii:

  Video: Obiect straniu pe cer   ;  Obiect pe cer ; OZN tip țigară ;  Obiect luminos ;

               OZN în Alaska ;  Pe cerul Mexicului

Dar amintiți-vă, oameni buni, tortul de pe masă este mult mai important decât prăjitura din rai.

   Sursa: http://benjaminfulford.net/

6 comentarii

 1. De data aceasta Benjamin Fulford este pe subiect . Am și eu informații despre ce se petrece în Franța , Australia , țări din America de Sud …lumea se mișcă . Mafia khazară condusă de tandemul rothschild -rockefeller trebuie eliminată , surplusul de rău trebuie îndepărtat . Bine , multe zvonuri ,mai ales cea cu invazia extraterestră este hilară . Campania mass-mediei este o imbecilitate . Însă atât timp cât mass -media este plătită de mafia khazară își face treabă . Pentru a distruge mafia khazară cred că întâi trebuie distrusă această mass-media slugă . Am aflat că și în colonia România presa globalistă slugă se tine de .. OZN-URI…ha,ha ..nu puteau să facă altceva , prostia generală….!! Nu sunt adeptul religiei ,de nici un fel și nu cred in scrierile religioase care denaturează și ascunde adevărul despre Univers și viața de pe Terra . Și apoi cine ? Hindușii din India ? Acolo unde la 3 minute se produce un viol ? Să fim serioși . O populație care stă toată ziua în lăcașuri de cult ,se roagă la zei , se spală și își fac nevoile in Gange !! Iar filmele lor artistice prezintă doar bogății și viața lor de huzur . Noi românii avem alt destin . Suntem urmașii primei civilizații din Europa , nu degeaba au năvălit hulpavii de străini la jaf ,dar mai ales la răscolit teritoriul României. Nouă românilor ni s-a furat poate cel mai de preț bun lăsat de strămoșii Pelasgi..Steaua in 6 colțuri pe care evreii și-au trecut -o in inventar . Nu Steaua in 6 colțuri este a românilor ,numai ei au voie s-o poarte . Evreii nu au dreptul . Steaua in 6 colțuri reprezintă UNIVERSUL . Triunghiul cu vârful în sus : foc , căldură , lumină ,soare ,stele ..viața naturală , Triunghiul cu vârful în jos : tot ce coboară , in special umezeală , apă ,combinația Soare -Luna . De aici s-au inspirat și hindușii in ceea ce numesc ei … evoluția . Cunoașterea nu înseamnă nimic dacă nu ne oferă mijloacele de a înfrunta problemele vieții . De ce mafia khazară cu ajutorul mass-mediei crează atâta frică ? Pentru că prin frică omul pierde energie . Acest sentiment se amplifică prin ,timiditate ,umilire de sine ,deprimare . Pierderea de energie înseamnă moartea . Puternic în spirit este acela care are energie ,provizii din viitor, iar energia vine de la Divinitate…. ÎNVINGE CEL MAI PUTERNIC IN SPIRIT . Să auzim de bine ..

  Apreciază

 2. În pe ultimul raport bf anunța ca MK a fost complet învinsă . În asta spune ca recurge la invazia extraterestră. De mai bine de un an MK se prăbușește. Asta nu e dezinformare!?

  Apreciază

 3. Salut Marius ,am si eu o intrabare , intr-unul din articolele tale de zilele trecute ai afirmat ca acele baloane doborate de armata americana ,sunt defapt ale MK deoarece ei numai au acces la satelitii militari si de orice fel.Acum observ ca ei se joaca in continuare cu tot felul de holograme ,fulgere si tot felul de semne pe cer ,intreb ,cum sau cu ce lucreaza ei daca numai au acest la reteaua de sateliti ai lumi,iti multumesc.

  Apreciază

 4. Deși poate nu are legătură cu subiectul , mafia khazară, jedveii au găsit o altă cale de a crea haos : cutremurul . S-a produs și în sud estul coloniei Romania ,cu ajutorul HAARP-URILOR americane din Dobrogea și ucraina . Atenție mare vor mai fi . Acești criminali nu se vor opri ușor .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s