Pălăriile Albe: Balonul de deasupra Montana a fost al Deep State nu al Chinei    

  Motivul pentru care regimul nu a doborât imediat un „balon spion chinezesc” în spațiul aerian al SUA este că obiectul argintiu văzut plutind deasupra Montanei este de fapt un balon de supraveghere Deep State care a spionat grupurile de miliție patriotică, o sursă din biroul generalului Eric M. Smith a declarat pentru Real Raw News.

 MSM a umplut de povești despre un balon de mare altitudine care se presupune că a zburat peste Insulele Aleutine din Alaska, prin Canada și Montana, un stat profund republican și găzduiește o miliție, pe care regimul Biden a căutat de mult să o elimine. După ce vestea balonului a ajuns în undele radio, Deep Staterii Lloyd Austin și generalul Mark Milley au anunțat că s-au gândit să doboare dirijabilul chinezesc, dar au optat să nu o facă, deoarece resturile ar fi putut răni persoane sau deteriora proprietăți.

Biroul generalului Smith a contestat narațiunea oficială, spunând că Austin și Milley nu au intenția să tragă în balon pentru că este al lor, nu al Chinei, iar ei și regimul au lansat dispozitivul pentru a urmări clandestin o mișcare a miliției angajată în prezent într-un antrenament perfect legal, exerciții în Montana centrală. „Traiectoria de zbor a balonului este diferită de ceea ce s-a spus public. Nu a intrat în SUA din Canada. A fost lansat de la Fairchild AFB din Washington și s-a mutat sub propria putere în Montana. Are o recuzită electrică și este controlată de la distanță, ca o dronă”, a spus sursa noastră.

Întrebat cum a ajuns White Hats la această concluzie, el a spus că o sursă confidențială de la Fairchild AFB, controlată de Deep State, a asistat la lansare, dar nu cunoștea misiunea. Mai mult, balonul s-a oprit la sud de Roundup, Montana, și a rămas nemișcat timp de câteva ore, fapt posibil de turbopropulsoare alimentate cu energie solară suficient de puternice pentru a neutraliza mișcarea în raport cu vânturile predominante. La câteva mile mai jos, câteva sute de membri ai milițiilor din Montana și Wyoming au fost implicați într-un exercițiu comun de antrenament pe timp de iarnă, fără să știe că erau supravegheați. Manevrele sunt mutate în diferite locații anual, deoarece federalii s-au infiltrat cu pricepere în aproape fiecare miliție din țară.

Sursa noastră a spus că milițiile din Montana și Wyoming au mulți foști membri ai forțelor armate încă loiali președintelui Trump, inclusiv o rudă a generalului Smith. Deep State, a adăugat el, are tehnologie care poate număra firele de păr de pe mustața unei persoane din stratosferă și poate transmite acele date către un operator în timp real.

 „Dacă noi putem face asta, pot și ei”, a spus sursa noastră.

 Întrebat de ce White Hats nu a profitat de oportunitatea de a distruge balonul, el a spus: „Denunțătorul de la Fairchild, indiferent de motiv, nu ne-a împărtășit informații până când știrile au devenit publice. De asemenea, nu aveam active în zonă. Și așa cum am spus, probabil a fost transmis în direct înapoi la Fairchild, așa că nu sunt sigur la ce bine ar fi făcut. L-am fi doborât dacă ar fi survolat centrele noastre de comandă.”

Am întrebat în continuare de ce Deep State a folosit un balon când ar fi putut folosi un satelit.

 „Nu mai au acces la ele”, a spus el, dar nu a vrut să explice răspunsul său.

Dacă White Hats controlează acum sateliții de supraveghere KH-11 ai națiunii, este o nouă dezvoltare; cu câteva luni în urmă, biroul generalului Smith a recunoscut că sateliții spion se aflau sub controlul statului adânc. În cele din urmă, am întrebat dacă White Hats a notificat milițiile din Montana și Wyoming.

 „Au fost informați”, a fost tot ce a spus sursa noastră.

Actualizare: Vineri seara, purtătorul de cuvânt al Casei Albe de la Tyler Perry Studios, Karine Jean-Pierre, a declarat că regimul a primit vestea de la Beijing că balonul studia condițiile atmosferice atunci când a zburat – cu 6.300 de mile, o improbabilitate. White Hats continuă să spună că este Deep State și că regimul a fabricat explicația de la Beijing pentru a liniști mințile agitate.

Actualizare 2: Un obiect a explodat pe cer deasupra Billings vineri seara târziu. Într-un apel de urmărire, o sursă din biroul generalului Smith a spus RRN că regimul l-a doborît pentru a nu cădea în mâinile White Hat. După ce a aflat despre distrugerea balonului, generalul Smith și consiliul său au concluzionat asupra posibilității ca spionarea patrioților să fi fost întâmplătoare.

 „Nu ar fi mai presus ca administrația criminală să umple chestia aia cu arme biologice și să lase să plouă asupra unui stat cu o ură fierbinte pentru Biden. Nu avem nicio dovadă în acest sens, dar ne uităm la toate posibilitățile. Știm că a fost lansat de la Fairchild și urmărea 60.000 de oameni în timpul exercițiului miliției”, a spus sursa noastră.

Pălăriile Albe nu au nicio explicație pentru cel de-al doilea balon care a fost zărit peste America Latină.

Ofițeri ai Pălăriilor Albe reținuți după eșecul testului poligraf

 Generalul Eric M. Smith a ordonat vineri reținerea a doi ofițeri White Hats după ce a aflat că nu au reușit la două teste poligraf consecutive menite să afle dacă sunt constituționaliști sau loiali în secret regimului criminal Biden, au declarat surse din biroul generalului pentru Real Raw News.

După cum s-a raportat în decembrie, generalul Smith a spus că va adăuga poligrafe la arsenalul său de instrumente pentru a-i demasca pe trădători. El a promulgat acest angajament în urmă cu două săptămâni, după ce a recrutat aparatură poligraf NCIS pentru a testa ceea ce ar putea însemna peste 1.000 de membri ai forțelor armate. Potrivit sursei noastre, generalul decide la întâmplare și fără pasiune care ofițeri vor fi poligrafiați primii, deoarece nu are nicio dovadă clară că vreunul dintre ei este un trădător.

Sursa noastră nu a putut spune câți bărbați au fost testați până în prezent; cu toate acestea, un căpitan și un prim-locotenent, toți staționați la Lackland AFB, au eșuat de mai multe ori săptămâna trecută. Aceștia fuseseră înștiințați cu câteva ore înainte și nu s-au opus testului.

Niciun ofițer, a spus sursa noastră, nu este judecat la un singur test eșuat; dacă cineva eșuează, i se oferă o zi pentru a se „calma” – o practică destul de obișnuită în aplicarea legii – înainte de a fi testat din nou. Dacă vreunul nu reușește două poligrafe consecutive, el este considerat „trădător” și numai în cazuri rare i se administrează un al treilea test. Poligrafele măsoară trei elemente biometrice: tensiunea arterială, respirația și conductivitatea pielii. Atunci când sunt administrate de un examinator competent, imparțial, poligrafele sunt considerate 87-95% precise, iar răspunsurile respondentului sunt convertite în scoruri pe o scară de 5 poziții, iar atitudinile astfel cuantificate: -6 (puternic înșelătoare), -2 (înșelătoare), -1 (oarecum înșelător), 0 (neutru), +1 (oarecum veridic), +2 (adevărat) și +6 (foarte veridic.)

Căpitanul Lackland a marcat un -7 și, respectiv, un -10; cu alte cuvinte, a atins fundul.

 Sursa noastră a furnizat exemple de întrebări:

 • Ți-ai menținut jurământul constituțional?
 • Îl recunoașteți pe Joseph R. Biden drept președintele ales legal al Statelor Unite?
 • Ați corespondat cu secretarul Apărării Lloyd Austin în ultimele 18 luni?
 • Ați discutat despre operațiunile White Hats cu persoane neautorizate?
 • Ați încălcat ordinele date de la generalul David H. Berger la un moment dat?
 • Ai trădat Pălăriile Albe?
 • Ai de gând să-l trădezi pe generalul Eric M. Smith?
 • Ați răspuns sincer la toate întrebările de la examen?

Sursa noastră a spus că căpitanul a răspuns „neadevărat” la acele întrebări la ambele examene. Locotenentului i s-au pus întrebări similare și a eșuat lamentabil.

Deoarece poligrafele sunt inadmisibile în instanțele de judecată, generalul Smith nu se va baza pe ele exclusiv pentru a evalua vinovăția sau nevinovăția unui ofițer. Cu toate acestea, el a ordonat ca cei doi ofițeri să fie „reținuți” până când legătura sa sosește la Lackland în această săptămână pentru a-i interoga.

De asemenea, se desfășoară o mulțime de „baloane” în acest moment. Știm cu toții că regimul pretinde că a doborât unul în largul coastei Carolinei de Sud. Dacă da, a fost al doilea, sau chiar al treilea, balon. White Hats spune că un balon a fost doborât în Montana, după cum au văzut locuitorii din Billings.

    Sursa: https://realrawnews.com/

13 comentarii

 1. De prima dată mi-am zis : balonul cu pricina este al CIA -Pentagon !! Mizeria khazară . Nici ” cutremurul ” din Turcia nu este o întâmplare. Erdogan a făcut albie de porci pe psihopații lui schwab la Davos după care a plecat . Răzbunarea a venit apoi . Dacă ne întoarcem în timp se găsesc asemenea ” pedepse ” săvârșite de americani : Chile 1970 , Fukushima 2010 ,iar Turcia este la al treilea experiment de acest gen . Kazahstanul este in coasta Turciei iar ASTANA (un joc de cuvinte ) ,capitala ,ce poate fi ? Occidentul se macină din interior , se distruge încet . Jedveii spun : după noi potopul . Știu ei prea bine că le-a venit sfârșitul însă vor să atragă în dezastru lor toată lumea . Greșit ! Occidentul nu a făcut nimic bun pentru Terra timp de 1000 și ceva de ani . Trebuie să plătească . Nu plâng occidentul ,chiar mă bucur că se va face dreptate . Au încercat guvern mondial ? Hai, ha … fantasmagonie . USA ,se va împărți în 4 state independente , Israelul se va desființa iar Imperiul Britanic rothschild se va prăbuși . Acesta este sfârșitul occidentului în următorii doi ani . Pe românii ,care mai sunt români să -i intereseze România ,ce nu are nici o legătură cu occidentul ticălos,decât că trebuie eliberată . Să auzim de bine…

  Apreciază

 2. 1. Citez mai jos:
  „White Hats continuă să spună că este Deep State și că regimul a fabricat explicația de la Beijing pentru a liniști mințile agitate”
  Cum sa spui ca regimul a fabricat asta de parca China ar fi pe alta planeta? Oricine se uita pe comentariile chinezilor vede răspunsul lor.. Doar nu blochează China sa nu mai facă comentarii pe internet și postează numai Deep State.. Sa fim serioși.. China și a spus părerea oficial. Când citești astfel de răspunsuri lipsite de logica și realism îți pui întrebări.
  2. Dar în același timp realizezi ca un astfel de balon străin întra în zona de securitate imediat ce sa apropiat la numai 100 de km de o tara și e imposibil ca acesta sa traverseze zona neobservat … Ori dacă el a trecut nestingherit și țipi ca ai un balon ce a traversat toată tara, iarăși e ceva în neregula si înseamnă că pălăriile albe au dreptate ca a fost lansat de pe teritoriu american. Iar motivul pt care l au lansat este lipsa de acces la sateliți… Însă cele doua observații se bat cap în cap

  Apreciază

 3. Intrebarea este , Oare sateliții au propulsie proprie ? … Nu manipularea cu al cui este, pentru că nu este relevant. Am văzut că toți urmeaza aceeași agendă, bătălia este pe împărăția sclavilor , nu trezirea omului…..Pace vouă suflete

  Apreciază

 4. Balonul a fost al Chinei.
  Toată povestea a fost inventată de RRN. Pentru necunoscători RRN este un producător de SF.
  Balonul a staționat deasupra statului Montana pentru că aici se afla o mare baza militara pentru lansarea rachetelor.
  Au lăsat balonul sa traverseze toată America și l-au dintrus deasupra Atlanticului.
  Ce informații au cules chinezii și americanii numai ei știu.
  Posibil ca China sa fi făcut un test în perspectiva războiului cu Taiwan.
  RRN nu știe nimic. Doar inventează.

  Apreciază

  • Da din știrile de la TV, precis spun adevărul. Crezi că chinezii nu știau de silozurile de rachete și pentru a le spiona trebuia să trimită mii de mile un balon la vedere….. Bravo gândiți nu vă încurcați….

   Apreciază

 5. Sincer de peste două luni nu am deschis tv ul.
  Am alte surse de informare.
  Sa așteptăm faptele sa confirme o variantă sau alta.
  Scenariile RRN nu au fost confirmate niciodată

  Apreciază

 6. Domnule Sumedrea,
  Va citesc de vreo 3 ani. Deși, multe materiale frizează imaginația in anumite locuri, am dat ghies sperantei. Este a doua oară când comentez. 1. Chiar dacă nu mi-ati respins toate cele trei comentarii anterioare (nu aici) incomode (apreciez) faptul ca le “moderați” (adică, nu sunt publicate instant) înseamnă cenzura. Lăsați lumea sa va-njure, lăsați lumea sa va aprecieze! Proporțiile zugrăvesc valoarea conținutului! 2. Preluările dvs. ar fi ideal dacă ar fi adaptate in limba romană, după GOOGLE TRANSLATE.
  3. Doar ce POTUS Joseph Robinette Biden și-a terminat discursul in fata națiunii, ținut in fata camerelor reunite. Va rog sa ne explicați, cum a fost posibil ca generalul cu 4 stele David H. Berger (ex-comandant al Pălăriilor Albe) sa fie prezent in “loja generalilor” si sa mai si schimbe amabilități cu Sleepy Joe, la sfârșitul discursului? Parca, doar ce-l “paradiseră” băieții lui Austin sau Deep State.

  Apreciază

   • Domnule Sumedrea,
    1. L-am urmărit live, d-al capo al fine! 2. Am capturi….dar, n-am nicio temere ca acest discurs va fi cenzurat. 2. Punctul 1 și 2, le-ati evitat cu maxima “lubrifiere”. 3. Pălăriile Albe, chiar n-au o politica de “marketing” ? Ceva de genul: o pălărie mică albisoara infiltrată care sa smulgă fata de silicon sau care sa demaște dublura? La nivelul la care se desfășoară pălăriile albe, asta ar fi “pice of cake”. 4. Cu dezamagire constat ca, este a doua oară când îmi răspundeți “in dorul lelii”. Altfel? La ce postați, ai senzația ca vine revoluția planetară. Vine….veni-ar rău.

    Apreciază

 7. Bună dimineața la toți!
  Marius,te rog, încearcă, prin cateva articole ( tu esti „dirijorul”,sper, al acestui blog) să indrepti atentia si spre situatia din tara noastra scumpă ( este drept că ceea ce se întâmplă pe tărâmurile mari ne influențează gandirea si actiunea in consecință) …
  Chiar daca unii dintre noi suntem ( doar fizic) departe de tarina , energía, frecventa si undele emise sunt în totalitate indreptate catre acolo …
  Mulțumesc frumos!

  Apreciază

   • Nuuuuuuu, dragule,nici pe departe de a comenta pe marginea „politichiei” desantate,decadente,sataniste de pe dealul … Sau de a publica subiecte de genul ( sunt destule cele de mizerie care sunt platite a comenta) …
    Este despre CULTURA neamului ,despre o repunere in valoare a Valorii ,despre o reinitiere prin aceasta …. Poate așa nu mai incap si aici comentariile fără noimă …
    Mulțumesc mult pentru înțelegere și primire!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s