Armata îl acuză pe Jim Mattis de trădare, dar a fugit din țară  

 Marinarii americani care caută să-l aresteze pe fostul secretar al apărării și generalul de corp de marină Jim Mattis sub acuzația de trădare, au descoperit că a fugit din SUA în Ucraina, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

Mattis, un general pensionar de patru stele, a petrecut 44 de ani în Corp, timp în care a comandat trupe în Războiul din Golful Persic, Războiul din Afganistan și Războiul din Irak. Ulterior, a fost nominalizat secretar al apărării de către președintele ales Donald Trump și confirmat de Senat pe 20 ianuarie 2017. Relația lor s-a erodat la sfârșitul anului 2018, când Trump, împotriva sfaturilor lui Mattis, a retras forțele armate americane din Siria, determinându-l pe Mattis să vorbească prost despre Trump și să-i trimită o scrisoare de demisie. De atunci, Trump l-a numit pe Mattis „cel mai supraevaluat general din istorie” și „un tip nu prea bun”.

White Hats spune acum că Mattis fie a fost o marionetă Deep State de la început, fie s-a alăturat Deep State după ce Trump l-a respins. Ei susțin că Mattis a ajutat regimul criminal Biden să militarizeze agențiile federale precum FBI, ATF și IRS. Mai rău, ei pretind că au dovezi care îl leagă pe Mattis de atacul de Crăciun al Statului Adânc asupra Golfului Guantanamo.

 „Doi prizonieri de război pe nume Jim Mattis. Nu luăm doar cuvântul trădătorilor, dar pesmetul lor ne-a condus la o persoană din interiorul administrației care este dispus să depună mărturie că Mattis, generalul Mark Milley și nenorocitul Lloyd Austin au discutat despre cum să o salveze tactic pe Pelosi, să putrezească în iad, și să „preia” GITMO. Există și alte informații pe care nu le pot discuta în mod deschis, dar am avut destule pentru a emite un mandat de arestare militar pentru Mattis. Ceea ce a făcut Mattis este inadmisibil și trădător”, a spus sursa noastră.

Dar Mattis nu a putut fi găsit. După cum se spune, a zburat din vizor.

La ordinele generalului Smith, pușcașii marini americani și-au marcat casa din Richland, Washington, precum și sediul general al General Electric din Reston, Virginia. Sursa noastră a spus că Mattis a făcut parte din consiliul de administrație al GE și a petrecut un timp considerabil acolo. Prietenii lui Mattis le-au spus Marinarilor că el și soția sa Christina au părăsit țara pentru o vacanță de două săptămâni în străinătate, o lună de miere cu întârziere, la începutul lunii ianuarie, dar nu s-au mai întors niciodată. Mattis s-a căsătorit cu Christina Lomasney în iunie 2022.

White Hats au aflat mai târziu că Mattis s-a îmbarcat pe un zbor comercial către Varșovia, Polonia, pe 10 ianuarie 2023.

 „Deep Staterii merg în Polonia doar pentru a ajunge în Ucraina pentru siguranță. Ar putea părea un loc ciudat pentru a rămâne în siguranță, având în vedere ce se întâmplă acolo, dar în acest caz, este într-adevăr mai puțin decât se vede. Zelensky îi protejează pentru că, ei bine, Statul Adânc îi dă bani cu sacul peste cap”, a spus sursa noastră.

În încheiere, sursa noastră a spus că, dacă Mattis reintră în SUA, se va găsi pe primul zbor către Guantanamo Bay. El a mai remarcat că generalul Smith l-a informat pe Trump despre trădarea lui Mattis.

Acest Mattis a făcut niște acte de trădare; acestea sunt acte groaznice comise de oameni groaznici. Este o mare nedreptate. Prinde-ți-i, continuați să-i prindeți”, a spus Trump.

    Director adjunct al CDC, arestat pentru infracțiuni legate de Covid  

Marinarii Statelor Unite l-au arestat marți pe directorul adjunct al CDC, Tom Shimabukuro, sub acuzația de trădare, după ce a obținut un mandat de arestare militar care atestă că Comandamentul Cibernetic al armatei americane a interceptat un apel telefonic prin care a recunoscut că vaccinurile Covid-19 îmbolnăveau și ucideau cetățeni americani.

O sursă din biroul generalului Eric M. Smith a declarat pentru Real Raw NewsCyber Command a interceptat telefoanele lui Shimabukuro în noiembrie anul trecut, după ce directorul CDC, Rochelle Walensky, a evitat arestarea, fugind din SUA în Bruxelles. Pălăriile Albe, a adăugat el, erau încrezători că o Walensky despotică va afirma controlul asupra agenției de la distanță și va păstra legătura cu mâna ei dreaptă.

 „Este o autoritară. Ea nu era pe cale să cedeze controlul unei agenții criminale pe care a ajutat-o să construiască ceea ce este astăzi. Pentru a face asta, ea ar trebui să rămână în contact cu Atlanta”, a spus sursa noastră despre Walensky.

Cyber Command a folosit mijloace „neconvenționale” pentru a accesa liniile din sediul CDC din Atlanta și trei numere de telefon personale înregistrate ale lui Shimabukuro. De asemenea, i-au „prins” adresele de e-mail cunoscute. Supravegherea digitală, totuși, era menită să o monitorizeze pe Walensky, nu pe Shimabukuro — White Hats sperase să afle dacă Walensky se strecoară și iese din SUA nedetectată și dacă da să elaboreeze un plan pentru a o prinde. Până săptămâna trecută, cea mai acută dovadă împotriva lui Shimabukuro, care conduce Biroul pentru Siguranța Imunizării, a fost rolul său în cenzura omniprezentă a profesioniștilor medicali care au contestat narațiunea CDC.

Potrivit sursei noastre, Cyber Command a interceptat mai multe e-mailuri codate și apeluri vocale între perechea disprețuitoare. Ei au comunicat într-o limbă indescifrabilă, neinteligibilă, discutând adesea despre animalele de companie preferate, vremea, băuturile răcoritoare și bomboane preferate și alte subiecte fără sens, aparent pentru a ascunde adevărata natură a dialogurilor lor.

 „Băieții de la Cyber Command sunt al naibii de buni la spargerea cifrurilor, dar în acest caz, au fost blocați. În ianuarie, apelurile lor au devenit ceva mai dese. Și Shimabukuro părea din ce în ce mai nervos. Ceva era întrerupt. Nimeni nu pare speriat când vorbește despre cum îi place Coca-Cola și nu Pepsi”, a spus sursa noastră.

La un apel din 8 ianuarie, un Shimabukuro vizibil agitat părea să aibă dificultăți în a înțelege tot ceea ce Walensky, vorbind codificat, încerca să-i transmită și la un moment dat al apelului a renunțat la limbajul codificat.

 „De ce nu pot veni la tine? Se încălzește aici”, a spus el, făcând-o pe Walensky să încheie apelul.

 „A avut probleme în a înțelege idiotul, de parcă ar fi uitat cum să interpreteze sau nu ar fi repetat suficient”, a spus sursa noastră.

La un apel din 18 ianuarie, Shimabukuro s-a prăbușit complet, spunând în engleză: „… Casa va ști că știm că vaccinurile au provocat daune ireparabile peste 500.000 de oameni. Când ei vor afla, sunt futut în timp ce tu ești în siguranță. Ai promis că vom fi protejați, că voi fi protejat.”

 „Idiotule”, a răspuns Walensky și a închis.   

Comandamentul Cyber a trimis recunoașterea vinovăției lui Shimabukuro atât generalului Smith, cât și viceadm. Darse E. Crandall, care au fost de acord că mărturisirea constituie un act de trădare, deoarece contrazicea afirmațiile regimului că vaccinurile provoacă efecte secundare la doar 0,0028% dintre persoanele vaccinate. Mai mult, a dovedit că Walensky și Shimabukuro au participat la o conspirație robustă pentru a înșela publicul american, făcându-i să creadă că vaccinurile sunt sigure și eficiente.

Viceamiralul Crandall a semnat un mandat de arestare, iar pușcașii de marină sub comanda generalului Smith au început să-l urmărească pe Shimabukuro, învățându-i obiceiurile și rutinele zilnice.

Pe 31 ianuarie, pușcașii marini l-au arestat pe Shimabukuro lângă casa sa din Atlanta, în timp ce conducea la sediul CDC.

 „Shimabukuro nu a opus rezistență, nu a protestat. De fapt, aproape că părea uşurat. Nu știu ce le-a spus anchetatorilor, dar pare genul de tip care va încerca să încheie o înțelegere, dacă i se oferă una. O vrem pe Walensky, dar este un început bun”, a spus sursa noastră.

      Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

  1. Bună ziua am citit şi acest articol ca multe alte articole care apar aici pentru noi sunt adevărate informaţii care nu le poate cenzura nimeni. Dar aş avea o ăntrebare în legătură cu aceste arestări menţionate aici? după cum am constatat armata americană este divizată în doă facţiuni adică armata care sprijină regimul Biden, si armata pălăriilor albeîn acest context cine emite aceste mandate de arestare, şi cît de valabile sunt ele vă mulţumesc şi sper că o dată aceste informaţii atît de preţioase dar ţi adevărate cred eu să aibă şi un caracter oficial doamne ajută.

    Apreciază

    • Pălăriile Albe au grupul lor de procurori și judecători militari care au adunat probe și au creat dosarele. Acum sunt puse în executare, SUA (decând Trump a părăsit Casa Albă) sunt sub Legea Martială, iar cei arestati sunt judecați și executati la urgență

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s