Marea bătălie pentru omenire (partea 1) 

Marea bătălie pentru omenire (partea 1

      Motto: Utopic nu e să crezi că lumea poate fi schimbată în bine, ci să crezi că ea mai poate continua așa cum este acum!

       Vălul depopulării Terrei

  Se vorbește foarte mult despre „depopularea” Terrei. Oameni care nu înghit pe nemestecate propaganda oficială, care sunt bine-intenționați, consideră că unul dintre principalele obiective ale celor care manipulează actualele crize este acela al reducerii populației pe Planetă. Ei bine, acesta este un prim văl care ar trebui dat jos de pe ochi, chiar și de pe ochii celor bine intenționați. Pentru că intenţia reală a păpușarilor nu este aceea ca pe Pământ să rămână puţini oameni. Intenţia lor reală este ca atât cei care trăiesc acum pe Pământ, cât şi cei care „trec dincolo”, în momentul încetării vieţii trupului fizic, să rămână legaţi de sfera materială. Astfel, de fapt, este exact pe dos!

Prin exacerbarea materialismului până în punctul în care aproape nimeni nu mai are cu adevărat trăiri spirituale autentice, dorinţa spiritelor întunecate care domină în prezent planeta noastră este ca tot mai mulţi oameni, fie în trup fizic, fie în afara trupului fizic, să rămână legaţi de sfera materială a Pământului. Pentru a putea înţelege mai bine, imaginaţi-vă globul pământesc precum un ghem, precum o pânză de păianjen în care sunt prinse aproape toate fiinţele – atât cele în trup, cât şi cele fără trup. Oamenii, în număr tot mai mare, sunt rupţi de lumea spirituală şi ferecaţi într-o temniţă a spiritului. Pentru că, în zilele noastre, aceasta a devenit frumosul nostru Pământ – o temniţă a spiritului! Suntem separaţi de propriile noastre fiinţe profunde şi lăsaţi să orbecăim într-un întuneric spiritual cum nu a mai fost vreodată pe Pământ. Ne târâm, ca printr-o mâzgă neagră, mai neagră decât noaptea cea mai neagră, fără a mai putea găsi drumul către ceilalţi, fără a mai putea comunica în mod real cu oricine altcineva.

Suntem izolaţi de noi înşine şi, astfel, izolaţi de toţi ceilalţi. Pentru că cea mai gravă stare de izolare nu este cea fizică, ci cea spirituală. Atunci când oamenii nu mai găsesc drumul către propriul spirit, ei nu mai găsesc nici calea către spiritele celorlalţi. Iar aceasta duce la o imagine absolut îngrozitoare, o imagine care, pentru cine e treaz, este cât se poate de reală şi nu doar o metaforă: Pământul a devenit un imens ghem, o imensă pânză de păianjen în care suntem prinşi aproape toţi – atât cei întrupaţi, cât şi cei ce nu mai au trup fizic. Suntem prinşi şi nu ne mai putem mişca unii către ceilalţi. Fiecare stă în locul său, însingurat şi incapabil de mişcare. Deşi suntem tot mai mulţi pe Planetă, relaţiile adevărate dintre noi sunt tot mai puţine. Aceasta este imaginea reală a omenirii şi a Pământului în prezent.

Spiritele întunecate care au luat în stăpânire omenirea şi Pământul ne inoculează în fiecare zi serul materialismului. Scopul lor este să ne anestezieze simţurile superioare, cele care ne-ar permite să percepem cât se poate de concret lumea spirituală. Pentru că, da, lumea spirituală poate fi percepută. Aşa cum lumea fizică este percepută cu ajutorul organelor de percepţie ale trupului fizic, şi lumea spirituală poate fi percepută dacă ne dezvoltăm organele de percepţie corespunzătoare. Pe Pământ, au existat întotdeauna şi continuă să existe oameni care percep lumea spirituală la fel de bine cum o percep pe cea materială. De fapt, acei oameni cunosc, graţie propriei percepţii spirituale, că ceea ce numim „lume materială” nu e nimic altceva decât o creaţie a lumii spirituale, o concentrare, o învârtoşare a acesteia.

Tocmai de aceea, aveţi aici şi un criteriu foarte bun pentru a distinge între adevăraţii trăitori întru spirit şi cei care sunt doar nişte materialişti ceva mai rafinaţi. Criteriul este acesta: dacă cineva vă vorbeşte doar despre „energii”, fără a vă vorbi vreo secundă, concret, despre cât se poate de concretele fiinţe spirituale care reprezintă sursa acelor „energii”, atunci poate să vă fie clar că acea persoană e doar un om materialist puţin mai fin. Spiritul nu e doar o materie mai… fină. Lumea spirituală nu e doar o lume a unor energii „subtile”. Toate aceste exprimări sunt doar un alt mod materialist de a pune problema. În realitate, materia este o creaţie a spiritului. Lumea materială este generată de lumea spirituală. În spatele fiecărui atom material stă acţiunea unor fiinţe spirituale de rang înalt. Despre aceste fiinţe vorbesc multe dintre textele sfinte ale diferitelor religii ale lumii.

Aceste fiinţe sunt cât se poate de reale, iar aşa-zisa noastră „lume materială” nu e nimic altceva decât rezultatul efortului lor creator permanent. Pentru că atât lumea spirituală, cât şi extensia sa – lumea materială – se află într-o permanentă devenire. Nimic nu stă pe loc. Totul evoluează permanent. Nu este nici locul, nici momentul, în această carte, pentru a detalia foarte mult cu privire la toate aceste fiinţe spirituale pe care omul care şi-a dezvoltat organele de percepţie superioară le poate observa aşa cum observă şi toate fiinţele aflate în trup fizic. Cine doreşte să afle mai multe poate începe să caute, să gândească singur, să cerceteze şi să înţeleagă. Există foarte multe texte care îl pot ajuta. Inclusiv textele sacre ale marilor religii, în care stau ascunse, pentru cine are ochi de văzut şi urechi de auzit, mari adevăruri ale vieţii şi ale lumii spirituale. Cine doreşte cu adevărat să cunoască toate aceste lucruri o poate face foarte uşor în zilele noastre. Ca să folosim o expresie uzuală, totul se găseşte „la un singur clic distanţă”. Numai să se vrea şi să se ştie către ce zonă să se dea acel clic… Pentru că este la fel ca şi în cazul acestei cărţi: ea este la ACELAŞI singur clic distanță ca şi toate celelalte. O carte printre zeci de mii de alte cărţi…

 Revenind, e bine să fie de cât mai mulţi înţeles faptul că intenţia spiritelor întunecate nu este aceea despre care se tot vorbeşte – anume de a ne împuţina pe Pământ, prin molime, războaie şi foamete. Aceasta este tot o explicaţie materialistă, care ratează esenţa. În realitate, intenţia spiritelor întunecate este ca tot MAI MULŢI oameni, fie în trup, fie în afara trupului fizic, să fie legaţi de sfera materială a Pământului. Pentru că scopul ultim al acestor spirite întunecate, pe care le cunosc toţi cei care percep lumea spirituală şi despre care iniţiaţii şi textele marilor religii relatează, este atragerea omenirii în propria sferă de influenţă. Aceste fiinţe, care au deviat ele însele de la dreapta lor evoluţie, vor ca oamenii să devină slujitorii lor, poporul lor, regnul lor. Iar acest lucru îl pot face doar într-un singur fel: prin ruperea oamenilor de propriile lor spirite.

Având în vedere că omul e o fiinţă eminamente spirituală, având în vedere faptul că existenţa sa în trup fizic pe acest Pământ are ca singur scop evoluţia sa spirituală, este logic şi uşor de înţeles că singura modalitate prin care fiinţele întunecate pot atrage oamenii de partea lor este ruperea acestora de lumea spirituală şi împiedicarea dreptei lor evoluţii spirituale. În sensul celor deja explicate, trebuie spus şi că, în zilele noastre, se duce o luptă acerbă, totală, pentru fiinţa omenească. Pe de o parte, sunt spiritele întunecate, care vor ca omenirea să devină propriul lor popor, propriul lor regn. Pe de cealaltă parte, sunt spiritele luminoase, care luptă cu cele întunecate pentru ca omenirea să se reaşeze în propriul frumos şi divin Destin. Cine are ochi de văzut vede limpede această luptă. Doar cine preferă să moţăie în timp ce i se livrează sedativele zilnice nu vede şi nu simte acest război total!

Pentru a începe să vedem realitatea şi să înţelegem cu adevărat ce se întâmplă trebuie să avem curajul de a străpunge Marele Zid Materialist care a fost ridicat între noi şi noi, între noi şi ceilalţi, între noi şi adevăr! Iar faptul că mulţi vor continua să considere drept „ficţiune” sau „fabulaţii” ceea ce este transmis prin intermediul acestei cărţi nu e decât un simptom evident al maladiei materialismului care a cuprins omenirea. Cu văluri peste văluri aşezate abil peste ochi, mulţi oameni pur şi simplu resping mesajele lumii spirituale şi merg mai departe, cu ochii legaţi, către marea prăpastie. Iar dacă nu vor fi suficient de mulţi care să înţeleagă ce este transmis aici, dacă nu vor fi, apoi, suficient de mulţi care să aibă curajul de a dărâma Marele Zid Materialist, de a răspândi acest mesaj şi de a se implica, de a lucra ÎMPREUNĂ, atunci va urma dezastrul total.

Începând chiar din anul 2023… Anii 2021, 2022 şi 2023 sunt anii-cheie pentru ce se va întâmpla cu omenirea. Semnul celest a fost dat prin Marea Conjuncţie, în Vărsător, dintre Jupiter şi Saturn, conjuncţie care a avut loc în ziua solstiţiului de iarnă a anului 2020 – 21.12.2020. Sfârşitul anului 2020 a reprezentat începutul perioadei de trei ani în care toate crizele se suprapun astfel încât omenirea să ajungă în pragul marii bifurcaţii. Această bifurcaţie majoră, cea mai mare de până în prezent, pune omenirea în faţa unei mari decizii: fie alege să se trezească, să îşi conştientizeze esenţa spirituală şi să schimbe întreaga societate în acord cu această conştientizare, fie alege să continue să doarmă, alunecând în hăul pe care i l-au pregătit fiinţele întunecate care vor să o atragă de partea lor. Aceasta este realitatea atât de puţin pricepută azi. O realitate pe care atât de puţini sunt dispuşi să o priceapă şi să o accepte…

Vălul falselor războaie. Comunicare spirituală sau război total între Est și Vest  

 Adevăratul mare război al zilelor noastre nu este cel dintre Rusia și Ucraina. Acesta este doar un aspect al său. La fel cum un război în Taiwan ar fi tot doar un alt aspect al său. Adevărata mare bătălie care se dă astăzi este între Est și Vest. Iar învingător în această luptă nu poate fi nici Estul, nici Vestul. Estul și Vestul sunt două jumătăți ale aceluiași întreg. De amândouă este nevoie, în egală măsură. Oricare ar “învinge”, în realitate vor pierde amândouă! Asimilarea Estului de către Vest sau asimilarea Vestului de către Est sunt greşeli epocale care ar duce către o ruină totală a civilizaţiei omeneşti. În prezent, acest lucru este cel mai puţin înţeles. Aproape întreaga umanitate acceptă să fie împărţită în două tabere. Dacă, în 2021, oamenii erau împărţiţi în “vaccinaţi” şi “nevaccinaţi”, războiul din Ucraina îi împarte acum în “oameni ai Estului” şi “oameni ai Vestului”. Din nou – segregare. Din nou – două tabere aruncate una împotriva celeilalte. Iar cei din Vest nu ar trebui să facă greşeala de a considera că „toată Planeta” gândeşte la fel în privinţa războiului din Ucraina.

 Când urmăreşti doar ştiri fabricate pentru a genera această convingere, rişti să pluteşti într-o bulă iluzorie. În realitate, dacă înţepăm peretele subțire al bulei de săpun în care suntem vârâţi de către „presa liberă”, începem să vedem lucrurile aşa cum sunt ele de fapt. Iar realitatea este aceea că cei care gândesc diferit faţă de „oamenii Vestului” sunt cam… trei sferturi din omenire! Calculaţi câţi oameni trăiesc în ceea ce numim „Vest” şi câţi oameni trăiesc în ceea ce numim „Est”. O să constataţi că, dincolo de propaganda unidirecţională căreia îi cad pradă „oamenii Vestului”, realitatea este exact la polul opus – majoritatea oamenilor de pe Pământ cred altceva… Atenţie! Aici nu este vorba despre cine are sau nu are dreptate. Este vorba doar despre fapte şi realităţi concrete. Iar realitatea concretă este aceea că, dincolo de propaganda „presei libere”, „oamenii Estului” sunt mai mulţi decât „oamenii Vestului”. Iar atunci, nu poţi să nu te opreşti să te întrebi: unde credem că vom ajunge dacă vom continua să turnăm benzină peste foc? Unde vom ajunge dacă, în loc să începem să căutăm elementele UMANE comune, vom continua să alimentam, fie şi doar prin ignoranţa noastră manipulată, acest război sau altul similar?

 Adevărul este, dacă deschidem bine ochii şi vedem lumea cea reală, că Vestul pur şi simplu NU are cum să învingă Estul fără a se distruge în acelaşi timp pe sine. În economia numerelor mari, Vestul şi Estul nu se pot anihila reciproc altfel decât prin totala distrugere a civilizaţiei omeneşti. Dacă acest război va continua şi va fi alimentat mai departe, atunci se va transforma în scurtă vreme într-un război fizic total între Est şi Vest. Iar acest lucru – sper că ne e clar tuturor! – nu ar putea însemna altceva decât totală distrugere a umanităţii şi a acestei Planete! Acesta este primul element de propagandă care acţionează toxic la nivelul mentalului colectiv, înceţoşând mintea celor care-i cad pradă – “Toată Planeta, cu mici excepţii, gândeşte la fel cu privire la acest război!”. …Nimic mai fals!

 Cel puţin jumătate de planetă gândeşte, de fapt, exact invers! Iar a înţelege acest lucru e primul pas către trezirea umanităţii – conştientizarea faptului că cel puţin JUMĂTATE din omenire gândeşte exact INVERS faţă de cum gândim noi, indiferent că suntem “oameni ai Estului” sau “oameni ai Vestului”! Dacă înţelegem cu adevărat acest lucru, atunci am înlăturat deja jumătate din vălul ce a fost legat peste ochii noştri. Acum, este timpul să mergem mai departe şi să dăm jos de tot materialul textil care ne acoperă privirea limpede de OM! Primul pas a fost acela de a înţelege că, de fapt, cel puţin jumătate din semenii noștri gândesc diferit sau chiar la polul opus referitor la acest război. Al doilea pas este acela de a înţelege că NU este posibil ca una dintre părţi să învingă în acest război! Vestul nu poate învinge Estul fără a se învinge pe sine, iar Estul, la rândul lui, nu poate învinge Vestul fără a se distruge pe sine. Am văzut care sunt primele două elemente fundamentale ale propagandei care ne acoperă ochii în chestiunea războiului. Am dat jos primul văl – înţelegem acum că nu toată Planeta gândeşte la fel, că cel puţin jumătate din umanitate are alt punct de vedere sau chiar un punct de vedere diametral opus!

 Am dat apoi jos şi cel de-al doilea văl – înţelegem acum că Vestul nu poate învinge Estul fără a se învinge pe sine, iar Estul, de asemenea, nu poate învinge Vestul fără a se învinge pe sine. Este timpul, acum, să dăm jos şi cel de-al treilea văl! Ei bine, gândiţi-vă preţ de câteva momente la acest lucru, căutaţi să vă răspundeţi singuri la această întrebare: “Oare nu realizează aceste lucruri cei care conduc lumea? Preşedinţii, guvernele, parlamentele noastre chiar nu pricep că cel puţin jumătate din omenire gândeşte exact la polul opus şi că Estul nu poate învinge Vestul, iar Vestul nu poate învinge Estul fără a se distruge în acelaşi timp şi pe sine?”… Ei bine, dacă reuşim să înlăturăm şi acest văl, mult mai profund decât celelalte două, mult mai bine şi mai abil legat în jurul ochilor noştri, atunci putem în sfârşit să VEDEM lucrurile aşa cum sunt şi să înţelegem realitatea exact aşa cum este!

 Pentru că înlăturarea acestul văl face posibilă pătrunderea marilor mistere ale lumii în care trăim, mistere pe care nici nu ni le putem imagina câtă vreme nu avem curajul de a ne curăţa tot mai mult privirea. Evident, nu e greu de înţeles faptul că cei care conduc lumea realizează aceste adevăruri simple. Cu atât mai mult cu cât deţin mult mai multe informaţii cât se poate de concrete faţă de marea masă a oamenilor pe care pretind că îi reprezintă! …

 Şi atunci, de ce joacă teatru, de ce se fac că nu văd aceste lucruri? Pentru că sunt parte dintr-un joc planetar. Nu, cei mai mulţi dintre ei nu sunt decât nişte mici pioni pe marea tablă de şah. Dar mulţi dintre ei ştiu acest lucru şi îl acceptă. Acceptă să contribuie, prin toate discursurile, întâlnirile şi deciziile lor la marea ceață care s-a lăsat peste minţile şi inimile oamenilor. Acceptă să contribuie la împărţirea omenirii în două mari tabere – Vest contra Est, deşi pot uşor pricepe că acest lucru va însemna, finalmente, prăbuşirea civilizaţiei omeneşti! Sau, spus şi mai direct – indiferent că pricep sau nu, cei care pretind că ne “reprezintă” ne împing către un război nimicitor al tuturor împotriva tuturor.

    Va urma

   Sursa: Cartea ,,Marea Bătălie pentru Omenire” de Liviu Pleșoianu

24 de comentarii

 1. Interesant ce scrie domnul Pleșoianu,deși nu sunt un admirator al scrierilor sale . Are unele idei bune . Am spus Idei . Lupta dintre Vest și Est a existat dintotdeauna ! Vestul expansionist și distrugător contra Estului inteligent și creator . Vorba lui Eminescu ” egalitatea nu există decât în matematică „. Că Minciuna este in prezent o forță mondială promovată de mass-media ,cred că majoritatea omenirii ,in proporție de 70% o conștientizează . Vestul cu Estul nu vor fi un tot ,atâta timp cât Vestul este plin de ” murdărie ” și încearcă să ” murdărească și Estul.Vestul trebuie întâi curățat . Acela care se închină in fața banilor ,bunăstării se transformă într-un animal . Omul într-adevăr spiritual este numai acela care poate să se limiteze de la partea materială datorită spiritualității . Dar și acela care poate să se limiteze de la spirit datorită iubirii . Uitați -vă la așa zisele elite ..cine sunt de fapt ? Se spune că ” acela care se închină izolării planurilor subtile , dezvoltarea aptitudinilor ,se transformă în diavol . Păi oare ce sunt rothschild și rockefeller? ” Dacă dorim să intrăm în subconștient ,vom avea acces la sufletul omului și astfel putem acționa asupra lui „”… Aceasta este practica folosită de cabala. O parte
  din omenire, încă nu știe că spiritul este capabil să dirijeze materia . Să auzim de bine .

  Apreciază

  • Bine spus …
   Cu permisiune, imi exprim o opinie ( acțiune pro activa si nu o reacție ) că tot Universul este matematic ,deci se poate ajunge in același punct,adunand matematic cele doua ( Vest si Est) si eliminand astfel polaritatea …
   Mulțumesc frumos pentru înțelegere!

   Apreciază

 2. Dacă aș fi un ignorant a-și face doua afirmații :”rahat cu perje” sau cum zicea bulă * ” de trei ori ma ocolit dar tot în c–e ma lovit”, scuze pt. obrăznicie.
  Să nu fiu acuzat de atac la persoană, nu fac referire la cine a scris și ce a scris, mă voi referi la gen*
  Politica, de control a minților puține *, prin prezentarea programelor psihologice de manipulare, inserare de idei prestabilite și de prezentare a unei realități procesate și inductive după necesitățile celor puțini în detrimentul celor mulți, prin repetiție, amestecare de posibilități reale și fictive au ca rezultat un ghiveci existențial greu sau aproape imposibil de asimilat, descalcit și înțeles logic realist. Vin și spun, Omul*nu este corpul lui, acesta este vehiculul prin care un cumul de stări, Suflet, Spirit, Sine superior, toate acestea descendente din Sura primordiala, se pot manifesta, experimenta în materie*, fregventa cea mai grosiera a informației originale, cosmice, matricea sursei divine, baza creației universale, completă și complexă, ne modificabila în timp și spațiu, cu tot ceeace înțelegem noi prin universuri paralele, linii temporale, posibilități de manifestare înainte și înapoi, cu lecții de asimilat, trăit procesat etc.
  De ce realitatea pe care o percepem noi este o Iluzie*, gândiți, când te apuci să creezi un joc ai ceva pași de urmat, ai nevoie de un spațiu, de reguli pe care sa le implementezi pentru a obține rezultatul dorit, etc. iar pentru asta nu poți folosi decât ceeace este deja și anume informatia*… dacă vă uitați în jurul vostru veți înțelege exact ce spun, rămân inutile exemplele pe care pot eu să le înșir aici.
  Informația prin condensare a creat energia*, ca prim vehicul, măsurabila, cuantificabila și operabila ca instrument, are fregventa, lungime de undă și se manifesta ca și câmp cuantic vibratoriu în continuă mișcare dinamic, nu câștigă și nu se consumă doar se transforma în funcție de necesități „E= mc2”, mai exact că prima descendenta „Sinele superior”, care pentru a se manifesta are la randul lui nevoie de un vehicul și acesta este „Spiritul divin”, iar ca acesta sa se poată manifesta are nevoie la rândul lui de un vehicul, aici lucrurile se complică rău, iar pentru a putea fi înțelese este nevoie de toate cunoștințele pe care oamenii le pot asimila, încerc o cronologie sumară cu concursul vostru, Ramtha – carea alba, primi creatori, Toth atlantul-tăblițele de smarald,Programul Tera, etc., crearea primelor corpuri pentru dezvoltarea a ceeace numim „Suflet”, nou vehicul de manifestare în materie prin „corp material” , Om*, biorobotel, material didactic pt. entități, modificat, îmbunătățit genetic cu genom propriu, manipulat pt. a devenii, condensator, procesator de informatie primordiala, lumina, energie ca și hrana la fregvente joase capabile de a putea fi procesate și asimilate de aceste entități erijate în creatori, zei, îngeri, arhangheli etc., prin ceeace numim, creier, minte, eu, egou, emoții, trăiri, dureri, bucurii toată gama de programe induse și impuse de catra aceștia și de a crea iluzia jocului lor ca și realitate în materie, palpabila în aceasta dimensiune de fregventa joasa.
  Prezentarea mea este doar o posibila structura mentală pe care fiecare dintre voi o poate dezvolta în ce direcție dorește în funcție de propria voastră înțelegere și cunoaștere nimic mai mult, de voi depinde dacă o considerați plauzibilă sau falsă va privește personal, dar ca să nu las lucrurile deslanate vă sugerez să treceți în revista doar cu titlu informativ „hipnoza regresiva”, YouTube, Nora Lascu și Gina Doja, atenție nu considerați ca adevărat sau fals, gândiți singuri critic.
  Sa auzim de bine

  Apreciază

 3. Contrastul cu lumina/întuneric nu a fost niciodată intenționat să existe. Întunericul nu a fost creat în mod intenționat. A fost rezultatul funcției aleatoare de contingență care a fost creată din vid. Când forțele întunecate vor fi îndepărtate, nu va mai fi nevoie ca întunericul să existe. Contrastul care va continua Nu va fi un contrast de polaritate între lumină și întuneric. Va fi un contrast firesc între diferitele experiențe de viață, care vor fi mai mult sau mai puțin de natură pozitivă.
  O forță potențială cuantică care generează întuneric
  Contingența se poate manifesta în moduri diferite, întunericul este doar cea mai extremă și drastică formă a ei și este peste tot în univers
  Toate universurile conțin contingență pur și simplu pentru că este opusul logic al Absolutului
  Când spun întuneric, este negativitatea, care este rezultatul interacțiunii dintre contingență și liberul arbitru.

  Totul în univers este rezultatul interacțiunii dintre contingență și Sursă

  Planul fizic are cea mai mare contingență deoarece este cel mai jos și cel mai dens plan posibil din univers.

  Forme inofensive de contingență..modele vremii într-o zi normală. Sunt foarte haotici. Nu le poți prezice…

  Cum se învârt stelele din galaxie în jurul centrului galactic… oscilația tiparelor stelare, sunt foarte aleatorii, este imposibil să le prezici

  Înainte de întuneric nu era dăunător, dar putea fi neplăcut

  S-a concentrat în câteva galaxii, în acest grup local de galaxii, apoi s-a transformat încet. Pentru restul universului situația a fost mai bună.

  U: Arhanghelii care s-au scufundat în contingență și au fost deconectați acum 8 milioane de ani, când au început să devină nebuni, cum a început, care au fost primele lor acțiuni?

  C: S-a întâmplat foarte repede pentru că de fapt au creat dispozitive care le-au supus la câmpuri electromagnetice foarte puternice care au distorsionat continuumul spațiu-timp în jurul lor și, de îndată ce s-a întâmplat asta, a creat o traumă foarte puternică în acele ființe și trauma a fost atât de puternică încât și-au pierdut legătura cu sufletul și acesta a fost un proces foarte rapid și s-a întâmplat o mutație foarte rapidă, iar nimeni nu a putut să o prezică sau să o prevină

  Apreciază

 4. Aceeași ” actori ” care cred ca ȘTIU ei CALEA și ADEVĂRUL, ingrosind ceata pentru căutătorii de informații care sa-i ghideze !!!
  Un articol care se vrea revelator al lumii subtile dar prea confuz pentru a reuși.
  Toate bune.

  Apreciază

 5. Ptr dandesign
  Înainte de a-ți da cu părerea :
  În loc de “a-și face niște afirmații” nu cumva trebuie “aș face…..” ?
  În loc de “c-e ma lovit” nu cumva e bine “ce m-a lovit” ?
  Ca să nu spun că “frecvență” niciodată nu s-a scris “fregvența”
  Asta doar la o primă vedere!
  Burta pe carte mai întâi,stimabile!

  Apreciat de 1 persoană

  • Părerile mele sunt ale mele.
   Poți trece peste sau nu, te privește,fi atent ce am scris nu cum am scris, c–e ma lovit*, (organe bre’), am prezentat scuze anticipat.
   În rest de burta mea nu te îngriji, iar cu cartea, mucles*, dacă ți-am deranjat neuronii ori convențiile, fi indulgent, puțin îmi pasă.
   O zi buna îți doresc

   Apreciază

 6. Pt Viorel
  În jud ALBA se fură la greu și pe față terenurile agricole din proprietatea privata și tu ai pretenții gramaticale?
  În loc. Horra s-au furat 400 (patru sute) hectare de pădure !!!
  Pe „axa răului” Blaj – Craciunelu de Jos – Mihalt se fură terenurile agricole cu știință prefectului județului !!!
  Toate astea nu au nevoie de gramatica.
  Și se așteaptă trezirea cui ?!!!
  S-auzim numai de bine.

  Apreciază

 7. PACEA,fara DREPTATE,NU Poate Exista.IINTUNERICUL este Absenta LUMINII.ADEVARUL,NU face COMPROMIS,cu MINCIUNA.Tatal Minciunii este SATAN,DUSMANUL LUI DUMNEZEU! Acest Razboi Este Dus de SATAN,MALEFICUL,Impotriva CREATORULUI SUPREM,DATATORUL VIETII,ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU! SFANTA SCRIPTURA,BIBLIA este SCRISOAREA de DRAGOSTE a Lui DUMNEZEU,catre noi creaturile,Razvratite,impotriva Celui ce ne-a Adus in EXISTENTA.SALVAREA OMULUI,este INTOARCEREA AUTENTICA a omului catre CREATOR,POCAINTA,RECUNOASTEREA,a cine suntem fara Dumnezeu! Omul firesc pune Pret pe Imagine.ISUS HRISTOS,Pune PRET,pe CARACTER,SMERENIE. SMERENIA NU FACE GALAGIE.MANDRIA FACE GALAGIE.ADEVARUL NE FACE LIBERI.SUPREMA LIBERTATE O PUTEM DOBANDI,PRIVIND LA CRUCE,LA GOLGOTA,LA JERTFA SUPREMA a FIULUI LUI DUMNEZEU,MANTUITORUL,LUMII.DUMNEZEU Fara Noi,RAMANE DUMNEZEU,noi fara DUMNEZEU suntem NIMIC! Aceste VREMURI,sunt BIBLICE,APOCALIPTICE,CERNEREA,GRAULUI de NEGHINA! INDELUNGA RABDARE A MARETULUI DUMNEZEU,este pe SFARSITE,TOT ce TRAIM,ne Arata ” Inca MILA,INDURAREA,BUNATATEA,HARULUI DIVIN! TREZIREA!! PRABUSITI-VA, INGENUNCHIATI INAINTEA DUMNEZEULUI CEL ATOTPUTERNIC,SFANT,SFANT,SFANT,si RUGATI-VA! POCAIESTE-TE,OMULEE,oricine ai fi!!🙏🙏🙏❤

  Apreciază

 8. @Davidescu viorel:,,Aprob pozitiv,stimabile!”😜 👍🏻…vorba lui nenea Iancu.Salutare cu respect onorabile și drum drept spre Lumină!

  Apreciază

 9. Subscriu total la acest articol,unul din puținele în care mă regăsesc la modul absolut.Sînt curios dacă și în alte cărți ale autorului voi resimți aceeași amplitudine maximă.Bravò pentru publicarea pe blog cît și autorului pt.claritatea și finețea descrierii,fără ocolișuri.La mai multe!

  Apreciază

 10. Ce boală v-ați ales domnilor, unia îi sare-n globul ocular o formă greșită de exprimare și o literă scrisă aiurea dar gălăgia din cutia craniană îl împiedică să priceapă textul, vede c- – – e*, fără pauze între cratime și-o dă de gard, iar celălalt îl aprobă pozitiv*, de parcă îl poate aproba și negativ, iar ca să exceleze întărește cu citate din Caragiale’, bravos’ eminentele voastre.
  Dacă am greșit mă privește, nu va împiedică nimic să mă ignorați ori să vă exprimați părerea, în fond despre asta este vorba, despre păreri, mai mult sau mai puțin avizate, dar faceți asta corect după pretențiile afirmate și mă înclin, fără s-o dați de gard.
  Apropo, unde draq’ vedeți voi lumina asta sclipitoare, în afară de propriile voastre tartacute și drumuri rectilinii, drepte, cine va spus vouă că natura construiește în linie dreaptă, facețiine o poză s-o vedem, să nu murim prosti.
  Nu uitați să respirați, de parcă ați putea voi controla asta!
  Să auzim de bine

  Apreciază

 11. Bună Marius! Vorba Românului @*Dar din Dar se Face Rai*@. Am Postat Conținutul Inserției per Contul Meu de FaceBook. Drum Bun Către Lumină Tututor!!! Doamne Ajută!!! + Duminică Plăcută în continuare…

  Apreciază

 12. PS. Domnule Sumedrea, va asigur că nu este vorba de nici o conotație peiorativa cu privire la”Drum drept spre lumina” *, acceptați scuzele de rigoare.
  Multumesc

  Domnilor cu boli închipuite, alese, vă sigur că în funcție de timpul disponibil, vă voi sculptat ramele pentru diplomele obținute în sistem*să le puteți afișa public, cu specificația, că nu vă vor anula prezentarea a ceeace scrie, prin reprezentare, mai exact voi încerca să scot în evidență efortul vostru personal și abnegația acumulată pentru propășirea acestui neam ales, care va ținut în lumina progresului autentic, pe banii fraierilor, (dacă greșesc, asta e), fără să vă trimit numărul meu de cont, am nevoie doar de dimensiunea bucăților voastre de carton.
  Dandesign

  Apreciază

 13. @dandesign Perseverezi în prostie și nu-ți recunoști greșelile.Astea arată caracterul tău(design-ul tău stricat,eronat și viciat).Davidescu viorel n-a făcut altceva decât să-ți atragă atenția asupra greșelilor tale de gramatică elementară(clasa a-III-a) înainte ca tu să te exprimi aici cu aere de sfertodoct.Că nu vezi niciu drum spre ,,Lumină” asta te privește personal.Nu înțeleg,totuși,ce te reține să pierzi vremea pe site-ul acesta.Ura și la gară!

  Apreciază

  • Prietene ca să înțelegi, nu am nici-o problemă în a-mi recunoaște greșelile de exprimare, mai înțeleg că polemica asta nu duce la mimica bun, deci o putem încheia aici, devine neproductiva, ești de acord?

   Apreciază

 14. Pamflet

  Pt. două specimene funcționale, unul deranjat aparent de poziția unei cratime, depresiv profesional, cronicizat de propria poziție într-o societate în dinamica virtuală, iar următorul cu anxietate narcisista, trăitor într-o posibilă eră „gold”.
  Academicilor, am precizat că mă șterg în dos cu părerile domniilor voastre, despre comentariul meu.
  De fapt reacția voastră a fost ca urmare a afirmației mele cum că nu suntem corpul nostru*, suntem mai mult de cât asta, ne putând procesa informația ați făcut implozie de program, eroare 404.
  Nu întâmplător am întrebat, ce boli v-ați ales.
  Să fim clari fără echivoc domnilor, cenepeuri atribuite cu numere și cifre, plus un nume, într-un certificat de rob.
  Înșiruire de numere binare, 1 și 0, constituite în programe virtuale : minte, eu, ego iar ca program de suprafață S E X., iar conștiința, conștientă, inconștiență, supraconstienta, subliminal, ca program de profunzime „people 2 3 4”.
  Să i-mi ceri debusolat să recunosc o exprimare greșită fără să pricepi că dai eroare prin aprobare pozitivă*, denotă incapacitate de procesare informațională, fapt împlinit prin, „puțin îmi pasă”.
  Cum să te apuci eminenta, să i-mi creioneze tu caracterul, când eu habar nu am ce este acesta și unde se situează, când pot avea ori ce reacție în următoarea fracțiune de secunda, în funcție de ce mi se poate întâmpla.
  Uitați-vă dracului în oglindă și întrebați-vă cine vă privește din spatele globilor oculari, veți fi surprinși, aparent, nu este nimeni acolo, tot ce credeți voi că sunteți, nu există, decât informație, asta suntem, asta domnilor va băgat în vrie, pumni de țărână, asta este corpul nostru, iar restul este energia și efectele ei, viul vieții, paradoxul încă ne înțeles de noi, fraieri de rând.
  Din acest motiv o mână de inși joacă ruleta rusească cu existența noastră, au înțeles cât de simplu și pervers este să își croiască propriul univers fără noi inconștienții, pricepeți acum, înțelegeți că este posibil să rămânem în genunchi în fața unor nimeni, cu veleități de zei creatori.
  Înțelegi acum domnule*că afirmația mea, precum că lumina tu o vezi doar în tartacuta proprie, era un adevăr, iar tu ai luat-o drept insultă, toată creația tu o poți vedea doar în interiorul propriei tale cutiuțe craniene, în afară este doar iluzia.
  Dar pentru asta trebuie să conștientizezi pauza dintre ganduri*, acolo este măreția creației, acolo corpul tău se poate reseta la matricea de fabricatie*, vezi coma indusă, să nu avem vorbe*,gândurile sunt gălăgie mentală, ai impresia că porți un dialog, iluzoriu, discuție între nimeni și mimic.
  Râdeți mă ca apucații și veți constata că sunteți vii, când râzi gândurile dispar și veți rămâne doar creație completa și complexă doar asta mă , rămâneți.
  Descotpovitiva* calul și parcați -il în dealul* mândrii, orgasmul este ușa către stele, doar în pacea minții tale vei înțelege măreția creației și rostul*
  Vrei să-mi vezi caracterul, intra pe, iconografie sculptata” și te vei convinge, scanteiuta sclipitoare.
  Te pupa tata, sfertodoctul*

  Apreciază

 15. @dandesign Băi cult în cap dar analfabet(ad litteram nu funcțional )hai siktir!Carcter de kaka(o).
  Du-te și repetă clasa a-III-a.Ai 2(clase) mai mult decât trenul și alea la f.f.(fară frecvență). Deja pute a gură de canal când deschizi tu clanța.Dacă vrei sex virtual la oral te servesc până te saturi.
  P.S.Pupă-mă în DOS(nu mă refer numai la sistemul de operare).

  Apreciază

  • Vă atrag din nou atenția să nu vă mai atacați și bălăcăriți între voi ptr. că nu o să mai public acele comantarii. Intrați pe alte rețele și bălăcăriți-vă acolo. Aici comentați doar la subiect nu atac la persoană…..

   Apreciază

 16. Nu eu am început atacul la persoană.Eu doar am apreciat comentariul lui Davidescu(are dreptate!) și AM CITAT DIN CARAGIALE expresia verbală,,Aprob pozitiv!” dar fraierul cu design-ul stricat nu,, s-a prins”.Nici nu mă miră la nivelul său. Analfabet pe bune nu funcțional.Cel care a făcut și face atac la persoană e doar dânsu” ,ăla cu design-ul stricat,greșit etc.Ne numește ,,specimene”(pe mine și pe Davidescu intr-un text plin,iar de greșeli gramaticale,un fel de ragaiala,numită pompos pamflet). Faceți cum vreți. Cenzurați-mă și cu asta suntem chit. Știm exact,amândoi, care e adevăratul,,drum spre Lumină” …dar mai ales eu. Am(încă o am) onoarea să vă salut!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s