Raport Ben Fulford (07.02.2023) – Mafia Khazară a fost complet învinsă    

  Evenimentele din următoarele săptămâni vor aduce evidențe chiar și celor mai spălate pe creier oi din Occident, că a avut loc ceva fundamental și istoric. Nu poate exista nicio îndoială că Mafia Khazară a fost învinsă și a început curățarea ultimilor lor lideri. Arestarea prim-ministrului travestit din Noua Zeelandă Jack Adern, acuzațiile penale împotriva președintelui elvețian Alain Berset și Pfizer, arestările în masă ale oficialilor guvernamentali ucraineni și multe alte evenimente indică toate acestea.

 Un alt semn că MK pierde este că acum devine curent să se vorbească despre Mossad și despre implicarea prim-ministrului fondator israelian David Ben Gurion în asasinarea președintelui John F Kennedy (dublura sa, n.b.).

Între timp, Israelul încearcă să negocieze o predare rușilor prin Franța. La rândul său, guvernul corporativ american în faliment, a devenit hazul lumii folosind scuza „un balon mi-a mâncat temele”, după ce secretarului de stat sclav al lui Rockefeller, Antony Blinken, i s-a spus să nu se deranjeze să vină în China într-o misiune de cerșit. Războiul din Ucraina se încheie și cu ultimii sataniști înconjurați acum în Bahmut, unde se așteaptă să lupte până la moarte în săptămânile următoare.

Cel mai important dintre toate, MK a pierdut controlul asupra sistemului financiar mondial pe 31 ianuarie, iar sistemul financiar cuantic funcționează acum (mai multe despre asta mai târziu). Cu toate acestea, nu se termină până nu se termină și există o mare posibilitate ca MK disperată și încolțită să încerce un fel de mega-eveniment terorist de lebădă neagră, cel mai probabil fie un EMP, fie un atac nuclear. Ministrul de Interne al Turciei Suleyman Soylu i-a spus ambasadorului SUA să-și ia „mâinile murdare de pe Turcia”, după ce Washingtonul și opt țări europene au emis avertismente de călătorie cu privire la posibile atacuri teroriste acolo. Avertismente similare au fost făcute despre Iran.

Ordinul guvernelor occidentale de a-și evacua cetățenii, înseamnă că este probabil ca regimul israelian încolțit să lanseze un atac masiv acolo. Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade, urmat de alte zeci, în timp ce acest raport era întocmit, indică faptul că a început deja. „Aceasta este o armă de modificare a vremii folosită pentru a-i arăta lui Erdogan cine este încă la conducere”, spune o sursă CIA.

     Turcia făcută praf de Mafia evreiască

     HAARP în acțiune în Turcia (fenomen înainte de cutremur)

Atacul a avut loc când ministrul rus de externe Serghei Lavrov a aterizat în Irak pentru a lansa cooperarea „militaro-tehnică” cu Turcia, Iranul, Siria și Irak, împreună cu statele din Golf. Deoarece Egiptul este, de asemenea, un aliat rus de facto, aceasta reprezintă o amenințare existențială pentru regimul MK din Israel (nu și pentru evrei).

Guvernul iranian i-a avertizat acum pe vecinii Israelului că, pentru a „își menține securitatea”, ar trebui să „stea departe de regimul care moare în fiecare zi”.

 MK încearcă cu disperare să arunce în aer întreaga planetă (folosind agenți atât în Iran, cât și în Israel), deoarece Vaticanul controlat de MK și filiala lor corporativă din SUA au pierdut controlul asupra sistemului financiar pe 31 ianuarie. De aceea, întregul internet italian s-a închis la 1 februarie, spun surse MI6. Banca Vaticanului, care a fost folosită pentru a mitui majoritatea așa-zișilor lideri mondiali, a fost întreruptă. Acum MK au termen până pe 13 februarie când corporația lor americană este complet întreruptă.

 Sursele MI6 spun că sistemul financiar cuantic a preluat sistemul de decontare interbancar SWIFT al MK la 1 februarie. Acest scriitor a experimentat acest lucru duminică, când un transfer de bani a sosit instantaneu în loc de lunea următoare pentru un transfer similar făcut luna trecută. Creatorul QFS spune că „progresul în infrastructura IT, inclusiv DLT sau tehnologia Distributed Ledger, cunoscută în mod obișnuit sub numele de blockchain, înseamnă pur și simplu că toate sistemele bancare naționale din lume sunt aliniate. Până acum, un transfer în aceeași zi era manual și greoi, deoarece doi oficiali bancari trebuiau să stea la ecranele de la fiecare capăt al unui telefon și să gestioneze transferul prin diferite case de compensare, cum ar fi SWIFT. Lucruri plictisitoare; scump când merge prost și foarte stresant să lucrezi. Înlocuirea IT-ului bancar mondial este concepută pentru a reseta toată datoria.

Cu toate acestea, sursa spune că orice tip de anunț oficial jubiliar va trebui probabil să aștepte până în iunie, deoarece eliminarea restului rețelei de control al MK trebuie să aibă loc mai întâi. Pe acest front, nu poate exista nicio îndoială că o rețea se apropie de MK. În special, încercarea lor eșuată de a ucide 90% din umanitate cu atacuri electromagnetice și vaccinuri toxice a trezit o mulțime de oameni puternici care acum caută dreptate.

Bancherul Pascal Najadi – persoana care a depus acuzații penale împotriva președintelui elvețian – spune „Avem dovezi științifice că vaccinul dăunează. Acesta este cel mai mare eșec tehnic medical din istoria umanității.” Najadi, al cărui tată a fost unul dintre fondatorii WEF, a fost triplu-vaccinat pentru că avea încredere în guvern. Acum, el întreprinde măsuri legale puternice.

În Thailanda, prăbușirea în comă a prințesei moștenitoare triplu-vaccinată a pus acea țară pe calea războiului. Profesorul Sucharit Bhakdi spune că „Studiile farmacologice de siguranță nu au fost niciodată efectuate… Pfizer BioNTech va trebui să restituie acele miliarde Thailandei”.

 De asemenea, în Japonia, o conferință de presă raportată pe scară largă a medicilor care au dat în judecată Ministerul Sănătății de acolo a oferit, de asemenea, dovezi că vaccinurile ucid oameni. Situația a ajuns într-un punct în care chiar și statisticile CDC arată că 84,5% dintre americani sunt împotriva vaccinurilor. Acest lucru va avea implicații politice profunde.

În plus, rușii și chinezii au aflat acum că „Covid 19” este un atac electromagnetic și nu un virus. Rușii susțin că OMS (Organizația Mondială a Sănătății) le încalcă carta refuzând să furnizeze mostre de viruși reali. Ei mai spun că OMS ascunde multe alte lucruri care îi încalcă carta.- https://tass.com/society/1569167

Se așteaptă ca autoritățile guvernamentale din întreaga lume să urmeze exemplul Elveției și să depună acuzații penale împotriva oficialilor guvernamentali

În Noua Zeelandă, Alianța Militară White Hat a luat deja măsuri și l-a arestat pe fostul prim-ministru Jack Ardern. Dictatura lui Ardern a provocat o creștere cu 3.203 % a deceselor în exces în urma legilor obligatorii privind vaccinarea împotriva COVID-19. Primim, de asemenea, rapoarte de la rezidenți locali că ministrul canadian al Crimei Justin Castrudeau și cancelarul german Olaf Scholz au fugit într-un complex de buncăre subteran din Stephenville, Newfoundland. Cu toate acestea, acești bărbați nu au unde să se ascundă. Castrudeau nu mai poate apărea în public fără o mulțime furioasă care să ceară arestarea lui.

 Urmărirea banilor din spatele crimelor de război provocate de Covid este, de asemenea, descoperită acum. Raidurile simultane asupra diferitelor proprietăți deținute de Joe Biden și șeful președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, Ihor Kolomoisky, oferă o pistă criminalistică care duce direct la conducerea MK. Potrivit surselor Mossad, Zelensky a făcut 14 călătorii în ultimii doi ani la Geneva și Tel Aviv, unde se ascund Kolomoisky și șefii lui, Rockefeller și Rothschild. Spălarea banilor prin Ucraina a finanțat atacurile Covid, precum și mita masivă a politicienilor și oficialilor guvernamentali din Occident.

 Acesta este acum dezactivat.

Acest lucru nu afectează doar regimul fals Biden, ci și OMS, UE, ONU și WEF. Organizația privată a lui Klaus Schwab Rothschild a semnat un memorandum cu Națiunile Unite în iunie 2019 pentru a accelera implementarea Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă. Acesta a fost planul MK de a transforma planeta într-o fermă de animale uriașă, ucigând 90% din umanitate și înrobind restul.

Acum se dovedește că acești criminali nu au vrut doar să ne omoare cu atacuri electromagnetice și vaccinuri, ci și să ne otrăvească forțându-ne să mâncăm insecte. Insectele sunt pline de chitină. Chitina este foarte alergenă la mamifere, stimulează sistemul imunitar și prin urmare, este implicată în dezvoltarea multor boli cronice. Insectele conțin, de asemenea, nenumărați germeni și paraziți care sunt patogeni pentru oameni. Procesarea acestora în alimente nu este doar neglijentă, ci și intenționată.

 Dacă oamenii ar putea mânca insecte, nu crezi că oamenii înfometați ar fi încercat și în trecut? Există un motiv pentru care oamenii nu mănâncă insecte: sunt otrăvitoare pentru oameni. Închiderea va distruge capacitatea lui MK de a spăla creierul unei mari părți a populației lumii, în special în Occident, pentru a-și face rău, făcând lucruri precum mâncând insecte.

Majoritatea conținutului de pe web – fie bloguri, videoclipuri sau fotografii – este creat de utilizatori înșiși, dar este deținut și controlat de o mână de „oligopoluri Web 2.0” precum Facebook (acum Meta), Amazon, Apple, Netflix și Google (acum Alphabet), denumite colectiv acțiuni „FAANG”. Creșterea spectaculoasă a pieței americane din ultimii ani s-a datorat aproape în întregime „banilor amuzanți ai MK” canalizați prin aceste companii.

După cum au descoperit acest autor și mulți alți anchetatori bazați pe adevăr, FAANG-urile au creat o rețea de control al minții peste tot ce și-ar fi putut-o imagina George Orwell. De exemplu, acest autor și mulți, mulți colegi au fost interziși pe You Tube pentru că au raportat adevărul despre Covid și vaccinuri. Iată ce spune o sursă CIA că se va face pentru a pune capăt cu adevărat:

  ,, Planul real este de a trimite un focos hipersonic cu un EMP foarte puternic. După ce va fi doborât de un submarin în largul coastei de est, îi ia 40 de secunde pentru a ajunge la altitudine și a ținti. Când este lansat în zona Omaha, poate opri toate sistemele electrice din majoritatea Statelor Unite și din Canada. Cu cât este mai mare, cu atât este mai mare zona de acoperire. (Vezi diagrama atașată care arată raza). Cei de la putere sunt conștienți de intenții. Acest lucru nu este discutat public de Washington DC și de emisiunea falsă Biden”.

Odată ce se întâmplă acest lucru, un internet bazat pe blockchain va înlocui internetul controlat de oligopol. Aceasta înseamnă că producătorii de conținut vor primi cea mai mare parte a creditului și a banilor pentru creațiile lor, în loc să obțină firimituri de la Google etc. Aceasta înseamnă, de asemenea, că nu va mai exista cenzură corporativă. Legile existente privind calomnia și justiția penală, cu unele modificări, vor fi suficiente pentru a proteja oamenii de vătămări.

Sfârșitul controlului centralizat al informațiilor va însemna probabil și sfârșitul monoteismului așa cum îl cunoaștem. Ca o reamintire: Cuvântul „religie” provine din latinescul „re ligere”, care înseamnă ceva de genul „a lega împreună într-un fascicul sau un mănunchi”, adică a face un singur lucru central din multe lucruri individuale.

Cu alte cuvinte, un proiect de mai multe mii de ani pentru a transforma umanitatea într-un monolit controlat de o singură minte se apropie de final. Un semn al acestui fapt este că Alianța pentru Eliberarea Planetară pare să fi preluat controlul asupra avatarului care se preface a fi Papa Francisc, așa cum este ilustrat de acest articol:

 ‘Luați Mâinile de pe Africa!’: Papa denunță jefuirea străină a Congo-ului.  

 KINSHASA, Congo — Papa Francisc a cerut marți puterilor străine să înceteze să jefuiască resursele naturale ale Africii pentru „otrava propriei lăcomii” când a sosit în Congo și a fost întâmpinat cu o mulțime puternică din partea congolezilor, care au fost recunoscători că a atras lumii atenția la situația lor uitată.

 Schimbarea din vârful ierarhiei monoteiste ar putea avea și mai multe consecințe zdrobitoare. Se dovedește că controlorii MK ai monoteismului ne-au ținut viețile scurte și mizerabile în mod intenționat, în numele a ceea ce grupul Majestic 12 consideră a fi o AI renegată care ne controlează universul. Aceasta este ceea ce este subînțeles în cuvintele fostului Papă Maledict: ,, Lumea este ca o presă de ulei care strânge. Dacă sunteți dărâmați, veți fi aruncați; daca esti ulei vei fi prins. Dar să fii stors este inevitabil… Împărăția binelui nu va fi niciodată stabilită definitiv în această lume [pentru că] libertatea omului ar fi refuzată” – Papa Benedict al XVI-lea

 Prin „libertate” Maledict însemna viața scurtă și brutală pe care toți am fost forțați să o ducem. Din acest motiv, toate descoperirile care conduc la o viață mai lungă și la îmbunătățirea abilităților umane au fost întotdeauna suprimate. O sursă de informații poloneze descrie situația noastră după cum urmează:

 ,,Trăim într-o fermă cu soare artificial și cicluri artificiale. „Proprietarii” pământului ne mulg energic, dar această afacere se termină, o altă fermă scapă de sub control. Un scut a fost ridicat cu mult timp în urmă pentru a separa pământul de adevăratul cosmos. Acest scut, care era o barieră energetică cu plasmă, se prăbușește acum”.

Odată cu căderea MK, este probabil să intrăm într-o nouă explozie cambriană cu o expansiune exponențială a vieții terestre în univers. Și iată cele mai recente observări în afara Pământului:

   OZN în formă de țigară

    OZN-uri văzute din avion  

În cele din urmă, iată o anomalie de lumină ciudată filmată peste Stephenville, Newfoundland, Canada, unde se află un complex subteran secret:

O anomalie similară a fost observată peste Volgograd (Stalingrad) în Rusia, când Vladimir Putin a ținut un discurs acolo zilele trecute.

Noi, ca specie, suntem cu siguranță în ape neexplorate acum.

    Sursa: http://benjaminfulford.net/

5 comentarii

  1. Benjamin Fulford tumultos ca întotdeauna. Deocamdată sunt niște anticipații pe care le expune . MK încă funcționează . A precizat ce am spus și eu , că jidovii sunt cei care au pedepsit Turcia . Este a treia oară în decurs de 7-8 ani când Turcia este pedepsită de jevrei prin producerea unui cutremur artificial . Nu degeaba ASTANA … este capitala Khazastanului , vecină. Mai este drum lung până departe . Spre sfârșitul lui februarie vor bântui iar , gripa aviară, pestă porcina , vaca nebuna , o boală incurabilă la pești ..etc …Organizația teroristă mUE a sionistei ursula von 💩, pregătește noi măsuri pentru slugi. Eu mă refer la colonia România unde proștii cu diplome vor regiza iar …. viruși gripali. Dacă ar fi după mine in colonia România ar trebui să se întâmple precum în Revoluția algeriană unde toți trădătorii au fost executați fără excepție ,48 de mii . Probabil că în colonia România sunt mai mulți. Să auzim de bine.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Benjamin cu minunatele sale rapoartele, Marius cu amabilitatea sa de a le traduce, cu interesul sau pentru a face cunoscut adevarul. Oricum eu cred ca- s multi cei treziti! Ce sa zic ? Doamne ajuta! Poate ca pasii nostrii vor fi calauziti spre adevar si lumina! Poate copii din generatiile viitoare vor privi spre inainte cu seninatate! Poate vom deveni mai buni! Poate ca vom trai in pace! Poate vom reusi sa starpim ura, crima, hotia! Poate vom fi creatiile pe care Dumnezeu sa le iubeasca si mai mult! Poate vom reusi sa ne iubim intre noi mai mult! Si poate va fi bine. Pentru noi toti care au trait aceste evenimente cred ca este o onoare, pentru cei care s-au opus, pentru cei care au spus NU! Cu bine!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s