Raport Ben Fulford (31.01.2023) – Ucraina a căzut, Israel și Elveția sunt următoarele   

  Victoriile majore ale Alianței de eliberare planetară sunt acum imposibil de negat. Anglo-saxonii, rușii și chinezii au ajuns la o înțelegere asupra Ucrainei și sunt acum gata să pună capăt fortăței mafiei khazare rămase în Elveția și Israel. Odată ce aceste centre de control vor fi neutralizate, va avea loc eliberarea finală a Statelor Unite, făcând posibilă pacea mondială.

Acest videoclip viral cu peste 20 de milioane de vizualizări ale unui director Pfizer înnebunit, este o dovadă bună a cât de mult control au pierdut deja Rockefeller/Rothschild:

   Imaginile cu directorul Pfizer au fost expuse în fața sediului central Pfizer

Deoarece presupunem că majoritatea cititorilor noștri l-au văzut deja, ne vom concentra asupra faptelor importante pe care le dezvăluie. Acestea sunt că Pfizer a recunoscut public că a creat viruși pentru a vinde vaccinuri. Celălalt este că Google și Twitter nu mai cenzurează adevărul despre crimele Covid și Vaccin.

Drept urmare, informații ca aceasta ajung acum la oi:

 ,,Un studiu realizat pe 700.000 de persoane din Israel a arătat că cei vaccinați dublu au de 27 de ori mai multe șanse de a se reinfecta cu COVID, iar datele din Anglia, Scoția și țările din nordul Europei arată că cei triplu vaccinați au șanse mai mari de a muri”. – Dr. Richard Urso  

 De asemenea, noi studii științifice extraordinare, revizuite de colegi, au dezvăluit ceea ce mulți dintre noi știam de la început: radiația 5G nu este conectată doar cu pandemia de Covid-19, ci de fapt determină organismul să creeze noi viruși și boli, inclusiv coronavirusuri. Și înainte ca mass-media să pună mâna pe acest studiu și să convingă masele că nu este important, ar trebui să știți că acestea sunt studii științifice revizuite de colegi, publicate pe site-ul Institutului Național de Sănătate.

     5G creează noi viruși în corp – video (click)

Aceasta înseamnă că nu numai companiile farmaceutice, ci și companiile IT au fost implicate în încercarea de a ucide un procent mare din populația lumii. Acest tip de informații apar acum curente, deoarece MK pierde controlul asupra companiilor Fortune 500.

Cu toate acestea, povestea este mult mai adâncă decât atât. Motivul pentru care companiile de medicamente occidentale sunt forțate să creeze boli și apoi să vândă leacuri este că li se interzice să producă medicamente care ne fac mai deștepți, mai fericiți, mai puternici etc. Un director al unei companii farmaceutice mi-a spus odată că nimic nu ar fi mai ușor decât să produc medicamente care ar face să ne creștem IQ-ul, dar că li s-a interzis să facă acest lucru. El a mai spus că fabricarea de noi droguri recreative care nu sunt dăunătoare „ar fi incredibil de ușor”. Motivul pentru care sportivilor li se interzice „dopajul” pentru a se face mai puternici, mai rapizi etc. este același.

Se datorează faptului că grupul Octogon din vârful MK ne reține în mod deliberat ca specie. Ei interzic medicamentele și modificările genetice care ar crește IQ. De asemenea, ne mențin în mod deliberat durata de viață scurtă, astfel încât să nu avem suficient timp să ne dăm seama de matricea de control la care suntem supuși. Cu alte cuvinte, înfrângerea MK va fi mult mai mare decât căderea Uniunii Sovietice. Va schimba totul. Se spune că computerele își dublează puterea de procesare la fiecare doi ani. Oamenii ar putea face același lucru dacă ar dori și li s-ar permite.

Structura forțelor Întunericului:

De asemenea, suntem pe cale să fim eliberați de sclavia îngrozitoare. De exemplu, guvernul SUA a subvenționat traficul de copii în toate cele 50 de state. Acest lucru se datorează „legii privind adopția și familiile în siguranță”, semnată în 1997 de Bill și Hillary Clinton Rockefeller. Peste 80 de miliarde de dolari pe an sunt cheltuiți de către Guvernul Federal pentru acest program de a oferi statelor peste un milion de dolari pentru fiecare copil pe care îl sechestrează dintr-o familie. Guvernul însuși admite că 83% dintre copiii sechestrați se fac sub pretexte false.

De asemenea, acum se dovedește că au folosit teste de droguri false pentru a face să pară că părinții sunt „dependenți de droguri” care au trebuit să dea motivul confiscării copiilor.

Tortura și uciderea acestor copii (pentru a recolta adrenocrom) au fost înregistrate video și folosite pentru a crea un fișier masiv de șantaj al agenților de putere din Occident. A existat, de asemenea, un grup masiv de violuri și șantaj homosexual ce a existat alături de crimele asupra copiilor.

 Oamenii care nu au participat la infracțiunile șantajabile au fost ținuți în afara locurilor de muncă de top, în timp ce cei vinovați au urcat în vârf. Acum știm că există peste 400.000 dintre aceste fișiere de șantaj, ceea ce explică de ce a fost atât de greu să se scurgă mlaștina. Totuși, mlaștina este drenată. Forțele speciale occidentale și rusești cooperează acum în operațiuni împotriva Vaticanului și a sediului Octagon din Elveția, datorită informațiilor detaliate despre liderii lor.

De exemplu, o persoană din interior care a participat la „ritualuri desfășurate noaptea în camere întunecate”, supravegheate de Klaus Schwab Rothschild la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția, spune că „acolo domnește energia întunericului, suferința”. La aceste întâlniri ale autoproclamaților „Zei de pe Olimp”, Klaus Schwab a spus „vechea lume nu se va întoarce” și s-a autoproclamat „Papa Noii Ordini Mondiale”. Schwab le-a spus participanților că se pot „considera zei”. El a spus că WEF a creat cinci crize pentru a dovedi că Dumnezeu nu a existat, deoarece dacă ar fi existat, le-ar fi prevenit. (Este interesant de observat că stoluri uriașe de păsări negre, un semn de dezastru, sunt acum văzute peste cetățile MK precum Vatican și Kiev: este Dumnezeu pe cale să lovească?…). 

  Stoluri de păsări negre deasupra Kievului    

Publicațiile WEF descriu aceste crize după cum urmează: „Accentul colectiv al lumii este canalizat spre „supraviețuirea” crizelor de astăzi: costul vieții, polarizarea socială și politică, aprovizionarea cu alimente și energie, creșterea încălzirii globale și confruntarea geopolitică, printre altele.”- https://www.weforum.org/reports/global-risks-report-2023/

La întâlniri, Schwab s-a lăudat și că „Biserica catolică se prăbușește și Papa nu contează”. Oamenii din interiorul Vaticanului confirmă că actorul care se pretinde a fi Papa Francisc primește ordine de la Shwab și MK. De aceea, „Francisc” a publicat o scrisoare în care spunea „În vreme ce Forumul Economic Mondial își sărbătorește a cincizecea aniversare, trimit salutări și urări de bine cu rugăciune tuturor celor care participă la adunarea din acest an”. – https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

Unul dintre oamenii cheie din spatele controlului MK asupra falsului Francisc și a Vaticanului este fostul arhiscop de la Washington Theodore McCarrick, care conduce o operațiune masivă de șantaj, potrivit George Neumayr, un jurnalist catolic american. „Teddy îi poate convinge pe toți prelații cu buzunare adânci sub vraja lui de șantaj să ostracizeze și să înfometeze financiar orice episcop care îl sfidează: el încă conduce lucrurile în Biserică”, a spus Neumayr. Neumayr a fost ucis pe 19 ianuarie în timp ce investiga infiltrarea francmasonilor în Biserica din Africa. Oamenii care l-au ucis sunt printre țintele forțelor speciale ale Pălăriilor Albe. Vor fi vânați și trimiși mai jos pentru a-și întâlni stăpânul.

Informațiile navale americane, un braț al Pălăriilor Albe, s-au deplasat acum împotriva altor trădători de top, inclusiv Michael Chertoff, Robert Mueller, congresmanul Adam Schiff, senatorul Mark Warner, Alex Soros, senatorul Mitch McConnel și consilierul special John Durham, spun surse MI6.

Rușii vânează singuri. Yevgeny Prigozhin, fondatorul Wagner Groups, spune: „Am martori care își amintesc cum ofițerii CIA l-au antrenat pe Osama Bin Laden și au adus saci plini cu bani și arme grupării ISIS în Siria și în alte țări. Au pregătit criminali și teroriști din întreaga lume, astfel încât să fie probleme peste tot – în Europa, Africa, Asia, America de Sud.”

Mulți dintre acești criminali au fugit în Ucraina, unde sunt vânați și exterminați.

Surse chineze estimează pierderile totale ucrainene la 680.000 de persoane în ultimele 11 luni de conflict. Asta înseamnă că Ucraina a pierdut deja războiul. Luarea de pe străzi a băieților și bătrânilor de 14 ani și trimiterea lor să fie sacrificați nu va schimba asta.

    Video: Bătrâni și copii de 14 ani sunt luați cu forța și trimiși pe front în Ucraina

    Ucrainenii ia cu forța bătrâni și copii pentru a-i trimite pe front

  Ucrainenii le taie capul și mâinile mercenarilor străini morți în lupte pentru a nu fi identificați mai târziu. Iată :

Situația a ajuns într-un punct în care chiar și grupurile de reflecție, precum Rand Corporation, se retrag din război. Se afirmă că „studiile asupra conflictelor din trecut și o privire atentă asupra cursului acestui conflict sugerează” că „un scenariu optimist este puțin probabil”. – https://www.rand.org/content/dam/rand/pubs/perspectives/PEA2500/PEA2510-1/RAND_PEA2510-1.pdf

  N.B. – Iar presa din România continuă să mănânce rahat cu victoria Ucrainei, …bla…bla…. Cu generali în frunte..  

Amintiți-vă că Rand Corporation sunt câinii turbați care au sugerat că SUA atacă o „țară de mărime medie” precum Japonia sau Brazilia pentru a-și stimula economia. Cu alte cuvinte, sunt bătăuși care vor doar să atace pe cineva, sunt siguri că pot învinge dar fug de adversarii adevărați. Sursele MI6 spun că anglo-saxonii și rușii au ajuns deja la un acord asupra Ucrainei și că, în baza acestui acord, tancurile occidentale care se presupune că vor merge în Ucraina merg de fapt în Rusia.

Iată ce spune șeful MI6: Am primit feedback de la Moscova prin canalul de retur. Canalul diplomatic de întoarcere este mult mai expert. Informațiile militare raportează forțelor armate și nu invers.

Tancurile pe care le-ați menționat pe care le-am trimis sunt foarte bine echipate și presupunem că este un fel de transfer de tehnologie. Planul este delimitarea Ucrainei de-a lungul râului Nipru de la nord la sud, de la Kiev la Crimeea, iar aceasta se va încheia în martie. Tancurile se bazează pe artilerie pentru a intra mai întâi și apoi pe infanterie pentru a ține, tancurile pur și simplu sparg apărarea, pentru asta sunt proiectate. Toate trecerile râurilor sunt aruncate în aer pentru a ridica o cortină de fier.

Conflictul ruso-ucrainean este propria lor luptă cu pisici, iar atragerea pe toți ceilalți în el se va termina cu lacrimi, observă cuvintele mele, Benjamin. Boris Johnson nu a avut treabă acolo săptămâna trecută. A trebuit să-i aducem pe politicienii noștri și să le citim actul revoltei. Este un alt fel de Tom Whackery pseudo-evreiesc. Lupul MK în haine de oaie evreiască, ca să spunem așa. Dacă ți-ai lua ochii de la ei chiar și pentru o secundă, ți-ar fi tăiat respirația, aceiași răufăcători. Cu alte cuvinte, Occidentul va sta cu mâinile în sân în timp ce Rusia va devora ultima prăjire a lui Satana din Ucraina.

 Dealerul de arme Victor Bout, care face parte și din canalul de spate către Rusia, a oferit unei surse occidentale primul său interviu de la eliberarea sa din închisoare. Merită să-l ascultați. În esență, el spune că SUA au cheltuit 150 de milioane de dolari pentru a-l aresta și au folosit exact aceeași schemă pentru a-i aresta pe mulți alți oameni din întreaga lume. El mai spune că ceea ce Occidentul [MK] îi face Rusiei ar fi ca și cum Rusia ar prelua Mexicul și apoi ar încerca să ia California, Florida, New Mexico și Texas departe de Statele Unite.

Bout a vorbit însă despre o întâlnire la Pattaya, Thailanda, în jurul anului 2008, unde i-a arătat lui Sasha Zaric, alias Marele Maestru Illuminati Alexander Romanov, un focos nuclear furat de la submarinul rus Kursk. Acest focos a fost folosit ulterior în atacul din 11 martie 2011, tsunami și terorism nuclear în masă asupra Japoniei. ,,Cum e, Victor, poți, te rog, să faci puțină lumină în această chestiune?

 În orice caz, vor exista și operațiuni comune rusești și britanice pentru a decapita conducerea MK din Elveția și Israel, spun atât surse MI6, cât și FSB ruse. Bineînțeles că cunosc adresele lui Schwab și ale celorlalți autoproclamați „zei ai Olimpului”.

Pentru a pregăti publicul pentru tribunalele pentru crime de război în stil NATO, crimele NATO sunt acum abordate și în parlamente și alte forumuri publice din întreaga lume, așa cum arată acest videoclip:

 Adevărul despre Ucraina în Parlamentul European

MK este speriată și disperată să înceapă cel de-al treilea război mondial, planificat de mult, cu atacuri masive asupra Siriei și Iranului. Sunt desfășurate sute de avioane de luptă. – https://www.debka.com/launch-of-us-israel-juniper-oak-drill-tells-iran-us-strength-unabated-by-ukraine-war-or-china-threat/

Surse de informații iraniene spun că Iranul a fost atacat și de forțele din Ucraina. „Acest lucru va avea consecințe grave pentru guvernul Ucrainei”, a spus sursa. Oricare ar fi cazul, acest atac nu va declanșa al treilea război mondial, deoarece forțele armate ale lumii nu se mai supun MK. Atacul asupra Iranului a fost, de asemenea, o încercare disperată a regimului criminal al MK al lui Benyamin Netanyahu de a evita războiul civil în Israel prin chemarea unui inamic extern. – https://www.jpost.com/israel-news/article-729768

Cu toate acestea, poporul evreu se trezește și îi va urmări pe criminalii MK care se ascund în mijlocul lor, promit sursele Mossad. MK este și ea scoasă din dulap. Săptămâna trecută, Liga Anti-Defăimare și-a declarat oficial sprijinul pentru neo-naziștii din Ucraina. „Știm deja că „evreii” MK au fost naziști de la început”, spune o sursă Mossad.

Disperarea MK vine și în momentul în care lumea respinge planul lor de a păstra controlul asupra sistemului financiar odată cu lansarea monedei digitale, Mark of the Beast.

Din acest motiv, servitoarea Rockefeller, Janet Yellen, a plecat într-o călătorie de cerșit în Africa. „Oficial, călătoria a fost concepută pentru a-i convinge pe africani, inclusiv aleșii, liderii de afaceri și fermierii, că SUA doresc o relație pe termen lung în orice, de la securitatea alimentară la electrificarea rurală”. – https://www.axios.com/2023/01/28/yellen-debt-ceiling-nervous-default-recession

În realitate, totuși, Yellen i-a amenințat pe africani că, dacă nu acceptă noua monedă digitală, „un faliment complet al SUA ar avea un impact asupra întregii lumi și ar face mai scump împrumutul de bani în unele dintre cele mai sărace țări ale lumii”. Aceasta este, desigur, o minciună, deoarece ceea ce se va întâmpla cu adevărat este că toate aceste împrumuturi de exploatare ale FMI etc. acordate Africii vor fi anulate ca parte a unei aniversări a neîndeplinirii obligațiilor guvernamentale americane. După aceea, africanii vor primi în sfârșit un preț corect pentru munca și resursele lor.

Nu doar guvernul SUA este în întârziere. Împrumuturile pentru locuințe și auto din sectorul privat conduc, de asemenea, la o implozie a sistemului bancar. Jeremy Cross, președintele unei companii de salvare auto, spune că nu poate găsi suficient personal pentru a face față cererii sau suficient spațiu pentru a depozita toate mașinile pe care compania sa a fost angajată pentru a le rechiziționa. –  https://www.zerohedge.com/economics/its-perfect-storm-more-americans-cant-afford-their-car-payments-during-peak-financial

Potrivit Raportului anual al fondului de urgență al Bankrate, 68% dintre oameni se tem că nu își vor putea acoperi cheltuielile de trai nici măcar o lună dacă își pierd sursa principală de venit. Iar atunci când se împinge, majoritatea (57%) adulților din SUA nu pot face în prezent o cheltuială de urgență de 1.000 USD. Aproape trei sferturi (72%) dintre familiile cu venituri medii spun că veniturile lor sunt în urmă față de costul vieții, în creștere față de 68% în urmă cu un an. Situația a ajuns într-un punct în care milioane de americani sunt expuși riscului de foame pe măsură ce bonurile alimentare sunt retrase.- http://theeconomiccollapseblog.com/the-cost-of-living-has-become-extremely-oppressive-and-57-percent-of-americans-cannot-afford-a-1000-emergency-expense/

La fel ca africanii, poporul american va fi eliberat de sclavia datoriei și va vedea un salt în venituri odată ce parazitul FRB al MK va fi eliminat. În lumina înfrângerii militare, a prăbușirii economice și a proceselor pentru crime de război, se pune acum întrebarea dacă MK încearcă în sfârșit să-și joace „cartea de invazie extraterestră”.

Surse de informații poloneze spun că „deoarece SUA și UE sunt marionete ale ocupanților străini, G7 le va lua armele din arsenalele extraterestre și le va arunca asupra Rusiei și Iranului”. Ei folosesc un „sistem de sclavie dezumanizant pentru a dobândi oameni mai puțin inteligenți, inconștienți, care își controlează instinctele mentale bestiale, la fel ca câinii sau reptilele care sunt antrenate ca soldați pentru a lua decizii anti-umane”. Ei se referă la așa-numiții îngeri căzuți și la sclavii lor umani.

 Și iată cea mai recentă dovadă că Stația Spațială Internațională este falsă și că suntem noi înșine într-un fel de carantină. Probabil că această carantină se va încheia când sataniştii vor fi înfrânţi.

    Apariții OZN

    OZN pe cerul nopții

  Sursa: http://benjaminfulford.net/

4 comentarii

 1. Benjamin Fulford ca întotdeauna cu un remarcabil scenariu . Totuși , din surse mai sigure decât ale lui , Osama bin Laden și faimoasa Al Quaeda n-a existat niciodată. Nu știu pe cine o fi antrenat CIA ? Poate pe cei de la Al Jazira din Kuweit, televiziune înființată de CIA ,unde mergeau chipurile casetele lui Osama bin Laden. Osama bin a fost o invenție americană ,motiv de război …precum ISIS , tot o invenție finanțată de MI6 și CIA…n-a existat niciodată. Și da ,are dreptate .. California, Texas, Florida și New York ( New Mexico) vor fi cele 4 state independente…ce vor alcătui fosta USA …

  Apreciază

 2. Buna Marius, ne poti spune mai multe despre Alexander Romanov sau Sasha Zaric? M- am cam poticnit la aceste personaje. Ar mai fi chestia cu clonele, daca ai vre un articol mai detaliat. Inteleg ca se fac pe varste. Pt ca nu imbatranesc. Dar ce fac cu ele cand expira 😧 ca sa zic asa? Mor? Dar cum cresc atat de repede. Adica procesul de fabricatie 😃🤮!

  Apreciază

  • Romanov este familia regală a țarilor ruși din care face parte și Melania Trump. Din istorie, toată familia țaristă a fost ucisă de bolșevici la Marea Revoluție finanțată de occident și efectuată de evreii kazari (Lenin, Troțki,etc.). Totuși fiica cea mică Anastasia a scăpat și din ea se trag descendenții. Despre procesul de fabricare al clonelor nu se cunosc multe amănunte. Tehnologia a fost dată Cabalei de Micii Cenușii și Reptilieni pentru a înlocui originalele umane. Nu au suflet și trăiesc puțin funcție de cât de lung sunt crescute în vasele amniotice. Se pare că vreo 7-8 ani max. Ele sunt înlocuite frecvent funcție de interese și programele cu care sunt setate. Sunt video (și eu am publicat pe contul VK) unde se vede clar că dau rateuri Biden, actori și cântărețe, etc. Am să republic (a fost în fostul blog) un articol foarte lung, inclusiv cu poze despre acest proces ce se desfășoară în laboratoarele de pe Marte. Am lucrat vreo săptămână la el…. Dar este…MAXIM.. Numai bine !

   Apreciază

 3. Buna din nou, nu stiu daca acest raport depaseste inteligenta mea, dar nu inteleg. Este fraza care incepe cu ,,Bout’’ si care vorbeste despre Sasha Zaric care este alias A Romanov, in 2008! Marius poti face un material si pentru cei mai utin initiati. Chiar sunt fascinata de subiect, dar nu gasesc info despre acest Zaric. Multumesc

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s