Noua Lume a început: Abundență și Prosperitate   

   Abundență și prosperitate  

Omenirea a renunțat în mod masiv la bunul simț și responsabilitatea asupra guvernelor corupte. Luați în considerare implicațiile mai largi ale acestui comportament pentru existența umană. Când ne dăruim sănătatea și responsabilitatea, ne dăm și libertatea și în esență, viețile noastre.

Planeta Pământ a ajuns la cea mai importantă răscruce a civilizației. Cu scopul de a se îmbogăți, globaliștii, cu ajutorul establishment-ului politic, au provocat mari pagube planetei, societății noastre, industriei, culturii etc. Acum, însă, încep să intre în panică pe măsură ce le este recunoscută corupția și confirmată în toată lumea, încât și ultimii sceptici încep să se trezească. – https://www.youtube.com/watch?v=atxbnLxd-ik

Asupritorii, înșelătorii, exploatatorii, sclavii, pe scurt, toată puterea exercitată de câțiva asupra tuturor celorlalți va înceta să mai existe. Mama Pământ, ca sursă de energie feminină, le va oferi copiilor ei tot ce au nevoie. Când toate puterile de conducere vor fi înlăturate, iar concurența face loc cooperării; apoi, în sfârșit, viața se va transforma în Abundență și Prosperitate!

Așteptăm ca trezirea în masă să declanșeze marea spargere a paradigmei, altfel am fi fost deja eliberați de sclavia și opresiunea bănească veche. Tine minte; Aceasta este singura noastră șansă unică pentru îndepărtarea cu succes și absolută a cabalei criminale Deep State. Dacă toți cei treziți, și cei care se vor mai trezi, formăm o majoritate suficientă, succesul nostru complet este garantat. Cel puțin 70% de participarea celor treziți garantează o tranziție ușoară către o lume mai bună. Fără complicații haotice majore,

Am câștigat deja bătălia împotriva mafiei Deep State, dar spargerea poate veni fără luptă, doar dacă cabala se prăbușește de la sine sau, dacă gloata se trezește în număr mare. Momentul, când oricare dintre acestea se va întâmpla, doar DUMNEZEU știe cine ia decizia finală. În acel moment, spargerea actualei paradigme este fapta și realitatea finală.

Acest moment din istorie oferă cea mai bună și singura șansă de a ne salva civilizația. Este acum sau niciodată; Sperăm că întreaga lume își dă seama că puterile actoricești, odată cu introducerea Noii Ordini Mondiale, urmăresc să distrugă umanitatea, printre altele, efectuată de injecțiile toxice Covid. Promovată cu multe minciuni de către mass-media corporativă, care nu este deloc interesată de jurnalism, ci doar de sponsorizarea agendei politice; și anume distrugerea civilizației și a umanității.

Repararea daunelor aduse tuturor popoarelor de pe planeta noastră poate dura mult timp. Dar totul va fi corectat în cele din urmă, cel puțin dacă omenirea se va trezi în masă și va prelua controlul, sprijinit de introducerea noului sistem monetar QFS și de înlocuirea legislației maritime în vigoare cu legii terestre (a Pământului).

      Sistemul Financiar Quantic  

 QFS nu se compară cu nimic din ceea ce a fost prezentat lumii până în prezent. Nu are adversar; nu are echivalent în tehnologie avansată pe care orice alt sistem îl deținea anterior. Este proiectat în afara lumii, deci nou-nouț pe planeta Pământ. Este superior în tehnologia aplicată, astfel încât oferă 100% securitate financiară și transparență tuturor deținătorilor de conturi în valută. Cu QFS, lumea poate fi transformată cu ușurință în monede susținute de aur, care opresc complet funcționarea vechiului sistem bancar central al Cabalei.

Nu există o tehnologie comparabilă care să explice și să înțeleagă structura sofisticată a QFS.

 • QFS este noua rețea globală de transfer de bani bazați pe aur sau cu active care a fost deja înființată și funcționează în Rusia, China și alte țări aliate pentru a înlocui sistemul Swift controlat central.
 • QFS operează pe un computer cuantic, plasat pe un satelit pe orbită și este protejat de hackeri printr-un program spațial secret. Această tehnologie cuantică a fost furnizată de galacticii extratereștri binevoitori.
 • Scopul noului sistem financiar este de a pune capăt corupției, cămătăriei și manipulării de către infractorii din lumea bancară. Punctul său forte sunt restricțiile aplicate care îi împiedică pe bancherii corupți să obțină profituri substanțiale.
 • QFS este complet independent de sistemul bancar centralizat existent și face ca toate celelalte sisteme de transfer, cum ar fi SWIFT și blockchain-urile cripto, să fie redundante.

Mai mult decât atât, după viitoarea reevaluare a banilor (RV), toate monedele suverane vor fi garantate cu aur sau cu active, cu rate de schimb fixe, ceea ce garantează o valoare sustenabilă și evită nevoia de cripto-uri negarantate. Tine minte; cripto-urile nu sunt altceva decât numere din memoria computerului. Odată cu activarea QFS, Alianța Galactică a eliminat complet Sistemul Bancar Central conceput de Statul Adânc pentru a distruge economia globală și a menține populația lumii în robia datoriei.

O realitate puțin cunoscută este că QFS funcționează în paralel cu sistemul bancar central de ceva timp și a suportat multe încercări de hacking de către Cabală, dar fără succes. Drept urmare, numeroși bancheri au fost prinși în flagrant în timpul transferurilor ilegale de bani și au fost arestați pe loc. Este mai puțin cunoscut faptul că acest sistem de transfer de bani QFS a fost conceput ca pregătire pentru preluarea sistemului monetar de datorie al băncii centrale pentru a pune capăt definitiv fraudelor financiare, sclaviei datoriilor și controlului populației.

      Ascensiunea sufletelor antrenate

La sfârșitul acestui Ciclu Planetar are loc o creștere a Ascensiunii sufletelor care s-au încarnat aici pe Pământ și au promovat examenul de tranziție la 5D. Vor fi mari oportunități pentru cei care și-au finalizat cu succes examenele și au atins conștiința optimă. Se estimează că aproximativ o treime din umanitate va fi pregătită să-și finalizeze tranziția către lumea 5D. Aceștia sunt cei care vor moșteni noul pământ 5D.

Vine vremea Abundenței pentru toți cei care recunosc conceptul de valoare. Odată cu înlăturarea conducătorilor lumii, prosperitatea va ajunge în sfârșit la toți cei care sunt pregătiți la nivelul conștiinței cooperante. Ei vor fi beneficiarii acestei abundențe. Aceasta include mulțumirea completă în noua eră, atât profesional, cât și în relații. Sănătatea și finanțele perfecte sunt incluse în pachetul de abundență. Ar fi inutil să ai un sold bancar bun și să te simți nefericit în alte lucruri.

Nu toată lumea este capabilă să vadă noua realitate. Dacă conștiința lor este blocată în a treia dimensiune, ei nu pot înțelege noua realitate 5D. Va fi vizibil doar pentru cei care sunt deja în frecvența superioară care duce la Noul Pământ.

Nu are rost să ne certăm între mințile 5D și mințile 3D. Doar înțelegeți că totul este în mișcare și roata nu se va opri până nu ajunge la destinație.

    Drum drept spre Lumină!

 Sursa: https://operationdisclosureofficial.com/

9 comentarii

 1. Am o întrebare.. Cine estimează ca x va rămâne în 3 D și alții în 5 D și doar pt ca nu cred cei dintai în aceste realități cei din urma vor avea parte de beneficiul ascensiunii? E ca și cum ai spune ca cine moare nu mai ajunge în lumea de dincolo pt ca nu crede în existenta ei, oricât de mult bine ar fi făcut pe pământul asta.. Nu, nu cred ca lucrurile stau asa.. Lucrurile par mai complexe.. Tine de Gratia Dumnezeiasca, de puritatea ființei umane, de nivelul sau afectiv și nu de credință în 3 sau 5 D.. Cine judeca asa judeca simplist. Am văzut o domnișoară la începutul anului care emoționată și pe fond muzical anunță întrarea în 5 D și gata cu karma pe acest pământ. Pe mine nu m a emoționat pt ca se vede doza de ignoranta a dumneaei. Pt arderea unei astfel de karme fizice ai nevoie de niște sacrificii f mari. Ma rog, pt mine aceasta translație e un mare mister și asa cum spunea Iisus, doar Tatăl ceresc cunoaște clipa aceea. Strigatul acesta ca e în 5 sau 6 D denota încă multă confuzie în mințile unora. Aceasta translație se refera și la corpul fizic sau nu? Am rezerve ca cineva de aici cunoaște misterul ascensiunii.

  Apreciază

   • Daniela… E inutil sa ma duc la 6tv… E aceeași ignoranță ca peste tot și răspunsuri simpliste.. Când ai răspunsuri la asa ceva e clar ca ești departe de realitate. Misterul rămâne mister, mai puțin pt prost..

    Apreciază

  • Nu este nici o confuzie, este pur și simplu o „manarie a unor minți putine*”, pentru a-și da importanță, creația este completa și complexă, tot ceeace trebuia creat este creat deja, și se găsește și în interiorul fiecăruia, putem doar incerca să înțelegem asta, nimic mai mult, ce trebuie să se întâmple se va întâmpla fie că vrem fie ca nu, în rest mintea, eul, ego-ul, la paradă în fața gurilor căscate. Cum să recunoască, astea 3 ca nu sunt ele creatoare de situații, că nu dețin ele controlul, de aici toate scenariile posibile și imposibile, este ne relevant să le mai trec în revistă.
   Suntem în joc de la început, îl jucam fiecare asa cum poate și vom fi până la sfârșit, ori ce va însemna asta, nimic mai mult nimic mai puțin, doar asta.
   Să auzim de bine

   Apreciază

 2. Frumoasă și fascinantă teoria . ” Cele nevăzute se pot vedea prin cele văzute „….și totuși Terra ce formă are ? Rotundă ori plată ?

  Apreciază

 3. Îmi pare rău ca o spun dar nu are cum sa existe Abundentă și prosperitate pentru umanitate pe principiu QFS cu monede susținute de aur. Va exista in continuare inegalitate și lipsa de echilibru. Unde nu este egalitate deplina nu poate exista abundentă și prosperitate. Sunt sceptic fata de aceste previziuni. Cât timp discutam despre bani, sub forma noua sau veche, nu avansam nicăieri, cred.

  Apreciază

  • Alex, pana la o noua guvernare banii trebuie sa existe dar având o unitate de măsură fără manipulări.. Apoi gradat sistemul se va schimba. Asta e și planul pt viitor. O lume în care banii vor dispărea și alta va fi situatia. Totul se va baza pe merite. Deocamdată lupta se da cu acești psihopați care după cum vezi nu au nimic uman întransii.. Exact cum ne numesc ei sunt de fapt ei înșiși.. Animale cu fata umana

   Apreciază

 4. Nu cunosc pe nimeni care să fi afirmat că este capabil să vadă noua realitate.
  Dacă cineva cunoaște o asemenea persoană să ne spună și nouă.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s