Forțele speciale au capturat un Laborator de clonare al Deep State din Alaska   

Forțele Speciale ale Statelor Unite au confiscat joi (27 ian.) un laborator de clonare inamic de lângă Fort Yukon, Alaska, care deținea zeci de clone Deep State, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

 Descoperirea marchează a doua oară când White Hats a găsit copii carbon ale politicienilor Deep State. După cum s-a raportat luna trecută, Forțele Speciale, pe 22 decembrie, au găsit și distrus un centru de clonare ascuns în Missouri Ozarks care deținea replici ale lui Joseph Biden, Chuck Schumer și Anthony Fauci. Dovezile luate din laborator au condus mai târziu Forțele Speciale la un „om de știință clonat” născut în Germania, care locuiește în Boston. Acea persoană, al cărei nume rămâne un mister, a fost arestată și adusă la o bază a Marinei pentru interogatoriu.

Real Raw News a întrebat sursa noastră dacă omul de știință a divulgat existența și locația laboratorului din Alaska, dar a răspuns nebulos: „Am obținut informații credibile care au fost revizuite de generalul Smith și consiliul său. A fost suficient pentru a acționa asupra lui.

El a recunoscut, totuși, că Consiliul a respins la început „informațiile credibile”, deoarece terenul muntos îndepărtat din interiorul Alaskăi părea un loc puțin probabil pentru a se ascunde și a conduce un sanctuar Deep State. Fort Yukon este situat pe malul nordic al râului Yukon, la confluența sa cu râul Porcupine, la nord de Cercul Arctic, și are un climat bipolar, cu ierni severe și veri blânde. Locuitorii săi – 583 conform ultimului recensământ – sunt nativi Gwich’in care trăiesc în clădiri din bușteni. Fort Yukon este deconectat de la drumurile din Alaska și este accesibil doar pe calea aerului; aerodromul orașului are doar o pistă de pietriș care nu poate face față aeronavelor mari necesare pentru a transporta materiale de construcție pentru ceva la fel de mare ca un laborator de clonare. Și, a spus sursa noastră, laboratorul se afla la 25 de mile nord de Fort Yukon.

Când Consiliul a opinat cu privire la imposibilitatea de a ridica în mod clandestin un bastion într-un tărâm care era înghețat opt luni pe an și în mare parte în afara rețelei, generalul Smith și-a atenuat îndoielile arătându-le imagini de supraveghere aeriană ale unei clădiri dreptunghiulare, din oțel, amplasate printre grupuri de molid alb. În jurul clădirii se aflau mai multe snowmobile și un plug de zăpadă mare. Iar lângă clădire erau plăci de beton suficient de mari pentru a ateriza un elicopter mare, iar cine controla instalația arase recent zăpadă proaspătă de pe heliporturi. Drona privise clădirea ca un vultur care se învârte în jurul trupului.

Elicopterele cu două elicii precum Ch-57 Chinook, care poate ridica 20.000 de livre, ar putea avea echipamente transportate între Fairbanks și laborator. După ce a discutat cu comandantul Grupului al 19-lea al forțelor speciale, generalul Smith a ales soldații acelei unități – care au urmat un antrenament de război în Arctica în timpul Operațiunii Arctic Fox în mai 2022 – pentru a executa o misiune de căutare și distrugere, dacă este justificată. Cu toate acestea, înaintea unei lupte de focuri care ar putea pune în pericol viața soldaților, el dorea informații de tip „ghete la sol” pentru a suplimenta recunoașterea aeriană și astfel, a trimis o echipă mică – dându-se drept fotografi National Geographic care studiază Aurora Boreală – și un Gwich’ în traducător pentru Fort Yukon.

Generalul Smith, a spus sursa noastră, a vrut să captureze laboratorul intact, astfel încât White Hats să poată afla cum Deep State îi punea în funcțiune de la rețea.

Pe 20 ianuarie, operatorii forțelor speciale în civil au aterizat în Fort Yukon la bordul unei caravane Cessna. Au angajat un ghid Gwich’in sub pretenția că au nevoie de un localnic care să indice locuri favorabile pentru a fotografia aurora boreală. Ghidul chicoti, avertizându-i fie să doarmă în avionul lor încălzit, fie să-și pună treburile în ordine, pentru că gheața revendicase mulți aventurieri îndrăzneți.

Ei au întrebat dacă Fort Yukon a primit mulți vizitatori non-nativi, iar ghidul a spus că străinii vin de atâta timp cât era în viață, 57 de ani. Trebuie să fi avut un al șaselea simț, pentru că a pătruns în povestirea Forțelor Speciale, deducând că aveau un motiv ascuns pentru a veni la Fort Yukon, deși purtau genți încărcate cu camere, lentile și trepiede. „Ești aici pentru ei; Sper că nu sunteți cu ei”, spuse ghidul, arătând spre nord, într-un turbulent vortex de zăpadă orbitoare.

Conducătorul Forțelor Speciale l-a asigurat pe ghid că nici el, nici oamenii săi nu aveau cunoștințe despre „ei”, dar el a cerut ghidului mai multe informații.

 Sherpașul lor a spus că le va prezenta unui bătrân din Fort Yukon, care va decide dacă sunt demni de a auzi știri. Când liderul Forțelor Speciale a întrebat ce anume a determinat meritul, ghidul a spus: „Se va uita la tine și va ști. Aici se obișnuiește să aduci un cadou. Informația în sine este un dar. Din moment ce nu porți carne de balenă, sunt sigur că câteva sute de dolari vor fi potrivite. Bănuiesc că nu ai călătorit aici fără numerar.”

El i-a prezentat celui mai bătrân rezident în viață din Fort Yukon, un bărbat de 89 de ani pe nume Tom Ericwas, a cărui casă era puțin mai mult de un acoperiș înclinat de 16X20′ construit din bușteni și gudron și încălzit de o sobă cu lemne cu o singură placă de gătit. Ghidul a început să traducă, dar Ericwas l-a încurajat să vorbească engleza. „Acești bărbați nu vorbesc limba noastră, dar noi o vorbim pe a lor”, a spus Ericwas și s-a plâns că mai puțin de 300 de gwich’in din Alaska își mai vorbesc limba maternă.

Ericwas a încredințat forțelor speciale folclorul orașului. În vara lui 2013, un sezon neobișnuit de cald, roiuri de elicoptere, uneori groase ca un nor de țânțari, au apărut pe cerul de la nord de Fort Yukon. Cablurile de remorcare care atârnau de fuzelaj țineau pereți de beton și oțel, grinzi în I și lăzi enorme de lemn. Veneau și plecau noapte și zi, oprindu-se doar la ploile cele mai abundente, iar bărbații din elicoptere profanau pădurea tăind copaci sacri care stătuseră de sute de ani. Zborurile s-au oprit când a început să cadă zăpada, dar elicopterele s-au întors în primăvara următoare. Ericwas a spus că Gwich’in nu a îndrăznit să se aventureze în zonă, deoarece era considerată un bârlog al răului. Și-a amintit că a auzit hohote cacofonice, de parcă pământul ar fi fost despicat în bucăți. După două primăveri și două veri, zborurile au devenit mai puțin frecvente, dar în unele nopți cerul strălucea albastru, și nu din Aurora Boreală.

Apoi le-a spus Forțelor Speciale o poveste pe care majoritatea oamenilor ar considera-o ridicolă. În primăvara lui 2017, imediat după primul dezgheț, un bărbat care semăna și pretindea că este președintele William Jefferson Clinton a ieșit din pădure pe un ATV. A insistat că este Bill Clinton, dar habar nu avea unde se află. El a spus că a scăpat din închisoare și a trebuit să-și anunțe atât soția, cât și pe Al Gore că trăiește.

Poporul Gwich’in, a spus Ericwas, credea că un spirit rău și schimbător de formă bântuise Fort Yukon. În 2017, Clinton avea 71 de ani, cu o față cu solzoasă și piele uzată; Clinton din Fort Yukon, totuși, avea chipul unui bărbat semnificativ mai tânăr, așa cum arăta în timpul președinției sale în anii ’90. Clinton din Fort Yukon a cerut un zbor imediat spre D.C., dar i s-a spus că următoarea scădere programată a aprovizionării, care l-ar putea aduce la Fairbanks, nu va sosi timp de două zile. Ericwas a spus Forțelor Speciale că Clinton s-a întors pe ATV și s-a îndreptat spre est, spre Teritoriile de Nord-Vest.

Dacă ar fi fost un bărbat, nu ar putea supraviețui. Dacă era spirit, era în altă parte”, a spus Ericwas.

Forțele Speciale au zburat înapoi la Fairbanks pentru a transmite descoperirile generalului Smith la Camp Pendleton. Generalul, a spus sursa noastră, a găsit revelațiile prea neliniştitoare pentru a le ignora. Dacă povestea era adevărată, însemna că o clonă Clinton a scăpat dintr-un laborator de clonare și acea tehnologie de clonare exista de ceva timp.

Joi, două detașamente ale Forțelor Speciale de 12 oameni au sosit la baza Eielson Air Force din Fairbanks, de unde au fost transportate pe Blackhawks către un LZ la câțiva kilometri est de presupusul laborator de clonare. Îngreunați de rucsacuri grele și îmbrăcați în echipamentul arctic, au parcurs distanța până când au ajuns la un punct de observație care le-a oferit o vedere nestingherită asupra unei clădiri fără ferestre de 200×160 de metri, înconjurată de un gard cu lanț și de o jumătate de duzină de santinelele înarmate cu puști automate. Îmbrăcate în negru pe un fundal alb, santinelele erau ținte ușoare; Lunetistii Forțelor Speciale au împușcat masa centrală sau le-au făcut capetele să explodeze într-o ceață roz. Cu santinelele eliminate, au tăiat gardul și au spart intrările cu explozibili, aruncând grenade flash-bang înăuntru pentru a uimi toți ocupanții din interior. Au împușcat o jumătate de duzină de oameni în halate albe de laborator și alte cinci santinelele înarmate, deși unele cartușe au ricoșat și au spulberat cilindri de clonare identici cu cei descoperiți în Missouri Ozarks.

Deși cilindrii nu găzduiau nicio clonă Clinton, ei conțineau clone ale mai multor Deep Stateri care au devenit proeminente doar recent: Alexandria Ocasio Cortez, Ilhan Omar și Cori Bush. Alte camere de maturare dețineau facsimile ale lui Nancy Pelosi și Gavin Newsom. Republicanii nu fuseseră excluși: o secțiune a clădirii avea clone ale lui William Barr, generalului Michael Flynn, judecătorului Curții Supreme John Roberts și, da, Mitch McConnell.

 „Avem controlul asupra acesteia și examinăm tehnologia”, a spus sursa noastră. „Inutil să spun că probabil există mai multe astfel de locuri în țară și poate în străinătate. Nu o să mint, avem treabă. Ei [Statul Adânc] au avut asta de mult timp.” 

    Sursa: https://realrawnews.com/

3 comentarii

  1. ARTICOLUL A FOST FOARTE NTERESANT…TOTUSI SUNT SIGURA CA S-AU FOLOSIT CLONE (PRODUSE PE PAMANT SAU PE STATII SPATIALE),DE MULTE ZECI DE ANI…TOTI CEI PE CARE DEEP STATE A VRUT SA-I SCOATE DIN SCENA „ELEGANT”,AU MURIT DE OCHII LUMII”…SI-APOI AU TRAIT IN LOCURI SECRETE ,PANA LA ADANCI BATRANETI!

    Apreciază

  2. Buna Marius, nu stim daca-i asa, dar traim cu speranta. Pentru mine este ca un roman, uneori SF, alteori de aventura…😆. Marea mea intrebare este cum putem proba ceea ce citim? Oricum, sincer iti spun ca imi doresc din suflet ca cei rai sa plateasca! Succes! E minunat ce faci!

    Apreciază

  3. Buna!!! O gramada de detalii dau cei de la RealRawNews. Pare adevarata povestea, dupa toate detaliile primite. Sper ca White Hats sa gaseasca si acele statii de clonare care se afla sub nasul lor, si unde se cloneaza vedete de la Hollywood si cantareti din industria muzicala americana . Cei din industria de film si cea de muzica folosesc la greu adrenochrom si toate nebuniile.. sunt drogati si li se spala creierele prin programele MK Ultra si Monarch si sunt si clonati. Pe astia nu-i duce pana in Alaska sa-i cloneze.. unele statii sunt mult mai aproape.. Ne rugam sa le gaseasca! De ce nu urmaresc ei traseele unor actori sau cantareti? Britney Spears si Eminem au spus singuri ca au fost clonati.. Doamne Ajuta sa-i starpeasca pe cei care fac clone si sa dispara originalii din Deep State care fac rau! Daca pe Nancy Pelosi au spanzurat-o, nu stiu, cum mai functioneaza clonele? Din ce povestesc vedetele clonate , oamenii reali au pierderi de memorie si la un moment dat isi amintesc ceea ce clona a trait.( dupa spusele lor). Este clar ca exista o legatura intre omul real insufletit si clona ( care nu are suflet). Cand omul real e mort , clona ar trebui sa devina total disfunctionala in scurt timp. Clonele lui Bideu sunt toate disfunctionale, si cred ca are nenumarate. Cred ca am mai pus acest video, dar pentru cei care nu l-au vazut: https://www.bitchute.com/video/ZubHWLz7l7yI/

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s