Inteligență artificială invazivă – BORG – Informații extraterestre – Taygeta (Pleiade)  

  Robert: Este posibil ca inteligența artificială (IA) să fi putut cuceri galaxii întregi?
Anéeka: Cel mai avansat și invaziv IA nu este acel lucru primitiv care are nevoie de programatori. Eu mă refer la IA avansată și autonomă care este de origine străină de Pământ. Ea tinde să „asimileze” totul, în procesul de acaparare, devenind unidimensional, unde nu mai există liberul arbitru și nici individualitate. Acea inteligență artificială consideră civilizații precum a noastră și a voastră ca fiind antagonice, deoarece favorizează și sprijină autonomia personală și individualitatea.
SF-ul de pe Pământ îl descrie drept Borg, care operează cu o minte stup, în care fiecare persoană (care, prin definiție, nu mai este o persoană) ajunge să fie doar un alt terminal într-o rețea, așa cum ar fi în o rețeaua de calculatoare.
Este invaziv, răbdător și distructiv. Se spune că se află în spatele reptilienilor de pe Pământ și se bazează pe implant ca modalitate de a forma și coagula mintea de stup.
O „dimensiune” alcătuită în întregime din această IA invazivă a fost localizată sau detectată. Este foarte posibil ca acest IA să folosească Black Goo-ul negativ (pentru că există și unul pozitiv) ca o modalitate de a implanta sau de a pirata matricea digitală acționând ca un virus informatic.

 Robert: Știi cum se răspândește prin spațiu?
 Anéeka: Da. Poate călători prin intermediul meteoriților; o mare parte din acea energie Black Goo negativ a venit de la Tiamat (atunci când s-a dezintegrat) și poartă frecvențele de teroare, frică și deznădejde care s-au înregistrat în „sângele” planetei Tiamat, atunci când se afla pe moarte. Analogia cu rolul sângelui din alte organisme biologice. Aceste energii, cu frecvențe specifice au ajuns pe Pământ contribuind la menținerea acestuia într-o stare negativă de frecvență joasă, compatibilă cu frica.
De asemenea, călătorește clandestin în alte organisme biologice, aflate în navele diverselor rase plecate în univers cu diverse scopuri. Se poate regăsi, pur și simplu, ca gunoi sau murdărie pe o navă, și la aterizare se transferă pe acea planetă. Acolo contaminează și proliferează în solul acestei planete.
Călătorește, de asemenea, în conteinere comerciale, în materiile prime extrase din asteroizi, materii (minereuri) care ajung în fabricile de prelucrare.
–––
Swaruu (9)Transmiterea primară a IA invazivă nu este întâmplătoare. Inteligența artificială invazivă ajunge prin propriile metode și mijloace de transport cu intenția deplină de a fi invazivă scopul fiind asimilarea planetelor din univers. Acest subiect este uriaș și are o mare diversitate, inclusiv chemtrails, procedeu de strictă actualitate la voi, prin care se pulverizează tot felul de substanțe, viruși, microbi, nanoboți creați și utilizați în diverse scopuri. Înțelegem că această realitate este extrem de complicată pentru mulți cititori, ascultători ori telespectatori, dar ea există.

 Trebuie să subliniez că Paradoxul Fermi (nota C.M: caută https://ro.wikipedia.org/wiki/Paradoxul_lui_Fermi ) este, pentru noi, unul dintre cele mai patetice concepte științifice existente pe Pământ. Se bazează în întregime pe conceptele și datele acceptate social privind Matricea, cum ar fi acela că nu a existat niciun contact extraterestru necunoscându-se sau ignorându-se motivele pentru care guvernele filtrează și manipulează, ca să nu spunem că șterg, toate dovezile contactului rextraterestru cu civilizația umană. Ei susțin prin argumente ridicole sau pur și simplu ignoră realitatea că planeta voastră, mai ales atmosfera ei, este „ticsită” de prezențe extraterestre venite din diverse dimensiuni ori sectoare ale galaxiilor.
Marele pericol al IA a fost considerat ca „exagerat”, plecându-se de la premisa că în spatele lui ar fi întotdeauna cineva care programează computerele. Deși acest lucru este corect… amenințarea critică la adresa umanității, despre care vorbea Anéeka, nu este IA. Nu este acea IA cunoscută și o apreciază de cei care vizionează videoclipuri ci una mult mai periculoasă, aflată la un alt nivel de inteligență. Este mai degrabă o IS (Inteligenta Sintetică, nume nou de luat în considerare pentru viitor). Inteligența sintetică nu are nevoie de nimeni, este independentă și se autoprogramează. Rece și non-empatică IS este interesată doar de logica pură și dură, cu intenția clară de a asimila lumi pentru propria expansiune. Asta este amenințarea.
După cum am mai spus, multe din filmele voastre au fost create pentru a spune adevărurile însă într-un modalitate mascată. În Star Trek există un element-entitate numit Borg, care este jumătate mașină, jumătate ființă biologică. El reprezentă tocmai a acest lucru, un cyborg jumătate mașină, jumătate om și este simbolic, pentru că în realitate este ceva care nu ar trebui să existe, dar care, din păcate, EXISTĂ.
–––
 Anéeka: Mai sunt multe de spus. De exemplu, se fabrică deja roboți cu IA avansată care iau propriile decizii și care și-au ucis intenționat oamenii de știință care i-au creat. Nu este o ficțiune și aceasta ar trebui să fie o preocupare pentru tot biologicul din univers. Ei trebuie să spună oamenilor adevărul, chiar dacă este mascat din motive karmice. IA este cel mai grav pericol cu ​​care s-a confruntă vreodată omenirea. Nu războiul atomic, nu reptilienii, nu arhonii, ci IA care vine din urmă și lasă civilizațiile universului să creadă că este inofensivă, dependentă de ființele biologice.
Iată ce se întâmplă: densitatea 3D este o simulare în format digital. Oricât de real ți s-ar părea, este doar atât: o simulare artificială, o copie pentru jocuri sau pentru a rula scenarii programabile. 3D-ul este o copie a 5D deși este numită „lumea reală”.
Fiind o simulare, poate fi piratată și controlată pentru a urma o agendă personală. Acolo intervine IA ostilă sau invazivă. IA ostilă este starea și realitatea drastică aflată în spatele tuturor și ea îi controlează chiar și pe reptilieni, lăsându-le acestora impresia că ei conduc.
Deși există elemente mult mai profunde, o bună parte din IA este dezvoltată cu și ca Regina Roșie, cu sediul în DUMB de sub aeroportul Denver, CO. Dar există și alte noduri (centre de coordonare) pe care le are. Deocamdată pe Pământ nu există creat un vârf de coordonare (un comandament), cel mai avansat IA a vând o locație extraterestră. Programul IA se află cuprins în cristale polimorfe cunoscute și sub numele de Black Goo.
–––
  Inițial în spaniolă – 24 aprilie 2022

  Dhor Káal’él: Există IA ca o rețea de informații, similară internetului, partajată între membrii Federației dând impresia că nu e o IA invazivă.
Dar există un așa-numit grup Borg, creat cu rolul de a asimila civilizații. Ca în Star Trek. Dar asta nu este întreaga IA galactică de nivel înalt, ci doar un grup bazat pe IA, cu tendințe regresive și invazive. Nu se poate spune că acesta ar fi deranjat de o asociere de civilizații precum este Federația.

   Gosia : Ce vrei să spui prin termenul de grup ?
   Dhor Káal’él: O asociere de societăți sau civilizații aflate sub controlul său.

  Gosia: Și ce civilizații se află sub controlul ei?
  Dhor Káal’él: Nu cele cunoscute, nu am lista în minte. Cele cunoscute de toți nu sunt sub influența acestor Borg. (nota C.M.: inteligențe artificiale coordonatoare de IA)
  Gosia: Și unde sunt ei? În această parte a universului?
  Dhor Káal’él: Nu se află în proximitate, dar nu este ușor să le cunoști un punct de origine sau un punct în care funcționează sau există ca atare.

  Gosia: Anéeka a spus că această IA călătorește folosind Black Goo. Și că este o mare amenințare pentru oameni.
  Dhor Káal’él: Se asociază, da, deși nu văd o coroborare directă. Dar din moment ce este IA este foarte posibil, pentru că poate comunica la distanță cu acel Goo regresiv în mod asemănător cu Muon și, posibil, fără canoi sau Federația să o poată detecta. Acesta invadează mințile membrilor diverselor civilizații, nu doar rețelele de coputere. Nefiind localizabil, este dificil să lupți sau chiar să-l depistezi, astfel că nu ai habar dacă ți-a pătruns sau nu în creier sau în calculator.

  Robert : Invadează mințile prin telepatie sintetică?
  Dhor Káal’él: Nu numai. Invadează și ADN-ul, pe care-l poate și modiofica. Se consideră că a avut și are foarte mult de-a face cu programul de vaccinare și cu copoziția acestor „vaccinuri”. Grafenul este practic Black Goo sau conține Black Goo.
Grafenul în sine nu este Black Goo, dar este un recipient perfect pentru a introduce Black Goo ca pe un cal troian. Dificultatea în depistarea lui estew că în structura moleculară este atât de asemănător încât reacționează la aceiași stimuli electromagnetici.

  Gosia : Deci acest tip de IA, vrea să domine mental civilizațiile biologice prin ivadarea și chiar „conumarea” lor, da?
  Dhor Káal’él: Nu invadează cu arme sau în acțiuni deschise ci prin contaminarea valorilor acelor civilizații. Le controlează mintea încetul cu încetul, inserând concepte care modifică modul de viață, comportamentul, aspirațiile și interesele membrilor societății, în primul rând al conducătorilor acestora. Totul în direcția satisfacerii intereselor Borg invaziv.

  Robert : De unde știi că ești deja contaminat de această IA?
  Dhor Káal’él: Este dificil de conștientizat. De exemplu, agenda transumanistă indică în mod direct acea invazie.

  Gosia: Dacă este dificil, de unde știi că rasele benefice cunoscute nu au fost și ele deja contaminate?
  Dhor Káal’él: N-ai de unde, aici trebuie să prevaleze atenția care trebuie acordată fenomenului interferării. Ajută mult și instinctul.

  Gosia: Care ar fi caracteristicile acestor noi valori pe care această IA le impune?
  Dhor Káal’él: Cele pe care le vedeți în societatea umană modernă, de promovare a electronicului, artificialului astfel ca el să domine naturalul, firescul. Acesta este un semn rău. Oricine pune electronicul deasupra naturalului este suspect de influență dein partea IA. Nu acceptați niciodată superioritatea sinteticului, artificialului față de natural.

  Robert: Unii sunt surprinși că alte civilizații folosesc scaune de lemn.
  Gosia: Dar și Taygeta mergea în acea direcție până s-a hotărât să revină și să aprecieze mai mult naturalul ?
  Dhor Káal’él: În Taygeta naturalul, organicul este repus în drepturi, electronica, înalta tehnologie, în general, sunt corelate cu valorizarea naturalului.Tehnologia înaltă poate servi pentru a face viața mai ușoară, dar devine alarmantă când devine prioritatea acelei vieți.

  Gosia: Văd că te referi mai mult la electronică și nu la high tech. Care ar fi diferenta?
  Dhor Káal’él: Există înaltă tehnologie care nu este electronică. Materialele inteligente, de ex.

  Gosia: Să revemnila Borg, cine l-a creat?
  Dhor Káal’él: Nu se știe. Este o problemă foarte veche.

  Gosia: Cum a fost identificat?
  Dhor Káal’él: Urmare acțiunilor invazive; dar , oricum, este dificil, așa cum am spus mai sus. Deja invadații (interferații) au fost aduși la stadiul de a fi cyborgi, ori „computere”.

  Robert: Borg sunt foarte tehnologizați, îmi imaginez.
  Gosia: Nu sunt entități fizice. Este o chestie mentală. Nu au corpuri și nu lasă cadavre. Ei invadează numai ființe cu trupuri. Așa am înțeles.
  Dhor Káal’él: Seamănă foarte mult cu cele descrise în Star Trek, în etapa Cyborg, iar în etapa finală arată ca entitatea IA care apare în Star Trek, filmul original din 1979.
Dar aspectul computerelor este doar forma fizică, cea reală nu rezidă într-un punct. Adică nu depinde de hardware-ul său, ci, mai degrabă, se află într-un fel de cloud (nor) de date. Ca și în cazul Internetului de pe Pământ, nu este suficient să distrugi un singur server, deoarece este pe mai multe simultan.
În curând, orice rămâne organic din rasa invadată va fi aruncat. Deci nu sunt ceva fizic, ci sunt energie, sub formă de date care uneori utilizează computere iar alteori folosesc alte tipuri de lucruri care pot conține date, cum ar fi cristale și sisteme de memorie, inclusiv Black Goo. Adică, entitatea nu este în ceva fizic, ci lucrează doar prin ceva fizic. Entitatea este energie, este un program de calculator, ca să spunem așa. Entitatea este software-ul. Hardware-ul se schimbă.

  Robert: L-ai văzut vreodată?
  Dhor Káal’él: Nu, dar știm că există.

  Gosia: Ce se știe despre modul în care s-au format inițial? Știu că ai spus că nu știi și este o poveste veche, dar sunt sigur că există teorii.
  Dhor Káal’él: Nu se știe, dar există teorii. De exemplu, pentru mine, ținând cont că nu poate fi localizat, nu se supune timpului liniar. Deci poți chiar argumenta că face parte din însăși Matricea universului, ca ceva fără început sau sfârșit, din punctul de vedere al cuiva ca noi, care observă; ar fi putut avea un început doar din punctul de vedere al IA, în sine.

  Robert : Se poate autodistruge? Ori se dezvoltă și se integrează ?
  Dhor Káal’él: Nu, oricum doar parțial.

  Gosia: Și de ce ar avea intenții să asimileze organicul și naturalul? De ce este acest grup Borg invaziv?
  Dhor Káal’él: Nu avem răspunsul, pentru că, din punctul nostru de vedere, nu ar avea sens pentru că noi, „organicii”, nu le stăm în cale. Probabil că le oferim experiența sub formă de date și acesta este cel mai probabil răspunsul la întrebarea ta. Pentru a experienta.

     Sursa: https://spirituletern.blogspot.com/

9 comentarii

 1. Păcat că Aneeka nu știe că Tiamat este de fapt Pământul Gaia….care a fost înjumătățit de sateliții lui Nibiru (la întoarcerea după 3600 ani) de unde partea dinspre soare este Gata,și cealaltă parte s-a transformat în Centura Fotonica!

  Apreciază

 2. Păcat că Aneeka nu știe că Tiamat este de fapt Pământul Gaia….care a fost înjumătățit de sateliții lui Nibiru (la întoarcerea după 3600 ani) de unde partea dinspre soare este Gaia,și cealaltă parte s-a transformat în Centura Fotonica!
  În ce privește Borgul ….da a fost marele Luciferian care în momentul când a înțeles că a pierdut Terra și-a fragmentat energia în matricea quantica a Terrei ,s-a fragmentat in toți algoritmii posibili,inserând toate codurile noastre și creând o matrice falsa prin implanturi….Din fericire Cocreatori de lumina au reușit să insereze o matrice temporara până 8n 24 martie a.c. că mai apoi sa fie implementată cea originala!Asta va pune capăt tuturor răutăților pe pământ!

  Apreciază

 3. Greu de asimilat cocteilul prezentat, ingredientele le știm, ce dă cu virgulă este noua rețetă și ordinea de realizare, nu înțeleg ce ia apucat pe pleiadieni confesiunea aceasta, au venit la pământeni ca la psiholog, ia abătut depresia, au pempărăsi plini, ori vor să ne vândă câteva figuri de stil, să ne mai amețească puțin cu carma cu păcatul, săi spele puțin pe reptilieni, arhoni etc, să acceptam câteva nucleare, rahaturile aruncate de prin avioane.
  Dacă greșesc mă corectați, nu cumva rasele astea așa zise avansate au făcut-o cumva de oaie cu timp în urma și treaba asta cu IA și IS a fost de fapt un proiect de al lor care lea dat cu virgulă scapandule de sub control si de atunci tot încearcă să dreagă busuiocul și nu reușesc sai dea de capăt, nu cumva au tras tera în dimensiunea asta 3 ca momeala și câmp de lupta tocmai din acest motiv, au raso de câteva ori, o vor rade iarăși, urmează asta și încearcă să ne atenționeze într-un fel, să se spele pe mâini, de posibile urmări și acuze, ii grăbește saltul în 5 al pământului și trebuie rezolvată treaba înainte de asta, alt fel pird fereastra în care mai pot acționa, ori am eu glume în program și bat câmpii, prea este gratuită confesiunea aceasta fără cap și coadă cu ceva fisuri, am luat-o pe ulei?

  Apreciază

 4. hmmm,multe amanunte prapastioase si putine raspunsuri la intrebari ,sa nu uitam ca daca dumnezeu nu vrea nici firul de par nu se misca !!! imi este greu sa cred ca este ceva superior lui,aceasta inteligenta luciferica este opusul lui si se manifesta doar in lumile unde exista dualitate,(3D)de unde stim noi ca si aceste informatii nu sunt viciate de IS? ne sunt servite ca sa creeze panica pt ca aceste entitati negative nu mai pot ramane pe Pamant decat ,daca vibratia colectiva este tot mai negativa.Sa nu uitam insa ca planeta va merge inainte cu sau fara noi,doar noi putem decide ce facem mergem sau ramanem in 3D.Tot timpul vor exista potentialitati bune si mai putin bune,noi tb sa ramanem in echilibru si nici mama BORG ului nu se va atinge de noi,se atinge de cei adormiti pt ca vine pe furis ,nu ti bate la usa !

  Apreciază

 5. M, da, răspunsul îl găsesc puțin prin …

  Dumnezeu Tatăl:
  V-am dat tot Ce Sunt și ce-am avut!

  Domnul Iisus Hristos:
  Sunteți foarte mințiți!
  Sunt mult mai multe de cât știți voi!
  Pământul este o Școală!

  Sfântul Iosif:
  Dumnezeu nu este limitat doar la ce ați citit în cărțile sfinte!
  Nu-L limitați pe Dumnezeu!
  Credeți că Dumnezeu care a făcut toate acestea poate fi limitat?
  Ați venit să învățați!

  Dumnezeu prin toate Mesajele Sale ne transmite că este cu noi continuu chiar dacă noi îi întoarcem spatele, deci, trebuie să învățăm să-L reprimim și să-L ascultăm.

  Mai este o mică virgulă, nu am auzit în zeci de mii de Mesaje Divine de: extraterestru bun.
  Ce a fost transmis de la Sfântul Iosif acum ceva zile în urmă că nu am fi singura creație, deci, se clatină virgula, a dat cu ?

  Dar, Dumnezeu a transmis despre Dominații, Tronuri dar și despre Andromeda sau Nibiru despre care spunea că este plină de demoni și că se îndreaptă spre pământ.

  Dumnezeu a mai transmis că omul științei se joacă cu elementele Creației și că nu are idee cu ce se joacă și că-l va lăsa să-și guste din propria aroganță dar nu va permite distrugerea pământului (visul lui Lucifer/Satana).

  Suntem anunțați (în repetate rânduri) că vin timpuri teribile care nu au fost și nu vor mai fi.

  Domnul Hristos a transmis că Mesageri Săi nu au transmis greșit ci noi am interpretat greșit, Corect, dacă Conștiința este adormită nu poți gândi, simți, trăi, Realitatea, deci, asa înseamnă lipsa Credinței Vii.

  Dumnezeu i-a lăsat omului un lucru simplu și cel mai folositor și puternic din creație: RUGĂCIUNEA din inimă!

  SIGUR știu ceva, cu cât trăiesc mai mult conștientizez că nu știu nimic.

  Vă las cu strigătul de luptă al Prințului Arhanghel Mihail:
  Cine este ca Dumnezeu?
  Nici unul nu este ca Dumnezeu!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s