Raport Ben Fulford (24.01.2023) – Sfârșitul domniei Rockefeller și începutul epocii de aur a hidrogenului   

  Predarea familiei Rothschild și prăbușirea stăpânirii Rockefeller asupra corporației Statelor Unite ale Americii ne vor permite tuturor să trăim ca milionari în timpul viitoarei epoci de aur a hidrogenului. Aceasta este marea poveste din spatele tuturor știrilor despre atingerea limitei datoriei SUA, înfrângerea Ucrainei și înlăturarea falsului regim Biden. Familia Rockefeller și-au folosit controlul (prin peste 200 de fundații) asupra companiilor Fortune 500 pentru a ascunde faptul că ei sunt adevăratele minți din spatele războiului din Ucraina, încercării de genocid prin vaccin și multe altele. Acum sunt aruncați sub autobuz.

Pentru a înțelege implicarea lor și înfrângerea lor iminentă, să începem prin a ne uita la membrii așa-zisului regim al lui Joe Biden care aparțin Consiliului pentru Relații Externe (CFR) controlat de Rockefeller:

 • Kamala Harris, Vicepreședinte (CFR prin familie; Harvard; DLA Piper; Uber prin familie);
 • Antony Blinken, secretar de stat (membru CFR; Harvard și Columbia; WestExec);
 • Janet Yellen, secretar al Trezoreriei (membru CFR; Yale și Harvard; Brookings);
 • Lloyd Austin, secretar al Apărării (membru CFR; WestExec; Raytheon);
 • Linda Thomas-Greenfield, ambasador ONU (membru CFR; Albright Stonebridge);
 • Cecilia Rouse, Consiliul Consilierilor Economici (director CFR; Princeton; Rowe Price);
 • Alejandro Mayorkas, secretar al Securității Interne (membru CFR; Wilmer Hale);
 • Jake Sullivan, consilier pentru securitate națională (autor CFR; Yale și Oxford; Carnegie);
 • Ron Klain, șeful de cabinet (CFR prin familie; Harvard; O’Melveny și Meyers – a fost recent arestat de Alianță);
 • John Kerry, trimis special pentru climă (membru CFR; Yale);
 • Susan Rice, șefa Consiliului Intern (membru CFR; Harvard, Oxford și Stanford);
 • William J. Burns, Director al Serviciului Central de Informații (membru CFR; Oxford; Carnegie);
 • Kurt M. Campbell, țarul Indo-Pacific (membru CFR; Harvard și Oxford; Asia Group);
 • Thomas Vilsack, Secretar al Agriculturii (membru CFR; Consiliul pentru exportul produselor lactate);
 • Gina Raimondo, secretar de Comerț (membru CFR; Oxford; Point Judith Capital);
 • Eric S. Lander, Director al Biroului de Știință și Tehnologie (membru CFR; Harvard);
 • Jeffery Zients, consilier al președintelui (membru CFR; Cranemere);

Primul act al regimului „Biden” a fost acela de a proteja interesele petroliere Rockefeller prin anularea conductei Keystone, care ar fi permis poporului american accesul la provizii de petrol sigure, necontrolate de Rockefeller. Războiul din Ucraina poate fi văzut și ca o încercare a Rockefeller de a-i forța pe europeni să cumpere petrol și gaze de la ei și nu de la ruși.

 Implicarea mea în această familie a început cu peste un deceniu în urmă, când l-am întrebat pe ministrul japonez al Finanțelor și Economiei, Heizo Takenaka, de ce a predat controlul tuturor corporațiilor cotate la bursă din Japonia instituțiilor controlate de Rockefeller și Rothschild. Acestea includ Blackrock, State Street and Banking și Vanguard. Mi s-a spus că Japonia a fost forțată să-și predea corporațiile pentru că era amenințată cu arme de producer a cutremurelor (aceasta a fost înainte de Fukushima).

Atacul de crimă în masă de la Fukushima din 11 martie 2011 ulterior asupra Japoniei a forțat, de asemenea, țara să închidă producția de energie nucleară și să cumpere petrol controlat de Rockefeller. Ani de cercetare au descoperit faptul că interesele Rockefeller se află în spatele multor crime, inclusiv răspândirea cancerului. La începutul secolului al XX-lea, doar unul din 19 oameni suferea de cancer. Acum este unul din doi oameni. Inutil să spun că „vindecarea cancerului” este acum una dintre cele mai profitabile afaceri ale corporațiilor farmaceutice pe care le controlează. Campania recentă de pandemie și vaccinare duce, de asemenea, la profituri record pentru Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson etc. controlate și de familiile criminale ale MK precum Rockefeller.

 De asemenea, Rockefeller au înăbușit progresul uman prin suprimarea tehnologiei energetice care le amenința controlul prin petrol. De aceea, Nikola Tesla a ajuns prizonier sărac într-o cameră de hotel, în timp ce tehnologia lui era suprimată. În anii următori, producătorii japonezi de panouri solare mi-au spus că au fost forțați să arunce jumătate din panourile solare pe care le-au produs, în timp ce prețul siliciului pe care l-au cumpărat a fost crescut de cinci ori pentru a preveni ca energia solară să fie competitivă cu petrolul.

De asemenea, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a preveni utilizarea hidrogenului ca combustibil ieftin, nepoluant și practic nelimitat. Peste 70% din costul activității economice moderne provine din energie, iar Rockefeller-ii au suprimat progresul uman pentru a se asigura că energia provine din petrolul scump pe care îl controlează. Lista crimelor lor este mult prea extinsă pentru a fi pusă mai departe aici. Ideea este că evenimentele mondiale recente sunt rezultatul unei alianțe internaționale care vizează răsturnarea domniei corporației Statelor Unite ale Americii, armata de aplicare a agendei lor.

 Având în vedere acest context, să ne uităm la evoluțiile din ultima săptămână. Cel mai mare a fost implicit pe 19 ianuarie a corporației americane. Acest lucru a fost raportat în știrile de propagandă corporativă, deoarece SUA ating plafonul datoriei de 31,4 trilioane de dolari. Cu toate acestea, observați că cu o zi înainte să se întâmple acest lucru, Jerome Powell, șeful Consiliului Rezervei Federalea fost testat pozitiv pentru Covid” și a intrat în „autoizolare”. Sursele CIA, desigur, spun că asta înseamnă cu adevărat fie că a fost arestat, fie s-a ascuns. – https://www.cnbc.com/2023/01/18/federal-reserve-chairman-jerome-powell-tests-positive-for-covid.html

De asemenea, ni se spune de către serviciile de informații poloneze că Statele Unite au stabilit o dată limită pentru restricțiile privind moneda legală în dolari americani, care va expira la 31 ianuarie 2023. Restricțiile înseamnă că orice bancnote în dolari americani tipărite înainte de 2021 nu vor mai fi acceptate sau curs legal oriunde în lume.

Aceasta este o încercare disperată a grupului Rockefeller de a preveni falimentul, forțând pe toată lumea să folosească monedele digitale ale băncii centrale pe care intenționează să le emită, spun sursele MI6. În schimb, lumea îi va tăia pe Rockefeller refuzând monedele digitale pe care le produc după 31 ianuarie, sunt de acord mai multe surse. Falimentul Consiliului Rezervei Federale înseamnă că întregul sistem financiar al SUA implodează. Aceste diagrame ale consumatorilor care își exploatează maxim cardurile de credit, cea mai mare bulă financiară din istorie și prețurile caselor în scădere arată că sistemul financiar american este acum disfuncțional.

De exemplu, o sursă Mossad spune: „Știu cu siguranță că Bank of America este insolvabilă. (La fel și Wells Fargo Bank) Sunt în capitolul 11, dar nu poate fi dezvăluit publicului. Va doborî întregul sistem financiar. Știu de un client B de A care și-a plătit ipoteca casei și a vrut actul la casa lui. Directorul sucursalei i-a spus că trebuie să ia legătura cu avocații băncii. Nu l-au avut. Hopa…”

Există o mulțime de rapoarte pe Instagram, Tiktok, Reddit despre probleme la bănci, pentru cei care doresc să confirme acest lucru. Multor clienți le lipsesc banii din cont și nu primesc răspunsuri. Niciuna dintre aceste bănci nu a răspuns întrebărilor despre falimentul lor până la momentul în care acest raport a fost lansat. Interesant este că printre atâtea alte previziuni precise de viitor, Simpsons au prezis că Bank of America rămâne fără bani.

Într-un alt semn că nu este o afacere ca de obicei, în aceeași zi în care șeful Fed Powell a intrat în izolare, secretarul de Trezorerie al SUA, Janet Yellen, a anunțat că merge într-o misiune de cerșit la Zurich, Elveția, pentru a se întâlni cu vicepremierul chinez Liu He. Presa chineză a raportat că discuțiile din 20 ianuarie s-au încheiat devreme, deoarece Yellen, care a manifestat „o lipsă de încredere în sine”, a încheiat discuțiile devreme pentru că „trebuia să prindă un zbor”.

Într-un indiciu că chinezii cereau concesii uriașe, presa de stat a mai spus: „Dacă ușa dintre China și SUA poate fi deschisă va fi un test al stării de spirit și SUA ar trebui să se întrebe dacă sunt pregătite”.- https://www.globaltimes.cn/page/202301/1284123.shtml

Surse din societatea secretă asiatică spun că chinezii sunt acum conștienți că au fost supuși unui atac electromagnetic deghizat în „pandemie” de către mafia khazară condusă de Rockefeller/Rothschild și cer arestarea infractorilor responsabili. Cu toate acestea, chinezii trebuie să se asigure că arestează criminali și în propria lor țară. Un videoclip tulburător din China arată ceea ce par a fi corpurile copiilor cărora li s-au recoltat Adrenocrom. Ne-am dori ca autoritățile chineze să emită o declarație publică în care să explice versiunea lor despre ceea ce arată acest videoclip.

Inutil să spun că majoritatea populației din Occident cere, de asemenea, ca infractorii de nivel înalt să fie aduși în fața justiției. De exemplu, senatorul Ron Johnson este una dintre multele voci care acum solicită public un tribunal în stilul Nürnberg pentru „cartelul COVID”.- https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/first-step-exposure-can-actually-accountability-senator-ron-johnson-discusses-covid-cartel-nuremberg-trials-video/

Dovezile crimelor lor sunt copleșitoare. Documentele secrete Pfizer și guvernamentale confirmă că milioane de oameni au murit în întreaga lume din cauza vaccinării împotriva COVID-19.- https://expose-news.com/2023/01/19/secret-pfizer-gov-docs-confirm-millions-dead-covid-vaccine/

Acesta este doar vârful aisbergului, deoarece, după cum vă va spune orice african, majoritatea celor zeci de milioane de decese cauzate de HIV/SIDA au fost cauzate și de vaccinare. Mai multe surse de informații confirmă că un tribunal pentru crime de război este acum o certitudine pentru conducerea MK.

Criminalii de război naziști din Ucraina sunt, de asemenea, judecați. În ultima săptămână, forțele ruse au ucis 40.000 de soldați ucraineni numai în regiunea Donețk, potrivit estimărilor Pentagonului. Tot săptămâna trecută, ucrainenii și-au pierdut ministrul de interne și alți 16 înalți oficiali într-un accident de elicopter (a fost operațiune din interior pusă la cale de banda lui Zelensky, deoarece ministrul de interne le-a destructurat rețelele de trafic de droguri, n.b.).

Potrivit expertului militar american, colonelul Douglas McGregor, sursele deschise arată că ucrainenii au reclamat până acum 157.000 de morți și 300.000 de răniți, în timp ce rușii au suferit doar 16.000 de victime. Asta înseamnă că Ucraina, care are o populație mult mai mică, pierde opt soldați pentru un rus pierdut. Știind că războiul este deja pierdut, americanii, germanii și britanicii au refuzat să trimită tancuri în Ucraina. Ei au refuzat, de asemenea, deoarece „criminalii din spatele guvernului Zelenski au vândut pur și simplu rușilor tancurile occidentale de ultimă generație pentru a fi copiate”. Sursele de informații poloneze sunt de acord. Ei notează că săptămâna trecută „peste 50 de SUV-uri Chevrolet Tahoe americane donate Ucrainei de General Motors au dispărut la sosirea în țară”.

Surse de informații poloneze spun că regimul nazist ucrainean disperat scoate acum băieții de 14 ani și bătrânii de pe străzi pentru a-i folosi ca și carne de tun împotriva rușilor.

   Ucrainenii ia cu forța bătrâni și copii pentru a-i trimite pe front – video

Elveția declară, în esență, război Rusiei, amenințând că va confisca bunurile rusești pentru a le „utiliza pentru reconstrucția Ucrainei”, potrivit șefului Departamentului Federal de Afaceri Externe (DFAE), Ignazio Cassis, într-un interviu publicat joi pentru radioul și televiziunea elvețiană. Președintele elvețian Alain Barset a mai arătat că țara sa nu mai este neutră atunci când a ținut săptămâna trecută un discurs la Davos în care a atacat Rusia cu minciuni flagrante.

Întrebarea acum este: vor invada rușii Elveția după ce au scos Ucraina?

Aceasta înseamnă că o invazie a Elveției este inevitabilă, cu excepția cazului în care grupul Octogon care se află acolo se predă. Surse MI6 spun că Rothschild negociază o astfel de capitulare, dar procesul va dura. Au spus că schimbările reale ar veni după încoronarea regelui Carol al III-lea din iunie.

În SUA, schimbarea reală a început deja. Dezactivarea publică a falsului Joe Biden continuă cu o avalanșă de povești inventate despre „documente secrete” găsite în casa, garajul lui Biden și alte „locații false”. – https://www.msn.com/en-us/news/politics/justice-dept-search-of-biden-home-in-wilmington-turns-up-more-documents/ar-AA16BsQi

De asemenea, observăm că până și agențiile de propagandă ale MK precum CNN încep să iasă din linie și să acopere mai multe crime îngrozitoare comise de Biden și fiul său Hunter, mort de mult timp.- https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/cnn-turns-joe-biden-reports-biden-crime-family-admits-joe-men-son-hunters-corrupt-business-partners-video/

Un alt semn că mass-media de propagandă corporativă pierde războiul informațional este închiderea sediului CNN din Atlanta, un alt semn al capitulării lui MK. – https://www.washingtonexaminer.com/news/cnn-closing-doors-downtown-atlanta-cnn-center

Cu înlăturarea lui Biden inevitabilă, șobolanii au început să abandoneze nava, șeful de cabinet al Casei Albe, Ron Klain, fiind cel mai tânăr (a fost arestat este la GITMO, n.b.). – https://apnews.com/article/afghanistan-biden-politics-united-states-government-ron-klain-859543dcbbcbe3e2ef987e88f7b4ff34

De asemenea, menționăm că aliata CFR Kamala Harris nu-l poate înlocui legal pe Biden, deoarece părinții ei nu erau cetățeni americani.

De asemenea, găsim alți fraudatori de alegeri arestați sau înlăturați. Iată guvernatoarea de Arizona aleasă fraudulos, Katie Hobbs, purtând o cizmă cu etichetă GPS la gleznă. „Este arestată militar de către Alianța Pălăriilor Albe”, spun surse CIA.

   Guvernatoarea de Arizona arestată (cu cizma de control)  

Așadar, și prim-ministrul neozeelandez Jack Ardern și-a anunțat demisia (transsexual). – https://www.mirror.co.uk/news/world-news/breaking-new-zealand-prime-minister-28993569

Elita puterii mondiale știe că Rothschild și Rockefeller au pierdut, motiv pentru care majoritatea și-au anulat planurile de a participa la Forumul Economic Mondial de la Davos săptămâna trecută, în ultimul moment. Aruncă o privire la audiența goală a primului ministru spaniol ca exemplu. –

Înlocuitorul lui Jack este Chris Hipkins, care este forțat să spună că va vâna și vaccina toți neozeelandezii în încercarea de a-și prăbuși guvernul, spun surse MI6. – https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/cnn-turns-joe-biden-reports-biden-crime-family-admits-joe-men-son-hunters-corrupt-business-partners-video/

Elita de sânge s-ar putea să nu mai fie până în iunie pentru a implementa reformele, deoarece țăranii sunt în plină forță cu furcile lor moderne, conectate la internet. De exemplu, aici puteți vedea protestatari din Davos, Elveția, țintând spre Black Rock : Proteste la Davos  ;  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/01/Nice-Demonstration-against-Blackrock-at-Davos-.mp4

În Madrid, Spania, o mulțime numeroasă cere demisia guvernului. La Paris, milioane de oameni manifestă împotriva furtului pensiilor. Tulburări similare au loc în toată Europa împotriva creșterii vertiginoase a costurilor la alimente și energie. https://www.breitbart.com/europe/2023/01/20/food-and-fuel-crises-saw-surge-in-protests-across-western-europe-report/

Și în Peru, incașii au reluat războiul pentru a-și elibera țara de 500 de ani de dominație colonială. Vechea capitală incașă Machu Picchu a fost închisă pe fondul protestelor antiguvernamentale, lăsând sute de turiști blocați în apropierea cetății Inca, pe fondul tulburărilor mortale. Poliția este în acțiune cu un mare contingent.

Autorul își amintește că a văzut cum un adolescent venerabil profesor a fost împușcat de poliție în fața unor turiști care au protestat că nu au fost plătiți de luni de zile. Am crezut că toată lumea va povesti despre asta, dar nu a ieșit niciun cuvânt despre asta. De data aceasta va fi diferit pentru că întreaga populație peruană s-a ridicat împotriva controlorilor lor.

Important este că aceste proteste nu se termină cu elitele tăind cozile șopârlelor pentru a scăpa, aruncând câțiva așa-ziși lideri servili în mulțime. Avem nevoie de o reformă reală, iar asta înseamnă răsturnarea Rockefeller-ilor și a stăpânirii lor ciudate asupra energiei. Dacă Occidentul nu o face, Asia o va face. La fel ca în cazul energiei solare, China trece acum împotriva blocajului MK în tehnologia hidrogenului.- https://www.japantimes.co.jp/news/2023/01/10/business/china-hydrogen-renewables/

Vedem deja avioane alimentate cu hydrogen – https://www.cbsnews.com/news/hyrdrogen-electric-flight-zeroavia-zero-emission-commercial-aviation/

Hidrogenul este deja extras din apa de mare.- https://www.hydrogenfuelnews.com/hydrogen-production-china-sea/8556602/

Impactul pe care îl vor avea hidrogenul și alte tehnologii energetice noi nu poate fi subestimat. Ele vor permite omenirii să extindă viața pe această planetă ca o sămânță care crește într-un stejar. Vom fi capabili să ecologizăm deșerturile și teritoriile arctice, să să creăm noi ecosisteme în subteran și în spațiu și, practic, să creștem exponențial numărul de vieți pe pământ. Singurul obstacol în calea creării mai multor vieți bazate pe carbon va fi cantitatea de carbon și există o mulțime.

Nemurirea ne este acum la îndemână. Chiar săptămâna trecută, compania Rejuvenate Bio din San Diego a injectat șoareci cu o substanță care modifică ADN-ul care le-a permis să trăiască echivalentul uman a șase ani în plus. Rezultatele sugerează o modalitate de a schimba vârsta unui animal „înainte și înapoi după bunul plac”, potrivit companiei. – https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2023.01.04.522507v1.full

Acesta este doar un exemplu foarte recent de tehnologie de extindere a vieții care ar fi fost suprimată de MK în trecut. Multe alte astfel de descoperiri îngropate în trecut pot fi acum dezvoltate. Cu alte cuvinte, o speranță de viață de mii de ani va fi posibilă din punct de vedere tehnic în câțiva ani, odată ce MK va pierde controlul asupra sistemului financiar.

Înainte de a sărbători prea repede, totuși, să considerăm că MK aproape sigur plănuiește ceva groaznic pentru a rămâne la putere. Cel mai probabil următorul truc va fi o falsă invazie extraterestră. De exemplu, o prezentare de știri din decembrie 2020 de la NBC este acum trimisă pe internet. Se spunea că „fostul șef al programelor spațiale israeliene a spus că Federația Galactică este reală și Trump știa despre asta”.

Se pare că MK pregătește oile pentru o invazie extraterestră”, spune o sursă Mossad. „Ceea ce pot face păpușarii MK cu această farsă este extraordinar! Ar putea arunca în aer orașe și țări întregi. Ar putea ucide miliarde de oameni și ar putea da vina pe „extratereștri”.

Sursa spune că fac acest lucru pentru a forța oamenii să folosească monedele digitale planificate ale băncii centrale Signs of the Beast.  

 Așadar, iată cele mai recente spectacole ale Project Blue Beam din întreaga lume.

  „Despre Camrose, Alberta acum 2 zile”. Navă peste Camrose, Alberta Canada

   Turcia – Fenomen ciudat  

Amintiți-vă doar că acest război va fi câștigat pe pământ și de către oameni, indiferent de hologramele pe care le proiectează pe cer. Fiecare dintre noi își poate face partea insistând asupra utilizării valutelor reale garantate cu active și refuzând să folosească marca lor digitală a monedei bestiei.

   Sursa: http://benjaminfulford.net/

5 comentarii

 1. Fabulos ca întotdeauna Benjamin Fulford . Totuși mă întreb ,printre cei de la CIA și mai ales MOSSAD ori fi și cârtițe care dau informații ?? Că nu prea îmi vine a crede . Dar chestia cu Bank of America, cum adică să dea faliment ? Păi nu Donald Trump lucrează cu banca din 15 septembrie 2022 când au introdus Buks Trump?

  Apreciază

 2. Ne apropiem. Bun raportul lui Fulford de data aceasta. Mai e mult pana departe , dar efectele întepărilor multiple abia acum incep să apară. Curând oamenii se vor trezi , si narativa propagandistă despre alte cauze ale mortilor subite decat vax-urile nu va mai sta în picioare. E uimitor ca Dumnezeu inspiră oameni geniali de pe acesta planetă să învingă efectele Black Goo îmbracate in grafen .. Ieri am fost foarte fericita , pentru ca dr. David Nixon , împreună cu echipa lui a descoperit cum pot fi dizolvate structurile nano din zama vaxx-urilor . Aurul- dupa care au venit și reptilienii pe aici pe Pamant; aurul pentru care au fost jefuiți dacii , aurul pentru care și românii au fost jefuiti, aurul este cheia. Și avem la noi in țară, Slava Domnului, firme multe care realizează Aur coloidal de înaltă calitate , solutia către vindecare, pentru fiintele vaxate . https://rumble.com/v26qs00-dr.-david-nixon-the-cure-nanotech-inside-injected-and-uninjected-disappears.html Dumnezeu e mare si ne iubeste . Doar vrea ca noi sa ne trezim și să luptăm împotriva asupririi , pe tot Pământul. Se va rupe vălul mai repede , decat cei 10 ani, pentru că nici Dumnezeu nu doarme, si oricat de diabolici i-a lasat pe psihopatii MK sa fie și să-si facă mendrele, este până la un punct. Ne rugăm puternic ca oamenii să se trezească și să se revolte împotriva MK , să fie constienți ce au de facut pe Pământ.

  Apreciază

 3. aurul coloidal percum si celelalte produse din aceasta gama ,vor fi interzise,cel care le a inventat este acuzat ca produsele lui genereaza cancer motiv pt care vor stopa producerea ,asadar daca aveti posibilitatea sa le mai gasiti ,luati le caci tot ce poate vindeca cu adevarat nu vor mai fi pe piata pt mult timp ,multe remedii f eficiente nu se mai gasesc si o spun din experienta !

  Apreciază

  • Oamenii care se trezesc gasesc intotdeauna solutii. Una dintre ele in valul nebun al vax-urilor a fost fake vax la chiuveta sau altele.. ( in toata lumea, nu numai la noi).. si aici se va gasi solutia ( marfa de contrabanda, daca va fi nevoie) Eu sunt foarte optimista , ca cine va fi treaz va gasi si aur coloidal, asa cum unii au gasit Ivermectina, Arbidol, Hidroxiclorochina.. Doar sa se afle de stiudiul acestui om.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s