Putin a distrus un laborator de fabricare al Adrenocromului în Ucraina   

  Forțele speciale ruse au efectuat marți (17 ian.) un raid și au distrus o „fermă de adrenocrom” în apropierea orașului ucrainean Shostka, unde forțele sinistre au torturat copiii ruși răpiți pentru a recolta lichid din glandele suprarenale, a declarat o sursă din Mar-a-Lago care susține că președintele rus Vladimir Putin l-a informat pe președintele Trump asupra operațiunii, după ce Spetznaz a salvat 50 de copii mici din laboratorul groazei.

După cum s-a raportat la începutul anului trecut, Trump și Putin au păstrat un canal deschis de comunicare după ce acesta din urmă și-a început „operațiunea militară specială” în Ucraina. Putin l-a asigurat pe Trump că adevăratul său imbold pentru desfășurarea trupelor a fost acela de a scăpa Europa de Est de ciuma occidentală, adică instalațiile de arme biologice controlate de Deep State și rețelele de trafic de copii, ambele care, a spus Putin la acea vreme, amenințau suveranitatea Rusiei. Odată cu trecerea timpului, conversațiile lor au devenit mai puțin frecvente, dar Putin l-a informat periodic pe Trump despre progresul operațiunii, a spus sursa noastră.

Președintele rus calomniat i-a spus lui Trump că FSB, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, a auzit de existența și locul unde se află laboratorul cu doar câteva zile înainte de a-și da acordul unei misiuni pentru a se infiltra în laborator, de a colecta dovezi, de a salva copiii din interior și de a distruge complet instalația. Cincizeci de copii erau într-o comă indusă medical când trupele special Spetznaz a intrat în laborator și a împușcat opt „tehnicieni” care introduceseră ace lungi în zona rinichilor copiilor în comă. Fiecare copil a fost prins de o targă metalică și transportați.

Putin ar fi spus că crede că răpiții sunt copii ruși care au fost răpiți din orașe și sate care se află pe granița dintre Rusia și Ucraina. El a mai spus că doi dintre cei opt „tehnicieni” erau din Occident – unul imunolog american cu legături cu NIH; celălalt un britanic care lucrase la Agenţia de Securitate a Sănătăţii din Marea Britanie. Accesoriile medicale — pahare, tuburi, seringi, microscoape, centrifuge, autoclave etc. — proveneau de la companii de aprovizionare din Statele Unite.

Putin a dedus o teorie: că Statul Adânc, cu binecuvântarea lui Volodymyr Zelensky, și-a mutat o parte sau toată producția de Adrenocrom în Ucraina, pentru că le este frică să o facă în SUA datorită facțiunii constituționaliste a armatei SUA, sau Pălăriile Albe, care îi vânează. Apoi produsul rafinat este expediat în SUA sau preluat de Deep Stater-ii care vizitează Ucraina”, a spus sursa noastră.

Sunt confirmate 46 bio-laboratoare în Ucraina – video

Putin, a adăugat el, i-a spus lui Trump că statul profund este ireprimabil și prin urmare, trebuie „zdrobit” și s-a lăudat că „zdrobește” zeci de trădători din propriul său guvern. „Uneori, trădătorii au căzut accidental pe fereastră”, a spus el. El a descris Deep State ca o entitate universală răuvoitoare, înclinată să înrobească planeta și să supună omenirea capriciilor sale.

Ne luptăm cu același inamic”, i-a spus Trump. „Dar trebuie să fiu foarte atent la ceea ce spun aici, mai ales acum. Mă bucur că ai salvat copiii fără apărare. Adrenocromul este o problemă uriașă aici de foarte mult timp.”

Putin a spus că forțele sale au transformat laboratorul de Adrenochrome „în praf și pulbere” și l-a asigurat pe Trump că orice poveste despre el ca fiind grav bolnav sau mort reprezintă propagandă CIA.

Cei răi care fac asta copiilor noștri, președinte Trump, sunt vampiri”, a spus Putin.

   P.S.Trebuie să mai menționez aici, din informațiile accesate că recentul ,,accident” de elicopter în care a murit tot staful Ministerului de Interne Ucrainean (12 persoane) a fost operațiune din interior. Fostul ministru de Interne lupta cu success împotriva traficului de droguri, ori asta a deranjat conducerea nazistă ucraineană în frunte cu Zelensky și i-a ucis. De asemenea s-a pornit un pogrom împotriva biserici ortodoxe române ți împotriva preoților români din Ucraina, iar idioții noștri, pardon politicienii noștri nu știu ce ajutoare să ma idea Ucrainei

    Este criză de Adrenocrom  

 Guvernele occidentale vor ca cetățenii lor să creadă că Volodymyr Zelensky are nevoie de finanțare străină – numerar și arme – pentru a învinge sau a demoraliza forțele ruse sau pentru a le enerva până în punctul în care nu ascultă ordinele lui Vladimir Putin și fug pentru totdeauna de pe pământul ucrainean. De aproape un an, Zelensky a implorat necontenit arme și bani; el și-a pledat cazul regimului criminal Biden, Regatului Unit, Franței, Germaniei și oricărei țări NATO cu resurse pentru a-și finanța războiul împotriva a ceea ce el a numit opresiune rusă.

 Din 2014, Statele Unite au angajat 24 de miliarde de dolari în asistență de securitate pentru Ucraina, excluzând cele 21 de miliarde de dolari trimise de SUA în ultimul an. Zelensky are un apetit nesățios pentru ajutor extern. El a primit tancuri britanice, vehicule de luptă Bradley din SUA, obuziere, sisteme de rachete de artilerie mobile, rachete sol-aer Stinger de umăr și o varietate de rachete antitanc, precum și o mulțime de arme de calibru mic și muniție. Biden i-a dat și o mulțime de dolari americani.

În octombrie 2022, diviziunea Pălăriilor Albe a armatei americane a arestat-o pe atunci ambasador în Ucraina, Bridget Brink, după ce ea a livrat în mod secret 2 miliarde de dolari oficialilor ucraineni din Polonia. Acea infuzie de numerar era în plus față de ceea ce regimul pusese în evidență publică. Cu toate acestea, spânzurarea ulterioară a lui Brink nu a descurajat administrația criminală să canalizeze în secret numerar în mâinile lacome ale lui Zelensky. Întrebarea este de ce are nevoie Zelensky de numerar când primește deja arme occidentale?

Unii bani au fost cheltuiți pe mercenari străini pentru a-și spori armata epuizată. Zelensky a folosit, de asemenea, dolari americani pentru a mitui oficialii ruși pentru a-l debarca pe Putin. Dar aceste cheltuieli nu reprezintă cu greu miliardele clandestine pe care le-a primit din SUA, Marea Britanie, Franța și Germania. Pălăriile Albe și informațiile rusești împărtășesc o explicație plauzibilă a modului în care se cheltuiește o parte considerabilă din bani: finanțarea fermelor de Adrenochrom.

Recent forțele speciale ruse au distrus o fermă de Adrenochrom din Ucraina. Valiant Spetznaz a salvat 50 de copii ruși care fuseseră răpiți pentru a recolta lichid din glandele suprarenale, glande mici, producătoare de hormoni, în formă triunghiulară, deasupra ambilor rinichi. Lichidul suprarenal este un ingredient crucial al Adrenochrom. Un agent FSB pe nume Andrei Zakharov a declarat pentru Real Raw News că unul dintre copii, un băiețel de opt ani, a povestit o poveste îngrozitoare despre cum răpitorii lui i-au introdus ace lungi în tors în timp ce l-au speriat până când plămânii i-au rămas fără aer din cauza țipetelor. Și plângând, băiatul a povestit un ciclu repetitiv de somn și apoi trezire și a văzut bărbați plutind deasupra lui cu ace lungi în mâini.

Zakharov a insistat că Western Deep State l-a plătit pe Zelensky pentru a le permite să construiască depozite de Adrenochrom în Ucraina, deoarece devenise prea riscant să mențină instalațiile de recoltare în Statele Unite. El crede că ar putea exista zeci de fabrici de adrenocrom în Ucraina și că Deep State răpește zeci de copii ruși pentru a furniza un flux nesfârșit de lichid suprarenal.

 „Mulți copii ruși dispar din casele din orașele de la graniță”, a spus Zaharov. „La început, am crezut că sunt duși pentru a fi vânduți ca sclavie sexuală a copiilor, dar acum știm că unii sunt răpiți pentru a face Adrenochrom.

Producerea de Adrenochrom, a adăugat el, este un efort complicat, care necesită timp. Lichidul suprarenal este distilat, apoi amestecat cu opiacee sintetice precum oxicodona sau fentanil. Produsul rafinat este impermanent – își pierde potența în timp și trebuie ținut la rece la 36 de grade Fahrenheit, apoi încălzit la temperatura camerei imediat înainte de a avea loc perfuzia sau injecția.

Zakharov susține că adrenocromul produs în Ucraina este transportat în containere frigorifice către SUA și alte țări occidentale. În septembrie 2022, secretarul de stat ilegitim Antony Blinken a făcut o călătorie neanunțată la Kiev, unde a anunțat ajutor financiar și arme în valoare de aproape 3 miliarde de dolari pentru a ajuta Ucraina și vecinii săi în timpul invaziei ruse. Zaharov a spus că FSB are dovezi de necontestat că Blinken a părăsit Ucraina cu sute de litri de adrenocrom.

Se spune că adrenocromul este endemic pentru elitele politice și de la Hollywood, iar beneficiarii susțin că prelungește viața, alungă bolile și revigorează talentele sexuale. Pălăriile Albe spun că utilizarea prelungită a Adrenochrom provoacă și psihoză.

După cum s-a raportat în aprilie 2021, White Hats a distrus un depozit de Adrenochrom din California. O sursă din biroul generalului Eric M. Smith a declarat pentru RRN că White Hats a găsit și distrus încă trei spații de depozitare Adrenochrom; declarația sa dă credință afirmației lui Zaharov că Statul Adânc a mutat fabricarea Adrenochrom în străinătate.

Este cu siguranță posibil. Au resurse pentru a face asta și știu că îi vânăm aici. Încă credem că există depozite de Adrenochrom aici, în Statele Unite, și încă le căutăm”, a spus sursa noastră din biroul generalului Smith.

În mod ironic, ei duc un război împotriva distribuției de fentanil în timp ce îl folosesc pentru a-și produce Adrenochrom”, a adăugat el. „Cu cât consumă mai mult, cu atât au mai multă nevoie, ca orice drog care dă dependență. Dacă rușii se luptă să scape de adrenocrom, e bine pentru ei. Poate că între eforturile noastre, putem închide piața de Adrenochrom.

        Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

  1. Criminali nenorociți . Va fi greu ca numai Rusia să termine cloaca de naziști din Ucraina , pentru că occidentul pompează in ei bani și arme . Acuma nu știu dacă chiar așa sune mari au fost date lui zelenski , pentru că jidanii sunt zgârciți , iar armamentul de care se tot povestește este gratis ? Copii au dispărut și din colonia România: din 1995 până în 2018 dispăruseră 1500 de copii de care autoritățile statului fals habar nu au . Cifra nu este de la vreo instituție publică , ci de la o sursă particulară . Nu-i exclus și copii din colonia România să fi fost uciși în laboratoarele din USA și de ce nu din ucraina. Cred că trebuie ajutorul din exterior…ucraina asta devine un obstacol mare . Totul se învârte în jurul Ucrainei . Să auzim de bine.

    Apreciază

    • Lisandru și nu doar ,oare in restul lumii e pace și prosperitate 😂 că tot vă urmăresc că într-un film cu 🙈…”colonia România,hai să consumăm 🍌că fruct nu că aliment…

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s