Tehnologia Wireless și schimbările climatice – Raportul COP 27  

  Pentru a naviga prin Conferință, relatează Kathleen Burke, asistenta Grupului de lucru pentru telefonie celulară, din Sharm El-Sheikh, Egipt, trebuie să aveți un telefon mobil deschis și pornit aproape tot timpul. Pentru cea de-a 27-a Conferință a Părților privind Schimbările Climatice a Organizației Națiunilor Unite, desfășurată anul acesta în acest oraș stațiune de la Marea Roșie, patru palmieri falși au fost ridicați pe terenul COP pentru ca cei 40.000 de participanți la conferință să fie toți prezenti cu telefoanele lor mobile în același timp, toată ziua, în fiecare zi timp de două săptămâni. Fiecare „copac”, surprins în prim-plan în fotografia de mai sus, este pur și simplu o schelă metalică pentru antene.

 Contorul de radiofrecvență Safe and Sound Pro II, pe care Kathleen l-a adus la COP pentru a măsura nivelurile de radiație, indică „Extrem” în orice moment, peste tot pe terenul COP, în interior și în exterior. Ea poate a fost singura persoană de la conferință care nu a avut un telefon mobil.

Scopul participării lui Kathleen ca observator la COP este de a începe să construiască punți către oamenii cărora le pasă cel mai mult de viitorul lumii noastre, care nici măcar nu sunt conștienți de o amenințare existențială care este și mai urgentă decât cea pentru care au venit. Egiptul este totuși strâns legat de aceasta. Ea le distribuie următoarea scrisoare delegaților – o scrisoare pe care am scris-o și am transmis-o oficial COP 27 înainte de sosirea ei. Kathleen a predat astăzi scrisoarea de mână tuturor oficialilor părților (țările reprezentate la Conferință), precum și Fondului de Apărare a Mediului și Organizației Mondiale a Sănătății.

     Un punct mort trebuie umplut   

În afara forțelor unui nucleu atomic, există doar două forțe fundamentale în natură: gravitația și electricitatea. Forța electromagnetică este de 10 cu 36 de zerouri mai puternică decât forța gravitațională. Cu toate acestea, o mare parte din știința occidentală pretinde că nu există. Acest lucru are acum consecințe terminale pentru viața de pe Pământ. Consecințele asupra vieții sunt puse pe seama microorganismelor. Consecințele asupra mediului sunt puse pe seama schimbărilor climatice.

 Această Conferință este pe bună dreptate preocupată de oprirea arderii combustibililor fosili. Dacă nu se oprește, Pământul va deveni nelocuibil. Dar chiar dacă este oprit, Pământul nu va supraviețui dacă electrosmogul global nu este oprit – electrosmog de la norul wireless și de la sateliți. Iar electrosmogul este chiar mai mult o urgență decât schimbările climatice. Avem doar ani de zile să îl oprim, nu decenii. În plus, multe dintre strategiile de reducere a dependenței noastre de combustibilii fosili – energia solară, energia eoliană, rețeaua inteligentă, vehiculele electrice, autostrăzile inteligente, orașele inteligente și așa mai departe – nu fac decât să înrăutățească situația. Metodele folosite pentru a culege informații despre habitatele modificate ale animalelor – GPS, dispozitive de urmărire radio, etc. – ucid animalele sălbatice în loc să le salveze.

Următoarele sunt câteva dintre faptele pe care Națiunile Unite trebuie să le recunoască imediat și să preia controlul pentru ca copiii noștri să trăiască și să crească:

 • Electricitatea, și nicio altă forță, este responsabilă de viață. Studiul electricității trebuie restabilit la biologie, chimie și medicină.
 • Câmpurile electromagnetice (EMF) interferează cu fluxul de electroni în nervii noștri, creierul nostru și stimulatoarele cardiace ale inimii noastre. Acest lucru este responsabil pentru creșterile uriașe recente ale prevalenței bolilor neurologice, cum ar fi ADHD, boala Alzheimer, scleroza multiplă și autismul, precum și creșterea mare a incidenței atacurilor de cord la tineri.
 • EMF interferează cu fluxul de electroni din alimentele pe care le consumăm către oxigenul pe care îl respirăm, care are loc zi și noapte în mitocondriile fiecărei celule pentru a produce energia necesară vieții.
 • Această interferență cu metabolismul – interferența cu arderea zaharurilor, grăsimilor și proteinelor pentru energie – a pus toate ființele vii într-o stare de privare de oxigen. Acest lucru i se întâmplă fiecărei persoane, fiecărui animal, fiecărei insecte și fiecărei plante, fără încetare și fără posibilitatea de a scăpa.
 • Capacitatea redusă a celulelor noastre de a digera zaharurile se numește diabet.
 • Capacitatea redusă a celulelor noastre de a digera grăsimile face ca acestea să se depună în țesuturile noastre, ducând la obezitate. Determină depunerea lor în arterele coronare, ducând la boli de inimă.
 • Capacitatea redusă a celulelor noastre de a utiliza oxigenul pe care îl respirăm le determină să revină la metabolismul anaerob (neutilizator de oxigen), ceea ce duce la cancer.
 • Creșterile extraordinare ale acestor patru boli pandemice – obezitatea, diabetul, bolile de inimă și cancerul – sunt cauzate în principal de radiațiile constante de la dispozitivele wireless personale și de infrastructura globală care le susține.
 • La albine, care au un metabolism foarte ridicat, această interferență este rapid letală. Colapsul coloniilor este cauzată aproape în întregime de electrosmog.
 • Scăderea cu 75% a insectelor zburătoare din rezervațiile naturale din întreaga Germanie și scăderea cu 98% până la 99% a numărului de insecte târâtoare într-o pădure tropicală din Puerto Rico – scăderi care reflectă ceea ce la nivel global se numește „apocalipsa insectelor” – sunt predominant cauzate de creșterea enormă a intensității radiațiilor din infrastructura globală fără fir.
 • Decesele în masă fără precedent ale păsărilor cuibăritoare din întreaga lume în primăvara și vara anului 2022 s-au datorat intensificării globale extraordinare a infrastructurii wireless care are loc acum pe uscat, în spațiu și în oceane.
 • Emisiile de la dispozitivele fără fir se numesc radiații de radiofrecvență (RF). Pe lângă interferența generală cu fluxul de electroni din corpurile noastre care are loc din orice sursă de EMF, radiația RF transportă informații complexe de la un dispozitiv fără fir la altul sub formă de frecvențe și modele de pulsații. Transportă aceleași informații către celulele corpului nostru, interferând și înecând comunicarea dintre celulele noastre și dintre corpurile noastre și Pământ.
 • Acest lucru interferează cu reproducerea, creșterea, diferențierea, maturarea, vindecarea și funcționarea normală și este responsabil pentru degradarea dramatică a sănătății umane în ultimele două decenii și jumătate.
 • Această interferență cu comunicarea internă nu depinde de doză. Chiar și la niveluri de putere aproape de zero, s-a demonstrat că radiația RF modifică undele cerebrale și modifică structura ADN-ului.
 • Fiecare dispozitiv wireless și fiecare antenă sunt responsabile de electrosmog. Niciuna nu poate fi folosită în siguranță, nici măcar teoretic. Nu turnuri celulare, nu telefoane mobile, nu WiFi, nu Bluetooth și nici oricare dintre cele 25 de dispozitive fără fir diferite deținute de gospodăria medie în prezent.
 • Sateliții de comunicații, lansați acum aproape o dată la două zile, până la 54 la un moment dat, de guverne și corporații private, poluează masiv și modifică mediul electromagnetic al Pământului însuși. Acest lucru degradează și mai mult întreaga viață de dedesubt, deoarece fiecare ființă vie face parte din circuitul electric global care curge în orice moment între cer și Pământ.
 • Există 15 miliarde de telefoane mobile pe Pământ astăzi care emit radiații RF, împreună cu mai mult de 6 milioane de turnuri celulare. Cel puțin 5.000 de sateliți emit radiații la nivel global din spațiu, alți cel puțin 100.000 fiind programați și planificați.

În numele organizației mele, al milioanelor de oameni care îmi susțin munca și în numele umanității, al întregii vieți și al Pământului, rog părțile de la Convenția-cadru a ONU privind schimbările climatice să recunoască electrosmog-ul drept o urgență și un contributor uriaș la aspectele de degradare a vieții care până acum au fost atribuite doar schimbărilor climatice. În continuare, cer Națiunilor Unite să deschidă o discuție oficială asupra acestei amenințări de urgență pentru toate națiunile și propun întocmirea unui nou tratat și stabilirea unei convenții privind electrosmogul. Eu și miile de experți la nivel mondial cu care comunic, suntem disponibili să vă ajut în acest efort în orice mod este necesar.

   ––  

Kathleen i-a dat o copie a scrisorii de mai sus și lui Amy Goodman, care este gazda emisiunii Democracy Now!, un program de știri pe care l-a fondat acum 26 de ani și care este difuzat la peste 1.400 de posturi publice de radio și televiziune din întreaga lume. Emisiunile ei de la COP 27 au fost uimitoare. Marți, am auzit interviul cu Vanessa Nakate, o activistă pentru justiția climatică din Uganda, iar ceea ce Vanessa a avut de spus despre urgența climatică se aplică cu aceeași forță și CEM. Marți a împlinit 26 de ani de naștere a Vanessei, sau „ziua de naștere”, așa cum a scris ea pentru Amy.

 Vanessa a raportat că Cornul Africii se confruntă cu o secetă gravă, în timp ce mari părți din Nigeria și Pakistan sunt sub apă din cauza inundațiilor record. Lumea trebuie să înceteze să mai vorbească despre „adaptare”, a spus ea, pentru că adaptarea este deja imposibilă. „Nu te poți adapta la dispariție”, a spus ea. O tranziție justă la energia regenerabilă este esențială, a spus ea, la fel ca și încetarea totală a investițiilor în combustibilii fosili. Este îngrozită că Conferința privind schimbările climatice este folosită în mod deschis ca un loc de marketing pentru industria combustibililor fosili: peste 600 de reprezentanți ai industriei combustibililor fosili își comercializează produsele în pavilioanele de la COP!

Sentimentele ei sunt la fel de aplicabile CEM. Cu radiația deja atât de răspândită încât majoritatea oamenilor din unele țări au diabet sau prediabet și 98% până la 99% dintre insecte au dispărut chiar și în pădurile tropicale, „adaptarea” este imposibilă. „Adaptare” în acest caz înseamnă „utilizarea în siguranță” a tehnologiei fără fir. Arderea combustibililor fosili trebuie să înceteze, iar utilizarea telefoanelor mobile trebuie să înceteze. Acestea sunt cele două lucruri care trebuie să se întâmple dacă vrem să avem o planetă pe care să trăim în viitorul apropiat.

Amy l-a intervievat pe Harjeet Singh, un activist din New Delhi, India, care face parte din Rețeaua de acțiune pentru climă. La fel ca Vanessa, este revoltat că nu numai că nu s-au înregistrat progrese în privința schimbărilor climatice în 30 de ani, dar nici măcar nu se menționează combustibilii fosili în Acordul de la Paris care a fost adoptat în 2015. Și (de ieri) nu a existat menționarea combustibililor fosili în proiectul de raport al COP 27. Și el este scandalizat de cei 600 de lobbyști pe combustibili fosili care au transformat COP 27 într-o expoziție pentru produsele lor. El îndeamnă națiunile lumii să elaboreze un Tratat de neproliferare a combustibililor fosili, pe care Tuvalu și Vanuato îl cer. Sunt două națiuni insulare a căror existență este amenințată de creșterea nivelului mării.

 Paralelele cu activismul EMF sunt izbitoare. Așa cum 600 de lobbyiști ai combustibililor fosili își vând produsele la o conferință despre schimbările climatice, la fel majoritatea oamenilor care participă la conferințele EMF și protestele împotriva 5G au telefoane mobile în mână. Așa cum nu s-a înregistrat niciun progres în ceea ce privește schimbările climatice timp de 30 de ani, la fel nu s-au înregistrat progrese în ceea ce privește radiațiile timp de 30 de ani.

O luptă pentru justiția climatică este o luptă pentru drepturile omului”, a spus Vanessa Nakate. De asemenea, o luptă pentru o lume fără radiații este o luptă pentru drepturile omului. Este timpul să împiedicăm națiunile să fie inundate și scufundate și este timpul să împiedicăm milioane de oameni să fie torturați și lăsați fără adăpost, iar copiii din întreaga lume să nu crească cu leziuni cerebrale. Este timpul să nu mai ardem combustibili fosili și este timpul să nu mai folosim telefoanele mobile.

 Scrisoarea mea, așa cum am trimis-o către COP pe papetăria organizației mele, cu acreditările mele, este aici: http://r.mail.cellphonetaskforce.org/mk/cl/f/Dn1Khk-eXZgNIPPwrlJjH7FaxwvMJFuo6MFCpis0IB77BhAZDIvKaYkrTGeELBCiuLngoJjx8tH7tGjY0Ok5X9Op_RwCC_y00MQt_1cPd4RefKcRMbdPcDOaB3tiiXacKZYZHUMOVyagW1MiCfSAQtoRkxDKLal-3_Hgbguav8G9shGqgU7LzQp5BsQw_5Y4s04-l-EYpo2wT3u4frIigSIQHSJ8DgZZRmYdc1fU8Me4Xzbn1lTb4z4TI0ld56auLSF1hVQ6FBJjXmlQk1keMxA476AiMlsCUTsvHm0cxYE

Rog pe toată lumea să scrie lui Amy Goodman, rugându-o să înceapă să vorbească despre radiațiile din tehnologia fără fir pe Democracy Now! Este populară, respectată și ajunge la milioane de oameni. Vă rog să nu puneți la îndoială schimbările climatice când îi scrieți. Trebuie să ne unim forțele cu cei cărora le pasă de planeta noastră dacă vrem să o menținem în viață. Cel mai bun mod de a o contacta Amy este pe site-ul ei. – http://r.mail.cellphonetaskforce.org/mk/cl/f/EFFXNeQLJqTFHftwJZA_dQV_Pet1zYG4RCw6KEeaBZ73XMd_Mz8SN2qn-zfgWq8thgmn6v13ScX3MzpCNrrmG70cbd4ZdSg4LJBKis6zKTcb4mX609KZQUkwZt_IzTGyMKmkoeGX1fVwoMEVlzADfPQRbOMCyHAoMpI4rNdorFJ8hKa84AAipoI0Ls8muhBc5w20p5bDvxc8AJSbG5S2ZEIOK460

 Deci dacă acești ahtiați după bani nu opresc dezvoltarea tehnologiilor care implică radiațiile electromagnetice, nu avem nicio șansă să mai existăm pe această planetă, plantele, insectele și animalele vor muri și noi le vom urma. Este un lucru cert…

     Arthur Firstenberg, President – Cellular Phone Task Force  

3 comentarii

 1. Telefoanele mobile, laptopurile nu sunt niște noutăți în materie ,că noua tehnologie . Este veche de mii de ani . Există dovezi. Occidentul a furat -o și ținută ascunsă până când cabaliștii au decis să -si pună planul mizer in aplicare . Cum funcționau atunci aceste telefoane mobile, laptopuri etc .. este greu de știut deocamdată , dar mă gândesc că nu erau atât de poluante și distrugătoare . Toate emisiile sunt pe frecvență joasă ce influențează în primul rând subconștientul omului. In baza ONU , nu văd rezolvarea . Ce mai reprezintă ONU ? Un nimic ,doar niste slugi ai sioniștilor,khazarilor și prostimii bogate . Decizia trebuie luată întâi prin oprirea de a se mai fabrica aceste telefoane până nu devin ecologice . Cei care le-au ținut atâta timp ascunse , trebuie să știe cum fonctionau acum mii de ani ,ce tehnologie aveau . Exact ca la mașinile electrice . Nu am telefon mobil ,doar tabletă acasă . Să auzim de bine.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Am mai spus asta si in alte comentarii…asta e..pana vor constientiza oamenii de cine este condusa planeta…mai dureaza..pacat insa caci tot noi oamenii avem de suferit punand problema total gresit..e adevarat ca electrosmogul face ravagii la nivel global..insa acest plan fizic nu este condus de fiinte umane ce iubesc viata…chiar nu-si da nimeni seama??..nu controlam noi nimic…absolut nimic…cu doar 4-6-8-10 % creier care uita fregvent cam tot ce este important…nu ai cum sa lupti impotriva celor care domina si stapanesc planeta(nava)…suntem programul proiectul Terra.Asta e..tot ceea ce se face aici este un test la nivel global…test de constiinta masurat fregvent cu aparaturi profesionale,totul este un test…cobaii suntem noi fie ca stim sau nu asta…ca recunoastem sau nu asta..pana si influencerii care ne (conduc mintea) sunt mana celor ce conduc planul fizic ….iar totul este condus din astral.Doar 4%se poate modifica prin vrerea noastra si asta doar dpdv energetic…la emisiile energetice produse de sufletele incarnate aici…noi nu putem crea nimic singuri…suntem doar cocreatorii lor…e cocreaza cu noi…prin noi…folosesc energetia emisa de noi penteu a-si crea ei tot ce este si numim noi aici viata…totul pentru un test..scopul??..habar nu am..insa stiu sigurr ca 95%din informatiile care se perinda pe internet sunt varajeli surde..asta este clarr.Poate candva acest intuneric ce s-a abatut asupra planetei noastre va ajunge la un echilibru corect cu valori normale vis a vis de lumina.Pana atunci…mai e..asta este parerea mea..nu trebuie sa fie nimeni de acord cu ce spun eu aici…nu am facut altceva decat sa informez.Fiecare are capacitatea sa sa discearna ce este adevarat si ce nu…prin simpla putere a exemplului din vietile noastre.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s