McCarthy îl va înlocui pe Biden ca „președinte” SUA, în timp ce ONU se pregătește să se mute în Laos   

  Unele schimbări tectonice au avut loc în structurile de putere geopolitice în cursul săptămânii trecute. Rezultatul va fi avatarul larg disprețuit „Joe Biden”, fiind înlocuit ca președinte al SUA de către președintele Camerei Kevin McCarthy, spun surse de la Pentagon și MI6. De asemenea, pregătirile pentru mutarea sediului ONU din New York în Laos au început cu seriozitate, spun surse CIA din Laos.

Aceste schimbări au loc în timp ce principalii vinovați pentru starea disfuncțională actuală a planetei se adună la Davos, Elveția, pentru Forumul Economic Mondial. Deoarece acest raport era pe cale să fie lansat, surse CIA spun că șeful acestei organizații, Klaus Schwab Rothschild, ar rata astăzi deschiderea conferinței WEF de la Davos „din cauza unei probleme de sănătate”.- https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/klaus-scwab-and-george-soros-bow-out-of-world-economic-forum-conference-starting-today-in-davos

Cu toate acestea, aceasta poate fi o capcană de dezinformare concepută pentru a distruge credibilitatea acestui buletin informativ prin apariția lui sau a unui avatar după ce îi raportăm absența. WEF nu a fost disponibil pentru comentarii. Oricum, criminalii adunați la Davos au pierdut bătălia pentru planeta Pământ, sunt de acord mai multe surse.

 Ceea ce știm este că întreaga ramură Hitler/Rockefeller a clasei conducătoare și-a pierdut puterea. Aceasta înseamnă că descendenții lui Adolph Hitler și John Rockefeller I, inclusiv Angela Merkel, Hillary Clinton, Barack Obama, David Rockefeller Jr., etc., vor fi lipsiți de orice putere și titluri, spun surse MI6. Pentru a confirma dacă acest lucru este adevărat, trebuie să vedem înlăturarea publică a lui Rockefeller Avatar, „Președintele Joe Biden”, împreună cu falsul Papa Francisc, care poartă mască de cauciuc.

Există semne că acest lucru se întâmplă. În SUA, o luptă pentru putere a dus la un compromis în care nici Donald Trump, nici Joe Biden nu vor fi la putere. Curtea Supremă a respins cazul Brunson pentru a răsturna alegerile din 2020, deoarece l-ar fi instalat pe Donald Trump ca președinte. Motivul este că Donald Trump, care a apărut în public din ianuarie 2020, este o fraudă care promovează vaccinuri. Adevăratul Donald Trump, al cărui fiu Barron a fost rănit de vaccinuri, li s-a opus virulent. Aceasta înseamnă că dacă Curtea Supremă l-ar fi reinstalat pe Trump, atunci avatarul Joe Biden, care a primit ordine de la Rockefeller, ar fi fost înlocuit cu un avatar Trump care a primit ordine de la Rothschild.

Așadar, un schimb serios de cai a avut loc în cele 15 runde de voturi necesare pentru ca Kevin McCarthy să fie președintele casei. McCarthy a fost forțat, printre altele, să promită că va organiza audieri despre modul în care FBI a fost transformat într-o forță malignă care suprimă patrioții americani.

Cele mai recente informații pe care le avem este că Joe Biden va fi înlăturat împreună cu Kamala Harris, a doua în linia de ordine pentru președinție. Acest lucru l-ar face pe McCarthy președinte, dar numai ca o figură interimară care ar supraveghea alegeri noi și adevărate. La astfel de alegeri ar candida adevăratul Donald Trump. De aceea, vedem acum titluri ca acesta în mass-media de propagandă corporativă: ,,Fostul consilier al lui Clinton, David Gergen, spune că Biden riscă să fie „destituit” de cazul Docs: „Foarte, foarte mare lucru”.- https://www.mediaite.com/tv/former-clinton-adviser-david-gergen-says-biden-risks-being-creamed-by-docs-case-very-very-big-deal/

Acest lucru arată că vor folosi povestea „documente în garaj” în loc de violul și crimă împotriva copiilor sau de a vinde guvernul SUA gangsterilor din Ucraina ca scuză pentru a pune capăt farsei lui Biden. Pentru a reconfirma, este o farsă observarea că falsul Biden nu clipește în acest videoclip. Cel mai probabil este CGI:

  Biden aici este CGI, nu clipește deloc..!!

Acest spectacol prost nu mai poate dura mult. De asemenea, asistăm la o campanie foarte puternică de înlăturare a „Papei Francisc”. De aceea, vedem știri că un complot de îndepărtare a lui „a început cu seriozitate” imediat după ce Papa Benedict (maledict) al XVI-lea a murit pe 31 decembrie.- https://www.dailymail.co.uk/news/article-11614445/Conservatives-wage-secret-plan-liberal-pontiff-stress-step-down.html

Moartea subită din 10 ianuarie a șefului Băncii Vaticanului, cardinalul George Pell, este probabil legată de această bătălie. Pell a fost un aliat al adevăratului Papă Francisc, care l-a condamnat pe falsul Francisc drept „dezastru” și „catastrofă”. În orice caz, sursele P3 spun că falsul Francisc și-a anulat toate aparițiile publice zile la rând din cauza „unei boli misterioase”. Ceea ce știm cu siguranță este că un fel de epurare a celor mai înalte niveluri de putere a avut loc în ultimele săptămâni, odată cu moartea lui Jiang Zemin, regina Elisabeta a II-a, Evelyn de Rothschild, Papa Benedict etc. De asemenea, auzim că toate acestea sunt legate de faptul că a fost selectat un nou M1 sau șef al Comitetului celor 300 și controlor al sistemului financiar mondial.

Am fost în contact cu acest individ, care este un regal european despre care cel mai probabil nu ai auzit niciodată. Această persoană spune: „M1 înseamnă pur și simplu Unul Monetar sau subscrierea globală a băncilor lumii…. Monetary One este pur și simplu un semnatar legal al tuturor celorlalte datorii. Nu poți semna datoria țării în aer, așa că trebuie să se termine undeva cu cineva.”

 Noul M1 spune că principalul obstacol în calea unui jubileu și a înființării unei agenții meritocratice de planificare viitoare este „un impas ce vine de la a cincea coloană din interiorul MI6”. Acest grup este legat de Illuminati și este supărat, printre altele, de folosirea publică a regelui Carol al III-lea ca chip al monarhiei britanice din cauza presupusei sale implicări în uciderea Prințesei Diana.

 Charles spune următoarea poveste: „Serviciile de informații militare iraniene (cauza probabilă Pakistan ISI) uciderea lui [Dodi Fayed] fiul proprietarului de atunci al magazinului Harrod’s din Londra… Diana a murit nu ca o crimă, ci ca o consecință secundară a asasinatului primar din cauza spălării banilor legat de comerțul cu arme… nici Majestatea Sa Regina, nici Consortul Majestății Sale Prințul Filip și nici eu nu am mai adăugat vreo mână, acțiune sau parte în asta.

Sursa admite că „MI6 a furnizat, de fapt, un dispozitiv optic de calitate militară care a fost suficient de dezactivat pentru a provoca un accident rutier” și că șeful MI6, Sir John Scarlett, „se știe acum că a fost într-o rază de mile de la locul crimei.” Cu toate acestea, fostul șef al MI6, dr.Michael Van de Meer, a spus că moartea Dianei a fost o crimă de onoare care a avut loc pentru că era însărcinată cu gemenii lui Fayed și urma să se convertească la islam.

În orice caz, presupunând că MI6 a acționat pe cont propriu, fără știrea vreunui membru al familiei regale britanice, dacă o dispută cu privire la aceasta este ceea ce împiedică începerea unui nou sistem financiar și a unei noi ere, atunci este nevoie de un fel de soluție. Aparent, prințul William nu vrea să preia tronul în locul tatălui său, așa că poate că Anglia poate avea un rege Harold pentru prima dată din 1066, în timp ce misteriosul M1 rămâne adevărata putere din spatele tronului. Acest lucru trebuie să decidă Consiliul Privat, iar restul clasei conducătoare va trebui să accepte decizia lor.

Există, de asemenea, o posibilitate foarte reală a unei revolte generale împotriva clasei conducătoare de linie de sânge din Occident. Colapsul economic în curs și consecințele înșelătoriei vaccinului și pandemiei fac o revoluție sângeroasă din ce în ce mai probabilă (în UK mor 30.000 de oameni lunar din cauza vaccinului, n.b.).

 Illuminati Gnostici sunt cu siguranță pe calea războiului. Noul MI spune: „David de Rothschild îmi spune că acesti așa-numiți Illuminati au încercat de fapt să mă contacteze… Contul meu de Instagram este inundat de diverse referințe la oameni foarte celebri și totul se întâmplă doar în ultima zi sau cam așa ceva, în ciuda unei Interdicții de presă foarte strictă a camerelor sau a oricărei alte încercări de a mă contacta printr-un canal din spate, așa că am chemat imediat MI6 și SAS ca gărzi de corp.

Iată un mesaj pe care l-am primit de la Illuminati:

 ,,Cardinalii din VATICAN se pregătesc pentru înlăturarea masonilor de grad 33, inclusiv PAPA IEZUIT. ACEST MESAJ ESTE PENTRU CEI DE GRAD 33, IEZUIȚI MASONI CE NU MAI AU CONTROL LA CELE MAI ÎNALTE NIVELURI DE COMANDĂ. TOATE [DS] 33 DE PAȘI > COMITETUL 300 FORTUNE 500, > BLACKROCK.”

În ceea ce este probabil relatat, am observat că un incendiu major a distrus recent un centru masonic din sud-vestul Sydney-ului. Ei incită, de asemenea, la revolte și tulburări sociale în toată emisfera vestică.

Evreii non-MK sunt, de asemenea, în revoltă, așa cum arată clar această declarație a luptătorul evreu pentru libertate Henry Makow: ,,Papa Francisc este un impostor – un cripto-evreu [MK] implantat de WEF tocmai la timp pentru implantarea „Marii Resetări” care începe în 2020 cu escrocheria Covid-19. Se alătură fraților săi Justin Trudeau, Joe Biden, Emmanuel Macron, Jacinda Ardern (da, un frate și nu o soră), Barack Obama și Michele Obama (precum Jacinda), Volodymyr Zelenskyy, Tedros Ghebreyesus și alți homosexuali și falși lideri care șantajau și aduși la putere de evrei [MK] pentru a distruge creștinismul și culturile europene.”

 Prăbușirea economică din SUA și alte țări occidentale va duce la alte tulburări dacă noul sistem nu este implementat cât mai curând posibil. Hiperinflația, creșterea ratelor dobânzilor și colapsul piețelor au loc în același timp. După cum arată acest grafic, bula imobiliară din SUA este atât de mare încât poate fi rezolvată doar printr-o resetare completă a sistemului financiar.

De asemenea, următorul grafic arată că salariile reale scad foarte, foarte repede. Și în acest grafic scăderea reală a salariilor este subestimată, deoarece sunt utilizate cifrele oficiale ale inflației, care reprezintă aproximativ jumătate din inflația reală.

Creșterea uriașă a criminalității duce, de asemenea, la o defalcare generală a ordinii sociale, în special în Statele Unite. Situația a ajuns într-un punct în care până și alimentele din supermarketuri trebuie puse sub cheie. – http://theeconomiccollapseblog.com/grocery-stores-in-new-york-city-are-considering-locking-up-food-because-theft-has-become-so-rampant/

Acest tip de situație nu este exclusivă pentru SUA. În Polonia, persoanele în vârstă sunt forțate să fure alimente din magazine pentru a supraviețui, în timp ce guvernul lor continuă să vândă vaccinuri pentru a salva prin crimă, spun surse de informații poloneze. Ei notează că unitățile militare poloneze s-au revoltat săptămâna trecută, nesupunându-se ordinelor guvernamentale de a lupta împotriva rușilor în Ucraina.

În Ungaria, 97% dintre cetățenii care au participat la consultările naționale s-au opus sancțiunilor UE împotriva Rusiei, a declarat Alexandra Sentkiraji, purtătoare de cuvânt a guvernului ungar.

(Din cauza limitărilor de spațiu, nu vom intra în detalii despre situația din Ucraina în această săptămână, dar vă recomandăm această pagină): https://www.theinteldrop.org/category/breaking-news/

A fost puternic atacată pentru că a raportat știri adevărate despre Ucraina etc. A trebuit să înființez o rețea privată virtuală pentru a avea acces și chiar și asta a fost blocată. S-a întors acum, așa că asigurați-vă că verificați.

În orice caz, clasa conducătoare a MK pierde controlul în Ucraina și pe toate celelalte fronturi. Pe măsură ce are loc acest colaps, clasa conducătoare este blocată într-un impas mexican de șantaj reciproc. După cum notează M1:

 „Îngropată într-un munte de lângă Zug, Elveția, este o tabără care, fără îndoială, are un dosar asupra tuturor celor care dețin o poziție de putere oriunde. Deasupra celor mai bogați și mai puternici din lume se află cultele, în care toate sunt incultate și prin diverse adunări și practici au fost compromise pentru controlul total. Deasupra cultelor și în culise, MK face ceea ce a făcut de peste o mie de ani.”

 Încercarea MK de a rămâne la putere, ucigând pe toți fie cu o pandemie, fie cu un vaccin, le suflă acum mințile. Daunele vaccinului sunt acum atât de mari încât chiar și organismele oficiale precum CDC sunt forțate să recunoască acest lucru. Congresul SUA s-a eliberat pe sine și pe familiile sale, pe angajații săi și pe familiile lor, de toate mandatele și cererile pe care le-au făcut angajatorilor lor, poporul american. De asemenea, au eliberat angajații CDC și ofițerii și angajații companiilor farmaceutice implicate în acest sistem. Corupția din spatele acestei campanii este atât de extinsă încât majoritatea guvernelor occidentale sunt până la gât în ea.

Singura cale de ieșire din acest impas este proclamarea unui Jubileu și a unui Proces de Adevăr și Reconciliere, urmată de o amnistie generală. Dar probabil că este prea târziu pentru o amnistie pentru crimele legate de vaccin. De asemenea, este prea târziu pentru a încerca să salveze sistemul financiar actual prin reforme. Remarcăm că republicanii din Camera Reprezentanților intenționează să rezolve situația prin desființarea Serviciului Fiscal Intern (IRS), desființarea impozitului național pe venit și înlocuirea acestuia cu un impozit național pe consum (ce face parte din legea GESARA, n.b.).- https://www.foxnews.com/politics/house-republicans-vote-bill-abolishing-irs-eliminating-income-tax

Cu toate acestea, cu un jubileu și bani eliberați de stat (spre deosebire de datoria către MK), nici măcar o acciză nu ar fi necesară. În orice caz, vorbirea despre reformă fiscală este ca și cum ai rearanja șezlongurile pe Titanic, deoarece societatea americană a fost în spate de ani de zile. Săptămâna aceasta vor rămâne din nou fără bani (19 Ian.) și își vor duce paharul de cerșit în China pentru a oferi mai multe moșteniri de familie în schimbul unei remedieri rapide. Cu datoria totală a SUA și datoria nefinanțată care se apropie de 300 de trilioane de dolari, singurul răspuns este o resetare completă.

Situația este urgentă pentru că dacă Occidentul nu ajunge în spatele noului M1, rușii, chinezii, BRICS etc. vor prelua cu sau fără cooperare occidentală. Surse de la White Dragon Society din Laos raportează că lumea non-occidentală a început construcția unui nou sediu ONU acolo și își va construi propria arhitectură internațională. De asemenea, își pregătesc propriul sistem financiar internațional.

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrushev, spune că statul american este doar „o acoperire pentru un conglomerat de corporații gigantice care conduc țara și încearcă să domine lumea”. El adaugă: „Corporațiile transnaționale îi tratează chiar și pe președinții americani ca pe niște figuri de profil care pot fi reduse la tăcere, așa cum s-a întâmplat cu [Donald] Trump. Republicanii și democrații sunt doar doi actori într-o punere în scenă care nu are nimic de-a face cu democrația.” – https://tass.com/politics/1560277

Reprezentantul permanent al Rusiei la Națiunile Unite, Vassily Nebenzia, a spus că dacă pacea cu Occidentul nu poate fi atinsă prin negocieri, „atunci ne vom îndeplini sarcinile prin mijloace militare”. – https://www.azerbaycan24.com/en/russia-speaks-on-endgame-for-ukraine-conflict/

Singura speranță posibilă ca Occidentul să rămână relevant este dacă forța sa spațială secretă se dezvăluie în sfârșit. Acest lucru s-ar putea întâmpla, așa cum sugerează acest comunicat de presă al Forțelor Spațiale SUA:

 ,,Șapte națiuni se întâlnesc pentru securitatea spațiului – ARLINGTON, Virginia (AFNS) – Departamentul Apărării a participat la inițiativa anuală CSpO (Combined Space Operations)… cu reprezentanți din Australia, Canada, Franța, Germania, Noua Zeelandă, Regatul Unit și Statele Unite, cu accent pe promovarea cooperării și a schimbului de informații pe probleme de securitate spațială.”

https://www.spaceforce.mil/News/Article/3265731/seven-nations-meet-to-address-space-security/

Având în vedere acest lucru, iată cele mai recente imagini cu tematică spațială.

   OZN

Un comunicat de presă al US National Geographic Survey arată un cutremur cu epicentru la o adâncime negativă de 0,6 kilometri, ceea ce aparent înseamnă că a avut loc un fel de explozie în spațiu peste Silicon Valley (te rugăm să ne corectezi dacă greșim în acest sens).- O fi distrus Alianța alte baze subterane..n.b.

   Sursa: http://benjaminfulford.net/

7 comentarii

  1. Nu exista nici o PALARIELE ALBE(ca structura sau departament ) aici e o înșelătorie FAKE a Globalistilor prin Marele Ben F. ca noi sa avem impresia ca ei sunt învinși, este o CACEALMA atât…..

    Apreciază

  2. Benjamin Fulford tumultos ca in totdeauna . Multe chestii se contrazic ,dar deja m-am obișnuit cu rapoartele lui . Tot nu cred că vor mai fi vreodată alegeri prezidențiale în USA . USA se va împărți în 4 state independente,fie că vor fie că nu . Despre asasinarea Dianei , Charles minte de bubuie ,știa și curtea regală . Prințesa Diana a fost asasinată la ordinul lui Kissinger ,cel mai mare producător de mine antipersonal ,iar campania Dianei împotriva acestor mine ,a adus pierderi mari lui Kissinger și …Franței ..a doua producătoare de mine antipersonal din lume . De ce credeți că totul s-a petrecut la Paris ? Cât privește papa Francisc gumatul ,am văzut că se pregătește de Panama după Kazahstan. Se mută ONU în Laos ?? Mai aproape de China ? Ciudată alegere . Acuma se va vedea cât de reală . Pe mine informațiile date de CIA nu m-au convins niciodată și după câte am văzut nu s-au adeverit . Cred că david rothschild fabulează ….vrea să -si scape gâtul de la ștreang ..? Să auzim de bine.

    Apreciază

  3. Ma fratilor, reveniți-va si nu mai preluati stiri din astea sterile…suntem in prag de razboi, Alooo…o sa ne trezim cu totii intr-o gaura neagra, cu Romania impartita si ocupata, si cu noi dormind de-a binelea visand ca e pace!!!!…Doamne, doamne…v-a facut cineva farmece mai fratilor!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s