Pușcașii Marini îl salvează pe generalul Berger din capturarea CIA  

 Pușcașii Marini ai Statelor Unite l-au salvat vineri (13.Ian.2023) pe generalul David H. Berger dintr-o „casă de siguranță” a Agenției Centrale de Informații din nord-estul Californiei, au declarat surse din biroul generalului Smith pentru Real Raw News.

 După cum s-a raportat anterior, generalul Berger a dispărut pe 6 ianuarie după ce a părăsit Camp Pendleton la ora 18:30. Dispariția sa a alarmat White Hats, deoarece generalul Berger a informat, în mod caracteristic, persoanele din lanțul de comandă White Hat dacă plănuia să își ia mici vacanțe prelungite. După ce au trecut 36 de ore fără să audă de el, pușcașii marini au căutat sistematic zona Camp Pendleton și orașele din apropiere și terenul împădurit pentru a da de semne ale lui sau ale vehiculului său. Eforturile lor s-au dovedit însă zadarnice. Personalul de la Camp Pendleton a monitorizat frecvențele pentru orice mențiune despre vreun ofițer decorat al Marinei care ar fi avut un accident cu mașina sau se prezenta la spitalele locale. Între timp, Comandamentul Cibernetic al Armatei SUA și Comandamentul Ciberspațiului al Forțelor Marinei au analizat discuțiile din Deep State în speranța de a obține o perspectivă asupra locului generalului, în cazul în care acesta ar fi fost răpit, dar eforturile lor au fost în zadar.

Au luat o pauză ăână seara târziu vineri, 13 ianuarie.

Potrivit sursei noastre, o fostă ,,fantomă” a CIA a contactat biroul generalului Smith cu un mesaj deranjant: generalul Berger fusese răpit și este ținut prizonier într-un refugiu al CIA de lângă Cedarville, California, la aproximativ 600 de mile de Camp Pendleton și la 10 mile de granița cu Nevada. Agentul, a spus sursa noastră, i-a oferit unui general sceptic Smith un aspect al casei de siguranță și detalii cu privire la măsurile sale de securitate – nu erau structurile monolitice, fără ferestre, din cărămidă și mortar adesea descrise în filme, ci mai degrabă o umilă și oarecum dărăpănată fermă pe 10 acri de teren bătut de vânt.

Agentul a spus că ferma avea ferestre rezistente la spargere, un sistem de intrare prin tastatură și între 4-6 agenți CIA la sediu. El a susținut că nu știe codul de intrare.

 „Când generalul Smith l-a întrebat de ce vrea să ajute, tipul a spus că câțiva oameni din Agenție încercau să facă ceea ce trebuie. Nu a putut sau nu a vrut să dea informații despre cum și unde a avut loc răpirea, dar a insistat că generalul Berger era acolo și încă în viață, dar poate nu pentru mult timp. El a spus că generalul Berger ar putea fi mutat sau eliminat”, a spus sursa noastră.

Deși suspect de capcane, generalul Smith a trimis imediat un pluton Recon pentru a vedea ferma. Întrucât timpul era esențial, pușcașii marini au fost transportați la bordul unui V-22 Osprey către un deșert la câțiva kilometri sud-est de fermă. Apoi au mers pe jos, oprindu-se o dată suficient de aproape pentru a supraveghea ținta fără să fie reperați.

O singură santinelă îmbrăcată în echipament tactic negru parcurgea perimetrul. Își aprindea o țigară când un marin la atacat și i-a pus lama unui K-bar la gât, a spus sursa noastră. Când a fost amenințată, santinela lașă a introdus codul ușii, dându-le pușcarilor acces la interior.

 „L-au călușat, și i-au spus să-i ducă la general”, a spus sursa noastră.

Santinela captivă i-a condus mai întâi la o bucătărie în care doi bărbați în costume închise stăteau la o masă și beau cafea. Pușcașii marini i-au împușcat folosind arme de mână cu amortizor. Alții doi care dormeau pe canapele au avut o soartă similară.

L-au găsit pe generalul Berger semi-conștient într-un dormitor de la etaj. Ochiul lui stâng era negru albăstrui, umflat închis, iar rănile îi acopereau fața. Cineva îl imobilizase prinzându-l de pat cu curele cu clichet. A încercat să vorbească, dar cuvintele lui au ieșit încet și ciudat, parcă era drogat.

Cel mai puternic marinar l-a ridicat pe generalul Berger folosind un pompier și a mers cei 2 km cu generalul atârnat pe umeri. Agentul CIA supraviețuitor a fost luat în custodie ca prizonier de război.

Generalul Berger, a spus sursa noastră, a fost transportat într-un loc sigur pentru tratarea rănilor.

A fost bătut, torturat și drogat și se va recupera”, a spus el.

   Sursa: https://realrawnews.com/

3 comentarii

  1. In adevăr era suspectă dispariția Generalului Berger. Însă nici nu este de mirare răpirea lui de către slugile CIA plătite de cabala . Cred că CIA nu l-ar fi ucis curând pe Generalul Berger daca reușeau să -l mute într-un loc mai sigur , poate Aria 51 . Era prea important pentru ei și l-ar fi folosit ca propagandă împotriva lui Donald Trump. No , bine că l-au eliberat . Să auzim de bine.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mai ceva ca-n filmele alea amerecane. N-or fi scos de la el ceea ce era de scos?? Torturile si serul adevarului se cunosc de pe vremea nazistilor. Si inca si alte tehnici de control ale constiintei. Or fi aia uituci de la CIA??? Daca voiau sa-l omoare o faceau de mult.. si prin tehnici mai finute! Si White Hats .. oare cunosc doar forta bruta? Zau ca undeva ” da cu virgula”. Oricum , ceea ce se vede cu ochiul liber, este ca procesul de trezire a omenirii se petrece lent , si ca o data cu cei 3-5 ani de morti subite si cancere galopante induse de vaxx-uri.. poate si White Hats au mai mult succes sa stranga clonele si sa declare pe alde Pelosi , Fauci, Gates, si Bideu, morti si in fata Judecatii de apoi a lui Dumnezeu !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s