Corupția părtinitoare a FEMA  

  Există o diferență semnificativă între modul în care Agenția Federală pentru Managementul Urgențelor (FEMA) a răspuns la recentele inundații din California și modul în care a tratat floridenii strămutați în urma uraganului Ian din septembrie anul trecut, conform unui studiu White Hat care cronicizează faptele perpetue ale agenției împotriva cetățenilor americani.

După ce Ian, un puternic uragan Cat 4 Atlantic, a nivelat părți din sud-vestul Floridei, stricând vieți și turtind case, FEMA a intrat în oraș și a început să prăduie pensionarii în vârstă care pierduseră totul din cauza furtunii monstruoase. Prezența FEMA, totuși, s-a dovedit a fi la fel de catastrofală: agenții imorali au răvășit prin Napoli, furând numerar, aur și arme din casele inundate și au amenințat că vor împușca pe oricine le stătea în cale. Doar intervenția White Hat a redus criminalitatea FEMA – militarii sub comanda generalului David H. Berger au respins FEMA și au recuperat bunurile furate.

O situație comparabilă a avut loc în octombrie 2018, când uraganul Michael a atins pământul pe Florida Panhandle ca o furtună colosală Cat 5, cea mai puternică de la Andrew din 1992. Ea a dezlănțuit o dâră de distrugere pe 200 de mile care a spulberat case, a distrus acoperișuri și a stârnit un val terifiant de apă de mare care a scufundat cartiere întregi și a trimis bărci pe străzile orașului. Pe măsură ce vânturile s-au diminuat și inundațiile s-au retras, FEMA a jefuit comunitățile sărace din Panhandle.

Comparați aceste exemple – și sunt doar două dintre multe altele – cu modul în care FEMA a reacționat la inundațiile din California din această lună. Ploile torenţiale au inundat comunităţi, au creat dezordine, au inundat case şi au contribuit la cel puţin 18 decese. După ce ploile biblice au scufundat case în orașul Gilroy din comitatul Santa Clara, zeci de agenți FEMA au început să sosească cu ambarcațiuni cu motor – nu ca adversari, ci ca binefăcători. Au distribuit alimente și apă, au escortat persoanele evacuate la adăpost și chiar i-au ajutat pe locuitori să pună saci de nisip pentru a ține la distanță invadarea apelor de inundații. Spre deosebire de exemplele menționate mai sus, acești agenți nu aveau arme și nu aveau niciun interes să jefuiască case sau să chinuiască victimele. Au venit să ajute conform fișei postului lor, cel puțin pe hârtie.

 Și în Chatsworth, un oraș la nord de Los Angeles, FEMA a ajutat la salvarea a 34 de persoane, inclusiv 18 fără adăpost pe o insulă din râul Ventura. Purtătorul de cuvânt al FEMA, Kim Fuller, a declarat într-un comunicat de presă că agenția va lua parte la toate salvările, inclusiv salvarea celor „neadăpostiți”. Cuvântul „neadăpostit” este cuvântul de stânga corect din punct de vedere politic pentru „fără adăpost”. Ar trebui să comparăm declarația ei cu modul în care FEMA a privit persoanele fără adăpost în timpul uraganului Katrina. Lunetiştii FEMA aşezaţi pe vârful Louisiana Superdome au împuşcat persoane fără adăpost fie care intrau, fie care căutau cu disperare să scape de stadion. Cei care au reușit să evite focurile de armă au fost ridicați și puși pe șlepuri FEMA, pentru a nu mai fi văzuți niciodată.

Studiul White Hat a analizat 50 de implementări FEMA între 1986 și în prezent, iar concluzia este alarmantă. În situațiile în care FEMA a vizitat state guvernate de democrați și de stânga, agenția s-a grăbit să ofere asistență reală. În schimb, atunci când agenții au ajuns în statele republicane – în primul rând cele cu un puternic apel pro-al doilea amendament – au participat în mod obișnuit la o campanie de teroare răutăcioasă împotriva populației.

Concluzia este evidențiată în continuare de părtinirea FEMA în procesarea cererilor de asigurare împotriva inundațiilor. În California, au fost ștampilate aprobări, chiar înainte ca ajustatorii să aibă șansa de a analiza reclamațiile. Nici o singură cerere din California nu a fost respinsă sau amânată pentru adjudecare. Pe de altă parte, cererile depuse pentru daune asociate cu uraganul Michael au fost fie respinse sumar, fie sunt încă în curs; sutelor de proprietari nu le-au fost rambursați niciun ban.

FEMA trebuie să fie definanțată și abolită, iar dacă putem ajuta la realizarea acestui lucru, o vom face”, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News. „Este timpul să se încheie fărădelegea lor.”

Tribunalul militar îl condamnă pe fostul comisar al FDA, Stephen Hahn    

 Un tribunal militar l-a condamnat vineri pe fostul comisar al FDA, Stephen Hahn, sub acuzația de trădare și accesorii la crimă, după ce el a recunoscut că el și alți membri ai grupului operativ Trump privind coronavirusul și-au înșelat președintele făcându-l să creadă că vaccinurile netestate împotriva Covid-19 sunt sigure și eficiente, împingându-l pe Trump pentru a lansa Operațiunea Warp Speed.

Mărturisirea lui Hahn a fost o surpriză, pentru că până atunci se declarase nevinovat. Imediat după arestarea sa din 29 decembrie, Hahn le-a spus anchetatorilor JAG că l-a slujit pe președintele Trump cu credință, onoare și loialitate, insistând că este încinuit pentru crime de care nu știa. El a negat că este pe statul de plată al Moderna și al Pfizer. El a negat acuzațiile conform cărora ar avea date care dovedesc că vaccinările au ucis sau i-au îmbolnăvit grav participanții la studiile Covid-19. Orice dovadă incriminatoare, spuse Hahn, fusese fabricată sau falsificată pentru a-l acuza pentru crimele altcuiva. Mai mult, le-a spus anchetatorilor că nu ar fi putut să-l trădeze pe președintele Trump, deoarece trădarea nu era „în caracterul lui”.

S-a agățat de afirmațiile de nevinovăție pe parcursul a două săptămâni de interviuri istovitoare, chiar și atunci când i s-a oferit o potențială clemență în schimbul unei mărturisiri scrise care detaliază rolul său în Plandemie. Dar Hahn nu s-a clintit. În ultimul său interviu de joi, el i-a certat pe anchetatori pentru „încălcarea drepturilor sale civile” și a cerut o audiență la președintele Trump. „Când Donald va afla ce mi-ați făcut, va fi un iad de plătit”, a spus Hahn, la care anchetatorii au răspuns: „Nu crezi că știe unde ești? Avem binecuvântarea lui.

Vineri dimineață, el a intrat în sala de judecată din sud a GITMO, plin de încredere, cu umerii pe spate, cu pieptul în afară, lăudându-se vice-adm. Darse E. Crandall că nicio instanță nu l-ar putea găsi vinovat. Odată așezat la masa apărării, și-a ridicat mâinile încătușate și a spus: „Puteți să-mi legați mâinile, dar nu puteți lega sufletul unui om nevinovat. Voi fi exonerat.”

Viceadm. Crandall a pus pe masă imagini grafice cu doctorii Fauci și Collins legănându-se într-o frânghie. Pieptul lui Hahn s-a dezumflat, iar fața lui a devenit palid. Ce bravadă adunase a fugit din trupul lui acum tremurător, ca aburul dintr-o oală fără capac cu apă clocotită.

   „Cum… cum ați putut face asta?” întrebă el blând.

   „Și-au făcut-o singuri”, a răspuns amiralul. „Au împărtășit atitudinea ta sfidătoare. Dacă crezi că dovezile pe care le avem asupra ta sunt mai slabe decât cele pe care le-am avut asupra lor, te înșeli.

   „Dacă pledez vinovat, mă lași să trăiesc? nu pot merge asa. Pur și simplu nu pot, – a implorat Hahn.

   „Eu fac recomandarea de condamnare, dar ei decid”, a spus viceamiralul, făcând semn către cei trei ofițeri însărcinați să cântărească fondul cazului JAG.

   ,,Sunt vinovat”, spuse Hahn, dând din cap cu putere. „Dar m-au pus să o fac.”

   „Să faci ce?” a întrebat vice-amiral Crandall.

Hahn a povestit cum Collins și Fauci au conceput o schemă de vaccinare în masă a americanilor sub pretextul unei crize de sănătate națională. Ei l-au abordat în aprilie 2020 cu o propunere: ,,ajutați-ne să-l convingem pe Trump să accelereze livrarea vaccinurilor în brațele fiecărui cetățean american care respire, cât mai repede posibil pentru a combate un virus în evoluție care amenința cu eradicarea umanității. Știam cu toții că SARS-Cov2 nu este mai periculos decât gripa sezonieră, că, da, ar putea îmbolnăvi persoanele în vârstă și imunodeprimate, dar vaccinurile nu au fost niciodată menite să atenueze răspândirea, au fost pentru bani și control”.

,,Trump este inteligent – el a bănuit că încercarea de a vaccina populația împotriva unui coronavirus ușor a fost inutilă și periculoasă. Era la punct cu terapiile cu Ivermectină și Hidroxiclorochină, dar nu se fac bani din acele produse. Fauci a spus că doar un efort colectiv în comunitatea medicală l-ar determina pe Trump să sprijine vaccinurile. Aveau nevoie de mine — eram singura persoană care putea acorda autorizație de utilizare a farmaciilor în caz de urgență. Și aveau nevoie de Trump la bord, deoarece numai el avea puterea de a invoca Legea privind competențele de urgență pentru sănătate pentru a pune în funcțiune Warp Speed. A fost o înșelăciune de colaborare, mii și mii de profesioniști din domeniul sănătății mințind despre necesitatea vaccinurilor. Am vândut o minciună.”

   „Și ați avut dovezi că participanții timpurii la studiu au murit ca urmare a administrării vaccinurilor?

   „Absolut, dar am primit-o din întâmplare. Moderna mi-a trimis din greșeală rezultatele lor reale ale testului, nu raportul falsificat, pe care l-am văzut mai târziu. I-am spus lui Fauci, dar el mi-a spus să distrug rezultatele reale și să merg cu datele frauduloase. Și am folosit asta pentru a-l ajuta pe Trump să facă ca Warp Speed să funcționeze”, a spus Hahn.

   „Și ai fost plătit? Milioane?

    Câteva milioane, a recunoscut Hahn.

   Vă așteptați ca acest tribunal să creadă că bătrânul Fauci și bătrânul Collins au orchestrat totul?

   „Dacă merge mai sus decât ei, nu știu cine trage sforile”, a spus Hahn.

   „Acest tribunal îți apreciază candoarea întârziată, dar, din cauza declarației tale de vinovăție, nu am de ales decât să recomand să fii spânzurat de gât până la moarte”, a spus vice-amiral Crandall.

   Hahn protestă. „Așteaptă. Ai spus că mă vei lăsa să trăiesc.”

   „Am spus că voi face o recomandare”, l-a corectat amiralul, „dar nu am precizat care va fi.

Completul a fost de acord – crimele lui Hahn nu meritau clemență.

El striga frenetic „m-ai păcălit” în timp ce gardienii îl escortau la celula lui.

Viceadm. Crandall a stabilit o dată de execuție pentru luni, 16 ianuarie

    Sursa: https://realrawnews.com/

3 comentarii

  1. Toți nenorociții care au încurajat experimentele cu vaccinuri otrăvuri sunt aidoma acestui criminal Han , nu numai in USA , și în Europa și în colonia România . Începând cu politicienii , felcerii și presa . Toți sunt niște criminali . Interesant că cerea clemență!! Păi cred că ieri a atârnat in ștreang criminalul . Un exemplu bun și pentru slugile din colonia România. Să auzim de bine.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s