Secretarul Apărării Lloyd Austin a pus recompensă pe capul Gen. Berger    

  Agentul CIA capturat în timpul salvării generalului David H. Berger susține că el și tovarășii săi erau „în afara Agenției” și s-au angajat într-o operațiune neautorizată când au interceptat vehiculul personal al generalului în apropiere de Lakeland Village, California, la câteva mile est de Munții Santa Anna.

Agentul respectiv, aflat acum într-o locație nedezvăluită, le-a spus interogatorilor NCIS că echipa sa a urmărit mașina generalului când a părăsit Camp Pendleton și a călătorit spre nord-est în zone izolate în care casele erau distanțate și drumurile erau lipsite de trafic intens. El a spus că au executat o ambuscadă asupra vehiculului, trăgând alături de el pe o porțiune de drum îngustă și întortocheată și împușcând o anvelopă din față, făcându-l să cadă în șanț.

Generalul Berger, a spus el, a ieșit nevătămat din vehicul și a tras 10 cartușe în centru într-un agent care era înarmat doar cu un Taser. Agentul a căzut mort când generalul Berger s-a adăpostit în spatele vehiculului său și și-a reîncărcat pistolul. Agentul captiv a spus că echipa avea o „armă acustică direcțională” care l-a imobilizat pe generalul Berger în timp ce încerca să se apere împotriva celor trei atacatori rămași. Generalul a luptat curajos, golind mai multe încărcătoare înainte de a se prăbuși la pământ. Generalul Berger a fost urcat într-un vehicul și condus, în timp ce o echipă de „curățare” ce aștepta, a igienizat zona și a îndepărtat toate urmele incidentului. Ford F-250-ul său a fost dus într-o curte de zdrobire auto din apropiere.

O sursă din biroul generalului Eric M. Smith a declarat pentru Real Raw News că agenții trădatori au fost hotărâți să-l captureze viu pe Berger pentru că „Secretarul Apărării Lloyd Austin îl dorea așa”.

 „Dacă prizonierul spune adevărul și în acest moment este un „dacă”, Austin a acordat o recompensă de 10 milioane de dolari pe capul generalului Berger, plătibilă numai dacă este viu și intact. El spune că un grup a funcționat autonom, în afara agenției, pentru a încasa recompensa. El a spus că directorul CIA Burns, un Deep Stater dovedit, nu știa despre acțiunile lor. Ne-a spus că oamenii lui Austin erau programați să-l ia pe general a doua zi după ce l-am recuperat”, a spus sursa noastră.

 Anchetatorii NCIS, a adăugat el, l-au întrebat pe prizonier de ce l-au bătut pe generalul Berger, spărgându-i rotula și aproape că i-au scos un ochi din orbită, dacă Austin îl dorea viu și nevătămat.

 „Practica te face perfect”, le-a spus agentul sadic.

White Hats, a spus sursa noastră, acum trebuie să se ocupe de informații contradictorii: deși prizonierul insistă că agenția în sine nu a avut cunoștință de răpire, denunțătorul care a informat White Hats de locația generalului Berger a spus că este foarte improbabil ca o mână de agenți renegați să poată fi putut realiza asta. Am organizat răpirea și l-am ascuns pe general într-o casă de siguranță fără aprobarea nici a lui Burns, nici a subordonatului său imediat, directorul adjunct David Cohen.

De asemenea, se întreabă de ce prizonierul lor a mărturisit voluntar.

Îi credem cuvântul cu un sâmbure de sare până când putem verifica”, a spus sursa noastră. „Este norocos că nu a primit același tratament pe care l-au dat ei generalului”.

În încheiere, sursa noastră a spus că generalul Berger este tratat pentru arsuri, fracturi, sfâșieri și traumatisme contondente și că se așteaptă să-și revină.

Trump a asistat la execuția lui Hahn   

 Fostul comisar al FDA și trădător condamnat Stephen K. Hahn și-a luat ultima suflare luni dimineață în timp ce stătea pe piedestalul spânzurătorii, lângă aerodromul Leeward Point din Guantanamo Bay. Deasupra platformei, cu un laț încolăcit în jurul gâtului, se uită în jos la grupul de militari care venise să asiste la execuție. Ochii lui sticloși păreau să se axeze momentan asupra fiecăruia dintre cei șase ofițeri ale căror fețe lipsite de expresie au văzut evenimentul fără pasiune; dacă nu au avut animozitate personală față de Hahn, nu au arătat-o. Ei au fost prezenți pentru că au depus un jurământ că vor respecta Constituția și vor proteja națiunea împotriva tuturor dușmanilor, străini și interni.

Deși ofițerii păreau lipsiți de emoție, președintele Donald J. Trump, care stătea alături de vice-amiralul Darse E. Crandall, a clătinat solemn din cap, un gest de dezgust, în timp ce a oftat de exasperare.

 „Dintre toți oamenii, Stephen, am avut încredere în tine”, a spus Trump. „Ți-am arătat multă încredere și m-ai trădat. Nu doar eu, ci această țară frumoasă. Ești un laș, cel mai mare tip de laș. Minciunile tale au ucis un număr mare de oameni.”

 Hahn și-a îndreptat ultimele cuvinte către președintele Trump: „Am făcut o greșeală. Poți opri asta.

Trump a zâmbit. „Acesta este în afara mâinilor mele și chiar dacă aș putea, nu te-aș ierta. Ți-ai creat probleme de ligă mare, necazuri extraordinare și ești un mare ratat la fel ca ceilalți.

Când a fost întrebat de vice-adm. Crandall dacă vrea ultimul ritual, Hahn a spus: „Ce rost are?” și închide ochii.

O clipă mai târziu, gâtul lui Hahn i s-a rupt în ștreang, iar un medic al Marinei a notat ora morții — 10:30, luni, 16 ianuarie 2023.

 Și încet, încet, toți sataniștii Deep State cât și trădătorii poporului American ajung în ștreang în fața lui Trump. La mai mulți…

   Sursa: https://realrawnews.com/

4 comentarii

  1. Urmăresc de la început site-ul, dar am unele îndoieli cu privire la aceste executii!
    De exemplu CEO MODERNA Stephan Bancel se află la Davos și chiar a ținut discurs iar în urmâ cu 2 luni apare că a fost spânzurat!
    Ce poți să îmi spui Marius Sumedrea de acest lucru?’

    Apreciat de 1 persoană

  2. Uau !! Exact ca in filmele western . Au decăzut rău de tot sioniștii , umblă cu premii pentru prinderea Generalului Berger . Ei uite vezi , dacă Trump îl lăsa pe Generalul Berger sa -i salte pe toți ticăloșii și să -i spânzure la Guantanamo Bay ,acuma era un câștig in fața cabalei . Pe Trump l-au interesat alegerile din noiembrie pentru Congresul SUA și ce a ieșit ? Hoție ..! Trump n-a câștigat nimic din încăpățânarea lui ,a pus pe primul plan ..politica . Poate că și renunțarea Generalului Berger la funcție se datorează încăpățânații și deciziilor ciudate ale lui Trump . Acuma stă la mâna Currrtții Supreme,care currrte ,cred că o scaldă iar . Ăștia de la CIA deși ies la pensie , ori se retrag ,devin mercenari bine plătiți de oricine are bani și interese . Tot la exagenți CIA a apelat și Reagan când au prăbușit Boeing 737 deasupra Scoției in 1982 pentru a sustrage documentele ce îl incriminau in afacerea Iran . Probabil că încă multă lume nu a înțeles ce este un gumat ,o hologramă tv , ori o așa zisă clonă . Să auzim de bine .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s