Alianța Pământului și tehnologia Looking Glass  

  Deoarece Alianța a rămas la conducere și a încheiat arestările în masă ale elitelor globale din întreaga lume, inclusiv curățarea mlaștinii din DC, fiți pregătiți pentru anunțuri privind Standardul Aur, NESARA/GESARA și Sistemul Financiar Cuantic (QFS), după care vom asista la Resetarea Monedei Globale (GCR/RV)). Noul QFS a fost pus în funcțiune, deja testat și funcționează prin mai mult de 3000 de sateliți pe orbită joasă ai noului sistem de sateliți StarLink.

Astăzi ni se confirmă din nou faptul că Alianța deține controlul total al situației de pe Pământ în ceea ce privește prezența mafiei Khazare și a tuturor ramurilor sale. Alianța, întărită de cei mai buni oameni ai săi, de forțele războinice antrenate și în număr mai mare decât adversarii, cu cele mai avansate și sigure mijloace tehnologice și strategice, a ținut adversarul la distanță, eliminându-l și controlându-l pentru ca acesta să nu mai facă rău.

Cele mai crunte bătălii s-au dat în subteran. Acolo cabaliștii aveau nenumărate baze subterane cu tehnologii avansate de clonare umană, dar și baze unde dețineau zeci de mii de copii pentru fabricarea Adrenocromului, atât de necesar pentru menținerea tinereții vedetelor de la Hollywood, și elitelor planetare.

 Au fost pierderi grele din partea militarilor care și-au dat viața pentru noi, pentru un viitor în care să nu devenim sclavii acestor sataniști. Dar au fost salvați și mii de copii din acele baze. Ei sunt acum pe navele fraților noștri galactici sau în bazele din sistemul solar pentru a fi vindecați și a li se șterge memoria despre timpul petrecut în acele baze unde erau schingiuiți, înfometați și ținuți în cuști ca pe animale. Unii dintre ei s-au născut acolo, nici nu văzuseră lumina Soarelui… Acesta baze sunt sub suprafața întregii planete și sunt legate prin tuneluri cu trenuri Magrav de mare viteză.

Video: Baze subterane ale elitei ; Războiul invizibil – Baze subterane și tuneluri

Pregătirea unor noi metode organizatorice și tehnologice pentru un nou sistem de viață are ca scop eliminarea ultimelor vestigii ale unui sistem falimentar aflat în vigoare. Introducerea unor sisteme tehnologice mai sofisticate și mai inofensive este necesară pentru ca omenirea să avanseze spre obiectivele pe care frații noștri de pe alte planete le-au atins de mult timp.

Având în vedere acest lucru, așteptăm cu nerăbdare anunțurile importante care vor începe tranziția către GESARA și toate sistemele pe care le vom folosi în viața noastră de zi cu zi. Dar nu înainte de a se sfârși furtuna care marchează închiderea vechiului sistem și deschiderea ușii către noua lume a legii GESARA. Viața noastră de zi cu zi și tehnologia se află, de asemenea, în spațiu, sub forma proiectului Odin, care include internetul și noul sistem financiar. Întregul sistem financiar de pe Pământ este strâns legat de sistemul de sateliți de pe orbita joasă a Pământului și interacționează cu noi pentru a ne oferi un serviciu care nu mai este legat de instituții private, cum ar fi băncile. Poate că nu toată lumea este conștientă că întreaga economie este din nou în mâinile indivizilor și nimeni nu poate interveni sau pune limite în ceea ce privește utilizarea banilor, spre deosebire de ceea ce se întâmplă astăzi cu toate limitele impuse de legile care ne controlează și își bagă nasul în afacerile noastre private.

Nimeni nu poate interveni să ne întrebe câți bani avem, cum îi cheltuim, cui îi dăm. Dar toată atenția noastră nu se concentrează doar asupra tehnologiei. Lumea nouă este, de asemenea, o evadare dintr-un fel de viață prefabricată care ne împinge spre modelele stabilite de mass-media. De fapt, noul om este modelat după modelul vieții cosmice nelimitate și este conectat cu alte ființe de lumină care locuiesc atât în lumea apropiată, cât și în cea îndepărtată, și prin urmare, nu are granițe teritoriale sau libertate de exprimare.

 Se vor introduce Paturile Medicale care vor înlocui definitiv medicina actuală și indistria Farma. Vom fi vindecați în 30 de minute și fiecare își va duce viața fără griji. Menționez că această tehnologie există de cca. 50 de ani în programele spațiale secrete. De asemenea, foametea pe planetă se va eradica tot prin tehnologia din cadrul programelor spațiale secrete, nu prin canibalism, cum ni se propagă de la Forumul Mondial de la Davos, că astfel vom salva planeta și animalele. Această tehnologie constă în așa-numitele Replicatoare. Corey Goode într-un interviu, explica cum își servea masa în bazele din sistemul nostru solar, în timpul celor 20 de ani petrecuți ca militar în cadrul programelor spațiale secrete.

  Paturi medicale, video: Technologia Paturilor Medicale

 Acest dispozitiv arată ca un cuptor cu microunde sau mai mare, apeși un buton pe care scrie de exemplu ,,cartofi prăjiți cu șnițel de pui” și în câteva minute vei scoate cel mai gustos prânz. Bob Dean, un fost militar care a avut acces la documente ,,Top Secret”, într-o conferință spunea că după ani de zile de dezvăluiri privind existența ET, a fost ,,luat” pe un OZN de către pleiadeeni și a stat cam o săptămână. Fiind întrebat printre altele ce a mâncat, el a răspuns că la un dejun, a mâncat cea mai bună omletă cu bacon din viața lui… Deci dacă încă credeți că sunt povești toate acestea, vă veți convinge foarte curând. Dar bineînțeles că cu acestea poți crea orice obiect material, de aceea trebuie să avem un anumit grad înalt de conștiință pentru a nu creea arme, de exemplu. Această tehnologie a fost explicată și de celebrul ing. Mehran Keshe prin faptul că la baza materiei stă energia sub formă de plasmă și orice obiect are o anumită vibrație și cod, cum avem noi ADN-ul, după care ia naștere în lumea materială. Dacă știi acel cod, setezi Replicatorul și el îți va creea obiectul respectiv… simplu.!

   Ce sunt Replicatoarele: Replicatoarele există și le vom folosi în curând

         Tehnologia Looking Glass  

  În anii 1950, informațiile militare au coordonat întâlniri între administrația Eisenhower și cel puțin două rase extraterestre, Pleiadieni și Zeta. Fără să știe oamenii, Zeta reprezentau obiectivele reptilienilor Orion negativi. Prin aceste întâlniri, informația și tehnologia au fost primite de armata americană.

 Pleiadienii sunt la un nivel de tehnologie mult mai înalt decât toate celelalte grupuri vizitatoare, iar armata controlată de cabală le-a respins mesajul de iubire și lumină. Prin întâlnirile cu Zetas, aceștia au primit tehnologie de clonare rapidă.

Pleiadienii au luat contact cu indivizi de înaltă integritate din cadrul NSA, care erau adesea încarnate însuși suflete pleiadeene. Pleiadeenii au împărtășit cunoștințele și tehnologia în speranța că ar putea aduce beneficii omenirii.  Pleiadeenii continuă să ne asiste în multe feluri și au menținut contactul cu Pălăriile Albe din NSA de mulți ani.  Printre tehnologia împărtășită de Pleiadeeni se numără cea ce se numește Looking Glass sau Project Looking Glass.

Prin această tehnologie, cei care o dețin, (atât Pălăriile Albe cât și cabaliștii), pot accesa informații din viitor din linii temporale viabile, astfel încât să ia anumite hotărâri în prezent. Dar aici există un fenomen. Așa cum știm, conștiința noastră influențează manifestarea materială și evenimentele planetare, exemplu fiind dispozitivele ,,free energy” care nu funcționează în fața unui om de știință îndoctrinat în fizica mecanicistă care crede ferm că așa ceva nu poate funcționa. Dispozitivul funcționează dacă cel ce vrea să-l pună în funcțiune crede că această energie există, are o energie mentală pozitivă și aura sa are vibrații ridicate.

 Așa și aici, cabaliștii când caută un viitor în favoarea lor, atunci tehnologia Looking Glass le revelează unul după conștiința lor, ei atunci luând decizii care să ducă spre acel viitor. De partea cealaltă, Pălăriile Albe și Trump, pun problema pentru un viitor luminos al omenirii și atunci li se revelează acțiunile ce trebuiesc întreprinse pentru a atinge acel viitor. Astfel Pălăriile Albe sunt întotdeauna cu un pas înainte față de cabaliști, cee ace va duce la sfârșitul definitv pe acestă planetă.

 Viitorul luminous este aici… rămâne doar să se manifeste, mai devreme sau mai târziu, funcție de nivelul de vibrație al conștiinței colective la care fiecare dintre noi contribuim. Acum trebuie să conștientizăm doar în ce mod fiecare dintre noi contribuim, în mod pozitiv sau în mod negativ…??    

  Video:  STARGATE – PROJECT LOOKING GLASS (rumble.com)

  Următorul articol va fi despre noul QFS în amănunt .

    M.S. –  Drum drept spre Lumină!

20 de comentarii

 1. Mi se pare o exagerare prea mare să se spună că Alianţa „a încheiat arestările în masă ale elitelor globale din întreaga lume” !… Pentru că nu se vede nici o îmbunătăţire a nivelului de trai pe nicăieri, iar sataniştii continuă să aplice planurile lor perverse. Cozile de topor sînt în fruntea statelor, inclusiv în Brazilia, iar românii mănîncă praf de insecte şi viermi, plus grafenul din medicamente ! Aşadar, mai e mult pînă departe !

  Apreciat de 1 persoană

  • mariussumedrea
   12 ianuarie 2023 la 21:37

   Exact ăsta e motivul pentru care Alianța îi lasă să-și desfășoare jocul pentru ca oamenii, cât mai mulți să se trezească, să se convingă singuri de răul în care ne duc actualele guverne sataniste și criminale. Dacă ar fi vrut îi anihilau de mult pe toți dar cum ar fi reacționat oamenii, mai ales acei creduli care mai cred în așa-zisele valori occidentale…

   Raspunsul dat de Marius Sumedrea in 12 ianuarie, cred ca anticipa acest comentariu!

   Apreciază

 2. Interesant însă cam prea futurist . Sataniștii sunt încă bine merci , după cum se poate vedea ,se vor aduna din nou la Davos . Apărați de 5000 de militari . Arestări ,care …? Au fost câteva , marile capete își fac in continuare programul . rothschild, rockefeller,schwab ,macron ,ursula von 💩, zelenski , nu mai spun de tabăra joe bideu 🚽 clona,care face absolut ce dorește și nimeni nu-l oprește ..NATO semnează tratate cu UE , ajută ucraina …in colonia România iar bântuie minciună la televizor cu morții de gripă , viroză și covid ,toate trei boli pe oameni ,care iar mor pe capete , la televizor . Propaganda slugilor funcționează . Deja tâmpenia cu botnite și distanțare se aplică . In colonia România nu am auzit de nici o arestare iar trădătorii își văd de treabă lor ,nu-i deranjează nimeni . In articol se spune frumos ,promițător , dar realitatea este cu totul alta . Nu văd fapte , optimismul se diminuează oricât ai incerca să crezi că ceva se mișcă spre bine . Poate că există o față nevăzută a lucrurilor însă ceea ce se vede contează mai mult decât ce nu se vede . Sataniștii lucrează pe față și nu-i deranjează nimeni . Nu vreau să cred că trăim un subiect de roman SF . Să auzim de bine .

  Apreciat de 2 persoane

  • Ai fost la teatru..?? Asta e totul este o piesă de teatru la vedere…cine vede teatrul ca realitate…asta e, dar trebuie să vezi scenariștii de după cortină și să înțelegi mesajul piesei de teatru…. Numai bine !

   Apreciază

   • Asta că este o piesă de teatru am înțeles de mult . Însă sunt parcă mai multe evenimente imaginare decât reale în fața publicului . Când mă refer la public ,exclud vaccinații ,botnițații ori cipații . Poate că sunt eu mai grăbit in ce privește ultimul act . O întrebare . De ce postați pe Telegram ? Să auzim de bine.

    Apreciat de 1 persoană

 3. deci noul sistem financiar…care ne va feri de spalarea de bani facuta de mafia kazara… va fi sustinut de satelitii lui Musk… Cel care face posibila telecomunicatia, prin aceiasi sateliti, si asigura ca armata NATO, sa apere mosia lui rotschild din ucraina… Si eu sa ma duc repede, sa ma cipez si sa am incredere in QFS si in Gesara sustinuta de musk… care spunea de acu 3 ani ca i-mi lipseste un chip in cap…

  Apreciat de 1 persoană

  • Ăla era clona…. ce face propagandă Inteligenței Artificiale…, tehnologia nu este malefică prin definiție, ea ne poate ajuta foarte mult, dar trebuie utilizată în folosul nostru și nu împotriva noastră. Vis-a-vis de CIP, cine te obligă să ți-l pui…??? Refuzi sub orice formă și dacă ești forțat , când ajungi acasă îl scoți cu bisturiu……Care-i problema ???

   Apreciază

   • NU VA MAI ENERVATI, DL. MARIUS, PENTRU CA FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE, LASAT-I SA TRAIASCA PE FIECARE IN BULA LOR PE CARE SI-AU CREAT-O SINGURI!

    Apreciază

 4. Observ ca pe aici cei ce scriu, inca nu sunt Treziti, ca si CONSTIINTA, va fii prea târziu pentru aceea care se vor trezi, pentru ca vor fi morti, ori in accidente de masina, ori isi vor pune capăt zilelor singuri, deci concluzia, NIMIC NU ATI INTELES, imi pare rau de voi, ati ramas in 3D si asa veti trece dincolo!!!

  Apreciază

 5. IA nu este malefică prin definiție?!Ne poate fi de folos?! Cum să ne fie de folos 5?! Distruge biologicul! De ce nu se scrie nimic despre înlocuirea IA cu Inteligenta biologică mult superioară?! De ce nu se scrie despre reactivarea acestui biocalculator, care este corpul nostru?! Deci despre ridicarea energiei Kundalini, pt că nu avem nevoie de IA deloc. Când voi citi despre acest subiect și măcar despre începutul unui proces organizat pt toți , de reactivare a corpului nostru care a fost creat perfect de Divinitate ,atunci voi crede că evoluăm spre Lumina. Și cum să comandăm friptură de pui la replicatoare?! Adică tot hoituri în farfurie?! Atunci, cu ce ne-am schimbat noi, că să schimbăm și lumea?! Și acest QFS exclude banii lichizi? Doar cifre pe un calculator controlat de IS?! Sunt în ceață! Vă rog mult d-l Marius să-mi raspundeti.

  Apreciază

  • Într-adevăr pentru mulți IA pare malefică, dar ea în viitor va fi indispensabilă . Dar trebuie să o deosebim de cea malefică ce există de miliarde de ani în universuri și circulă sub formă de particule inteligente și unde găsește breșa se implementează. Așa a acaparat galaxii întregi și a ajuns și în galaxia noastră. Pe planeta noastră se consideră că s-a infiltrat odată cu prăbușirea din Roswell. De acolo inginerii au preluat tehnologia și au reprodus-o sub denumire de ,,inginerie inversă”. Adică copiere după original a navelor ET. Apoi au apărut tehnologiile microcip, fibră optică, etc. Astea au fost făcute și sub un contract din timpul preș. Eisenhower cu rasele Micilor Cenușii în schimbul experimentelor genetice pe răpiți umani în baze ET subterane sau submarine.
   Utilizarea ei acum în scopuri totalitare este malefică din partea elitelor tehnologice, dar ăsta este vârful unde ei au putut ajunge. Privind din p.d.v. spiritual este altceva. Noi din 2012 trăim experiența Ascensiunii planetar, ADN-ul nostru se reactivează la toate cele 12 spirale cu care am fost înzestrați de Creator. Vom redeveni ce am fost de la ÎNCEPUT, ființe divine, nemuritoare, multidimensionale și acum după mii de ani de experiențe în 3D, unde am experimentat cele mai josnice experiențe de viață, vom fi maeștri pentru alte civilizații care vor ajunge să experimenteze Ascensiunea într-o Dimensiune superioară.
   Iar vis-a-vis de replicatoare relatările sunt din interviul lui David Wilcok cu Corey Goode, fost militar ce a activat 20 de ani în programele spațiale secrete. În fostul blog aveam inclusiv video cu aceste personaje dar….Google m-a cenzurat și 9 ani de muncă mi-au fost șterși instantaneu. La categoria ,,Spiritualitate” aveam o multitudine de articole super pentru Trezirea maselor și orientare spirituală, acum să le reiau…după ani… mi-e greu…cine a apucat să se trezească OK, cine nu ….,,grâul de neghină” cum a spus Iisus.
   Așa mi-am deschis cont pe VK cu video, acolo am publicat și din programele spațiale secrete dacă accesezi contul…și voi mai publica. Poate voi face un articol despre IA cu trimitere la video pe contul meu VK pentru a fi vizualizat, cu subt. RO.
   Iar despre QFS nu vă faceți griji, vor exista și bani lichizi, dar până la urmă vor dispare pentru că nu vor mai fi de folos. Când un sistem funcționează impecabil nu mai ai de ce să te mai raportezi la ceva material. Trecem și noi în Federația Galactică….. nici o civilizație avansată nu utilizează bani materiali…ei nici măcar nu mai au vreun sistem financiar…au tot ce vor , când vor și toată lumea trăiește liber și cum vor. La asta trebuie să ajungem și noi și nu în 100 de ani, ci acum în maxim 30 de ani.
   Dar trebuie să plecăm de la conștiință și asta înseamnă schimbare totală INTERIOARĂ la fiecare dintre noi. Cei care vor trece conștient prin această schimbare, vor merge mai departe, cine nu, vor trece ,,dincolo” unde li s-a pregătit o planetă 3D, la ora 10 în Galaxie, unde își vor experimenta urile, orgoliile, geloziile, exuberanțele sentimentale și căutările spirituale ale adevărului Divin, până când într-un sfârșit vor declara…gata m-am săturat de acest căcat și vreau să ies, să devin Ființă Infinită…
   Și așa mai departe…..
   Drum drept spre Lumină!

   Apreciază

   • Acesta este Adevarul care va ieși la suprafață cat de curând, chiar anul acesta 2023, însă din pacate pana la sfarsitul anului multi vor dispărea, exact cu ati spus in comentariul

    Apreciază

 6. Va salut domnule Marius Sumedrea ,va rog sa/mi spuneti cum sunteti trecut in contul de telegram ,deoarece eu nu va gasesc cu numele dumneavoastra ,si binenteles daca si dumneavoastra doriti sa am acces acolo ,va multumesc.

  Apreciază

 7. Atata propaganda cu AI ma scarbeste, nu e panaceul universal, materialul biologic din care suntem facuti este de mii de ori mai avansat si mai eficient decat Ai, daca comparam robotii cu oamenii ,noi avem ceva in puls! spiritul divin, robotii sunt niste corpuri animate de un program, o galeata de suruburi umblatoare, fara suflet, si mai e o chestie cu energia electromagnetica, este cea mai proasta alegere pe care am putut faceo, totul se resuma la transferul de energie si energia electromagnetica nu e propice vietii in primul rand si consuma foarte mult, randamentul e foarte mic, cam totul a luat turnura asta dupa Roswell, cand o nava extraterestra sa prabusit si oamenirea a facut un salt in stiinta si tehnologie, dar nimeni nu a realizat implicatiile: deci o nava spatiala vine ani lumina sa ajunga aici si sa cada ca o balega?? pe bune, nu vi se pare ceva foarte ciudat?, mai vorbim….

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s