Forțele Speciale au executat un raid într-o casă a lui Biden  

  La scurt timp după ce o poveste despre documente clasificate au fost găsite într-un vechi birou din D.C. folosit de vicepreședintele de atunci Joseph Biden a apărut la știri, forțele speciale americane au percheziționat una dintre cele trei proprietăți din Delaware deținute de președintele ilegitim și de soția sa, Jill, surse din Biroul G-ral Eric M. Smith a declarat pentru Real Raw News.

Casa era întunecată și părea liberă când forțele speciale, la 2:30 a.m., s-au apropiat de proprietatea de mai multe milioane de dolari din partea de pe malul mării a proprietății. Ei au dezactivat o alarmă fără fir și au folosit tăietoare de sticlă pentru a îndepărta ferestrele de la etajul inferior pentru a avea acces, a adăugat sursa noastră. După ce a eliberat tactic reședința cameră cu cameră pentru a se asigura că nu existau amenințări, echipa a început să cerceteze lucrurile în căutarea nu numai a documentelor păstrate ilegal, ci și a dovezilor că Biden-ii au folosit casa ca un „cuib de nebunii” pentru desfătări sexuale, ce molestau și violau copii minori.

Am avut suficiente motive să credem că s-au întâmplat lucruri nespuse copiilor din acea casă, recent. Nu pot detalia cauza probabilă acum”, a spus sursa noastră.

Deși forțele speciale nu au găsit dovezi vizibile ale crimelor sexuale asupra copiilor, au găsit un dulap plin cu haine „pe care ar putea să le poarte un copil de 10 ani”. Cămășile și pantalonii scurți nepurtați atârnau pe umerase și încă aveau lipite autocolante de preț și mărime. Mizerie de haine caleidoscopice a apărut contemporan, excluzând posibilitatea ca Joe și Jill să le fi cumpărat cu ani în urmă pentru Ashley, Bo sau Hunter. Pe podeaua dulapului zăceau mai multe perechi de adidași de mărimea unui copil, precum și jucării în cutie precum Lego și jocuri de societate, toate nedeschise, sigilate în folie.

Forțele Speciale au confiscat dispozitive electronice — telefoane mobile, laptopuri și un iPad — din dormitorul principal. Într-un sertar de noptieră, ei au descoperit mai multe jurnale scrise de mână pe care Jill Biden le-a scris; înregistrările datate s-au întins din iulie 2012 – septembrie 2022. În timp ce răsfoia una, ofițerul comandant al forțelor speciale a dat peste un memoriu pe care îl scrisese la 15 aprilie 2021. Era un elogiu – către soțul ei.

Uneori mi-e dor de tine, dar nu prea des. Ești plecat, dar încă aici, manifestările fizice care îmi afectează visele și mă bântuie când sunt trează. Deci, acesta este prețul meu, costisitor. Doar moartea, când va sosi, mă va elibera în sfârșit”, se spunea în ea.

O zi mai târziu, ea a scris: „Într-o zi voi spune lumii despre el. Într-una din aceste zile voi spune lumii cine este cu adevărat.”.

Forțele Speciale, a spus sursa noastră, au petrecut o oră cercetând casa, luând ceea ce au considerat dovezi cruciale, înainte de a ieși din zonă. Sursa noastră nu a împărtășit detalii operaționale, cum ar fi modul în care au ajuns sau au părăsit plaja, iar el a refuzat să întrețină speculațiile noastre. Nici nu ar spune că raidul a fost un răspuns direct la știrile de ieri despre manipularea iresponsabilă de către Biden a documentelor clasificate care ar fi trebuit să fie predate Arhivelor Naționale cu ani în urmă.

Spre deosebire de președintele Trump, vicepreședintele de atunci Biden nu avea nicio autoritate să declasifice documente de importanță națională. Această putere rezidă numai Președintelui Statelor Unite în funcție.

Sursa noastră a spus că U.S. Army Cyber Command va examina laptopurile confiscate și că va oferi actualizări atunci când va fi cazul.

Gen. Berger a dispărut după ce a predat comanda Pălăriilor Albe  

 Generalul USMC David H. Berger, care a renunțat la comanda Pălăriilor Albe a armatei americane la 1 ianuarie, a dispărut și nu a mai fost văzut din 6 ianuarie, au declarat surse din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

Înainte de a demisiona, generalul Berger a spus că va rămâne în viitorul apropiat la Camp Pendleton în calitate de consilier, ceea ce avea sens pentru că își petrecuse ultimii ani planificând operațiuni de contrainsurgență împotriva agenților Deep State și cunoștea militarii aflați sub comanda sa. El spusese, totuși, că s-a săturat de luptă și l-a ales pe Smith să poarte torța.

Surse au declarat pentru RRN că generalul Berger a părăsit Camp Pendleton într-un vehicul personal la 6:30 p.m. pe 6 ianuarie. Spre deosebire de unele instalații militare, Camp Pendleton este o bază închisă; numai persoanele cu acreditări staționate acolo sau vizitatorii care au o activitate oficială pot trece prin cele opt puncte de acces ale sale, care sunt supravegheate 24/7 de paznici marini care înregistrează orele de intrare și ieșire ale personalului de rang înalt. Nu există nicio înregistrare despre întoarcerea lui la Camp Pendleton după ora 18:30 când a plecat.

Acest lucru este extrem de neobișnuit. În mod normal, generalul Berger informează personalul dacă plănuiește să plece mai mult de o zi. Are o predilecție pentru precizie. De exemplu: dacă spune că se va întoarce a doua zi la ora 09:00, poți paria că așa va fi. Nu-mi amintesc nici măcar o dată când a dispărut atât de mult timp fără a lăsa pe cineva de aici sau familia lui să știe unde s-ar afla”, a spus sursa noastră.

El a adăugat că personalul a contactat familia imediat a generalului, dar nici ei nu aveau cunoștință despre locul lui actual. Li s-a cerut să țină ascunsă dispariția lui în timp ce White Hats desfășoară o anchetă.

Pe 8 am contactat spitalele locale. Poate că a avut un accident. Dar nimic. Nu a spus nimănui unde se duce și cu siguranță nu trebuie să facă asta. Unii pușcași marini au format grupuri de căutare și au ieșit să-l caute în zonele apropiate. Niciun noroc”, a spus sursa noastră. Întrebat dacă personalul are capacitatea de a-și triangula locația citind ping-uri de pe turnurile de telefonie mobilă, el a spus: „Nu vreau să intru în ceea ce putem sau nu putem face, dar luăm măsuri pentru a preveni triangularea telefonului mobil, pentru că nu vreau ca Statul Adânc să ne facă ceea ce le facem noi. Același lucru pentru GPS-ul încorporat în vehiculele moderne – închidem rahatul ăsta, astfel încât să nu ne poată urmări mișcările.

Deși White Hats nu are nicio dovadă de joc greșit, toate posibilitățile sunt pe masă. O răpire ar putea compromite operațiunile White Hat, a spus sursa noastră.

Generalul Berger a fost antrenat să reziste interogatoriilor, inclusiv torturii, dar este imposibil de ghicit cum ar răspunde cineva la drogurile care alterează mintea. Mintea generalului este un seif de secrete”, a spus el în încheiere.

    Sursa: https://realrawnews.com/

4 comentarii

  1. Si totuși Joseph biden era cel original …nu clona de acum . Multe chestii își cam sparg capul în scenariul ăsta cu biden și bideu clona . Hunter feciorul lui biden ,de care grijește bideu clona ? Deocamdată toată chestia asta nu are un suport concret …in general totul este sub o perdea de ficțiune . Dispariția Generalului Berger ? Păi , eu cred că era în scenariu . Să auzim de bine.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s