CIA a lui Biden responsabilă pentru revoltele din Brazilia 

  Agenția Centrală de Informații a regimului Biden este responsabilă pentru instigarea protestelor care au zguduit Brazilia în urma unor alegeri litigioase între actualul conservator Jair Bolsonaro și adversarul său, liberalul de stânga Luiz Inácio Lula da Silva, care a ieșit învingător. Pretinșii susținători pro-Bolsonaro au luat cu asalt duminică Congresul, Curtea Supremă și palatul prezidențial, protestând împotriva alegerilor pe care ei le considerau furate. Manifestanții au ocolit baricadele de securitate, s-au urcat pe acoperișuri, au spart ferestre și au invadat toate cele trei clădiri, despre care se credea că erau în mare parte libere în weekend. Unii dintre manifestanți au cerut o intervenție militară fie pentru a-l reda pe Bolsonaro la putere, fie pentru a-l îndepărta pe Lula de la președinție.

Lula l-a acuzat într-o conferință de presă pe Bolsonaro că și-a folosit „fanaticii fasciști” pentru a destabiliza guvernul.

 Vă sună familiar? Iată-l pe ginerele lu proaspăt spânzurata Pelosi prezent și aici, cum a fost și în 6 ianuarie 2020 la Capitoliu. Este membru ANTIFA:

White Hats de la U.S. Army Cyber Command, Fort Gordon, a declarat pentru Real Raw News că criminala CIA a pus „sute de activi” în Brazilia înaintea alegerilor cu intenția de a semăna discordie în rândul alegătorilor conservatori ai țării. Obiectivele lor includ stimularea neîncrederii în procesul electoral din Brazilia și convingerea lumii că un timid Bolsonaro a fugit din Brazilia pentru a se adăposti la proprietatea președintelui Donald J. Trump din Florida Mar-a-Lago, o acuzație pe care sursele noastre au respins-o.

Sursa noastră a spus că Cyber Command a început să intercepteze discuțiile CIA cu luni înainte de alegeri. Personalul de rang înalt al CIA a discutat despre trimiterea de agenți provocatori în Brazilia înainte ca Lula să-l învingă pe Bolsonaro, sugerând că agenția nu cunoaște rezultatul. Cu toate acestea, agenția și-a consolidat prezența în Brazilia – o operațiune costisitoare – în așteptarea înfrângerii lui Bolsonaro. Agenții, a spus sursa noastră, au fost însărcinați să se infiltreze în baza conservatoare a Braziliei pentru a „răspunde”, pentru a-i convinge pe oameni că, dacă Bolsonaro a pierdut, Lula trebuie să-și fi înșelat drumul spre victorie.

Din câte știm, CIA a trimis 500 de agenți în Brazilia. Doar pentru a fi direct aici, nu știm dacă alegerile au fost trucate și nu este preocuparea noastră. Ceea ce știm este că, dacă Bolsonaro a pierdut, CIA a fost foarte interesată să creeze un eveniment în stilul 6 ianuarie în Brasilia și să-l conecteze tangențial cu președintele Trump”, a spus sursa noastră.

La scurt timp după ce Lula s-a declarat învingător și Bolsonaro a spus că va sări peste inaugurarea adversarului său, CIA a început să transmită dezinformare co-conspiratorilor săi MSM, spunând că un Bolsonaro înfricoșat a prins primul zbor către Florida pentru a se întâlni cu președintele Trump. Au mai spus că se ascunde undeva în Orlando.

CIA, la moștenirea lui Biden, vrea ca MSM să creadă că Trump și Bolsonaro au lucrat împreună pentru a organiza o revoltă în Brazilia. Scopul CIA nu este să-l reinstaleze pe Bolsonaro – administrația falsă îl urăște – ci să-l calomnieze și mai mult pe președintele Trump, insinuând că se amestecă în afacerile externe. Așa este cât de disperat este Deep State să-l scoată pe Trump din imagine. Nu se vor opri de la nimic”, a spus sursa noastră.

Indiferent de locul unde se află Bolsonaro, democrații l-au chemat duminică pe Joseph Biden să-l extrădeze înapoi în Brazilia pentru a fi judecat pentru „incitare la o insurecție”. Biden a răspuns numindu-l pe Bolsonaro un dușman al democrației și spunând că așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu noul guvern progresist al Braziliei.

    Marinarii îl arestează pe directorul adjunct al Agenției pentru Sănătate a Apărării, iubitor de vaccinuri   

  Marinarii Statelor Unite care servesc acum sub comanda generalului Eric M. Smith l-au arestat vineri pe dr. Michael Malanoski, director adjunct, Agenția de Sănătate a Apărării, sub acuzația de trădare și conspirație sedițioasă, au declarat surse din biroul generalului pentru Real Raw News.

În calitate de director adjunct al Agenției pentru Sănătate a Apărării, Malanoski l-a sprijinit pe directorul DHA în conducerea unei agenții comune de sprijin pentru luptă, care să permită serviciilor medicale ale Armatei, Marinei și Forțelor Aeriene să ofere o forță pregătită din punct de vedere medical și o forță medicală pregătită comenzilor de luptă în ambele timp de pace și timp de război. DHA dirijează execuția serviciilor comune pentru a include Planul de Sănătate TRICARE, farmacie, tehnologia informației în sănătate, cercetare și achiziții, educație și formare, sănătate publică, logistică medicală, managementul unităților, managementul resurselor bugetare și contractare. DHA administrează Programul de sănătate TRICARE, oferind programe medicale, stomatologice și de farmacie la nivel mondial pentru peste 9,6 milioane de membri ai serviciului în uniformă, pensionari și familiile acestora.

Este un susținător ferm al vaccinurilor. Când președintele ilegitim Joseph R. Biden și disprețuitul său secretar al Apărării, Lloyd Austin, au ordonat ca toți membrii forțelor armate să fie vaccinați sau să se confrunte cu acțiuni punitive, Malanoski s-a împuternicit trimițând „directive zilnice” comandanților instalațiilor militare atât în SUA, cât și în străinătate. Misiunile sale scrise i-au încurajat atât pe ofițeri, cât și pe oamenii înrolați să respecte mandatul lui Austin sau să culeagă consecințele.

La 19 aprilie 2022, când FDA și-a actualizat autorizația de utilizare de urgență din 13 iulie pentru vaccinul Novavax COVID-19 pentru a include persoane cu vârsta de 12 ani și mai mult, Malanoski și-a amplificat retorica vaccinului, spunând membrilor serviciului că ar putea fi trecuți în rezervă în mod dezonorant pentru că au copii în întreținere nevaccinați. Din păcate, unii membri ai serviciului i-au ascultat avertismentul. Potrivit sursei noastre, partiția White Hat a armatei americane cunoaște cel puțin 15 copii aflați în întreținere cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani care au murit după vaccinare.

Dar pierderea de vieți omenești nu a descurajat cruciada pro-vaccin a lui Malanoski. După ce, la 8 decembrie, Camera a votat pentru abrogarea mandatului lui Austin conform căruia trupele primesc vaccinul împotriva coronavirusului, Malanoski a recomandat ca membrii serviciului să ignore votul și în schimb, să urmeze îndrumările CDC, deoarece „viețile tale și viața familiei tale depind de respectarea protocoalelor de vaccinare. ” El a spus că „Covid este încă cea mai mare amenințare pentru societate” și că „în ciuda a ceea ce ați auzit, mandatele de vaccinare sunt încă în vigoare”. Mai mult, el a amenințat că va refuza „toată” acoperirea medicală persoanelor aflate în întreținere nevaccinate.

Malanoski, a spus sursa noastră, merită fie să fie spânzurat, fie să petreacă viața în închisoare pentru că și-a depășit autoritatea și i-a trădat pe militarii noștri viteji și familiile lor.

Va răspunde pentru ceea ce a făcut, dar acum plânge în arest”, a spus sursa noastră.

    Sursa: https://realrawnews.com/

6 comentarii

  1. CIA ? Cea mai mare organizație criminală . Nici nu mă miră implicarea CIA in Brazilia . Unde oare pe acest Pământ nu a fost implicată CIA in mizerii ? Nu ar ajunge o zi întreagă să fie expuse toate acțiunile criminale ale CIA ,de la înființare până acum . Malanoski, unul care merită spânzurat . Acești criminali nu trebuie iertați , din cauza lor au murit oameni , încă mai mor oameni . Acum două zile un tânăr a decedat pe terenul de baschet ,avea 16 ani . Toți trebuie arestați până la urmă ,dar nu numai din USA , din toată lumea . In colonia România se continuă minciunile , tot aceiași ticăloși fac acum propagandă la gripă ,covid minciună și vaccinare . Aceiași nemernici apar la televizor . Și totuși nimeni nu face nimic . In USA există o forță care începe să adune trădătorii și criminalii , in Europa , in colonia România există același haos al minciunii .

    Apreciat de 1 persoană

  2. Eu nu cred ca acesti „neoameni” ar trebui eliminati fizic, este o acuta nevoie de dovezi pentru a-i convinge pe toti liberalii sau pe sceptici de realitatea si de proportia atrocitatilor, sau macar sper ca s-au facut inregistrari cu depozitii si marturisiri chiar de catre vinovati.

    Apreciază

  3. „Exact ăsta e motivul pentru care Alianța îi lasă să-și desfășoare jocul pentru ca oamenii, cât mai mulți să se trezească…” am incheiat citatul, curioasa „pedagogie” ca sa nu zic altfel mai are si alianta asta de palarii , adica nu conteaza cati oameni vor mai muri sau ramane schilozi datorita politicii criminale a cabalei, „important” in viziunea palariilor este sa se trezeasca din mahmureala oamenii, chit ca tot criminala cabala actioneaza la greu asupra oamenilor cu tot felul de arme sofisticate pentru ca acestia sa ramana prizonierii matrixului;deci daca va mai dura eoni pana se vor trezi oamenii nu conteaza, palariile si-au jucat rolul de „eliberatori” dar SURPRISE !!! intre timp a disparut rasa umana si au ramas doar palariile astea de ciuperci otravitoare sa populeze globul de mana cu cabala

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s