Raport Ben Fulford (10.01.2023) – Revoluția mondială se reia după o pauză de vacanță   

  Revoluția mondială împotriva mafiei satanice Khazare s-a reluat după o pauză de vacanță. Rusia și-a început mișcarea mult așteptată împotriva regimului satanic din Ucraina cu o ofensivă masivă în două direcții. În Brazilia, oamenii au reacționat împotriva hoțului satanist al alegerilor Lula, preluând Palatul Prezidențial, Clădirea Congresului și Curtea Supremă.

În Statele Unite, o confruntare finală între sataniști și armata pălăriilor albe are loc la Curtea Supremă. În Europa, sataniştii au înconjurat vagoanele în jurul Germaniei, Franţei şi Elveţiei într-o încercare condamnată de a rămâne la putere. O confruntare similară este văzută în Orientul Mijlociu, când armata turcă și israeliană își unesc forțele împotriva forțelor satanice conduse de falsul prim-ministru Benyamin Netanyahu. În China, oamenii inaugurează noul an al Iepurelui ieșind în număr masiv în stradă pentru a sărbători sfârșitul tiraniei Covid.

Să începem cu ofensiva rusă, deoarece implică o armată creștină de 1,5 milioane de oameni care marșează direct în cartierul general satanic din Europa de Vest. Folosim cuvântul „satanic” pentru că purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, l-a acuzat public pe președintele ucrainean Volodimir (Vladimir) Zelenski de „satanism pur”.- https://eraoflight.com/2023/01/10/satanism-russian-diplomat-on-kiev-stripping-13-orthodox-priests-of-citizenship/

Această ofensivă a început imediat după ce s-au încheiat sărbătorile ortodoxe de Crăciun. Raportul serviciilor secrete poloneze „Convoaiele lungi de un kilometru cu soldați ruși se îndreaptă spre frontul de est. Se vede că în curând va avea loc o ofensivă mare și anunțată anterior. Se pare că vor fi două fronturi, din Belarus și din est.

Rusia arată clar că are un nivel înalt moral. „În sfârșit, devine clar pentru întreaga comunitate internațională că în 2014 SUA au declanșat un adevărat război prin procură împotriva Rusiei, sprijinind criminalii naziști [sataniști] de la Kiev”, notează ambasadorul rus în SUA, Anatoly Antonov. În cazul în care nu v-ați dat seama încă, liderul satanist ucrainean Volodymyr Zelensky și guvernul său primesc ordine de la familia Rothschild (Scutul Roșu al Satanei) cu sediul în Elveția.

Surse de informații ruse ale FSB ne-au informat anterior că scopul ofensivei lor este de a pune capăt Consiliului Rezervei Federale. Sediul BIS din Basel, Elveția este inima acelei instituții satanice. Asta pentru că banca centrală a băncilor centrale private este cea care aspiră forța vitală din planetă, creând bani din nimic. Este o gaură neagră care trebuie închisă definitiv. Este exact ceea ce va face armata creștină rusă. Rusia are sprijinul guvernelor europene în această mișcare. De exemplu, prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki spune că este „extrem de critic față de glorificarea de către parlamentul ucrainean a [liderului satanist care a ucis în masă] Stepan Bandera”. – https://kresy.pl/wydarzenia/morawiecki-chce-rozpiszac-z-premierem-ukrainy-o-bandera

Statele Unite, în calitate de custode al Sfântului Graal al „valorilor occidentale”, nu mai sunt, sunt acum devastate social și epuizate cultural. În general, realitatea din Occident se caracterizează prin trezire, interzicerea vorbirii, cultura anulării, metode de cenzură, ștergerea conturilor, supraveghere digitală și biometrică, jurnalism de stat și război psihologic împotriva propriei populații”, spune un înalt oficial rus. Pe măsură ce trupele ruse se apropie, oamenii au ieșit în stradă în orașele germane miercuri seară pentru a protesta împotriva creșterii prețurilor, inflației și vaccinărilor.

Ungaria, la rândul ei, a decis să părăsească Uniunea Europeană, a declarat premierul Viktor Orban în discursul de Anul Nou adresat cetățenilor. În Franța. Nepotul lui Charles de Gaulle, Pierre a remarcat că SUA „a tăiat Europa de Rusia”, deoarece Europa și Rusia ar putea forma un bloc politic, economic și cultural puternic.

Ca exemplu al naturii satanice a forțelor aflate în control în Europa de Vest, Briggite Macron, soția președintelui Emanuelle Macron, a făcut eforturi ca, catedrala incendiată din Notre Dame să fie reconstruită sub forma unui „falus cu bile de aur” conform lui Roselyne Bachelot fostul ministru francez al culturii. Brigitte Macron este de fapt un bărbat, iar Emanuelle a fost escorta sa prostituată adolescentă, spun surse de informații franceze.

Este demn de remarcat faptul că o altă „soție” bărbat, de sex masculin, a unui lider, Michelle Obama, a urmărit ritualul satanic în care ardea Notre Dame dintr-o barcă de pe râul Sena. – https://twitter.com/frasermatthew/status/1611304912150794241?t=WBLJYhwH1Ww7DC7JOIydXg&s=19

https://www.lbc.co.uk/news/french-presidents-wife-proposed-phallus-and-golden-balls-for-notre-dame-rebuild/

Folosirea travestiților și a persoanelor căsătorite cu travestiți din dulap ca lideri este pur și simplu o parte a faptului că oricine dorește să ajungă la putere în Occidentul controlat Satanic trebuie să aibă ceva pentru care să fie șantajat. Travestirea și păstrarea secretului este de obicei cea mai mică dintre crimele de care trebuie să se facă vinovat un lider. De exemplu, în Canada, fratele vitreg al ministrului crimei, Justin Trudeau, Kyle Kemper, spune că WEF controlat de Rothschild are „material compromițător” asupra lui care îl face un pion care interpretează scenarii scrise pentru el de stăpânii săi satanici.- https://newspunch.com/trudeaus-brother-says-wef-has-compromising-material-on-him-that-keeps-him-in-check/?s=09

Pariez că un lucru pentru care este șantajat este că și-a ucis fratele vitreg Michael ca o condiție pentru a deveni prim-ministru. În orice caz, Marea Britanie și Australia i-au dat afară pe sataniști, așa că nu va trece mult până când Canada și Noua Zeelandă vor face același lucru, spun sursele MI6.

Suntem siguri că satanistul brazilian care a furat alegerile, Lula, este șantajat pentru ceva mult mai rău decât Trudeau. În cazul în care te îndoiești că este un satanist, iată o imagine cu el ținând o statuie a lui Baphomet alias Satan.

Patrioții brazilieni care au confiscat clădiri guvernamentale au găsit o grămadă de jucării sexuale în biroul prezidențial al lui Lula. Observăm că armata și poliția braziliană se alătură acum oamenilor în revoltă împotriva liderilor lor controlați Satanic.

   Jucării sexuale din biroul lui Lula (video)

Ultimul pe care l-am auzit înainte ca acest raport să fie difuzat este că Lula a fugit din capitală la Rio de Janeiro cu patrioții pe urmele lui.

În sfârșit, se observă acțiuni în Statele Unite împotriva regimului criminal al președintelui fals Joe Biden în mod deschis. Pe măsură ce acest raport era difuzat, trei surse separate ne-au informat că, printr-un vot de 5 la 4, Curtea Supremă a SUA a decis că Joe Biden și 388 de lideri politici trebuie să fie îndepărtați definitiv din orice funcție publică după ce au furat alegerile prezidențiale din 2020. „Armata americană White Hat este implicată în fundal cu acest proces și a luat contact cu Curtea Supremă în ultimele 7 zile”, spune o sursă CIA.

Întregul caz de la Curtea Supremă a Statelor Unite se referă la o solicitare ca un maestru special să examineze presupusele videoclipuri de șantaj ale judecătorilor și oficialilor implicați în acte de viol și ucidere a unui copil pe casete video – https://web.archive.org/web/20210104072454/https:/twitter.com/LLinWood/status/1345993980811616256

Lui John Roberts i s-a oferit o oportunitate printr-o cerere de urgență care solicita recuzarea voluntară pentru un conflict de interese din cauza faptului că avea un interes personal în rezultatul cazului schemei de șantaj. Raland Brunson a susținut în petiția sa că este un „act de război” și este o trădare pentru a nu proteja cetățenii americani de un guvern/țară străină care influențează alegerile noastre.- https://radiopatriot.net/2021/02/01/lin-wood-re-isaac-kappys-discovery-of-pedo-blackmail-tapes/

După cum mărturisește un denunțător al FBI, „Copiii sunt plata și murdăria și controlul. Judecătorul-șef Roberts a oferit copii pentru a-și obține slujba la Curtea Supremă.” În cazul în care credeți că aceasta este o exagerare, o instanță din Marea Britanie a stabilit „O rețea satanică de abuz asupra copiilor a torturat copiii punându-i într-un cuptor, forțându-i să omoare animale și violându-i în grup”.- https://www.dailymail.co.uk/news/article-11607643/amp/Satanic-child-abuse-ring-shut-victims-oven-filmed-gang-raping-court-hears.html

Acesta este vârful aisbergului. Ucigașul în masă Benyamin Netanyahu, care încearcă să transforme Israelul într-o teocrație satanică, s-a lăudat că controlează Occidentul cu peste 400.000 de dosare cu dovezi de viol/crimă asupra copiilor, etc. de către politicieni de top și agenți de putere. O sursă a Serviciului Secret de Informații din Canada spune că acum există „un impas mexican” între diverse agenții, deoarece toate au materiale de șantaj una împotriva celeilalte.

Ca răspuns la această situație, francmasonii P3 amenință că vor lovi Ierusalimul, Tel Avivul și Geneva, Elveția, cu bombe cu neutroni (cele care ucid oameni, dar lasă clădirile intacte) dacă Mafia Khazară nu se predă. Fiul fostului șah al Iranului ne-a confirmat deja că George Bush Sr. a furnizat Iranului rachete cu neutroni. P3 spun că pot comanda acele rachete lansate. „Nu se mai ascund, distrug toate instituțiile democratice de pe planetă pentru a nu avea opoziție față de crimele lor, operațiunea Thor trebuie efectuată sau vom fi cu toții sclavi”, explică un lider P3.

Acesta este unul dintre motivele pentru care șeful de stat major al armatei israeliene, Aviv Kochavi, l-a informat pe premierul Benjamin Netanyahu de decizia sa de a nu urma ordinele miniștrilor săi de coaliție.- https://thecradle.co/Article/News/20073

Poliția și justiția sunt de partea armatei. Procurorul general Gali Bahara-Miara a refuzat să apere nominalizarea criminalului condamnat Aryeh Deri ca ministru de Interne și Sănătate în fața Curții Supreme, care începe joi, 5 ianuarie. Se pare că evreii se răzvrătesc în sfârșit împotriva stăpânilor lor satanici după milenii de sclavie . – https://www.debka.com/facing-reforms-high-court-hears-petitions-to-annul-deris-cabinet-appointments/

Armata turcă, rusă, siriană, saudită, egipteană și iordaniană oferă ajutorul poporului israelian pentru a-și elibera țara, potrivit mai multor surse. În orice caz, Netanyahu șantajează alți lideri occidentali, așa cum măgarii șantajează măgarii. NSA are o înregistrare în care pretinde că este responsabilă pentru uciderea în masă din Japonia de la Fukushima și amenință că va distruge Tokyo dacă Japonia nu își predă toată moneda străină.

Guvernul japonez deschide acum o investigație asupra Fukushima, precum și asupra recentei tentative de ucidere în masă prin vaccin de către guvernul sclavagist controlat de MK. Richard Armitage, Rahm Emanuel, Henry Kissinger și alți agenți Rothschild/Rockefeller de top din Japonia vor fi acuzați în aceste incidente de crimă în masă, precum și în asasinarea fostului prim-ministru Shinzo Abe, spun surse de informații militare japoneze. Fostul agent Rothschild din Japonia Michael Greenberg a început să testeze foștii săi angajatori în schimbul promisiunilor de imunitate, adaugă surse CIA.

Un pas similar a fost făcut și în Filipine. Generalul șef al Poliției Naționale din Filipine (PNP), Rodolfo Azurin Jr. și-a prezentat joi demisia ca o curtoazie, îndemnând restul conducerii poliției să-i urmeze exemplul pe măsură ce începe „epurarea” poliției.- https://www-manilatimes-net.translate.goog/2023/01/06/news/pnp-chief-resigns-to-start-cleansing/1872908?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=de&_x_tr_hl=de

Filipine sub conducerea lui Rodrigo Duterte a fost o colonie Rockefeller. Duterte a pus o bombă care l-a ucis pe Dr. Michael Van de Meer, cunoscut și sub numele de Dr. Michael Meiring, fostul șef al MI6. Van de Meer mi-a spus că Duterte a făcut asta la ordinele lui David Rockefeller și George Bush. Guvernul lui Ferdinand Marcos Jr. din Filipine face acum parte din Alianța pentru Eliberarea Planetară, motiv pentru care poliția este epurată.

După cum am menționat într-un raport anterior, webmasterul nostru și prietena lui au fost atacați recent de șapte bărbați în Filipine. Toți au fost arestați și se confruntă cu acuzații de tentativă de omor. Se preconizează că ancheta va duce la Duterte și de acolo la David Rockefeller Jr., unul dintre liderii așa-numitei „ordine mondiale bazată pe reguli”.

China se confruntă, de asemenea, cu un socoteală. Remarcăm că președintele chinez Xi Jinping l-a trimis pe vicepreședintele Wang Qishan pentru a-l inaugura pe liderul satanic al Braziliei, Lula, pe 1 ianuarie. Această inaugurare a fost boicotată de 70% dintre națiunile lumii. Potrivit știrilor Xinhua, a spus Xi, Lula este un vechi prieten al poporului chinez, noul mandat al lui Lula este o șansă de a ridica relațiile Brazilia-China la un nivel superior… la guvernanță globală, ordine internațională și mecanisme multilaterale. Cele două țări vor spori coordonarea pe probleme precum dezvoltarea globală și securitatea. China a furnizat țărilor din America Latină aproape 400 de milioane de doze de vaccin și aproape 40 de milioane de unități de medicamente anti-pandemie.- https://english.news.cn/20230107/cf53584e19df4791a58a59c366ebf76c/c.html

Așadar, în timp ce Xi se laudă că a trimis 400 de milioane de vaccinuri în America Latină, compania chineză Shanghai Fosun Pharmaceutical Group Co. a licențiat un vaccin dezvoltat de BioNTech SE și Pfizer în urmă cu aproape trei ani și plănuia să distribuie 100 de milioane de doze la nivel național, dar autoritățile de la Beijing nu au eliberat încă un permis. Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Mao Ning, a declarat că cerințele de testare pentru COVID-19 nu au o bază științifică.- https://apnews.com/article/politics-sports-health-china-beijing-d9b5f0e1520c899ffe6b614135be73a8

Guvernul chinez și-a dat în sfârșit seama că focarul de Covid din China este direct legat de lansarea 5G, potrivit surselor Societății Secrete din Asia. Ei spun că guvernul chinez a abordat acum această problemă. De aceea, în locuri precum Wuhan vezi mulțimi uriașe adunându-se în public pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc. Anul iepurelui este, în mod tradițional, un an al fertilității, prosperității și norocului.

Asiaticii au fost, de asemenea, informați că atacurile electromagnetice 5G sunt legate de sateliți și de instalațiile HAARP, spun surse NSA.- https://chronicle.su/news/snowden-reveals-haarps-global-assassination-agenda/

Aceste instalații sunt acum demolate în locuri precum Brazilia, China și Israel. Un fel de pălărie albă a fost, de asemenea, purtat împotriva Silicon Valley din California, după cum arată aceste titluri: „California se pregătește pentru ‘parada uraganelor’ după ce furtunile au ucis 7” – https://www.usnews.com/news/top-news/articles/2023-01-08/storm-in-california-leaves-over-330-000-without-power-more-rough-weather-ahead

„Pompierii răspund la „apeluri continue” din San Francisco” – https://www.accuweather.com/en/severe-weather/live-news/live-updates-bomb-cyclone-unleashing-flooding-mudslide-dangers-in-california/1434478

Sursele Secret Space Force promit că, odată ce vor învinge criminalii din Silicon Valley de la Google, Microsoft etc., inundându-i, vor elibera oamenilor tot felul de tehnologii minunate. Cea mai mare perturbare va fi probabil utilizarea hidrogenului pentru a furniza energie practic gratuită. Inginerii din Elveția au anunțat un dispozitiv care folosește lumina soarelui pentru a absorbi apa din aer și a crea hidrogen. Ei adaugă că poate fi ușor de fabricat și utilizat pe scară largă.- https://www.swissinfo.ch/eng/business/swiss-researchers-create-technology-to-make-hydrogen-power-from-air/48180522

Asta înseamnă că nu trebuie să plătiți niciodată pentru a încărca mașina cu hidrogen văzută în videoclipul de mai jos. La revedere Tesla și acele „mașini electrice” ciudate, scumpe, poluante și cu rază scurtă de acțiune.

  Mașina cu hidrogen  dar nici Mercedes nu se lasă mai prejos: Mercedes AVTR

Personalul SSP ne-a oferit și cele mai recente știri legate de UAP-uri. De exemplu, ne-au indicat un articol Newsweek în care se afirma că Rusia a doborât un OZN în regiunea Rostov din sudul Rusiei.- https://www.newsweek.com/russia-rostov-ufo-object-rostov-drone-1771582

Mai spune: „Dmitri Rogozin, fost director general al agenției spațiale ruse Roscosmos, crede că extratereștrii există și că ne studiază „ca bacteriile””. Dacă nu ne confruntăm cu infecția satanică de care suferă clasa noastră politică din cauza noastră, ar putea decide să folosească echivalentul lor de săpun antibacterian asupra noastră.- https://www.dailystar.co.uk/latest/alien

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/former-russian-space-chief-says-28323705

În cele din urmă, câteva viziuni recente de OZN din întreaga lume:

  Primul OZN peste Malaezia decembrie 2022:

 OZN deasupra Chile: OZN deasupra Chile

1959: NASA SL-08 pe rampă:

Navă în hangar:

6 și 7 picturi rupestre antice cu extratereștri din China Turpan și Shanshan din secolul al V-lea…

De asemenea, am văzut o figură antică din bronz chinezească a unui OZN la Muzeul Național din Taipei, China.

Societățile secrete asiatice pretind că sunt în contact cu extratereștri, la fel ca francmasonii P3, oamenii Programului Spațial Secret și oamenii BIS din Elveția. Poate că suntem doar furnici călcate în picioare în timp ce uriașii luptă deasupra.

    Sursa: http://benjaminfulford.net/

5 comentarii

  1. Fulminant raport . Totuși sunt niște chestii care se contrazic cu alte rapoarte ulterioare . Parcă familia rothschild trebuia să stea departe de mizeriile sataniste , după ce develin rothschild s-a sinucis pentru a-și proteja familia ,iar clanul să se retragă din activitățile mizere . De moment ce apare iar clanul ăsta în mijlocul răului, înseamnă că nu s-a schimbat nimic : rothschild își continuă activitatea satanică . Iarăși o controversă cu P3 . Chiar nu mai înțeleg , masonii ii vor ataca pe sataniști , apoi tot masonii au legături cu extratereștrii …au devenit masonii ” umani” ? Cu China și Xi ( care o fi ) este încă o mare nebuloasă ,de la început . Sincer nu am reușit să descopăr partea bună existentă în China : cine conduce și cine este aliatul binelui . Israelul se apropie de ceea ce îi este scris : dispariția statului sionist . Trebuia să se întâmple în 2020 , tot trage să moară sub ticălosul de neytanyahu care avea o sumedenie de dosare penale însă în timpul pandemiei mincinoase când Israelul s-a închis în carapace pe motiv de covidenie ( poate doar 0.1% care s-au vaccinat ) neytanyahu a ieșit nesifonat ,chiar din nou premier . UE ,prin ursula von ☠️ a încheiat un parteneriat cu OTAN ( așa spun francezii lui macron ) să ajute ucraina . Greu să mai înțeleg ceva . Gașca sionistă de la Bruxelles lucrează fără probleme , pe față. Singura parte a lucrurilor văzută pe față este in adevăr Brazilia . Am urmărit și pe alte site-uri necenzurate ce se întâmplă . Cred că Brazilia este un exemplu și pentru alții care stau și așteaptă să le pice ceva din ..cer . Să auzim de bine.

    Apreciat de 2 persoane

    • Revolutia globala e chiar planul lor, printr-o miscare de geniu sa se debaraseze de nivelele inferioare care si-au dacut treaba si acum sunt inutili scopurilor lor, adica politicienii cumparati, masoneria si mafia care vor fi eliminati total, si in acelasi timp sa se erijeze in salvatorii lumii si sa fie de facto, la vedere, noua ordine mondiala !

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s