DeSantis din Florida spune că copiii nu ar trebui să fie „vaccinați” pentru covid   

 Copiii din Florida nu vor fi forțați sau nici măcar presați să se „vaccineze” împotriva coronavirusului Wuhan (Covid-19), a dezvăluit chirurgul general din Florida, Joseph Ladapo.- https://redstate.com/bonchie/2022/03/07/florida-makes-a-move-on-covid-19-vaccination-that-is-going-to-set-hair-on-fire-n532842

La o masă rotundă recentă, Ladapo a explicat că el și guvernatorul Ron DeSantis nu sunt în favoarea narațiunii „vaccinați tot ce se mișcă”, motiv pentru care au decis să facă din Florida primul stat din țară care nu recomandă vaccinurile copiilor.

Conform @FLSurgeonGen, Florida va deveni primul stat care va recomanda împotriva vaccinului COVID-19 pentru copiii sănătoși”, a scris pe Twitter, Karol Markowicz de la New York Post. Pe parcursul plandemiei, mai puțin de 1.000 de copii au murit din cauza „covid”, este important de reținut. Și chiar și aceste 1.000 de „cazuri” sunt discutabile din cauza faptului că SARS-CoV-2 nu a fost niciodată izolat sau dovedit că există, iar „testele” pentru acesta sunt frauduloase – https://naturalnews.com/2022-01-04-cdc-admits-pcr-tests-fraud.html

Există 75 de milioane de copii cu vârsta între 0 și 18 ani în Statele Unite”, notează Red State. „În plus, atunci când analizezi, aproape toți copiii care au murit din cauza COVID-19 au avut și afecțiuni preexistente.”

Luând în considerare toate lucrurile, este pur și simplu proastă știință să sugerăm tinerilor să ia un cocktail experimental de terapie genetică care i-ar putea răni grav sau ucide, mai ales că copiii au șanse zero de a muri din cauza covidului.

„… în niciun moment al istoriei noastre, noi, ca societate, nu am ales să vaccinăm copiii împotriva unui virus care prezintă un risc atât de minuscul, aproape inexistent pentru ei”, raportează Red State.

Politica publică nu ar trebui să fie niciodată decisă de emoție și nu este altceva decât un răspuns emoțional pentru a vaccina un copil de șase ani împotriva COVID-19 care este altfel sănătos. Pur și simplu nu are sens, mai ales în lumina lipsei de date longitudinale despre modul în care vaccinurile afectează un copil în curs de dezvoltare.”

      A vaccina copiii sănătoși este tulburător   

DeSantis va fi cu siguranță etichetat drept „anti-vaccinist” pentru această mișcare, ceea ce va supăra și ceea ce „Bonchie” de la Red State descrie drept „ipohondrii triplu-vaccinați care cred că școlile sunt un vector de transmitere la adulți”.

Nu există date care să sugereze că copiii din școli transmit altceva decât prezența lor, dar propagandiștii Covidieni nu sunt mulțumiți de acest lucru. Ei vor ca fiecare corp uman să fie vaccinat complet, indiferent de ce, iar DeSantis îi împiedică.

DeSantis și [Ladapo] ar trebui lăudați pentru că au renunțat la zgomot și au făcut ceea ce are sens”, scrie Bonchie. „Asta a fost calea Floridei prin pandemie de la început.

Imunitatea naturală rămâne în continuare cea mai bună imunitate, în special la copii. Niciun „vaccin” nu se poate compara cu ceea ce corpul uman este capabil să facă singur, atâta timp cât rămâne nevaccinat.

De ce este greu pentru CDC să înțeleagă că vaccinul nu este un întăritor al imunității și că copiii sănătoși au o imunitate fabuloasă?” a întrebat un comentator. „Poate că se aplică vechea zicală: este dificil pentru cineva să înțeleagă ceva când munca lui depinde de faptul că ei nu vor să înțeleagă.

O altă persoană a subliniat că războiul care se desfășoară în această țară din cauza plandemiei nu este atât despre „stânga” versus „dreapta”, ci este mai degrabă despre oameni care își folosesc creierul și faptele empirice pentru a-și forma credințe versus drone care lasă mass-media și guvernul să gândească pentru ei.

Al doilea grup nu încearcă să desprindă faptele empirice din toate sursele de informații disponibile, la fel și adepții versiunii guvernamentale/media moștenire a adevărului”, spune aceeași persoană.

Aș dori să văd numărul de copii sub 18 ani care au avut complicații de la vaccin”, a scris altcineva. „Pariez că este cu mult peste 1.000, dar nu vei vedea niciodată acest număr.

   Sursa: https://naturalnews.com/

3 comentarii

  1. Covid ori alte denumiri nu au existat niciodată. A fost o minciună pentru experimente . Clar . Covid minciună a fost o armă cum sunt toate cele realizate în epoca modernistă de după 1990 . Înaltă tehnologie , furată din civilizația Tărtăria pe care occidentul o ascunde . Occidentul ticălos și avar . Totul , telefoane mobile , laptopuri , televizoare plasme , hrană , țigări , medicamente , detergenți de toate tipurile ..etc ..toate sunt arme , toate distrug ființă umană . Nu mai spun de industria de armament atât de tehnologizată la care filmele americane fac reclamă .Mafia khazară este o Corporație a crimei . Nu numai copii, nu trebuiau vaccinați , nimeni nu trebuia să se vaccineze cu otrăvurile lui pfizer ,moderna , johnsson & johnsson ori azteca …oamenii au fost manipulați de mass -media slugă și politicieni . Acum este cam târziu . De ce n-a strigat De Santis acum doi ani despre pericolul vaccinurilor otrăvuri? După război multi viteji se arată !! Politica..! Să auzim de bine.

    Apreciază

  2. Îmi pare rău dar am citit articole deloc pozitive despre RON DESANTIS.. Sa nu fim naivi. A înmânat premiul cu capul satanei unor „personalități”. E cunoscut ca făcând parte din societățile secrete bizare și f bun prieten cu frații Bush. Îmi pare rău că nu pot posta și poze sa va arat. Dincolo de afirmația lui ca vrea sa protejeze copiii, am sentimentul de fapt ca altceva se ascunde în spatele acestei afirmații. Și anume ca nu pot consuma copii vaccinati. Deci e numai un lup în blana de oaie..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s