Militarii arestează un om de știință specialist în clonare al Deep State 

A lot of women in a row with barcode on neck – genetic clone concept

  Facțiunea White Hats a armatei americane a capturat marți ceea ce ei numesc un „om de știință specialist în clonare” al Deep State care ar fi lucrat la laboratorul de clonare subteran din Missouri, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

După cum sa raportat anterior, forțele speciale ale SUA au găsit și distrus, la 20 decembrie, un laborator de clonare umană în Missouri Ozarks. Înainte de a prăbuși laboratorul, au confiscat turnuri de computere, laptopuri și un proiector holografic.

Hardware-ul, a spus sursa noastră, a fost trimis la U.S. Army Cyber Command, Fort Gordon, unde specialiștii au petrecut ultimele săptămâni încercând cu greu să pătrundă criptarea sofisticată, într-un caz cu efect dezastruos. Un laptop a devenit fierbinte la atingere și apoi s-a topit după ce personalul a încercat să ocolească criptarea parolei. O analiză chimică a dezvăluit că cineva a acoperit componentele cu pastă de termită și a dedus în mod inteligent un mijloc de aprindere a accelerantului sub tensiune joasă. Specialistul care a înmânat laptopul a avut arsuri de gradul doi la mâini și pe față, a spus sursa noastră.

Computerul acela a fost o pierdere, un mecanism anti-manipulare destul de eficient. Cyber Command a luat măsuri de precauție suplimentare și a extras cu succes un hard disk de pe un al doilea computer. Au putut accesa directorul, dar aproape fiecare document și fișier este criptat de un cifru pe care nu l-au spart”, a spus sursa noastră.

Oricine a instalat protecția, totuși, a făcut o gafă flagrantă, de neiertat: a neglijat să codifice folderul Microsoft User Account din directorul rădăcină. De asemenea, au uitat să atribuie alias-uri utilizatorilor autorizați.

Neglijență pentru ei, bine pentru noi”, a spus sursa noastră. „Trei nume.”

Doi dintre cei trei sunt însă morți. Unul a murit într-un „accident” din aprilie 2021; el și vehiculul lui au trecut peste o stâncă din Malibu și au aterizat într-o râpă. Celălalt, un inginer informatic de lungă durată la Apple, a murit din cauza „complicațiilor Covid” în iunie 2022. Utilizatorul supraviețuitor, pe care armata l-a prins marți dimineață, este un om de știință în vârstă de 49 de ani, născut în Germania, care a obținut un doctorat în Genetică și Genomică la Universitatea din Boston. După absolvire, a lucrat timp de șapte ani la o companie privată de biotehnologie din Massachusetts, apoi a dispărut din rețea până când numele său a reapărut pe computer.

Sursele noastre au spus că numele lor și numele companiei de biotehnologie vor fi ascunse până la finalizarea investigației Cyber Command.

El nu a dezvăluit momentan modul în care White Hats l-a localizat pe omul de știință sau ce active militare au afectat arestarea, dar a spus: „Tot ceea ce pot spune acum este că vorbim despre un om bogat care a fost găsit trăind sub posibilitățile sale, într-un dărăpănat… apartament dormitor. Singurul vehicul înmatriculat pe numele său a fost o Toyota Corolla din 2001, dărâmată. Avea milioane de dolari.”

Omul de știință este interogat într-o casă sigură, a adăugat el.

Dacă știe locațiile altor laboratoare de clonare sau cine a fost clonat, îi vom scoate aceste informații”, a spus sursa noastră în încheiere.

Un alt sclav al Deep State a fost arestat pentru sabotarea aprovizionării cu alimente a națiunii   

   În timp ce națiunea a urmărit știrile continue despre ucigașul din Idaho și o ceartă a Casei divizate pentru următorul Președinte, facțiunea White Hat a armatei Statelor Unite a executat un mandat de arestare asupra unui obscur Deep Stater responsabil pentru sabotarea lanțului alimentar al națiunii astfel, alimentând creșterea inflației. Acel criminal este Brian Deese, directorul regimului al Consiliului Economic Național și fost slujitor al suveranului statului profund, Barack Hussein Obama.

Birourile generalului de marină Eric M. Smith au declarat pentru Real Raw News că pușcașii de marină americani l-au prins pe Deese la casa sa din Massachusetts joi dimineața devreme – punctul culminant al unei anchete de 3 luni privind acuzațiile că a participat sau a supravegheat o schemă guvernamentală de a falimenta crescătorii de păsări pentru a umfla artificial prețul produselor de uz casnic, cum ar fi ouăle și carnea de pui (sute de ferme de păsări au luat foc în decurs de 2 ani, n.b.). Marinarii, a spus sursa noastră, au ocolit securitatea casei lui lui Deese și au intrat în casă la ora 3:00 a.m., în speranța că îl vor surprinde dormind. Dar prezența lor a înspăimântat o pisică de casă, care a răsturnat o lampă de noptieră, iar zarva l-a trezit pe un Deese somnoros, care s-a trezit brusc înconjurat de o jumătate de duzină de pușcași marini înarmați. Deese a intrat în panică, strigând: „O, Doamne, nu, nu eu” și a fost Tazed pentru ca pușcașii de marină să-l poată escorta în liniște în afara sediului.

Deese este al doilea Deep Stater acuzat de perturbarea lanțului alimentar critic al țării. În aprilie 2022, armata americană l-a arestat și mai târziu l-a spânzurat pe secretarul Agriculturii Tom Vilsack, după ce a demonstrat dincolo de orice îndoială rezonabilă că a orchestrat distrugerea mai multor depozite de distribuție a alimentelor.

Într-o declarație pe propria răspundere, examinată de Real Raw News, Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA susține că Deese și Vilsack au conspirat pentru a paraliza aprovizionarea cu alimente, deoarece „Joe crede că americanilor le este prea ușor și nu plătesc suficient pentru mâncare”. Dovezile lor includ corespondență electronică – e-mailuri și mesaje text – precum și conversații telefonice care au început la jumătatea anului 2021. Cea mai convingătoare dovadă, pistolul fumegător, este un apel care a avut loc pe 5 ianuarie 2022. În acest sens, Deese a sugerat ca agenții Departamentului Agriculturii să viziteze fermele de păsări sub pretextul „inspecțiilor de rutină” și să testeze aleatoriu păsările pentru gripa aviară. Când Vilsack a răspuns: „Nu este o idee rea, dar este puțin probabil să găsim cazuri de gripă aviară”, a spus Deese, „Desigur că o vom face. El vrea ca noi să acționăm.

În perioada martie-noiembrie 2022, agenți ai Serviciului pentru Siguranța Alimentară și Inspecție, o subsidiară a Departamentului Agriculturii, au vizitat 16 ferme comerciale de păsări din Iowa Nebraska și previzibil, puii din acele ferme au fost testați pozitiv pentru gripa aviară. Proprietarilor li s-a spus că păsările lor vor trebui distruse pentru a limita răspândirea bolilor și li s-a promis că guvernul federal îi va compensa financiar. Într-o fermă de ouătoare din Nebraska, FSIS a distrus 140.000 de găini. Metoda lor de a realiza acest lucru este destul de grotescă: sufocarea. Fie umplu hambarele cu spumă de stingere a incendiilor, întrerupând alimentarea cu aer a animalelor, fie pompează monoxid de carbon.

La momentul scrierii acestui articol, federalii au sacrificat 50 de milioane de păsări în 46 de state; prețul păsărilor de curte a crescut între 17-25% în 2022; iar costul ouălor a crescut cu 49%.

Pentru a susține afirmațiile JAG, Real Raw News a vorbit cu un crescător de păsări din Iowa, al cărui întreg efectiv de păsări a fost distrus de Departamentul Agriculturii în octombrie 2022. El a vorbit sub condiția anonimatului de teama unor represalii federale.

 „Nu mi-a sunat niciodată bine, dar ce ar trebui să faci când apar 50 de agenți FSIC. Mi-au spus că probele luate de la găinile mele aveau boala păsărilor. Nu-i mai văzusem niciodată pe acești tipi și mă gândeam „când și cum le-au testat…?”. Mi-au ucis toate păsările; mi-a spus că voi primi un cec pentru a-mi acoperi pierderile. Nu am văzut încă niciun ban și când îi sun, nu mă sună niciodată înapoi. Acum sunt în faliment și eu și familia nici măcar nu ne putem permite să mâncăm. Oamenii din afacerea mea, suntem uniți, vorbim și omule, rahatul ăsta s-a întâmplat peste tot și suntem cu toții în faliment”, a spus el.

În încheiere, sursele JAG au declarat pentru RRN că Vilsack nu l-a numit niciodată pe Deese drept co-conspirator, dar acesta se va confrunta totuși cu un tribunal militar pentru că și-a trădat jurământul de funcție și a comis trădare împotriva Statelor Unite ale Americii.

    Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

  1. Criminali ,asasini plătiți de mafia khazară să distrugă . Oameni denaturați care pentru bani murdari execută ordinile . Părerea mea că asemenea specimene de oameni nu sunt altceva decât niște ” roboți”, niste carcase goale , îndoctrinați , fanatici in tot ceea ce execută . Se credeau intangibili și că îi vor apăra stăpânii . Stăpânii se spală pe mâini , i-au considerat niste sclavi și atât . Banul ,au crezut că vor trăi precum nababii . Eu cred că acolo unde sunt mulți bani , există și multă prostie . Să auzim de bine.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s