Ce sunt undele scalare și cum să ne protejăm de ele  

  Cuvântul „Scalar” provine din termenul latin „scalaris” care se traduce prin „scară”.  Undele scalare sunt concepute ca unde longitudinale, la fel ca undele sonore. Spre deosebire de undele transversale ale electromagnetismului, care se deplasează în sus și în jos perpendicular pe direcția de propagare, undele longitudinale vibrează în linie cu direcția de propagare. Valurile transversale pot fi observate în ondulațiile de apă: ondulațiile se mișcă în sus și în jos pe măsură ce valurile generale se deplasează spre exterior, astfel încât există două acțiuni; unul se deplasează în sus și în jos, iar celălalt se propagă într-o direcție specifică spre exterior.

Tehnic vorbind, undele scalare au magnitudine, dar nu au direcție, deoarece sunt imaginate a fi rezultatul a două unde electromagnetice care sunt defazate la 180 de grade una față de cealaltă, ceea ce duce la anularea ambelor semnale. Acest lucru are ca rezultat un fel de „undă de presiune”. Fizicianul matematic James Clerk Maxwell, în ecuațiile sale matematice originale referitoare la electromagnetism, a stabilit existența teoretică a undelor scalare. După moartea sa, însă, fizicienii de mai târziu au presupus că aceste ecuații nu aveau sens, deoarece undele scalare nu fuseseră observate empiric și verificate în mod repetat în rândul comunității științifice în general.

Cu toate acestea, cercetarea vibrațională sau energetică subtilă a ajutat la avansarea înțelegerii noastre a undelor scalare. O descoperire importantă afirmă că există multe tipuri diferite de unde scalare, nu doar cele de varietate electromagnetică. De exemplu, există unde scalare vitale (care corespund corpului vital sau „qi”), unde scalare emoționale, unde scalare mentale, unde scalare cauzale și așa mai departe. În esență, din câte știm, toate energiile „subtile” sunt formate din diferite tipuri de unde scalare.

Unele proprietăți generale ale undelor scalare (de tip benefic) includ:

  • Călătoresc mai repede decât viteza luminii.
  • Par să transceandă spațiul și timpul.
  • Fac ca structura moleculară a apei să devină reordonată coerent.
  • Crește pozitiv funcția imunitară la mamifere.
  • Sunt implicate în procesul de formare în natură.

Nu toate undele scalare sau energiile subtile sunt benefice sistemelor vii. Electromagnetismul tipului de 60 Hz AC, de exemplu, emană o undă longitudinală/scalară secundară care este de obicei dăunătoare sistemelor vii. Tehnologia biocâmpului iAwake anulează eficient acest val dăunător și îl transmută într-un val benefic.

Aceste unde sunt utilizate și în tehnologii militare ca arme. „Tehnologia scalară” se ocupă cu un proces prin care există o mărire constantă sau o creștere a energiei la ieșirea sa sau o amplificare sau o mărire constantă, astfel încât să se realizeze un efect puternic într-o zonă (de exemplu, în atmosferă) și îmbunătățirea acesteia, frecvența sau distrugerea completă a întregii structuri moleculare atmosferice și de asemenea, a structurii moleculare a fiecărui element material din ea.

Acest proces folosește „ioni pozitivi” de radiație – sarcini electromagnetice de înaltă frecvență. Într-o terminologie mai simplă, „scalar” se referă la creșterea intenționată a curenților sau oscilațiilor vibraționale într-o zonă, astfel încât să se dezvolte o putere care învăluie complet o zonă deosebit de masivă, mai degrabă decât să vizeze doar un anumit lucru sau entitate din zonă, fără niciun efect asupra masei din jurul lui. De exemplu, experimentele sunt efectuate în mod regulat în laboratoare științifice în care o piatră prețioasă sau o bucată de metal este vizată cu energie „non-scalară” (ioni negativi) pentru a crește vibrația pietrei sau a metalului pe o masă sau chiar pentru a anihila complet piatra sau metalul, dar masa în sine și nicio altă parte a încăperii nu este afectată.

Cu toate acestea, cu energia „scalară”, întreaga cameră este învăluită într-un câmp vibrațional masiv de „frecvență ionică pozitivă” crescută, care provoacă distrugerea câmpului total de mediu și a tot ceea ce este în interiorul acestuia. Procesul de dizolvare a structurii moleculare a corpului într-un loc și de a le pune la loc într-un altul, care a fost descris în serialul de televiziune original „Star Trek” și versiunile sale ulterioare mai noi este un exemplu de tip de energie „non-scalară”, deoarece corpurile fizice au fost transformate, nimic din zona materială a ceea ce se numeau „camere de transformare” nu a fost schimbat în vreun fel. Totul a rămas intact. Numai acele persoane care stăteau pe platforma transformatorului au fost modificate molecular.

Cu toate acestea, dacă s-ar fi folosit mai degrabă energia „scalară” decât cea „non-scalară”, nava spațială, tot ce se află în ea și întregul echipaj ar fi fost anihilate. Astfel, energia „scalară” a „ionilor pozitivi” este periculoasă. Ionii negativi sau energia „non-scalară”, totuși, nu este. De fapt, „ionii negativi” sunt avantajoși. Lămpile cu sare de Himalaya pe care mulți oameni le plasează în casele și birourile lor emit de fapt niște „ioni negativi” și pot anula unii „ioni pozitivi”. Există de obicei un sentiment de relaxare într-o cameră în care lămpile cu sare pâlpâie. Plasarea acestora în case și birouri unde au fost instalate cabluri de fibră optică este o idee înțeleaptă.

Din fericire, Soarele galaxiei noastre este înălțat dintr-o zonă periculoasă de raze gamma dăunătoare și unde cosmice din alte locuri din cosmos, care au putut să crească în galaxia noastră, în Soarele nostru și în Pământ/Gaia datorită protecției Soarelui, scuturile fiind epuizate de experimentele neînțelepte ale omenirii cu Natura.

Tehnologia cuantică Nano Tech” este bine de studiat, dar s-a descoperit că unele dintre rezultatele cercetării sale au rezultate care modifică viața creației. Dacă „ionii pozitivi” periculoși sunt capabili să se deplaseze în corpul fizic uman printr-un tip de procedură de injecție, de exemplu, chiar celulele corpului explodează ca un balon care a fost lovit cu un știft ascuțit. De-a lungul timpului, fiecare organ, glandă, mușchi, țesut, moleculă, atom, particulă sub-atomică – fiecare aspect care cuprinde viața umană – este distrus. Cu alte cuvinte, corpul uman este un templu – o cameră sacră – care adăpostește „obiecte sfinte”, care sunt organele, glandele, mușchii, etc.

SURSA DE LUMINĂ, care nu poate fi cu adevărat analizată și explicată prin vocabularul uman în nicio limbă, este totuși oarecum ca energia „ne-scalară” – „ionii negativi” de care avem nevoie pentru a asista în procesul de transformare a ADN-ului nostru și în cristalizarea sau cristalizarea noastră dezvoltarea a ceea ce unii numesc „Corpul de Lumină” – sau a deveni un „Om Fotonic”.

Acesta este motivul pentru care protecția templului fizic este necesară în timp ce procesul divin continuă. Cele mai recente cercetări indică faptul că următoarele sunt cele mai bune modalități prin care să se angajeze protecția necesară:

    1.) Purtați fie JAD NEGRU, ONIX NEGRU, TURMALINĂ NEAGRĂ, fie SHUNGITE ca coliere, pandantive și brățări. Curăță-le lunar cu apă caldă, o clătire rece și lumina soarelui, deoarece captează și stochează energie pentru tine și trebuie să fie „aruncate” în mod regulat. LAPIS LAZULI și TURCOISE purtate de mii de ani de civilizațiile avansate s-au dovedit, de asemenea, a fi nu numai vindecători puternici, dar sunt și protecție împotriva toxicității atmosferice periculoase.

   2.) Purtați și o brățară de aur, argint sau cupru la încheietura mâinii stângi sau dreaptă. (Când cuprul necesită curățare, acest lucru se poate face frecându-l cu suc de lămâie sau înmuiându-l în suc de lămâie peste noapte și apoi frecându-l strălucitor a doua zi).

   3.) Așezați oricare dintre pietrele menționate la de mai sus lângă computere, laptopuri și atașați-le la telefoanele mobile.

   4.) Faceți băi și dușuri cu sare de mare de Himalaya sau sare Epsom și ulei esențial de lavandă. Interesant, s-a descoperit că lavanda este deosebit de protectoare împotriva radiațiilor dăunătoare, așa că este înțelept să o plantați în curte. De asemenea, purtați ulei de lavandă.

   5.) Bateți zilnic templul fizic cu un diapazon de 528 Hertz sau un castron tibetan cântător.

   6.) Nu mâncați alimente care au fost „coapte” într-un cuptor cu microunde.

   7.) Nu faceți radiografii medicale de diagnosticare. De ce crezi că odată ce ești plasat în fața aparatului de radiații, tehnicianul aleargă în spatele unui paravan și poartă și o vestă specială? Dacă trebuie să faceți radiografii dintr-un motiv oarecare (cum ar fi într-un cabinet stomatologic), asigurați-vă că au trecut cel puțin cinci ani de la ultima dată când radiațiile au pătruns în corpul dumneavoastră.

   8.) Când vorbiți la telefon, plasați receptorul în urechea dreaptă și plasați palma stângă peste plexul solar. Acest lucru face două lucruri: scade cantitatea de frecvențe energetice potențial dăunătoare pe care le introduci în sistemul tău și, de asemenea, împiedică orice cuvinte dizarmonice din partea persoanei cu care vorbești să intre în sistemul tău nervos.

   9.) Bea multă apă de izvor. Nu beți apă distilată în mod regulat. Acest tip de apă este doar pentru curățarea periodică a celulelor. Nu conține minerale vitale necesare organismului. Oamenii care beau doar apă distilată își epuizează mineralele până la punctul de a se deschide la bacterii și viruși dăunători care pătrund foarte ușor în sistem.

   10.) Dacă chemtrails (fluxuri de substanțe chimice periculoase, asemănătoare unui nor care curg din avioane) sunt predominante în zona dvs., fiți FOARTE conștienți de a urma toate paradigmele menționate mai sus.

   11.) Dacă ați luat sau sunteți în preajma celor care au luat injecția pentru „virus”, luați zilnic o lingură de „Extract din ace de pin” în puțină apă. Ea împiedică toxinele din „inoculare” să provoace efecte secundare cele mai intense și de asemenea, îi protejează pe cei care au refuzat „inocularea” să nu fie afectați de proteinele spike (de vârf) și oxidul de grafen care tinde să se scurgă din porii celor care au avut „inocularea” și în porii altora cu care pot intra în contact, cum ar fi îmbrățișarea sau strângerea mâinii. „Sirop de soc” ajută și el.

   12.) Alte cercetări științifice „bune” indică faptul că proteinele din nuci, semințe și fasole întăresc sistemul imunitar, ajutând astfel la prevenirea răcelilor și a virușilor. Vă rugăm să aveți grijă să luați „Hidroxiclorochină”, care a fost dezvoltată inițial în anii 1940 ca remediu pentru malarie în anumite țări. Unii oameni care nu iau „inocularea” iau această substanță chimică ca protecție împotriva „virusului”. Cu toate acestea, prea multă „hidroxiclorochină” poate dăuna ficatului. Dacă decideți să luați această substanță chimică, asigurați-vă că vă monitorizați sângele de către un medic „corect” la fiecare trei până la șase luni.

Desigur, așa cum este întotdeauna cazul, indiferent de calea ta spirituală, respectarea ritualurilor zilnice este importantă pentru îndrumare, protecție și sănătate. Există ritualuri universale, totuși, pe care oricine le poate face, cum ar fi intonarea mantrelor care au fost oferite ca dar vechi „Rishis” („Înțelepți”) de către SOURSĂ în beneficiul tuturor ființelor simțitoare din toate tărâmurile.

  Planeta noastră este încă curățată și înălțată.

Prin urmare, anumite tipuri de tehnologie inutile pot încă lovi în sistemul „Mama Pământ/Gaia” și în sistemele creației de pe „Ea”. Procesul de „renaștere” are loc treptat, astfel încât să ne putem adapta la LUMINĂ intensă care intră și să nu fim stropiți sau bombardați cu ea brusc, ceea ce ne-ar supraîncărca „circuitele”. Acesta este motivul pentru care suntem binecuvântați cu cunoștințele despre cum să trecem prin procesul de „muncă” în moduri spirituale și naturale.

 Suntem, astfel, încă în proces de DEVENIRE.

Folosiți următoarele câteva zile și săptămâni pentru a aduna ceea ce aveți nevoie în ceea ce privește sugestiile discutate mai sus. Deoarece planeta noastră este încă cuprinsă de haosul „3D”, cei care transcend confuzia au nevoie de modalități prin care să se abată de la vibrațiile discordante. Acest lucru nu presupune doar să rămâneți protejat de tehnologia periculoasă, ci și să fiți protejat de anumite persoane și grupuri. Ar trebui să ne rugăm pentru toată lumea, dar aceasta nu implică a fi în apropierea câmpurilor aurice ale fiecăruia.

Lasă Sinele tău Superior să fie „Îngerul Păzitor” suprem. Amintiți-vă, Sinele vostru Superior este Sufletul vostru, iar Sufletul vostru este o frecvență a SURSEI DE LUMINĂ.

Video: Ce sunt Undele Scalare

           Drum drept spre Lumină!

   Sursa: https://www.iawaketechnologies.com/ / https://eraoflight.com/

3 comentarii

  1. Sunt binevenite aceste sfaturi pentru cunoașterea protecției organismului uman ,mai ales acum cu abundența asta de ” super tehnologie avansată ” ce nu este in folosul oamenirii . Nu este o binefacere ,ci din contră o distrugere ” mută” a organismului uman , un control psihotronic . Cei care beneficiază de compatibilitatea cu Energia Divină sunt cei norocoși , vor fi protejați și în același timp avertizați de atacurile energetice malefice. Principiul obiectiv este ca ființă umană să-si protejeze intacta AURA . Trebuie atenție și la cristalele de jad , onix și turmalină : proveniența și înainte de folosire să fie curățate energetic ( pentru că este posibil ca energia lor să nu fie compatibilă cu a celui care dorește să le poarte . Deobicei se țin 48 de ore intr-un vas cu sare gemă ( fără iod) . Ați putea să mai veniți cu articole de acest gen ,sunt foarte interesante … Să auzim numai de bine.

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s