Triada întunecată a mafiei kazare   

  Nicio altă entitate globală nu reprezintă mai bine manifestarea aici, pe Pământ, a „Triadei Întunecate”, decât CABALA KHAZARĂ (alias TRIADA KHAZARĂ), care a condus întreaga lume timp de secole. Acest triunghi satanic de putere, forță și influență planetară, care supraveghează structura globală de putere de astăzi, a existat de fapt de milenii.

Cu toate acestea, deși CABALA KHAZARĂ locuiește în vârful vârfului piramidei puterii mondiale, este subordonată forțelor întunecate extraterestre mult mai puternice, cunoscute sub numele de Archoni. Care sunt aceste trei sindicate internaționale ale crimei care au terorizat și traumatizat în mod strategic întreaga omenire, în special în ultimii 250 de ani?  Următoarele trei sindicate criminale internaționale reprezintă cele 3 entități primare ale Cabalei Khazare.

Fiecare dintre entitățile mega-criminale enumerate mai jos operează în strânsă coordonare cu celelalte două.  În acest fel, ele sunt folosite pentru a șoca și a înspăimânta neîncetat comunitatea mondială a națiunilor, ceea ce menține apoi întreaga civilizație planetară într-o stare de teamă și anxietate constantă.

MAFIA KHAZARĂ

BANCHERII ASHKENAZI

RĂZBOINICII SIONIȘTI

Aceste 3 camarile criminale sunt populate de maniaci genocidari, psihopați nebuni criminali, belicoși înveterați și teroriști înrăiți. Ele sunt destul de bine cunoscute în unele cercuri (ale inițiaților) pentru opera lor cu totul cataclismică, după cum urmează:

Genocidul armean, Primul Război Mondial, Revoluția bolșevică, Pandemia de gripă spaniolă, Marea Depresiune, Genocidul Holodomor, Războiul civil chinezesc, Al Doilea Război Mondial, Războiul din Coreea, Holocaustul, Revoluția culturală chineză, Războiul din Vietnam, Genocidul cambodgian, Genocidul din Rwanda, Războaiele iugoslave, Războaiele din Irak, Atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, Războiul împotriva terorismului, Războiul din Afganistan, Războiul din Siria, Războiul din Libia, Războiul din Ucraina, Pandemia COVID-19&Agenda supervaccinării Covid, toate au un lucru în comun – Cabala Khazară.

 Și, aceasta este doar o listă prescurtată a războaielor, calamităților și plăgilor devastatoare de la începutul secolului XX, deși reprezintă cele mai grave dintre comploturile lor conspirative răuvoitoare și crimele globale desfășurate împotriva întregii umanități.

Trădarea recunoscută de Angela Merkel a acordului de la Minsk constituie un motiv pentru Tribunalul de la Nürnberg după genocidul de 8 ani al Kievului în Donbass împotriva propriei populații de naționalitate rusă.

Ați citit bine: Doi lideri naționali de top au recunoscut cu nerușinare că au negociat intenționat Acordul de la Minsk cu rea credință, astfel încât Ucraina să se poată consolida militar pentru a invada Donbasul și a prelua Crimeea.  Între timp, Kievul a comis în mod intenționat un adevărat genocid împotriva propriilor cetățeni prin regiunea Donbass. O astfel de trădare totală a permis, de asemenea, NATO să petreacă 8 ani pentru a stabili un centru de comandă și control fără cusur, precum și o rețea de colaborare militară cu Ucraina prin care să supravegheze și să conducă războiul după ce a provocat în mod nesăbuit Rusia.

Acest tip de conduită josnică și scandaloasă este exact modul în care Cabala khazară a constrâns și obligat, a mituit și șantajat blocuri de națiuni în războaiele mondiale anterioare. Pentru că pot, în orice moment, să folosească TRIADA ÎNTUNECATĂ A CABALEI KHAZARE pentru a manipula regi și regine, președinți și prim-miniștri, cancelari și premieri, precum și alți șefi de stat și lideri naționali, pentru ei este foarte ușor să pună la cale un al treilea război mondial.

NU UITAȚI NICIODATĂ: Odată ce puterea politică, financiară și economică a centrului american al Cartelului Băncilor Centrale a fost legiferată în mod neconstituțional prin Legea Rezervelor Federale din 1913, TRIADA NEAGRĂ a fost capabilă să fure pe ascuns o sumă nelimitată de bani de la cetățenii SUA.  Atunci, și numai atunci, folosind banii furați de la contribuabilii americani, TRIADA ÎNTUNECATĂ a putut să-și consolideze pe furiș puterea și să-și consolideze în mod constant influența la nivel mondial, astfel încât să exercite comanda și controlul total asupra întregii civilizații planetare. În acest fel, mafia khazară, bancherii ashkenazi și belicoșii sioniști lucrează împreună pentru a teroriza populațiile și a teroriza națiunile din întreaga lume pentru a executa cu teamă agendele lor nefaste din cadrul NWO.

REZUMAT: Paradigma absolut satanică de conducere a khazarilor este foarte susceptibilă de a fi spulberată o dată pentru totdeauna. În acest sens, nesăbuința extraordinară și depășirea nerușinată a plandemiei COVID a expus în totalitate planul lor absurd de joc, al întronării forțate a NWO.  În mod clar, ei știau că acest lucru se va întâmpla prin intermediul internetului; prin urmare, trebuie să creadă în mod fals că pot acționa cu impunitate totală în continuare. Pentru că numai un mariaj perfect între aroganță profundă și ignoranță perpetuă ar putea da Cabalei khazare iluzia colectivă fatală că ar putea reuși în tentativa lor flagrantă de preluare a controlului mondial.

Nu vă înșelați, întreaga comunitate mondială a națiunilor stă acum la marginea prăpastiei proverbiale. Și majoritatea țărilor, oricât de neputincioase sunt, se regăsesc privind în gol în abisul apocaliptic al celui de-al treilea război mondial.

În primul rând, este de o importanță capitală să înțelegem că Ucraina, Statele Unite, Regatul Unit, Germania, Polonia, România, Bulgaria, Franța, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Suedia, Danemarca și Națiunile Baltice sunt toate în război cu Rusia. Federație, la diferite grade de implicare, desigur.

În ceea ce privește șiretlicul în curs de desfășurare al NATO, Ucraina nici măcar nu a trebuit să se alăture oficial NATO (alias Organizația Teroristă a Atlanticului de Nord), deoarece de când lovitura de stat condusă de CIA a fost efectuată ca Revoluție de culoare ucraineană la Kiev în februarie 2014, Forțele Armate ale Ucrainei (AFU) au fost staționate în secret sub structura de comandă a NATO. Ucraina funcționează ca membru de facto pe lista forțelor armate ale NATO în ceea ce privește lupta cu Rusia.

Aceasta înseamnă că fiecare mișcare militară și manevră pe câmpul de luptă a AFU este dictată de cartierul general al NATO de la Bruxelles, după ce au fost scrise în comun de Pentagon și Ministerul Apărării Britanice. Împreună cu o armată de mercenari naziști recrutați din întreaga lume, AFU se luptă cu Rusia, în esență, ca forță militară proxy a SUA și a Regatului Unit. De aceea, regimul neo-nazist al lui Zelensky este atât de dispus să sacrifice fiecare bărbat, femeie și copil ucrainean pe altarul khazar al stăpânirii lumii. Atât guvernele Statelor Unite, cât și cele ale Regatului Unit sunt renumite pentru că sunt ZOG.

ZOG = Guvernul Ocupat Sionist

     Operațiunea militară specială a Rusiei

De fapt, chiar în ziua în care Rusia și-a inițiat operațiunea militară specială în Ucraina, la 24 februarie 2022, Kremlinul știa că lansează o lovitură preventivă vitală împotriva întregii alianțe NATO. De fapt, Rusia era conștientă (prin analiza continuă prin satelit a mișcărilor de la sol) că Ucraina, cu asistență militară directă din partea NATO, plănuise pe ascuns o invazie la scară largă a Donbasului pentru martie 2022. Acum, iată-ne la 10 luni mai târziu, iar câmpul de luptă al Războiului din Ucraina continuă să devină mai mare, pe măsură ce luptele devin tot mai acerbe. Câmpul de luptă se extinde săptămânal pentru a include Rusia de Vest, Polonia, Belarus și alte teritorii învecinate.

Ambele părți ale acestui război epic sunt pe deplin conștiente de faptul că NATO, și în special SUA, Marea Britanie, Germania și Israel, sunt pe deplin implicate în operațiuni militare atât în Ucraina, cât și în Rusia. Cu alte cuvinte, faza fierbinte a celui de-al treilea război mondial a început deja în serios.

Să nu uităm că, probabil, obiectivul major al operațiunii militare speciale (SMO) a Rusiei a fost distrugerea celor peste 40 de biolaboratoare sponsorizate de Pentagon împrăștiate în Ucraina. Echipa lui Putin deținea dovezi care indicau că dezvoltarea, testarea și achiziția de arme biologice au fost efectuate în secret – cu toată viteza deliberată – a căror țintă a fost în cele din urmă Rusia după desfășurarea în Donbas. Deținerea Rusiei de dovezi concrete care confirmă existența acelor laboratoare ilegale de arme biologice a fost tot ceea ce Kremlinul a avut vreodată nevoie pentru a justifica o invazie a Ucrainei.

Poate că și mai multă urgență a fost acordată SMO din februarie, având în vedere planul clandestin de amplasare strategică a armelor nucleare în toată Ucraina. Deși regimul de la Kiev a menționat doar plasarea armelor nucleare ca posibilitate, Zelensky a dat deja undă verde pentru proiectul secret nebunesc. Tot ce a rămas a fost transportul ascuns al acestor arme din Germania pentru poziționarea finală în vestul Ucrainei. În mod evident, Kremlinul nu ar tolera niciodată o trădare atât de calculată a tuturor acordurilor anterioare încheiate după destrămarea Uniunii Sovietice.

Odată ce Forțele Armate Ruse au fost obligate să treacă Rubiconul în Ucraina pentru a-i proteja pe vorbitorii de limbă rusă din Donbas, totul s-a schimbat pe planeta Pământ și ireversibil. Mai mult, acum că conspirația internațională extrem de organizată de a frauda Rusia prin Acordurile de la Minsk a fost dezvăluită atât de fostul cancelar german Angela Merkel, cât și de fostul președinte al Ucrainei Petro Poroșenko, nu mai există absolut nicio încredere între Moscova și orice stat occidental.

Germania se află în pragul KOLAPS-ului… în majoritatea orașelor mari, luminile stradale sunt deja stinse… toate clădirile guvernamentale sunt închise… pentru că vor fi aprovizionate cu mai puțin combustibil de către Rusia. Cred că sunt disperați să găsească o cale de ieșire…. și veți vedea că Germania este prima țară care a aderat la BRICS.

 Ascultați, oameni buni… dacă Germania dispare, aceasta este „coloana vertebrală” a întregii economii euro. Este cel mai mare donator și, probabil, cel mai mare contribuabil. Avem țări precum Grecia, Portugalia, Spania, Italia etc… care caută ajutor și sprijin financiar. Deci, dacă Germania se clatină din cauza situației combustibililor din Rusia… despre care Trump i-a avertizat…. și au râs de el… atunci cred că Germania va fi prima țară care se va prăbuși.

Cred că acesta ar fi un alt indicator pentru ceea ce va urma odată cu reevaluarea și redistribuirea. Pentru că, odată ce Germania va cădea și se va alătura sistemului BRICS … și va începe să folosească aurul ca activ financiar pentru a-și vindeca combustibilul și pentru a-și ține cetățenii la căldură … atunci se va da startul la întrebarea: „Bine, cine urmează?„. Asta pentru că toate vor cădea. Țări precum Franța, Belgia, Olanda și țările nordice din jurul Mării Baltice….

    Polonia își ia teritoriile înapoi  

Autoritățile Republicii Polone se pregătesc să pună în aplicare un plan de confiscare a regiunilor din vestul Ucrainei – Niezależny Dziennik Polityczny ( NDP). Potrivit acesteia, acest plan include intrarea trupelor poloneze pe teritoriul ucrainene „Kresy de Est” și organizarea ulterioară a referendumurilor privind aderarea la Polonia (după modelul rusesc). Este de remarcat faptul că autorul materialului consideră aceasta a doua etapă de expansiune. Și consideră că prima etapă a planului este deja îndeplinită.

Rezultatul primei etape a acestui plan a fost că Varșovia deține deja controlul politic și financiar deplin asupra guvernului de la Kiev. A doua etapă este pregătirea polonezilor pentru ostilități”, scrie Kramer.

Ea notează că Polonia se pregătește activ pentru punerea în aplicare a celei de-a doua părți a planului. Pentru aceasta, autoritățile țării au creat tabere speciale de antrenament paramilitar. Ei antrenează cetățeni mobilizați care dobândesc abilități de bază de război. Articolul mai precizează că Varșovia intenționează să mărească dimensiunea armatei cu 17.000 de oameni în 2023 și să desfășoare exerciții militare majore în care vor fi implicați 250.000 de militari (de altfel am văzut videoclipuri cu sute de mașini încolonate, cu civili care pleacă din Polonia pentru a nu fi recrutați în ianuarie, n.b.).

 Editorialistul numește chiar data de început a probabilei invazii poloneze a Ucrainei – 4 mai. Ea susține că conducerea militară poloneză consideră că până în acest moment Forțele Armate ale Ucrainei își vor fi folosit tot potențialul lor de luptă în luptele cu armata rusă. Prin urmare, trupele ucrainene nu vor putea lupta pe două fronturi în același timp.

În ceea ce privește mercenarii străini care luptă în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei, majoritatea sunt polonezi. Este clar de ce parte sunt. Autorul articolului susține că comandamentul polonez se așteaptă să încheie rapid intervenția. Ea prezice că după capturarea părții de vest a Ucrainei, Varșovia va anunța un referendum pe 11 iulie.

Kramer scrie că această dată este simbolică, deoarece în această zi din 1943 masacrul populației poloneze din Volinia, organizat de naționaliștii ucraineni, a atins punctul culminant.

După cum se raportează în publicația Dziennik Polityczny a declarat că aproape întreaga lume știe deja că Polonia intenționează să-și returneze ținuturile istorice – Kresy Wschodni – din teritoriul Ucrainei – http://www.algora.com/Algora_blog/2022/12/18/poland-preparing-to-seize-western-ukraine

 P.S. – Și mă întreb, nu ar fi momentul să ne recuperăm și noi teritoriile istorice din Ucraina? Acum se știe că ne-au fost furate de către autoritățile bolșevice și alipite Ucrainei…  

  Video:  Teritoriile românești din Ucraina sunt ale României !!

9 comentarii

  1. Exista un plan prin care fiecare tara isi va lua teritoriul furat de aceasta entitate numita Ucraina.Daca se va intampla acest lucru,Romania fie ca vrea fie ca nu ,va tb sa si ia teritoriul,mai ramane de vazut ce se va intampla cu Moldova pt ca nu vor sa se alature Romaniei,viata oferita de Rusia este cu mult mai buna decat ceea ce ofera Romania la acest moment.Vibratia sus oameni buni daca vrem schimbarea in bine!!!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Un articol pe care îl citești parcă cu sufletul la gură . Perfect adevărat . Nu degeaba ONU a repus în drepturi mișcarea sionistă in decembrie 1991 . Magia khazară avea nevoie de ” soldați ” . De teroriști supuși . Am văzut că se spunea de Germania . Dar Germania in sine ,nu spune nimic . Germania este în fapt condusă de Bavaria . Bavaria care este mereu uitată , însă acolo se află polul khazaro -sionist . Nu trebuie uitat că rockefeller , rothschild,kissinger și currrrțile împărătești europene din Bavaria își au originea . Cele 12 protocoale ale înțelepților sioniști in Bavaria s-au întocmit . Bolșevismul și nazismul din Bavaria au plecat . Dacă țin eu bine minte în timpul ” domniei ” lui angela hitler,aceasta se consulta mereu cu conducerea Republicii Bavaria in ce privește economia și strategiile Germaniei . Germania cred că este un cuțit cu două tăișuri ,nu știi ce poate naște ! Un profesor de istorie din Olanda mi-a spus odată ” Fiți atenți la Germania . Țară folosită de iluminați ce au organizat două războaie mondiale . O criză majoră în Germania poate isca un conflict în lume . De ce mereu Germania? Pentru că există Bavaria și pentru că nemții sunt un popor războinic , ordonat și ușor de manipulat într-o criză economică. Ce dovadă mai concretă este faptul că s-au lăsat conduși de o sionistă școlită la STASI ,in Berlinul de Est?? „”…cred că are dreptate . Există trei Poli ai răului care trebuie eliminați ” Washington , Bruxelles și Kiev . Iar în acest an 2023 ar trebui eliminate conducerile acestor Poli. România este o colonie ,o știe Moskova ,o știe Bruxelles ,o știe Kievul , nimic nu este hotărât de guvernele coloniei ci de stăpânii pe care ii are . Marionetele de la capitală execută doar ordinele primite , nu au pus în discuție niciodată tema subiectul Kiev ,ele atacă doar Moscova că așa li se ordonă pentru că trădătorii sunt aliații Ucrainei . Ucrainenii care anul trecut când s-au desfășurat acel Campionat european de fotbal pentru a face Anglia campioană europeană ,au venit la București să -i facă pe români ,țigani . Strigau pe stadionul din capitală fără nici o problemă , românii tăceau chitic ,comentatorii de la televizor se făceau că nu aud. Slugile și lașii s-au ascuns cu capul in nisip .Ce mai poți spune despre trădarea din 1991 al aceluiași parlament care în luna Martie semna împreună cu Iliescu vinderea României bancherilor iluminați , țară devenită o Corporație Internațională Financiară? Trădătorii câte ar trebui să atârne în ștreang ,nu să -si mănânce pensiile speciale . Dar cine s-o facă ? Polonia este o țară condusă de polonezi ,nu o colonie condusă d sioniști . Așa că Polonia poate revendica teritoriul furat de Ucraina . Colonia România n-o poate face ,nu are stat legal și nici Constituție , o țară care nu mai există . Poate că evenimentele ce se vor desfășura în USA și Europa să aducă și românilor șansă de a-și judeca trădătorii . Speranța moare ultima ,așa o țin de 33 de ani. Încă mai am speranță . Să auzim de bine .

    Apreciat de 2 persoane

  3. Permit americanii ca să facă o astfel de mișcare Polonia? Dacă acest plan exista și a ajuns pe aceasta pagina atunci sigur știu și americanii ce se întâmplă acolo. Dacă America vrea sa piardă ukraina atunci vor permite polonezilor sa facă aceasta mișcare. Ori odată pierduta ukraina America poate considera ca războiul cu Rusia e încheiat.. Și atunci te întrebi : de ce tot efortul asta armat al Americii în ukraina?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s