Pălăriile Albe dezactivează crucișătorul amfibie care a atacat GITMO iar  JAG îl arestează pe fostul chirurg general Jerome Adams

  Pălăriile Albe au ripostat la 1 ianuarie împotriva navei de asalt amfibie din clasa Wasp care a organizat o lovitură de Crăciun în Golful Guantanamo, paralizând gigantul de 256 de metri în timp ce stătea ancorat în largul coastei Venezuelei și distrugând complementul navei de elicoptere și ambarcațiuni de debarcare, surse din biroul generalului Eric M. Smith au declarat pentru Real Raw News.

Generalii Berger și Smith, a spus el, au început să planifice un răspuns aproape imediat după ce un avion de patrulare maritimă a identificat agresorul drept U.S.S. Boxer, o navă uriașă care a suferit o modernizare extinsă în perioada iunie 2020 – decembrie 2021. Deși a fost repartizată din punct de vedere tehnic Forței Expeditionare Marină a 13-a, o unitate a Pălăriilor Albe, Boxer a devenit proprietatea Agenției Federale de Management al Urgențelor după ce BAE a terminat renovările. White Hats consideră că militarii loiali regimului au antrenat FEMA să conducă multe dintre sistemele lui Boxer. Dușmanii capturați în timpul asediului GITMO au dezvăluit sub interogatoriu că FEMA a pus 1.500 de agenți la bordul navei și că Boxer a fost staționat lângă porturile venezuelene Guanta și Cabello, roți industriale în vasta industrie petrolieră a țării.

La 26 decembrie, generalii Berger și Smith s-au întâlnit pentru a redacta un răspuns, dar au avut opinii diferite cu privire la nivelul de forță pe care să-l folosească. Generalul Smith, a spus sursa noastră, a recomandat reîncadrarea a două distrugătoare de clasă Arleigh Burke, controlate de White Hat, pentru a bombarda Boxer cu obuze și rachete de croazieră până când acesta și toți cei aflați la bord vor fi trimiși într-un mormânt acvatic. Pe de altă parte, generalul Berger a sugerat ceea ce el a numit „răspuns măsurat” – dezactivarea Boxer-ului, astfel încât să poată fi ulterior capturat și reparat ca un activ, evitând în același timp pierderea excesivă de vieți omenești. El a spus că dacă nava americană care s-ar scufunda și cea care ar bombarda-o cu rachete de croazieră ar atrage un control național nedorit și ar risca să prolifereze o criză internațională, deoarece Boxer se afla deja în apele teritoriale venezuelene.

Gen. Smith a vrut să trimită acea navă în vestiarul lui Davey Jones, dar a amânat generalului Berger, deoarece nu preluase încă comanda oficial”, a spus sursa noastră.

O zi mai târziu, generalii au discutat cu amiralul Eric T. Olson, comandantul Comandamentului pentru Operații Speciale din SUA și au convenit în unanimitate că Navy SEAL sunt cele mai potrivite pentru a îndeplini obiectivele generalului Berger, mai ales că Boxer era ancorat la 1 km nord de Puerto Cabello. La 27 decembrie, două unități SEAL – aproximativ 32 de bărbați – au sosit în Valencia, chiar la sud de Cabello, și s-au insinuat în rândul populației. Într-o țară a cărei inflație a crescut de la 11% în 1985 la 2.000% în 2021, banii vorbeau multe; SEAL-ii au dobândit rapid informatori locali care vorbeau despre un număr mare de americani care patronează barurile și restaurantele locale. Unii americani „beți” au vorbit despre apartenența la o navă de război a Statelor Unite.

SEALs au dedus rapid că majoritatea echipajului lui Boxer a debarcat și se afla fie undeva în țară, fie zburase în Statele Unite. Au crezut că Boxerul ar avea un echipaj schelet. În dimineața zilei de 1 ianuarie, SEALS folosind sănii de infiltrare subacvatică au pătruns în Boxer. S-au angajat imediat într-un schimb de focuri și au ucis 12 agenți FEMA de pe punte, apoi au străpuns podul și capsula Command-in-Control. Navy SEAL, a spus sursa noastră, au împușcat 27 de agenți FEMA înainte de a planta explozibili în sala mașinilor. De asemenea, au sabotat munițiile navei și au plasat încărcături explozibile în cele două elicoptere Sea Stallion și două AV8-B Harrier pe puntea de zbor. Au împușcat încă 6 agenți FEMA și 5 din personalul trădător al Marinei în timp ce erau angajați într-un schimb de focuri. Niciun SEAL, a spus sursa noastră, nu a fost ucis sau rănit în incursiune.

Odată ce au părăsit nava, SEALs au detonat explozibilii de la distanță, dezactivând motoarele și armele Boxerului pentru a se asigura că nu mai reprezintă o amenințare pentru forțele White Hat.

Am trimis Statului Adânc un mesaj clar: provoacă-ne și înfruntă consecințele”, a spus sursa noastră.

   JAG îl arestează pe fostul chirurg general Jerome Adams  

 Anchetatorii JAG ai Marinei SUA au depistat marți încă un fost oficial guvernamental care ar fi profitat de o narațiune fictivă prezentată președintelui Donald J. Trump la debutul plandemiei Covid-19. Fostul chirurg general Jerome Adams, care a servit sub conducerea lui Trump în perioada 2017-2021, a fost arestat sub acuzația de trădare în apropierea casei sale din Mechanicsville, Maryland, și i-a spus că se va confrunta cu un tribunal militar pentru crimele comise împotriva națiunii și a cetățenilor acesteia.

Adams părea o țintă puțin probabilă: la începutul anului 2020, el a recunoscut că Covid-19 a fost mai puțin letal decât gripa obișnuită și i-a implorat pe oameni să evite măștile de față, deoarece acestea erau ineficiente în atenuarea răspândirii unui virus benign. Mai mult, el a spus sincer că purtarea măștilor ar slăbi sistemul imunitar uman, lăsând societatea susceptibilă la boli precum răceala comună și deschisă la dobândirea de infecții potențial letale cu stafilococ prin purtarea măștilor murdare și pline de germeni. Blocajele, a spus el inițial, vor sfârși prin a ucide mai mulți oameni decât vor salva.

Așa-zisa mass-media conservatoare s-a uitat la declarațiile lui Adams, vestindu-l drept un „adevăr”, unul dintre puținii funcționari publici dispuși să conteste narațiunea fictivă a big-pharma și a big-medicinei. La acea vreme, rețelele de socializare ale lui Adams erau inundate atât de laude, cât și de ură – stângiștii l-au acuzat că încalcă „știința”, iar conservatorii i-au susținut tăria de caracter sfidând forța Statului Adânc pentru o „nouă normalitate”.

Cu toate acestea, luni mai târziu, Adams și-a retractat declarațiile anterioare, spunând că noi date au dovedit că răspândirea asimetrică a Covid-19 ucide sute de mii de oameni de pe tot globul. Pe scurt, el s-a conformat cu doctorii Fauci și Birx, iar mass-media conservatoare, inclusiv Fox News, nu a raportat nici măcar o dată telespectatorilor că Adams și-a schimbat părerea. Nici nu au raportat că Adams a fost comisarul pentru sănătate în Indiana al lui Michael Pence, în timp ce Pence a guvernat statul Hoosier în perioada 2014-2017. Surse JAG au declarat luni pentru Real Raw News că relațiile dintre Pence și Adams au depășit o simplă relație de lucru. Pence era mai mult decât șeful lui Adams; era bunul lui prieten. Un bun prieten cu care Pence a avut relații homosexuale.

JAG a spus că, deși Pence și Adams aveau soții și copii, au fost iubiți în secret care au conspirat să-l vândă pe președintele Donald J. Trump pe ideea că Operațiunea Warp Speed va scuti zeci de milioane de cetățeni de o soartă mai rea decât moartea.

Nu este prima dată când bărbații homosexuali sau bisexuali și-au ascuns tendințele sexuale în spatele unei căsătorii”, a spus sursa noastră. „Avem dovezi fotografice că sunt îndrăgostiți de multă vreme, iar dovada Pence i-a promis lui Adams destul de mulți bani pentru a fi duplicitar față de natura Covid-19.”

 JAG susține că are e-mailuri pe care Pence le-a trimis lui Adams la începutul lui 2020.

Bună, frumosule, te-ai descurcat grozav, dar acum este timpul să muți cronologia. Am vorbit cu Fauci, Birx și Collins și sunt la bord”, a scris Pence într-un e-mail de 1 mai către Adams — cu 14 zile înainte ca Trump să anunțe public că Warp Speed va accelera producția și aprobarea vaccinurilor Covid „ca nimic ce țara asta a văzut vreodată.

Adams a lucrat pe ambele părți ale gardului. Era un actor bun. Avem dovada că a fost compensat financiar pentru participarea sa la crimele legate de Covid și l-a trădat pe Trump. Aveam dovezi mai mult decât suficiente pentru a-l aresta”, a spus sursa noastră.

    Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

  1. Bine lucrat. Bravo lor . Dacă tot ști pomenit de trădătorul Adams ,ce părere aveți de mizeria slugilor românești de alertă iar … măști , viruși gripali și vaccinare antigripală . Slugile de la capitală au primit ordin de la stăpâni ?? Oare românii naivi vor pune iar botul la minciunile trădătorilor…?? Când va veni vremea să ajungă în ștreang și trădătorii din colonia România?? Să auzim de bine .

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s