Generalul Smith a preluat comanda și a jurat că va elimina trădătorii

 Generalul Eric M. Smith, care a preluat controlul asupra facțiunii Pălăriilor Albe a armatei americane efectiv în ziua de Anul Nou. Nu a făcut echivoc când a scris „sunt șobolani pe navă” în corespondența trimisă comandanților Pălăriilor Albe din toate ramurile armatei. Printre prioritățile sale principale, a spus el, ar fi stabilirea căror ofițeri au aderat la Constituție și ce ofițeri au fost loiali în secret regimului criminal Biden.

O sursă familiarizată cu preocupările generalului a declarat pentru Real Raw News că generalul Smith și-a petrecut ultima săptămână revizuind relațiile de serviciu și rețelele sociale a 500 de ofițeri, acordând o atenție suplimentară celor care ocupau poziții cheie sau care conduc un număr substanțial de trupe și a descoperit mai multe „incoerențe ideologice”. Exemplele au inclus pălăriile albe care au jurat să respecte Constituția, dar ale căror postări pe rețelele sociale au aplaudat „realizările” lui Joseph Biden și Kamala Harris. Un Air Force O-4 a depus un raport disciplinar asupra unui aviator, scriind: „Airman [numele și gradul redactate] a fost mustrat pentru că a împărtășit informații false despre vaccinul Covid-19 într-un forum public. L-am corectat și i-am spus că Centers for Disease Control este singura autoritate în a judeca siguranța și eficacitatea vaccinurilor.”

Generalul Smith, a spus sursa noastră, a descoperit „zeci” de contradicții flagrante.

Generalul Smith vrea să-i elimine pe trădători, dar, în același timp, este precaut, pentru că acceptă posibilitatea ca White Hats să fi depus rapoarte false pentru a păcăli Deep State. Totuși, el va testa loialitatea potențialilor trădători”, a spus sursa noastră.

Începând de săptămâna viitoare, generalul Smith va cere ofițerilor să ia un poligraf, deși eșecul nu va fi folosit automat ca test de turnesol pentru a stigmatiza potențialii trădători – poligrafele sunt, până la urmă, failibile. Cei mai mulți examinatori competenți sunt de acord că testele sunt precise între 80% și 90%, lăsând o marjă de eroare semnificativă. Cu toate acestea, generalul Smith crede că poligrafele vor completa un cadru de evaluări care vizează descoperirea cârtițelor Deep State.

Dacă un ofițer ezită la poligraf sau refuză să-l ia fără o explicație al naibii de bună, asta îi va pune sub microscop. După cum o vede generalul, o persoană poate eșua din mai multe motive, mai ales dacă este vinovată, așa că refuzul de a-l lua este la fel de rău sau mai rău decât eșecul. Aceasta nu este o vânătoare de vrăjitoare, este vorba despre a ne asigura rândurile”, a spus sursa noastră.

Generalul Smith, a adăugat el, va intervieva în cele din urmă personal fiecare ofițer de sub comanda sa. Ne-am întrebat sursa de ce generalul Smith, dacă suspectează trădători în mijlocul lui, și-a înclinat mâna difuzând noțiunile sale prin e-mailuri către, potențial, chiar ofițerilor pe care spera să-i elimine, deoarece notificarea preventivă le-ar putea oferi spioniilor Deep State timp să-și acopere urmele.

Generalul Smith are propriul său manual”, a spus sursa noastră.

În încheiere, el a spus că generalul Smith nu va da vina pe generalul Berger dacă Deep State-rii sunt dezgropați.

Generalul Berger avea un mod de gândire liniar. Existăm noi și acolo este Statul Adânc. A văzut amenințări extrinseci, dar nu a petrecut prea mult timp privind înăuntru. Generalul Smith are o imagine mai amplă”, a spus el.

     Militarii l-au arestat pe fostul comisar al FDA Stephen Hahn   

Anchetatorii JAG ai Marinei SUA l-au arestat joi pe fostul comisar al Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA), Stephen Hahn, pentru că a comis acte de trădare împotriva națiunii și a poporului acesteia, în timp ce a slujit sub președintele Donald J. Trump în timpul pandemiei de coronavirus, au declarat surse JAG pentru Real Raw News.

O sursă JAG familiarizată cu operațiunea a declarat că Hahn, pe care Trump l-a numit într-un rechizitoriu sigilat înainte de a părăsi Washingtonul în 2021, a profitat masiv din susținerea și promovarea vaccinurilor experimentale care au ucis sute de mii de cetățeni. JAG susține că producătorul de vaccinuri Moderna (și posibil alții) i-au oferit lui Hahn cantități profitabile de numerar în schimbul denaturării siguranței și eficacității injectării otravei numită vaccin covid.

Anchetatorii s-au năpustit asupra lui Hahn, în vârstă de 62 de ani, în timp ce acesta părăsea o sală de sport din apropierea casei sale din Silver Springs, Maryland. Se pare că i-au arătat un mandat de arestare militar, l-au încătușat și l-au aruncat pe bancheta din spate a unui SUV civil. — Trebuia să am imunitate, zbieră Hahn.

JAG a spus că Hahn a făcut parte dintr-o conspirație amplă de a-l înșela pe președintele Trump, făcându-l să creadă că vaccinurile Covid sunt inofensive, ceea ce l-a determinat să lanseze Operațiunea Warp Speed, un program prin care FDA a slăbit sau a abolit protocoalele de administrare a vaccinurilor. Pe 18 decembrie 2020, Hahn a acordat personal autorizația de utilizare pentru vaccinul Moderna. JAG a spus că Hahn a continuat cu EUA, deși avea dovezi concrete că vaccinul a ucis sau îmbolnăvit grav participanții la studiile de fază I și faza II, dintre care unii au murit brusc după o singură vaccinare. Hahn, a spus sursa noastră, a avut acces nerestricționat la baza de date Moderna, care a arătat că 45 din 600 de participanți în faza II (7,5%) au dezvoltat cheaguri de sânge anormale în 14 zile de la vaccinare. Douăzeci și unu dintre ei au avut atacuri de cord fatale. Aceste dovezi sugerează că cel puțin 3,25% dintre persoanele vaccinate au murit – o contradicție puternică cu afirmația CDC că doar 0,002242857142857143% dintre persoanele vaccinate suferă de miocardită sau alte reacții adverse grave.

Motivația lui Hahn pentru a lua parte la conspirație, a spus sursa noastră, a fost banii: a primit o plată Moderna de 2,7 milioane de dolari cu trei săptămâni înainte de a acorda EUA și o sumă suplimentară de 2,2 milioane de dolari la o lună după ce vaccinurile au început să intre în brațele unui public naiv.

Avem dovada și va fi făcută cunoscută la tribunalul său militar”, a spus sursa noastră. „Vrem să închidem ușa criminalilor Covid, dar este o listă lungă. Merge mult mai adânc decât doar Fauci, Birx, Collins și Hahn. Sute de mii, dacă nu milioane, de americani au murit din cauza lor – nu bolnavi de Covid, ci uciși de vaccin. Toți trebuie să se confrunte cu justiția.”

   Sursa: https://realrawnews.com/

8 comentarii

 1. Veste bună ,cu Generalul Smith în fruntea Pălăriilor Albe . Cred că sunt posibili trădători și printre ofițerii lui , banul nu are miros . Se pare că este hotărât să termine cu trădătorii de la ei , dar sper că și cu ticăloșii de la noi : Europa și colonia Romania . Hahn nu ar fi singurul plătit să mintă , sunt o sumedenie ,nu mai spun de cei din presă . Oare în colonia România presa globalistă slugă românească când va fi pusă sub lupă? Guvernul Orban a împărțit 40 milioane de euro presei ca să mintă despre covid minciună . O presă de gunoaie , care și acum minte cu ucraina și mizeria ue. Acele 40 milioane de euro erau bani din buzunarele românilor ,din taxele și impozitele pe care le-au plătit stăpânilor . Că nu a avut Orban bani din buzunar să mituiască presa . Vai atâta minciună există în colonia România , atâta dezordine , atâta hoție și nelegiuire cum nu cred că a existat vreodată de când există pământul ăsta românesc . Cum Generalul Smith poate vom auzi de bine și în colonia România.

  Apreciat de 1 persoană

  • Dacă crede cineva ca mass-media controlată total de mafia khazară care minte continuu omenirea de sute de ani va recunoaște existenta pălăriilor albe din armata americană atunci acel cineva e tare naiv.

   Apreciază

  • @Daniel

   Tu cercetează mai bine gramatica limbii române – cercetați – se scrie într-un singur cuvânt, nu despărțit.
   Așa că, hai, fugi și pune mâna pe carte !

   Apreciază

 2. Daca luam de exemplu numai tara noastra, multi politicieni de varf si nu numai au fost platiti pentru covid, dar si din media, posturi tv, radio, internet, actori au primit bani la greu pentru asta, plandemia a fost stiuta si pusa la punct cu multi ani inainte, a fost un prim ministru si un ministru al sanatatii care vorbeau numai despre vaccinuri si vaccinare obligatorie cu ani inainte , si am mai observat ceva, sirenele politiei si salvarii cu cativa ani inainte incepusera sa se auda din ce in ce mai des, probabil sa fin pregatiti moral de asta, programati fiind sa asteptam sa se intample ceva

  Apreciază

 3. O sursă, pe care eu o consider aproape sigură, spunea încă de la începutul anului trecut, că de pe piața muncii americane lipsesc 30 – 35 de milioane de angajați. Unde au dispărut acești oameni, nu se știe încă.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s