Actualizare Ben Fulford (03.01.2023) – Artificiile militare sunt așteptate să inaugureze Anul Iepurelui   

  Se așteaptă ca unele mișcări militare uriașe din întreaga lume vor introduce Anul Iepurelui, care începe pe 22 ianuarie pe calendarul chinez. „Se apropie un nou an militar formidabil, care va schimba lumea și fiecare persoană”, promite o sursă din Asia Secret Society. Surse de la Pentagon prezic o ofensivă masivă simultană a Chinei asupra Taiwanului și a Rusiei asupra Ucrainei. Cu toate acestea, auzim de la societățile secrete ruse, asiatice și din alte surse că ar putea exista o ofensivă simultană a Rusiei, Chinei, Coreei de Nord, Turciei, Iranului, Serbiei, Belarus și a Forței Spațiale secrete pentru a copleși toate forțele militare controlate de mafia khazară. Europa de Vest ar cădea în câteva săptămâni, în timp ce Taiwanul este sigur că se va preda fără să lupte prea mult. Este îndoielnic ca armata sud-coreeană să lupte prea mult împotriva compatrioților lor din nord. Israelul va trebui, de asemenea, să încheie un acord înainte de a fi prea târziu. De asemenea, auzim de la surse din Secret Space Force că armele nucleare nu vor avea voie să fie detonate în timpul acestui conflict.

Se presupune că Anul Iepurelui este unul al fecundității și al reproducerii, așa că de ce război? Situația îmi amintește de un Jaguar pe care l-am văzut într-un documentar National Geographic; a prins, a ucis și a mâncat un Cayman mare (crocodil amazonian) pentru a se pregăti să plece să se împerecheze. În acest caz, trebuie să înlăturăm prădătorii reptilieni din corpul politic înainte ca lumea să poată începe o nouă eră prosperă.

Acest lucru se întâmplă dincolo de orice îndoială. Surse din America Latină ne spun că moartea Papei Maledict al XVI-lea, pe 31 decembrie, a schimbat jocul. Maledict a fost unul dintre arhitecții principali ai evenimentului de crimă în masă de la Fukushima din 11 martie 2011. El a orchestrat, de asemenea, uciderea Papei Francisc și înlocuirea sa cu un impostor cu mască de cauciuc. Faptul că numai Vaticanul și Statele Unite au votat împotriva unei mișcări internaționale de protejare a mediului înseamnă că el a tras sforile pentru spectacolul de groază Biden din SUA.

Surse de la Vatican spun că, pe patul său de moarte, Maledict a spus: „Destul de curând, mă voi găsi în fața judecătorului suprem al vieții mele… în timp ce mă uit înapoi la viața mea lungă, ar trebui să am motive mari de frică și de tremur”. Sursa spune că Maledict spera că o retragere de ultim moment ar fi ieșirea lui din Iad cu un card gratuit, dar Karma nu funcționează așa. Uciderea în masă și violul copiilor nu este ceva de care poți scăpa doar spunând „îmi pare rău”. Apropo, cei mai mulți dintre noi nu avem „motive mari de frică și de tremur” în ceea ce privește acțiunile noastre. Știu că atunci când mă duc să mă întâlnesc pe creatorul meu, dacă el îmi spune „du-te la naiba”, îi voi spune să „mergi în iad”, pentru că conștiința mea este curată (Bine, cu excepția unor incidente jenante) .

În orice caz, cu Papa mort și Rothschild încercând să negocieze o capitulare, este posibil ca Occidentul controlat de MK să-și arunce lanțurile și să ajungă la un acord cu Alianța de Eliberare Mondială înainte ca artificiile militare să explodeze.

Vorbind despre artificiile militare, surse CIA din America de Sud explică că președintele Jair Bolsonaro s-a supus furtului electoral al satanistului Lula, deoarece soția și familia lui erau ținute ostatice. Cu siguranță, Bolsonaro a ajuns în Florida fără soția și copiii săi. De asemenea, un magistrat scăpat de sub control, numit Moraes, îl șantajează pe ministrul apărării și îl amenință pe fiul său, spun jurnaliștii brazilieni.

Acest lucru este tipic pentru modul în care MK terorizează rândurile de vârf ale societății pentru a prelua puterea. Desigur, acești sataniști nu vor scăpa cu așa ceva prea mult și este îndoielnic ca criminalul condamnat Lula, curtea supremă braziliană, sau generalii trădatori o vor fi lungi pe acest pământ. Acești idioți ai MK cred că vechiul lor complot de șantaj/mituire/ucidere a liderilor pentru a instala un lacheu încă funcționează. Lumea este conștientă de trucurile lor acum și se apropie răscumpărarea militară.

Să ne uităm la ce fel de oameni scoatem de la putere. Un lider de top, Klaus Schwab Rothschild, a moștenit o avere obținută din munca sclavilor în lagărele de concentrare, potrivit informațiilor poloneze. Într-o dimineață obișnuită, Klaus merge la Banca Reglementărilor Internaționale din Basel, Elveția, unde prietenii săi finanțează granturi pentru viitor. „Dîrele ultimilor 100 de ani de războaie și dictaturi duce întotdeauna la birourile liniștite ale acestei bănci”, spun ei. În 2020, la patru luni după ce prietenul său terorist etiopian, șeful OMS, a declarat o pandemie globală, el publică COVID-19 – MAREA RESETARE. Se spune că pandemia a fost lansată direct pentru a începe „A patra revoluție industrială”. Aceasta este o viziune de coșmar asupra unei lumi pline de sclavi corporativi modificați genetic care „nu vor deține nimic și vor fi fericiți”.

Vor fi „fericiți”, deoarece creierul lor va fi modificat genetic pentru a crește dopamina. Este exact ceea ce fac viespile parazite gândacilor, astfel încât aceștia vor accepta cu bucurie să fie depuse ouă în corpul lor pentru a le devora din interior spre exterior. În cazul Occidentului, echivalentul este să mituiești liderii de vârf ai clasei conducătoare pentru a permite să fie parazitată societatea în ansamblu. Forumul Economic Mondial al lui Schwab a început ca un program Harvard, finanțat de CIA, condus de Henry Kissinger, care, desigur, a fost șef de secure pentru David Rockefeller și acum fiul său David Rockefeller Jr.

Un alt lider al acestora, Benyamin Netanyahu – care instalează o teocrație satanică în Israel – spune că are „o bază de date, de 98% medicală, 98% din populație, dosare medicale digitalizate” de acum 20 de ani. El spune că vrea să pună informațiile genetice ale tuturor în baza de date. În timp ce acești criminali susțin că este din motive binevoitoare, puteți fi siguri că va fi folosită pentru a vă asigura ca numai persoanele modificate genetic la supunere absolută vor avea acces la moneda lor digitală planificată.

Inutil să spun că ei au subminat cu mult timp în urmă orice tip de supraveghere a activităților lor. După cum notează Elon Musk: „Aproape nimeni nu pare să realizeze că șeful de bioetică de la NIH – persoana care ar trebui să se asigure că Fauci se comportă etic – este soția lui.

Lumea a primit o mulțime de dovezi că acești oameni încearcă să ucidă restul umanității. Generalul locotenent Igor Kirillov, șeful trupelor de protecție nucleară, biologică și chimică a forțelor armate ruse spune: ,,Occidentul a blocat toate propunerile formulate de Rusia de modificare a Convenției privind armele biologice, pentru a trage la răspundere treizeci din personalul de laborator și șapte directori ai instituției americane de apărare pentru acțiunile lor în Ucraina. Am prezentat anterior materiale care confirmă implicarea lui Hunter Biden și a Fundației sale Rosemont Seneca, precum și a altor entități controlate de Partidul Democrat din SUA, în finanțarea principalilor contractori ai Pentagonului care operează în Ucraina.”

https://telegra.ph/Briefing-following-the-9th-Review-Conference-of-States-Parties-to-the-BWC-by-Lieutenant-General-Igor-Kirillov-Chief-of-The-Nucle-12-24

Procurorul american Tom Renz își face partea, spunând presei: ,,Documentele DARPA neclasificate confirmă că SARS-CoV-2 a fost dezvoltat de EcoHealth Alliance la Institutul de Virologie Wuhan condus de Peter Daszak. Acesta a fost intenționat să fie virulent și umanizat, ceea ce ar avea ca rezultat 6,5 milioane de morți. Anthony Fauci a fost implicat”. https://odysee.com/@Katharina_vom_Tanneneck:c/bf-02012023-005:6

În Canada, prim-ministrul Danielle Smith a concediat întregul consiliu al Alberta Health Services. Priviți salariile și bonusurile pe care le-au primit și amintiți-vă că aceste posturi erau cu normă parțială. (Vezi fotografia atașată cu funcții și salarii):

Iată fotografiile unora dintre acești criminali de război ucigași în masă, care acum sunt vânați activ de pălăriile albe.

Aceștia sunt adevărații naziști – adică sioniștii radicali – care încă visează să transforme planeta într-o fermă gigantică de animale sub controlul lor. Îi numesc sataniști pentru a-i deosebi de civilizația renegată condusă de germani care a creat forța spațială secretă. Iată ce spune MI6 despre conducerea lor:

  ,,Capii lor sunt în panică, au nevoie de terorism pentru a rămâne la putere, stăpânul lor Netanyahu s-a întors și țintește crime în masă fie în principalele gări, cluburi de noapte sau locuri turistice. Ni s-a spus că trăgătorii activi din Europa de Est au voie să intre în Marea Britanie din Franța și ilegal în această vară. Adăugați la asta și atacatorii sinucigași antrenați în India, Sri Lanka, Afganistan, Kurdistan, Ucraina, Macedonia, Serbia, Kosovo și Bulgaria! Toți suspecții care lucrează în Ministerul de Interne, departamentele de poliție secretă, toate forțele majore de poliție ale orașului, MI5/MI6, Ministerul Apărării și departamentele extrem de radicalizate talmudice sunt supuși atentiei, în special mincinoșii, rasiștii, naziștii și rasiștii evrei albi. Vrem ca acești oameni să fie neutralizați prin orice mijloace necesare înainte de a ucide oameni nevinovați.”

Rusia, care mobilizează o armată de 1,5 milioane, este în cauză. „Propunerile Rusiei de demilitarizare și denazificare… ar trebui acceptate într-un „mod amiabil”, altfel armata rusă se va ocupa de această problemă”, a spus ministrul rus de externe Serghei Lavrov. „Acțiunile țărilor Occidentului colectiv și ale lui Vladimir Zelensky controlate de acestea confirmă natura globală a crizei din Ucraina”, adaugă el. – https://tass.com/politics/1556175

La rândul lor, surse de informații poloneze spun că Zelensky a vizitat Polonia după ce s-a întors de la Washington pentru a asigura implicarea directă a Poloniei în războiul cu Rusia. Chiar dacă MK obține trupe poloneze, aliate cu NATO, să lupte împotriva Rusiei, armata americană nu va fi tentată să declanșeze al treilea război mondial cu Rusia.

Statele Unite au anunțat prin canale diplomatice că nu vor lupta direct cu Rusia”, a confirmat rusul Lavrov. – https://tass.com/politics/1557067

Fără sprijinul militar al SUA, Germania va cădea în două zile, iar Franța într-o săptămână, recunosc surse militare din ambele țări. De fapt, Europa de Vest a capitulat deja și prin urmare, nu îngheață iarna aceasta. Ca și cum ar fi o confirmare, Comisia Europeană a emis reguli care le permit importatorilor să eludeze sancțiunile aplicate gazului rusesc.- https://tass.com/economy/1558143

De când gazul a început să curgă din nou din Rusia, prețul gazului în Europa a scăzut cu 48% în decembrie 2022 față de luna precedentă.- https://tass.com/economy/1558213

Deci, când războiul din Europa se va termina, Asia va fi probabil următoarea, potrivit surselor de informații de la Pentagon și din Asia. „Cred că vor avea loc acțiuni militare în anul următor, în special în Asia”, a spus o sursă de informații asiatice. Sursa a menționat că, după victoria Rusiei în Ucraina, „Asia de Est va fi în centrul atenției în Anul Iepurelui”.

Există și alte indicii ale unei acțiuni comune masive din partea Rusiei, Chinei și Coreei de Nord. Anul trecut, „pentru prima dată în istoria relațiilor bilaterale, au fost construite poduri rutiere și feroviare permanente peste granița râului Amur [între Rusia și China]”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova. Ea sugerează, de asemenea, un motiv militar pentru construirea podului, declarând: „Cooperarea militară și militaro-tehnică dintre cele două țări ajută și la asigurarea propriei securități”. – https://tass.com/politics/1557221

Un alt indiciu a venit atunci când Kim Jong Un a anunțat că Coreea de Nord a adoptat o legislație prin care se declară oficial stat cu arme nucleare. Aceasta înseamnă că șantajul nuclear american nu mai poate opri Coreea de Nord să preia Coreea de Sud. Sursele noastre nord-coreene confirmă că se așteaptă la unele mișcări militare majore în acest an.

Punând împreună toate aceste mișcări, este ușor de prezis o ofensivă comună masivă ruso-chineză în Asia de Est. Cu toate acestea, Pentagonul probabil greșește în a prezice acțiuni militare în Taiwan. Hongmen, roșii și verzii din Taiwan sunt aproape de un acord privind reunificarea pașnică, spun surse de informații din Asia. „Compatrioții taiwanezi sunt foarte principiali și nu își vor permite să fie carne de tun din partea forțelor separatiste ale independenței Taiwanului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Wang Wenbin.

https://en.mehrnews.com/news/195486/Beijing-warns-Taiwan-against-using-people-as-cannon-fodder

Deci cea mai bună presupunere este Coreea de Sud. Dar ceva s-ar putea întâmpla și în Thailanda, întrucât regele dependent de heroină este ținut ostatic în Europa, în timp ce următorul moștenitor la tron a fost recent asasinat. Uciderea prințesei Bajrakitayabha nu va rămâne nepedepsită. Există multe indicii că acțiuni militare majore coordonate cu acțiunile asiatice sunt de așteptat și în țările din Orientul Mijlociu. Miniștrii apărării din Turcia, Siria și Rusia s-au întâlnit recent pentru prima dată din 2011. Potrivit surselor noastre, turcii și sirienii au cerut sprijin aerian rusesc în timp ce reprimă hoții de petrol susținuți de MK din Siria și Irak.

Și iranienii sunt de asemenea probabil să se miște. Șeful militar al Iranului, generalul-maior Gholamali Rashid, a fost citat de agenția oficială de presă IRNA spunând: „Orice țară care colaborează cu regimul sionist pentru a amenința securitatea națională a Iranului și care oferă baze și facilități regimului sionist va fi vizată de armatele noastre, precum și originea agresiunii și a atacurilor…”. Agenția de presă spune că avertismentul viza Azerbaidjan, Kurdistanul semiautonom din nordul Irakului și Emiratele Arabe Unite. Iranul nu a amenințat niciodată în mod deschis aceste țări.- https://www.debka.com/iran-launches-massive-military-drill-threatens-neighbors-hosting-israeli-bases/

Marea întrebare este dacă mișcările militare majore vor trezi oamenii din programul spațial secret. Un indiciu în acest sens este Actul de Autorizare a Apărării Naționale 2023, recent semnat în SUA, care oferă protecție împotriva acordurilor de nedivulgare avertizorilor atunci când vine vorba de UAP-uri/OZN-uri. „Acest lucru va scoate la lumină informații ascunse anterior din diverse surse guvernamentale care au jurat confidențialitate”, spune o sursă CIA.

Deci, să aruncăm o privire asupra fenomenelor ciudate recente de pe cerul nostru.

  O sferă gigantică în Colorado: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=6b3ScPDoj30

OZN deasupra Columbia : https://odysee.com/@Katharina_vom_Tanneneck:c/bf-02012023-006:5?src=embed

OZN în UK : https://odysee.com/@Katharina_vom_Tanneneck:c/bf-02012023-007:e?src=embed

 O compilație : https://odysee.com/@Katharina_vom_Tanneneck:c/bf-02012023-008:1?src=embed

Acum că vara în Antarctica este în plină desfășurare, vedem în sfârșit mișcare în apropierea Polului Sud. Vedeți această vizualizare cu zoom Google Earth a obiectelor neobișnuite de pe Insula Nelson, Shetland de Sud. În propria noastră căutare a insulei, am confirmat prezența unor clădiri mari care par să nu aibă acces la piste sau port. Hangare OZN…?  https://odysee.com/@Katharina_vom_Tanneneck:c/bf-02012023-009:1?src=embed

    sursa: http://benjaminfulford.net/

2 comentarii

  1. Îmi place că Benjamin Fulford incepe să spună lucrurilor pe nume : sioniștii . Dă,aceștia sunt răul lumii ,ei sunt slugile lui MK. Puțină lume știe despre Mișcarea sionistă ,care după 1991 și-a a început activitatea liberă . In 10.nov.1975 ONU ,prin rezoluția 3379 scotea în afara legii Mișcarea sionistă pentru că ” sionismul este o formă de rasism și de descriminare radială ” . S-a întâmplat după atacul sionist de la Olimpiada de la Munchen ,asupra delegației israeliene . Nu au fost palestinienii cum s-a mințit și încă se mai minte. Dar ce să vezi ? In 16 decembrie 1991 ONU , anulează rezoluția 3379 și repune în drepturi mișcarea sionistă. De atunci a inceput toată mizeria , specifică sionismului : războaie , lovituri de stat , terorism și prăbușirea încet a Blocului răsăritean ( in fapt pregătit din 1982 in Malta ) . Neytanyahu care parcă trebuia judecat pentru nu știu câte dosare ,a răsărit deodată , tânăr și ferice pe piață . Este pus iar pe fapte mizere acest militarist , criminal de război , participant la războiul din Liban . Mai toți premierii din Israel au fost ofițeri de carieră ,școliți la West Point ,USA . Sper să -si rupă gâtul cu statul lui sionist cu tot . Citisem într-un articol că de fapt în Israel ,populația evreiască constituie doar 0.1% , majoritatea sunt sioniști și străini cu rădăcini sioniste . Plus mercenarii din armată și forțele polițienești . Vestul se prebuseste , se vede de la o poștă . Se minte frumos prin mass-media globalistă , in cea românească se laudă la binețele mUE cu investiții în colonia Romania..😂😂😂..de-a dreptul o glumă pentru prosti . După cum spune Benjamin Fulford va fi un an fierbinte in posibile conflicte armate . Cred că principalele obiective sunt : USA și războiul ei civil ,Ucraina și UE ,Asia de sud est. In Europa ” vedetă ” ,Ucraina și psihopatul de zelenski . Cred că Ucraina a ajuns un laborator al chimicalelor printr-o schimbare efectuată de MK in 1991 . Poate că puțină lume știe despre ” efectul aperheid” ,care nu a fost decât una dintre minciunile specifice ,in fapt un paravan al unuia dintre cele mai mari Laboratoare Chimice din lume . Laborator al cărui șef a fost Wouter Basson ,cardiolog și chimist de meserie , conducătorul lui CCB-CIVIL COOPETATION BUREU din Africa de Sud . Aici s-au dezvoltat arme chimice ,zahar cu salmonella ,țigări cu antracen ,bere cu taliu , ciocolată cu cianură , whisky cu colchicină, deodorant cu thyphimurium , scopul de a elimina militanții „anti aperheid „. Au generat conflictele din Mozambic, Swaziland , Namibia și Africa de Sud pentru a fi experimentate produsele lor . Au participat medici și chimiști din Marea Britanie ,USA , Franța ,Elveția ,Israel până în 1990 , că în 1991 s-a dat liber la Mișcarea sionistă . Se pare că Mandela nu a fost el chiar așa prizonier cum se spune în mass-media occidentală , că totul a fost un bluf . Este și opinia unui fost polițist sud african ce a dus lupte grele cu mafia nigeriană ce era protejată de stat . Cred că la timpul potrivit va ieși la iveală și ” afacerea aperheid ” . Să auzim de bine …

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s