Militarii ruși dezvăluie nume – Fauci și Collins de la NIH au creat Covid-19   

 Actualizare biologică de la Ministerul rus al Apărării, referitoare la încheierea celei de-a IX-a Conferințe de revizuire a BWC.1 Pe scurt, nu s-a făcut niciun temei. Occidentul a blocat toate propunerile formulate de Rusia de modificare a Convenției privind armele biologice, pentru a trage SUA la răspundere pentru acțiunile lor în Ucraina. Cu toate acestea, aceasta este departe de capătul drumului. Rusia a epuizat toate canalele diplomatice formale în zadar, dar nu arată nicio intenție de a-și opri misiunea de a trage Occidentul la răspundere pentru genocidul biologic din Ucraina.

Ca răspuns la lipsa de cooperare a Occidentului, Rusia a decis că va începe să dezvăluie nume. Este timpul pentru Pământul pârjolit.

 Acesta este un pasaj din briefing-ul generalului Kirillov. Absolut uluitor:

  „Am prezentat anterior materiale care confirmă implicarea lui Hunter Biden și a Fundației sale Rosemont Seneca, precum și a altor entități controlate de Partidul Democrat din SUA, în finanțarea principalilor contractori ai Pentagonului care operează în Ucraina. S-a demonstrat cât de profund este implicat fiul actualului președinte al SUA, Hunter Biden, în finanțarea companiei Metabiota, controlată de DOD (Departamentul Apărării).

Cu toate acestea, unii participanți la proiecte închise rămân în umbră, deși sunt actori cheie în programul militar-biologic al Ucrainei.

Printre aceștia se numără fostul director DITRA Kenneth Myers, vicepreședinte executiv al fondului de capital de risc In-Q-Tel controlat de CIA, Tara O’Toole, fostul șef al Centrului SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Thomas Frieden, fostul director al National Institutes of Health, Francis Collins, fostul director executiv al Institutului Battelle Memorial Jeffrey Wadsworth, om de știință șef și președinte al cercetării, dezvoltării și medicinei internaționale la Pfizer și mulți alții.

Toți, într-un fel sau altul, sunt beneficiari ai proiectelor biologice ale Pentagonului și sunt legați de Partidul Democrat din SUA, ai cărui lideri acționează ca minți ai cercetării militare-biologice și creatorii de scheme ascunse de spălare a banilor pentru a beneficia un restrâns cerc de elite americane. Acești oameni ar trebui să fie întrebați de ce banii contribuabililor sunt cheltuiți pe cercetări militare-biologice ilegale în Ucraina și în alte țări din lume.”

Rușii îi acuză pe dr.Collins, fost director al NIH și pe Fauci, co-conspiratori ai mușamalizării originii creării Covid-19.

În ciuda interdicțiilor oficiale, bugetul SUA este cheltuit pentru cercetare cu dublă utilizare. În acest sens, Partidul Republican a inițiat o anchetă asupra directorului Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și a consilierului medical șef al președintelui Biden, Anthony Fauci. Finanțarea publică printr-o organizație intermediară a fost confirmată pentru experimente de îmbunătățire a patogenității virusurilor, inclusiv a coronavirusurilor, a căror incidență nu a fost larg răspândită până în 2019.

Ancheta a constatat că Fauci a mințit în mod deschis și a ascuns în mod deliberat implicarea guvernului SUA în programele de cercetare. În același timp, a fost dezvăluită coluzia sa cu managementul rețelelor sociale pentru a manipula opinia publică cu privire la cauzele COVID-19. Asemenea dezvăluiri ridică întrebări legitime pentru SUA cu privire la cauzele noilor agenți patogeni cauzați de oameni și la modelele de răspândire a pandemiei.”

Așadar, acum militarii ruși dezvăluie legătura dintre crearea Covid 19 și mușamalizarea prin intermediul rețelelor sociale și influenței MSM, facilitată de dr. Anthony Fauci. Narațiunea militarilor ruși este în curs de coliziune cu Elon Musk, care este pe cale să dezvăluie fișierele lui Fauci și porțiunea C19 din fișierele Twitter. Narațiunile rușilor par să coincidă, de asemenea, cu cele ale narațiunilor Trump/Q, că C19 a fost lansat intenționat de către Deep State pentru a implementa un stat polițienesc medical și a forța votul prin corespondență pentru a fura voturile din 2020. Totul indică aceeași concluzie.

Încet, publicul este conștient de faptul că Covid 19 a fost o armă biologică și aceiași oameni care l-au produs, au acoperit originea, au acoperit tratamente viabile și au promovat vaccinuri care nu au funcționat, de care au profitat, totul într-un efort de a păstra și de a câștiga puterea.

Rusia și restul țărilor non-NATO doresc despăgubiri pentru milioanele de vieți (se presupune) pierdute și pentru daunele economice și psihologice ireparabile, cauzate de izbucnirea armei biologice create și eliberate de Partidul Național Democrat al SUA și afiliații lor.

 Se întâmplă. Lumea va ști adevărul despre Covid 19.

 Toți virușii au fost fabricați în bio-laboratoare și au patent de fabricație:

 Iar narațiunea despre sutele de mii de cazuri noi de covid din China este iarăși falsă și propagate de mass-media din occident.

 Iată o filmare din Shanghai/China, totul este normal….

   Imagini din China – nu e niciun Covid

  Sursa: https://bioclandestine.substack.com/

8 comentarii

 1. Covid 19 ?? Păi ,acest virus nici nu a existat ,cum nici HIV nu a existat . Nu știu mi se pare că se încearcă mereu să se găsească un țap ispășitor , mai ales în morții gates și fauci . Nu zic că nu au fost niște slugi . Până mai ieri gates era principalul vinovat ( sîc) ,acuma se schimbă în fauci . Nu cred o iotă , pentru că faptele spun altceva ,in privința mizeriei mincinoase covod . Mi se pare pe undeva normal ca Rusia să atace Ucraina prin toate mijloacele . Dar totuși cine este acest Hunter Diden ?? Dacă joe bideu 🚽 clona, este o ” glumă ” atunci Hunter este feciorul cui ..?? A coloniei ori a defunctului Joe biden?? Nu știu ,dar mi se pare in continuare un ” joc informațional ” care nu ajunge la ceva concret . Informațiile se bat cap in cap …și nu au consistență . Se sare de la un presupus vinovat la alt vinovat . Mie mi se pare că se îndoapă lumea cu aceiași ” gogoașă” care se învârte în jurul cozii : adevărul este pe undeva pe acolo . Am susținut de la început că adevăratul vinovat pentru covid și alte denumiri , este Londra …!! Iar urmările sunt vaccinurile otrăvuri drept experimente . Orice altă versiune pentru mine este nulă ,doar un joc informațional . De ce nu se mai spune despre experimentul efectuat de Ministerul sănătății britanice ( mai mult al Angliei ) din 1982 din Țara Galilor…din centrele miniere cu un virus perfect asemănător cu ” covid ” ( denumit de ei ) , pentru că atunci virusul nu avea denumire ,era un ” virus gripal ” . Presa a scris foarte puțin , mă refer la cea din România, însă presa din Londra a cerut mereu lămuriri și până la urmă în timpul lui Tony Blaire , ministrul sănătății de atunci ,a recunoscut experimentul …⚠️⚠️⚠️…in presa românească nu s-a spus , că deh . Așa că oare cat se mai tot învârt în jurul cozii cu noi și noi teorii conspirative cu acest ..covid apărut în China și în 48 de ore ” a zburat ” in Italia …te umflă râsul …probabil că banca Napoli a lui rothschild avea magnet…de-a dreptul suntem luați de proști . Să auzim de bine , că de teoriile astea conspirative ce se schimbă peste noapte ,zău că mi se par niște glume proaste.

  Apreciat de 1 persoană

  • foarte adevarat ce spui, suntem intr-un plin razboi informatic, si singurele victime sunt oamenii de rand, nu puterea, de orice parte si loc ar fi, care putere a fost de mult infiltrata, cat de baieti buni sau rai apar ei la prima vedere, nici un politician nu ajunge la putere daca nu poate fi santajat sau manipulat.

   Apreciază

 2. Până când Adevărul se leagă la șireturi, minciuna a si făcut o tură de Ecuator …
  Să ne amintim ,de asemenea,de ceea ce a zis,despre manipulare,ministrul propagandei celui de al treilea reich …
  Nu reusim să ne departam,un pic, de toate acestea și să putem pătrunde si cu ” mintea” INIMII in „norul” creat de ei si astfel să dispersam totul ca să poată lumina Lumina cea Adevărată…

  Apreciază

 3. Referitor la ceea ce se întâmplă în SUA vad ca Rusia nu face nici un comentariu. Sa nu știe ea prin intermediul serviciilor secrete (dar o știm noi!) ca Fauci, Biden, Bill Gates etc etc sunt doar niște clone? Dacă ar fi adevărat putem fi siguri ca Rusia ar refuza sa discute cu aceștia și ar spune și de ce și chiar ar face publice informațiile pe care le dețin. Dar tot ceea ce numim noi pe aici clone sunt de fapt reali și nu au fost nici pe departe înlăturați. Este posibil ca în anumite momente, pe o perioada scurta de timp sa fi fost active aceste clone înlocuind originalul. Motivele nu le știm încă.. Însă tind sa cred ca Gitmo nu a executat pe nimeni pana acum. Asta e clar. As vrea sa ma înșel dar analiza la rece asta indica..

  Apreciază

 4. Probabil că adevărul nu-l vom afla niciodată sau chiar vom refuza să-l credem în ciuda evidenței. Toți avem câte o părere în funcție de ce am trăit, citit ,vazut,sau ce informații sau în ce direcție am fost manipulați pana acum.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s