Interviu cu Charlie Ward despre QFS. Noul Sistem Financiar Quantic este aici 

  Vă trebuie ceva timp și răbdare pentru a citi acest articol, dar merită pentru că vă va lămuri multe lucruri care deja se pun în scenă vis-à-vis de noul system quantic.

  Milioane de oameni s-au adunat în fața calculatoarelor sau a telefoanelor mobile pentru a auzi ce a avut de spus Charlie Ward în primele etape ale blocajelor COVID.  Ei știau că ceea ce a anunțat în emisiunea sa, The Charlie Ward Show, nu va ajunge la știrile principale. Cu accentul său britanic și temperamentul său răutăcios, Charlie a învățat, a distrat și și-a asigurat publicul că tot ce e mai bun urmează să vină. Am avut ocazia să merg cu el la un eveniment recent. Fanii l-au apucat de mâini când au trecut pe lângă el, bărbați și femei au cerut să facă poze cu el, iar camerele de luat vederi ale telefoanelor mobile au capturat tot ce au putut cu el înainte de a dispărea pe hol.

Pentru cei mai mulți, el este o celebritate.  Pentru Charlie, el este „doar Charlie”.

Charlie are abilități speciale despre care majoritatea oamenilor nici măcar nu știu că există în lumea normală, de zi cu zi. Atunci când o bancă sau o persoană bogată trebuie să transfere bani de la o bancă la alta, nu poate pur și simplu să îi pună într-o cutie și să îi trimită prin oficiul poștal local. Acesta trebuie să fie trimis în siguranță; trebuie urmat un anumit protocol pentru a asigura sosirea sa în siguranță.  Banii sunt de obicei transportați în avioane și cineva trebuie să se asigure că nu li se întâmplă nimic pe drumul de la A la B. Charlie Ward a trăit în această lume timp de zeci de ani, învățând la prima mână tot ce este de știut despre finanțe.  Acum, Charlie ne învață despre „Sistemul financiar cuantic” sau, pe scurt, „QFS„.  Dacă nu ați auzit încă despre el, veți auzi, și potrivit lui Charlie, foarte curând.

Charlie Ward a lucrat și este prieten cu Bătrânii chinezi de peste 16 ani. El este șeful echipei Global Currency Reset și peste bănci implicate în Global Currency Reset. El a avut mare încredere în lumea financiară și a mutat bani pe tot globul pentru clienți privați, de la superbogați la diferite guverne globale. Echipa sa a mutat 650 de avioane încărcate de aur din tunelurile Vaticanului și le-a plasat înapoi proprietarilor de drept la Trezoreria SUA și trezoreriile altor țări de pe tot globul. În prezent, mută bani, aur și obiecte de valoare pentru țări și persoane în resetarea monedei globale. O mulțime de informații despre Ward provin de la ceea ce el a numit cei

le patru ziduri ale puterii, care includeau Bătrânii chinezi, Alianța, Casa Albă Trump și Echipa de mântuire a lui Trump.

 Bătrânii chinezi sunt alcătuiți din diferite familii chineze multigeneraționale care trăiesc în Filipine, care de-a lungul secolelor au deținut responsabilitatea pentru aproximativ 90% din aurul lumii, împrumutându-l țărilor pentru stabilirea sistemelor lor financiare. Au fost cinci bătrâni chinezi de top care au fost responsabili pentru resetarea monedei globale și eliberarea fondurilor pentru RV. În 1914 , familiile Illuminati Bloodline au semnat un contract de închiriere pe 99 de ani pentru aurul Bătrânilor chinezi și apoi au continuat să spele ilegal banii contribuabililor americani prin Rezerva Federală, IRS, băncile centrale și corporațiile lor private din Washington DC, City of London și Sfântul Scaun în Orasul Vatican. Acest sistem a fost schimbat cu resetarea monedei globale.

 După înființarea BRICS în 2008, ei au evaluat aurul și resursele a 209 națiuni în pregătirea pentru o resetare globală a monedei. După GCR, monedele tuturor țărilor ar fi la un raport 1:1 una cu cealaltă, în loc să se bazeze pe dolarul american fiat pentru comerțul internațional.

 Republicanii Camerei vor vota proiectul de lege care elimină IRS și elimină impozitul pe venit: https://www.foxnews.com/politics/house-republicans-vote-bill-abolishing-irs-eliminating-income-tax  – asta înseamnă NESARA.

 Charlie Ward stă de vorbă cu Rachel de la George pentru a răspunde la întrebări despre un nou sistem financiar, iar tu vei dori să fii atent.

  Rachel: Cum v-ați familiarizat cu QFS? Care este trecutul dumneavoastră?

  Charlie: De 30 de ani mă ocup de mutarea banilor. Am mutat bani în toată lumea.  Îmi plăcea ceea ce făceam, îmi plăcea. Mai târziu am aflat că, fără să știu, mutam bani pentru noul sistem financiar, „Sistemul financiar cuantic”.  Făceam parte din lucrătorii fundației, dacă vreți, fără să știu.

Chiar înainte de apariția COVID, am aflat de la o sursă extraordinar de sigură că se va închide economia mondială pentru o resetare financiară globală.  Mi s-a spus acest lucru în urmă cu 12 ani și nu m-am gândit la asta. Mi s-a spus același lucru în urmă cu șapte sau opt ani, dar a avut mai mult impact în noiembrie 2019, când au spus că vom închide economia globală anul viitor.  Acesta era un ambasador de rang înalt, un ambasador al Statelor Unite. Atunci am început să fac videoclipuri despre cum vor paraliza economia mondială, chiar dacă nu știam cum.

Când virusul a părăsit Wuhan, l-am întrebat pe ambasador dacă ar putea paraliza economia mondială cu un virus. Cuvintele sale au fost: „Charlie, este un virus fals. Nici măcar nu este unul real.” Și a spus: „În plus, avem vaccinul care va reduce populația. Avem 5g, avem revolte și avem invazia extraterestră care să susțină toate acestea.”  Ascultătorii care mă urmăresc din martie 2020 vor putea depune mărturie pentru această afirmație, deoarece am spus tuturor în martie 2020 că acest lucru se va întâmpla.

  Rachel: Deci ați aflat că vom avea un nou sistem financiar. Ce ați aflat despre QFS?

  Charlie: Când am mutat bani în jurul lumii, mi-am dat seama brusc că există două sisteme financiare. Au fost implicate două „reporniri”. Credeam că există o resetare, sistemul financiar cuantic, o resetare a monedei globale sau o resetare financiară globală, credeam că aceasta este singura cale. Apoi, când m-am documentat, am aflat că mai există una, „Marea Resetare”. Nu folosiți sistemul financiar cuantic.  În schimb, folosiți moneda digitală a băncii centrale. Am aflat într-un timp foarte scurt că unul este foarte rău și celălalt este bun.

  Rachel: Dați-ne câteva exemple.  Ce face ca unul să fie bun și celălalt rău?

  Charlie: Tocmai am văzut în Brazilia ce se întâmplă cu moneda digitală a băncii centrale atunci când guvernele dețin controlul. Două milioane și jumătate sau trei milioane și jumătate de oameni care au protestat împotriva rezultatelor corupte ale alegerilor au avut conturile bancare înghețate pentru că au protestat. Am aflat, de asemenea, că intenția cu moneda digitală a băncii centrale este că, dacă apare un alt virus fals, guvernul ar putea nu numai să vă închidă contul bancar, ci și să vă împiedice să ieșiți din casă prin utilizarea cardurilor de credit și de debit pentru care nu ați putea călători nicăieri.

Este exact ceea ce se întâmplă în China și acum în Brazilia.  Acest lucru s-a întâmplat în multe locuri din întreaga lume.  Am văzut cum s-a întâmplat în Regatul Unit. În Statele Unite, conturile bancare ale persoanelor care se aflau în preajma zilei de 6 ianuarie au fost înghețate. Oamenii au fost arestați și băgați în închisoare, deși nici măcar nu doreau să intre în clădire. Ei doar vorbeau. Vedem acest lucru foarte des și are legătură cu un scor de credit social. Aceasta îi înrobește pe toți. Moneda digitală a băncii centrale, „marea resetare” care a fost planificată, este controlată de bănci și guverne. Guvernul poate vedea tot ceea ce cheltuiți și poate decide dacă cheltuiți prea mult sau prea puțin. Dacă vreți să faceți plinul de benzină, s-ar putea să vi se permită să cheltuiți doar 50 de dolari dacă ei consideră că cheltuiți prea mult. Conformitatea băncii centrale cu monedele digitale este criptografică și controlată de guvern. Guvernul stabilește algoritmii.

Finanțele cuantice, pe de altă parte, se referă la tehnologia cuantică și la conștiința cuantică. Acest lucru îi va surprinde pe oameni, în special pe cei care sunt blocați într-un mod de gândire 3D, dar conformitatea sistemului financiar cuantic este de nebănuit. Aici devine dificil pentru oameni, și mi-a luat mult timp să înțeleg acest lucru, dar (QFS) înțelege intențiile inimii tale și nu ale gurii tale. Există oameni care doar vorbesc, dar nu pot să facă ceea ce trebuie. Aceasta este o călătorie a adevărului.

  Rachel: Cum va arăta sistemul QFS? La ce ne putem aștepta?

  Charlie: Sistemul financiar cuantic înseamnă că vom avea un telefon ca un iPhone, cunoscut sub numele de Q-phone (quantum phone), iar contul nostru va fi în telefon. La un moment dat nu vom mai avea nevoie de un cont bancar. În următorii cinci până la zece ani, până când vom fi trecut complet prin faza de tranziție, vom avea nevoie de ceea ce se numește „legacy banking„.

Pe lângă banii pe care îi aveți pe telefon, va exista o monedă fizică cunoscută sub numele de „moneda curcubeu„. Această monedă va fi susținută de aur. Moneda telefonică va fi susținută de aur. Celălalt sistem, moneda digitală a băncii centrale, nu este susținută de aur și este complet controlată de guvern. În următoarele trei până la șase luni, cetățenii din Statele Unite vor avea opțiunea de a-și păstra dolarul american (USD) sau de a-l schimba în bancnote de un dolar american (US token) sau „USTN” jetoane americane care vor deveni treptat o monedă garantată cu aur.  Vor exista oameni în Statele Unite care vor alege să păstreze dolarul și să continue să fie înrobiți în sistem. Și „să vă arăt?  Ei bine, avem 27 de milioane de adepți și am făcut cercetări. Am făcut mii de ore de cercetare și sunt și purtătorul de cuvânt oficial al Sistemului Financiar Cuantic. Vorbesc cu cei mai buni în fiecare zi.

  Rachel: De ce crezi că ai fost ales pentru acest rol?

  Charlie: Am văzut cum au fost furați banii care trebuiau să ajungă la copiii din Africa, iar în schimb politicienii i-au furat. Acesta a fost motivul pentru care nu am vrut să fiu implicat în asta. Asta a fost chiar înainte de COVID. Când m-am grăbit să plec la aeroport, m-am întâlnit cu ambasadorul și i-am spus: „Nu am de gând să ating aceste lucruri„. Mă aștepta acolo. Am vrut să văd dacă le va muta. Se uitau la mine să vadă dacă le ating, așa că era o „operațiune de înșelăciune” (pentru a-i verifica onestitatea). S-au bucurat foarte mult că nu am făcut-o, pentru că cred că opt din zece au spus că nu aș fi jucat-o, iar doi au spus „da, aș fi jucat-o”, așa că le-am dat dreptate celor buni.

  Rachel: Care este cel mai important lucru pe care oamenii trebuie să îl știe și să îl înțeleagă despre QFS?

  Charlie: Ideea generală a sistemului financiar cuantic este de a reda puterea oamenilor și de a o lua de la guvern și bănci.  Iar dacă sunteți implicați în afaceri nefaste, cum ar fi traficul de droguri, traficul de copii, traficul de ființe umane sau pedofilia, atunci nu veți putea să vă conduceți afacerile prin intermediul sistemului financiar cuantic. Acest SQF va vedea totul.

  Rachel: Cum?

  Charlie: Pentru că este controlat de tehnologia cuantică de la „Starlink„, sateliții de deasupra noastră. Trebuie să înțelegi conștiința cuantică pentru a o controla.  Noi doi știm din călătoriile noastre spirituale că, atunci când încerci să faci presiuni pentru ceva și nu este bine, în mod regulat, ușile se închid în fața ta și alte uși se deschid. Acum, tehnologia cuantică și conștiința cuantică duc acest lucru la un alt nivel. Dar acesta este nivelul inferior, dacă vreți.

  Rachel: Ce urmează pentru tine? Aveți de gând să călătoriți pentru a răspândi aceste informații, astfel încât toată lumea să le înțeleagă?

  Charlie: Da, aș spune că da, cred că voi călători un pic. Următorii cinci până la zece ani vor fi educaționali. Cred că mass-media mainstream va dispărea. Cred că vor exista noi canale de informare pentru că vechiul sistem va fi desființat.  Vechiul sistem de televiziune va fi complet desființat pentru că nu este de încredere. Au mințit. Există o vorbă veche: „Un hoț poate fi de încredere, dar un mincinos nu poate fi de încredere. Un hoț își poate schimba calea. Cu un mincinos, nu știi niciodată unde te afli cu el”.

 Mass-media mainstream a mințit neîncetat, mai ales în perioadele extrem de critice din ultimii trei ani. Am văzut minciună după minciună, fie că a fost vorba despre Ucraina și Rusia, fie că a fost vorba despre COVID sau despre anvelopa plată, fie că a fost vorba despre 5G sau despre revolte…. a fost o minciună după alta.

  Rachel: Unde pot face oamenii propriile cercetări despre „QFS”?

  Charlie: Oricine dorește să se intereseze poate accesa Quantum.gov. Totul este acolo. Este vorba de aproximativ zece centimetri de documente dacă le tipărești pe toate. Dacă le înțelegi, ești o persoană mult mai bună decât mine, pentru că este uimitor. Merită să cercetați sistemul de finanțare cuantică pentru a-l înțelege și pentru a vă pregăti pentru el. Pentru mai multe informații, vizitați quantum.gov. Îl puteți găsi pe Charlie pe canalul său Rumble, Charlie Ward Show, sau pe site-ul său: https://charlieward.tv.

Noul Sistem Financiar Quantic este aici   

  UN PĂMÂN NOU – Totul este despre cine conduce sistemul financiar! DE LA ÎNTUNERIC LA LUMINĂ – Schimbări puternice și istorice pentru tine și întreaga planetă. Cea mai mare distribuție a bogăției pe care a văzut-o vreodată lumea.

 Joi 15 decembrie 2022: NESARA a început, deși nu a fost încă anunțată oficial.

 Vineri 23 decembrie 2022: Toate fondurile au fost eliberate și nu au putut fi inversate – a trebuit să fie plătite. Ei au început să livreze fonduri către toate nivelurile.

 Duminică 1 ianuarie 2023: Anul Jubileului de Aur a început pe tot globul. Sistemul QFS a intrat în funcțiune și a intrat în vigoare BASEL IV Bank Compliance. Toate fondurile au fost eliberate și nu pot fi inversate – trebuie plătite. Mai multe bănci din SUA, Mexic și Canada au fost consolidate sau închise.

 Miercuri 4 ianuarie 2023: Cei șapte semnatari ai Familiei Dragon au fost în poziție.

 După-amiaza zilei de joi 5 ianuarie. Dubai 2 și-a eliberat fondurile.

Nu ne vom mai întoarce niciodată la vechiul sistem monetar

    ● Nu se mai imprimă bani din aer;

    ● Toți banii fiat existenți sunt înlocuiți cu cei bazați pe metale prețioase;

    ● Sistemul Băncii Centrale nu va mai fi deținut de Rezerva Federală;

    ● Întregul sistem financiar de sclavie al Cabalei este mort!

    ● Nu mai sunt bancnote de hârtie (fiat);

    ● Gata cu SWIFT ;

    ● Gata cu sclavia monetară!

 Pe măsură ce schimbăm vechile noastre monede Fiat cu noile monede susținute cu aur, schimbăm de fapt întregul vechi sistem financiar Cabal Debt Slavery cu un nou sistem financiar susținut de QFS Gold.

     GCR – Resetarea Monedei Globale  

 Există doi factori diferiți pentru evenimentul GCR:

   ● Factorul 1: RV (reevaluarea monedelor mondiale)

   ● Factorul 2: Sistemul financiar cuantic

 Pentru ca monedele curcubeu, obligațiunile sau activele ISO20022 să înceapă să se miște în valoare, metalele prețioase fizice trebuie mai întâi să fie supuse unei reevaluări! Odată ce noua evaluare este definită, ponderea conformității cu Basel III + Bretton Woods 3 va aduce legitimitate pentru orice altceva, declanșând reglementarea ISO20022.

   GOLD STANDARD (monede garantate cu active)

  ● Active fizice și digitale;

  ● Independență față de sistemele centralizate existente;

  ● Toate celelalte sisteme vor fi învechite;

  ● Protecția împotriva corupției, cămătăriei și manipulărilor bursiere;

  ● CBDC (Moneda Digitală a Băncii Centrale). Moneda digitală suverană pentru fiecare țară;

  ● Active digitale susținute de metale prețioase (aur, argint, cupru, platină etc.);

  ● Moneda Curcubeu – Bancnote curcubeu ale valorii reale urmărite;

  ● Plăți digitale instantanee prin QFS;

  ● Moartea vechiului dolar, liră sterlină și euro – al DS (Deep State);

  ● Moartea BTC, ETH și Tether – ale DS (criptomonedele);

  ● Rise of the Phoenix. Blockchain-uri militare XRP, XLM și XDC – WH (ale Pălăriilor Albe);

        FACTOR 1: REEVALUARE  

  ● 209 de țări au semnat un tratat pentru a redefini valoarea monedei lor;

  ● Chiar și monede. Ex: 1 Dong pentru 1 dolar – 1Leu = 1 Dolar (UST);

  ● Condiții de joc echitabile pentru toată lumea;

  ● Lansare fără precedent a unui fond de prosperitate pentru We The People;

  ● Proiecte umanitare – transformarea bogăției – reconstrucție;

  ● „Partajați programul de redistribuire a bogăției” fiecărui individ de pe Pământ;

  ● Monede: Dinar irakian, Dong vietnamez și Zimbabwe ZIM.

  ● Stellar Network – Aducerea serviciilor bancare către cei nebancabili din întreaga lume. Conceput pentru a ajuta TOATĂ omenirea! Conectat la RV – Operațiune militară.

      Basel III 

  ● Un standard mondial care îmbunătățește structura internațională de reglementare bancară, îmbunătățind considerabil managementul riscurilor și promovând transparența;

  ● Trecerea aurului de la nivelul 3 al activelor la nivelul 1, ceea ce permite ca aurul fizic sub formă de lingouri să fie contabilizat la 100% din sumă în scopuri de rezervare;

  ● Datorită crizei financiare din 2007-2009, a fost introdus Basel III

  ● Cadrul internațional de reglementare pentru bănci;

  ● Termen limită a fost pe 28 iunie 2021;

  ● Cerința ca băncile să mențină o valoare minimă a capitalului de 7% în rezervă;

  ● Solicitați băncilor să dețină aur fizic negravat evaluat la 100%;

  ● Acest lucru va face băncile mai puțin profitabile, deoarece nu vor mai putea face bani din rata dobânzii ;

        Basel III Breton Woods 3  

  ● BW3 = O trecere de la FIAT la un sistem monetar bazat pe mărfuri, în care monedele trebuie să fie susținute de aur;

  ● Cu BW3 – Dolarul american nu mai este setat ca monedă de rezervă mondială;

  ● Potrivit Credit Suisse, BW3 a început în martie 2022, când sancțiunile și înghețarea rezervelor sale în dolari au început să plouă asupra Rusiei pentru invadarea Ucrainei;

  ● Moartea USD FIAT = Moartea Euro;

Acordul de la Bretton Wood 1 a fost stabilit în 1944, când USD a fost definit ca monedă de rezervă a lumii, în care puteai deține dolarul american și îl puteai converti în aur fizic la un raport de 35 USD per 1 uncie de Aur. În 1971, Nixon a întrerupt convertibilitatea dolarilor în aur și a scos sistemul monetar din Gold Standard introducând sistemul FIAT, trecând la BW2.

       Standardul ISO 20022

  ● Un standard internațional pentru transmiterea mesajelor electronice între instituțiile financiare;

  ● Creat pentru a oferi industriei financiare o platformă comună pentru a trimite mesaje de plată și a face schimb de date de plată;

  ● Băncile și instituțiile financiare din întreaga lume sunt pregătite să-și facă tranziția sistemelor de plată de la SWIFT la un nou standard ISO 20022, foarte structurat și bogat în date;

  ● O calitate mai bună și plăți mai rapide pentru toți cei din lanțul de plăți;

  ● Un standard deschis folosit de oricine din industria serviciilor financiare și implementat în orice rețea;

  ● Plăți instantanee ;

  Protocolul 19 și 20 – Fuziunea completă cu Quantum Systems

   ● Protocolul QFS 19

       ○ Începutul regulamentului. Toate activele și jetoanele trebuie să fie susținute de metale prețioase;

      ○ Legat de noul regulament ISO20022. Breton Woods 3;

      ○ Lichiditate ;

      ○ Evenimentul Lebăda Neagră. NYSE s-a prăbușit;

      ○ Banii mafiei Khazare vor veni înapoi la noi oamenii = transfer de avere;

   ● Protocolul QFS 20

      ○ Reglementare suplimentară. Încheierea manipulării prețului;

      ○ O transformare complete, trecerea la TEHNOLOGII CUANTICE și instalarea lor în curs de desfășurare în întreaga lume;

      ○ Introducerea Paturilor Medicale, viteza luminii pe internet, calcul cuantic, vot cuantic, vindecare cuantică (precum patentelor lui Nikola Tesla), etc.

         FACTORUL 2: Sistemul Financiar Quantic  

   ● Monede garantate cu aur și alte active;

   ● Un certificat digital – pentru fiecare moneda digitală cu o adevărată cantitate de aur;

   ● Aurul este folosit ca factor de nivelare care protejează diversitățile din fiecare țară;

   ● Chinese Elders Gold (aurul Bătrânilor Chinezi) este suport pentru toate monedele lumii;

   ● Acoperă transferul de fonduri garantate cu active în lume prin GPS (STARLINK);

   ● Calcul cuantic;

   ● QFS pune capăt corupției, cămătăriei și manipulării bancare;

   ● Monitorizare bancară – Independență si descentralizare;

   ● 3 grupuri principale vor gestiona totul: Swiss Banking Group, Indus (BRICS) și US Space Force ;

   ● Tehnologia fotonică – funcționează la 3,5 trilioane de cadre pe secundă. Plățile vor fi instantanee!

   ● Doar monedele digitale certificate ISO vor circula!

   ● CBDC (Moneda digitală a Băncii Centrale);

   ● Obligațiuni de aur;

         QFS – CBDS (moneda digitală a băncii centrale)  

   ● Monede de plăți digitale ale băncii central;

   ● Moneda electronică a țării dvs. specifice transferată printr-un registru în blockchain-ul QFS;

   ● De la Banca A la Banca B sau de la persoana A pentru persoana B;

   ● 209 de țări au semnat un acord privind stabilirea monedei electronice pentru a face parte din QFS;

   ● Tranzacțiile CBDC vor fi ignorate de către gardienii militari prin Starlink acționând în calitate de comandant șef, supraveghind și asigurându-se că nimeni nu le folosește cu intenții rele;

   ● Fără implicare a guvernului;

   ● Puterea și politica va fi a noastră, oamenii;

        QFS – GESARA – Actul de Securitate și Reformă Economică Globală  

   ● Eliminarea datoriei naționale a tuturor națiunilor din lume;

   ● Fără taxe. Doar o taxă fixă pe vânzări de aproximativ 15% pentru articolele noi;

   ● Iertarea creditelor ipotecare și a altor departamente bancare din cauza activităților guvernamentale ilegale;

   ● Înapoi la Dreptul Constituțional – Dreptul Maritim corrupt este îndepărtat;

   ● Noi lideri aleși – doar 10% din guvernele actuale;

   ● Pace mondială timp de 1.000 de ani;

   ● Elimină toate armele nucleare actuale și viitoare de pe Planeta Pământ;

   ● Standardul de aur!

   ● Lansarea de noi tehnologii ascunse – 6.000 de brevete Tesla. Energie gratis!

   ● Construiți și reconstruiți în toate țările cu prețuri din anii 1950;

   ● Puterea înapoi la Noi, oamenii. Distribuția globală a bogăției pentru prosperitate;

   ● Proiectul Odin = World EBS (Emergency Broadcast System)

   ● Bunurile private ilicite și ale companiilor confiscate;

   ● Blocarea proprietății persoanelor implicate în abuzuri grave ale drepturilor omului sau în corupție;

   ● Menținerea SUA ca lider în inteligența artificială;

         MĂRFURI DIGITALE

   ● LEGEA SCHIMBULUI DE MARFURI Digital 2022.

   ● Mărfurile digitale sunt active digitalizate, cum ar fi metalele, sarea, petrolul și așa mai departe.

        TELEFOANELE Q ȘI STARLINK

   ● Implementarea GESARA (în special distribuția UBI) va fi lansată cu telefoane Quantum (telefoane Pi sau Q, probabil telefoane Q) cu Quantum Internet Access (Starlink) preîncărcate cu Stellar Wallets pentru a vă revendica fondurile, deoarece toate plățile se fac în Stellar din telefon (acestea vor fi distribuite gratuit);

   ● Alianța Militară Globală a Forțelor Aeriene ale SUA rulează sateliții noștri Starlink pentru QFS;

   ● Sateliții Starlink vor garanta accesul global la viteza internetului ușor și vor rula QFS pe blockchain;

   ● Quantum Starlink Internet va vindeca mințile oamenilor (nu vor exista radiații nocive gen 5G);

   ● Liber de blocare, cenzură și corupție;

   ● Proiect Odin + Starlink + Space X ;

   ● Protejat de programele spațiale secrete, care nu sunt la îndemâna Cabalei;

          Telefoanele Q ȘI STARLINK STAR NETWORK

   ● O rețea open source pentru stocarea și mutarea banilor prin Stellar Blockchain;

   ● Rețeaua STELLAR (XLM) este pentru monitorizarea Poporului – Alianța Militară;

   ● Când bursa se prăbușește și toate activele vor fi confiscate, activele/banii de peste 600.000 de numere vor curge în aceste monede pentru omenire;

   ● Este conceput astfel încât toate sistemele financiare ale lumii să poată lucra împreună într-o singură rețea;

   ● Stellar nu are proprietar; dacă ceva este proprietate publică. Software-ul rulează într-un mediu de rețea descentralizat și deschis și gestionează milioane de tranzacții în fiecare zi ;

   ● Stellar este conceput astfel încât toate sistemele financiare ale lumii să poată lucra împreună într-o singură rețea;

        BLOCKCHAIN STELAR

   ● O tehnologie de plată care urmărește să conecteze instituțiile financiare și să reducă dramatic costurile și timpul necesar pentru transferurile transfrontaliere;

   ● Spre deosebire de aproape toate celelalte sisteme blockchain, Stellar se poate conecta la punctele finale din lumea reală, astfel încât oamenii să-și poată transforma reprezentările digitale ale banilor în ceva ce pot cheltui efectiv;

   ● Securizat, descentralizat, transparent, decontare rapidă, cost redus;

   ● În cele din urmă, toată lumea din lume trebuie să intre în QFS prin Stellar. Nu există nicio cale de a ocoli asta!

     STELLAR BLOCK CHAIN De ce moartea BTC și ETH (bitcoin și eterum)

   ● Nu au fost susținute de metale prețioase și nici nu au fost incluse în standardul ISO 20022 ;

   ● Ambele au fost folosite în trafic de persoane, droguri, arme și multe alte activități nefaste;

   ● Închiderea exploatării miniere BTC la nivel mondial ;

   ● Încet și scump;

   ● Bitcoin folosește multă energie electrică (prin cablu);

   ● Atât Tether-linked, cât și US-linked Rothschild Dollar;

   ● Cine a făcut Ethereum? JP Morgan ;

      EVENIMENTUL LEBĂDA NEGRĂ  

   ● O Lebădă Neagră este un eveniment imprevizibil care depășește ceea ce se așteaptă în mod normal de la o situație și are consecințe potențial grave. Evenimentele Black Swan se caracterizează prin raritatea lor extremă, impactul sever și insistența pe scară largă, care erau evidente în retrospectivă;

   ● Declanșat de Protocolul 19, Evenimentul Lebăda Neagră va fi începutul noii rețele ISO monetare. Totul este pregătit pentru schimbare;

   ● De la Swift la CIPS în sistemul financiar cuantic;

   ● De la BTC la Metale susținute de active reglementate ISO Blockchain;

   ● De la MSM la Proiectul Starlink și Odin;

   ● De la dolarul american fiat la aur/moneda garantată cu active și prosperitate pentru toată lumea de pe planetă !

   ● De la Întuneric la Lumină !

 Dar bineînțeles toate astea se vor dezvălui lumii după doborîrea regimului Biden și a guvernelor Deep State din întreaga lume..!!

  Drum drept spre Lumină!

  Sursa:  https://dinarchronicles.com/

4 comentarii

 1. Eram în temă cu QFS și urmările implementării . Cineva din USA mi-a explicat anul trecut, are un canal pe telegram .In USA in fapt se vede începutul făcut de Trump și Bank of America…TRB …! Am incercat să lămuresc pe cineva însă nu prea ai cum , pentru că în general oamenii privitori de televiziune fac confuzie cu mizeria ce o pregăteau sataniștii cu banii electronici ,cipuri și alte mizerii extravagante . Ori , spălăturile pe creier sunt destul de profunde și omul televizorului nu înțelege . Aci se spune destul de limpede , totul este ca oamenii să priceapă ,păcat totuși că nu multă lume românească are acces la aceste articole . Charlie avea perfectă dreptate , televiziunile trebuie șterse din viața publică ,au mințit și mint in favoarea satanei mondiale . Să auzim de bine … că Lumina se instalează treptat ca un răsărit de soare …

  Apreciat de 1 persoană

 2. Hmm… desigur, doresc cu toata intentia ca acest lucru sa se intample – resetarea pozitiva, adica; dar ceva ma pune pe ganduri: prea multa confuzie intre termeni, cum ar fi reteaua Starling, „adresa Quantum.gov” (de ce „.gov”, care guvern, SUA? deja a si fost specificat ca SUA isi va mentine „suprematia tehnologica”… de ce, unde este egalitatea, de altfel, nimic despre o colaborare cu Rusia, China si altii… ); „3 grupuri principale vor gestiona totul: Swiss Banking Group, Indus (BRICS) și US Space Force” „Swiss Banking”? nu parca era sursa tuturor relelor?

  In alta ordine de idei, ce se intampla in cazul tarilor, continentelor care au fost furate pe tot parcursul istoriei moderne, continentul African jefuit de colonialistii Europeni, sau Romania, un alt exemplu… aurul nostru, jefuit din diverse directii, il va recunoaste cineva? Resursele noastre de subsol, evaluate si inventariate de geologi in timpul comunismului, apoi interzise exploatarii (de catre Romania, caci altii, se pare, au access prin acorduri secrete)….

  Alta nedumerire: traiesc din ’88 in Liban, cand am ajuns, 1 LL valora 4 $, apoi, cu razboiul civil si procesul inflationar s-a ajuns la o stabilitate relativa in ’90 de 1.500 LL/1 $, pana in 2019 cand totul a explodat, iar astazi raportul este 49 000/1 $ (pentru cei care nu sunt la curent, sau nu cred ca bancile si-ar putea insusi banii depunatorilor, trebuie sa se stie ca in Liban nu mai avem access la propriile conturi bancare din 2019, unii alegand sa-si „jefuiasca” banca pt a-si accesa propriii bani – ca urmare, nu mai avem acces in incinta bancii fara programare). Nu prea pot sa cred ca in protocolul QFS se va ajunge la o paritate 1 LL/1 $, asa cum s-ar afirma-deduce de aici.

  Vorbesc ca un om care, arzandu-se cu supa fierbinte, acuma sufla si in iaurt… sper ca realitatea sa nu-mi confirme temerile.

  Apreciat de 2 persoane

 3. Ward tot zice asta de ani de zile, eu personal nu il cred nici 1%, deci bani bazati pe aur? nu au fost asa si pana acum? sau ma rog, trebuia sa fie, cine are aur a fost si va ramane bogat, cine nu, nu, nu este decat un metal si nu are decat valoarea pe care io dai in mintea ta, atat.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Eu ma întreb, cine din România a semnat pt acest sistem? Nu știu dacă poate cineva sa introducă asta în sistemul nostru fără control.. Ca sa implementezi asa ceva ai deja nevoie de telefoanele Q pt ca omul de rand sa nu mai depindă de sistem.. Le a văzut cineva? Se spune ca starlink e controlata de armata. Din câte se știe, stăpân este Elon Musk, un personaj destul de controversat.. Însă este adevărat ca daca nu este înlăturat Deep State nu vom avea parte de toate acestea. Și totuși trecerea, spune Charlie Ward, se va face în 5..10 ani dar, ni se spune ca implementarea a început deja. Hmm, speram… Nu putem verifica asta..

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s