La Mulți Ani tuturor

La mulți ani tuturor cititorilor blogului, vă urez să fiți sănătoși, curajoși și fără frică, pentru că noul an ne va aduce eliberarea planetei de pânza întunericului care a ținut-o captivă mii de ani. Alianța este aproape de victoria finală, noul sistem financiar se va implementa până în martie și apoi se vor debloca noile tehnologii care vor revoluționa viața întregii omeniri. Credința în Dumnezeu trebuie să fie neclintită, astfel încât civilizațiile ET care ne ajută în acest moment să ne perceapă ca hotărâți să schimbăm soarta omenirii. Așa să fie !

Mesajul lui KIESHA pentru întreaga planetă

https://www.youtube.com/watch?v=SH2KpEMJrn4

17 comentarii

 1. un an nou cu sanatate vesti bune Marius Sumedrea si plin de bucurii – multumesc pentru efortul imens depus – te urmaresc zilnic din Israel – succes in toate domeniile

  Apreciază

 2. La Mulți Ani si dvs., d-le Sumedrea, și fie ca toate previziunile și speranțele noastre frumoase să se împlinească!
  Vă doresc sănătate deplină, credință tare, familie unită, bucurii și împliniri pe toate planurile vieții !
  Iar poporului român UNITATE, credință neclintită în Dumnezeu și în viața bună care ne așteaptă! Acesta este cu adevărat un An Nou Fericit!
  LA MULȚI SI BINECUVÂNTATI ANI !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Salut,

  În urma cu 2 zile am dat de acest blog și mărturisesc că am rămas plăcut surprins și impresionat că aceste informații sunt transmise în mediul digital românesc. Sa fiu iertat, nu vreau sa indic că românul nu este in stare sa privească jocul acesta de la o scară mai elevată, dar știm cu toții că mulți sunt foarte reticenți la acest tip de informație.

  Tot ce am regăsit aici până acum sunt lucruri cu care eram familiar de pe Cosmic Light Force in principal, unde Drue face o treabă extraordinară.
  Și mă bucur că informația se împrăștie pe toate planurile, asta este era în care informația va elibera mintea de rând și vom ascende planetar.

  Nu acordasem atenție noțiunilor de New Earth, până anterior un an, când intr-o ceremonie psihedelica, mi s-a zis clar că „A new Earth is evolving and we cannot coincive it yet.”( Iar la 6-7 luni distanță am dat de cărțile lui Dolores Cannon care au făcut perfect sens și erau în accordance cu cele trăite în ceremonie) .. A fost o piesa din puzzle ce s-a potrivit perfect cu următoarea că XRP este „The One” … The rest îmi dau seama că îl cunoști daca ai menționat de noul sistem financiar… Până în martie ? Vom vedea..Știm că în Martie s-a prelungit adoptarea ISO 22′ urilor … Cu siguranță Martie va fi un important punct de referință al anului 2023.

  Multa bafta in tot ceea ce faci/faceti,
  Keep up the good work
  🤜🤛

  Apreciază

 4. La multi ani !! 2023 va fi anul trecerii spre o nouă exisță a ființei umane ! Intre ființele umane trebuie să fie ,Încredere , Respect și Iubire. Asta cere Mama Natură !! Numai așa putem fi compatibili cu Energia Divină.

  Apreciază

 5. La multi ani !!!2023 un an mai bun mari schimbări pentru toți Romînii . Mai căutaţi și în http://www.eraoflait.com sa vedeţi acolo ce mari schimbări vin pe planetă anul acesta.
  La Multi Ani!!! Domnule Marius Sumedrea și va mulțumim pentru munca depusă de Dv.informatiile acestea sunt o mână cerească pentru noi.
  Multumesc.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s