Atacatorii bazei GITMO au fost identificați   

  Combatanții inamici care au asediat Golful Guantanamo în ziua de Crăciun au fost un amestec de trupe trădătoare și agenți federali debusolați, care pretindeau că li s-a ordonat să o salveze pe acum decedata Nancy Pelosi și dacă este posibil, să elibereze baza navală de elementele militare necinstite care acționau illegal în conformitate cu Constituția Statelor Unite, au declarat surse din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News.

Personalul GITMO, a spus el, a luat prizonieri de război dintr-un elicopter inamic pe care marinarii l-au doborât lângă McCall Airfield; 13 bărbați au supraviețuit accidentului, în timp ce 20, inclusiv piloții, au murit când elicopterul Sea Stallion a căzut din cer și a lovit terenul. GITMO medical a tratat rănile supraviețuitorilor – comoții cerebrale, fracturi compuse, lacerații și răni înțepate – înainte de a decide cine dintre ei ar putea rezista la un interogatoriu.

Potrivit surselor, fiecare ocupant al elicopterului purta haine militare, embleme de unitate și însemne, chiar dacă doar 5 dintre cei 33 aparțineau forțelor armate. Zece supraviețuitori purtau însemnele Diviziei a 10-a Munte, o divizie de infanterie ușoară cu sediul la Fort Drum, New York, dar doar trei – un locotenent și doi E-5 – erau atașați unității. Ceilalți șapte, a spus sursa noastră, erau agenți ai Agenției Federale de Management al Urgențelor – FEMA.

Au fost foarte reticenți în a vorbi”, a spus sursa noastră. „Tehnicile convenționale de interogare s-au dovedit inutile, așa că a trebuit să recurgem la tehnici neconvenționale și neortodoxe pentru a-i face să deschidă gura.

Toți au spus o poveste similară: au aparținut unui grup de lucru comun organizat de comandantul lor șef, Joseph R. Biden, pentru a elibera ostaticii americani de separatiștii militari care controlează Guantanamo Bay. Nici FEMA, nici soldații nu au avut o explicație rațională cu privire la motivul pentru care li s-a cerut să servească unul lângă altul. „Acelea au fost ordinele noastre”, a fost răspunsul unificat. Nici FEMA nu a putut explica de ce au fost deghizați în soldați ai armatei americane. „Ordine ciudate, dar asta a fost. Și am urmat ordinele”, a spus agentul de rang înalt, un supraveghetor regional, în timpul interogatoriului. Ordinele lui, a spus el, au venit direct de la administratorul FEMA, Deanne Criswell.

A făcut o altă recunoaștere șocantă: a susținut că FEMA a comandat nava de asalt amfibie care a supravegheat operațiunea și că personalul militar de la bordul navei a fost prezent pentru a crește numărul FEMA. O mie cinci sute de agenți FEMA și 350 de „consilieri militari”, a spus el, se aflau la bordul navei din clasa Wasp. El a dezvăluit sub presiune că misiunea lor principală a fost să o salveze pe Nancy Pelosi și să organizeze un asalt la scară largă numai dacă GITMO părea insuficient apărat. Părea să nu țină seama de punctul inițial de origine al navei, spunând că Departamentul de Stat a transportat FEMA de la Aeroportul Internațional Dulles la Caracas, Venezuela, de unde au călătorit 300 km cu autobuzul până la portul de transport maritim Guanta, unde era acostat gigantica navă cu personal.

El a spus, și nu era în măsură să mintă, că loialiștii FEMA și Biden erau deja pe navă când echipa sa a ajuns acolo. El crede că nava chiar acum este probabil ancorată undeva de-a lungul coastei Venezuelei. Soldații au justificat o mare parte din povestea lui”, a spus sursa noastră.

Când a fost întrebat dacă White Hats a recuperat cadavre sau supraviețuitori de la celelalte două elicoptere și de la nava de debarcare mecanizată dezactivată, sursa noastră a spus că va avea mai multe răspunsuri în curând.

Real Raw News a fost rugat să nu dezvăluie numele navei până când White Hats își finalizează investigația.

Corecție: În textul original al acestui articol am identificat greșit elicopterul ca fiind Regele Mării. Era Armăsarul de mare (See Stallion) mai mare, așa cum se spune în primul articol. Textul a fost corectat.

    Sursa: https://realrawnews.com/

Moș Crăciun trece pe la un pușcaș marin…

  Următoarea poezie a fost scrisă de un pușcaș marin: „Dedicată tuturor celor care sunt „treji” și luptă pentru drepturile și libertățile noastre și în special TUTUROR familiilor de militari!

Era în noaptea dinaintea Crăciunului, trăia singur.

Într-o casă cu un dormitor făcut din ipsos și piatră.

Coborâsem pe coșul de fum cu cadouri, și am vrut să văd cine locuia în această casă.

M-am uitat în jur și am avut o priveliște ciudată,

Fără beteală, fără cadouri, fără brad.

Nici un ciorap pe șemineu, doar cizme pline de nisip,

Pe perete erau atârnate fotografii din țări îndepărtate.

Cu medalii și insigne, premii de tot felul,

Un gând sobru mi-a trecut prin minte.

Pentru că această casă era diferită, era întunecată și mohorâtă,

Am găsit casa unui soldat, pentru prima dată am putut vedea clar.

Soldatul era adormit, tăcut, singur, încolăcit pe podea în această casă cu un singur dormitor.

Fața era atât de moale, camera atât de dezordonată,

Nu așa cum mi-am imaginat un soldat al Statelor Unite.

Era acesta eroul despre care tocmai citisem?

Încolăcit pe un poncho, cu podeaua drept pat?

Mi-am dat seama că familiile pe care le-am văzut în acea noapte.., îi datorau viețile acestor soldați care erau gata de luptă.

În curând, în întreaga lume, copiii se vor juca,

Iar adulții ar fi sărbătorit un Crăciun glorios.

Cu toții s-au bucurat de libertate în fiecare lună a anului

Mulțumită soldaților ca cel care zace aici.

Nu m-am putut abține să nu mă întreb câți zac singuri, într-o seară rece de Crăciun, într-o țară departe de casă.

Doar gândindu-mă la asta, mi-au dat lacrimile,

M-am pus în genunchi și am început să plâng.

Soldatul s-a trezit și am auzit o voce răgușită,

Moșule, nu plânge, viața asta e alegerea mea.

Eu lupt pentru libertate, asta e tot ce cer.

Viața mea este Dumnezeul meu, țara mea, corpul meu.”

Soldatul s-a întors și a adormit,

Nu mă puteam controla, tot plângeam.

Am vegheat ore în șir, atât de liniștit și tăcut

Și amândoi am tremurat de frigul nopții.

Nu am vrut să plec în acea noapte rece și întunecată.

Acest gardian al onoarei, atât de pregătit să lupte.

Apoi soldatul s-a întors și a șoptit cu o voce moale și pură,

Du-te, Moșule, e Crăciunul și totul e în siguranță.”

M-am uitat la ceas și am știut că avea dreptate.

Crăciun fericit, prietene, și noapte bună tuturor.”

„Datorită soldaților noștri americani putem sărbători Crăciunul. Haideți să încercăm să plătim o mică parte din datoria noastră în acest mod. Oamenii să se oprească un moment și să se gândească la eroii noștri vii și morți care s-au sacrificat pentru noi. Pentru cei ce au salvat mii de copii din baze și buncăre subterane al forțelor întunecate de pe această planetă. Vă rugăm să contribuiți și voi puțin la plantarea acestei mici semințe și să o trimiteți la cât mai mulți oameni posibil. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dăruiască o zi frumoasă.

     …un pușcaș marin

3 comentarii

 1. Ăștia chiar și fost niște nebuni : s-o salveze pe pelosi..? De-a dreptul nebuni , să sacrifici atâtea vieți omenești pentru o hoașcă psihopată . Probabil au crezut că baba va divulga secrete ale mafiei khazare. Totuși am un semn de întrebare , cu nava situată în dreptul coastelor Venezuelei dar și trupele aterizare la Caracas . Din câte știu Venezuela nu este prietenă cu regimul joe bideu 🚽 clona, iar americanii nu sunt bine văzuți în Venezuela, regimul obama le-a impus embargoul asupra petrolului după ce președintele venezuelean i-a aruncat în mare pe stăpânii rockefelleri ai petrolului . Nici în timpul lui Donald Trump ,Venezuela nu a răspuns apelului la negocieri ,deși era tot amenințată cu războiul . Opinia mea este că Donald Trump a dorit să aplice metoda Coreea de Nord să se întâlnească cu șeful venezuelean . Despre Venezuela sunt multe de spus . Cred că puțini români știu că în anii 80 ,primarul Caracasului a fost un român. Pentru că este 31 decembrie , vă urez LA MULȚI ANI !! In 2023 să auzim de bine !!!

  Apreciază

 2. Emoționant… Fie ca noul an sa salveze lumea din acest coșmar și o noua era a binelui și a frumuseții sa înceapă pe aceasta planeta și tuturor celor care lupta atât cu trupul dar și cu spiritul le daruim omagiu și recunoștința noastră profundă.. ❤️

  Apreciază

 3. LA MULTI ANI tuturor romanilor! … de asemenea tuturor celor care folosesc acest „vehicul” al acestei dimensiuni terestre!
  Fie ca anul care vine să ne găsească pregătiți iar ” MIRELE să ne deschidă ușa bucuriei …
  FIȚI BUCUROȘI!
  MULTUMIM dragă Marius ( alaturi de mulțumiri o să trebuiască să te susținem si „material” pentru a putea să continui)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s