Clonele sunt imperfecte și detectabile   

 Președintele Donald J. Trump nu a părut surprins când generalul David H. Berger l-a informat despre cea mai recentă descoperire a White Hat – un laborator de clonare al Deep State din Ozarks, a declarat o sursă din biroul generalului pentru Real Raw News.

De ce nu sunt surprins că există așa ceva? Ei [Statul Adânc] au mâinile în toate”, i-a spus Trump generalului Berger.

Generalul, a spus sursa noastră, a întrebat dacă președintele Trump avea cunoștințe despre clonarea umană și, dacă da, de ce nu a împărtășit informații care ar fi afectat în mare măsură modul în care White Hats a efectuat arestări în Deep State. El și-a exprimat îngrijorarea că oamenii săi, pușcașii marini, ar fi petrecut ultimii ani luptând și reținând clonele în loc de subiecții originali. În timp ce Trump a recunoscut că documentele i-au „trecut prin birou”, el a minimizat pe scurt gravitatea, spunând că nu a văzut nicio dovadă a unei operațiuni de clonare reușită și că costul unui astfel de program ar fi atât de prohibitiv încât Deep State ar putea lansa doar un număr finit de clone. Dacă mai existau alte laboratoare de clonare, a spus Trump, acestea erau cu siguranță limitate ca număr și rezervate celor mai importanți jucători ai Statului Adânc – nu sunt larg răspândite. Cu toate acestea, el a spus că generalul și înlocuitorul său, generalul Marine Corps Eric M. Smith, ar trebui să utilizeze resursele disponibile pentru a cunoaște dacă există laboratoare suplimentare ce ar fi împrăștiate în țară și pentru a le distruge.

 „Domnule, dacă Deep State clonează doar pionii principali ai săi, de ce Gretchen Whitmer? Pe Fauci și Biden înțeleg, dar Whitmer”, a întrebat generalul Berger.

Este o persoană urâtă”, a spus Trump, „și a fost principalul agent de aplicare a blocării. Nu știm ce planuri au pentru ea.

Generalul l-a informat apoi pe Trump că specimenele Fauci și Biden au fost expediate la Centrul Medical al Armatei Womack, Fort Bragg, unde patologii clinici și geneticienii vor investiga clonele pentru a detecta defecte genetice care le-ar putea diferenția de subiecții reali.

Domnule, merită? Adică, presupunând că sunt acolo, în birou, merită să-i urmărim până când știm sigur că primim adevărați Deep Stateri și nu clone?” întrebă generalul Berger. Trump a spus că eliminarea clonelor este la fel de importantă ca și eliminarea adevăraților Deep Stateri.

 „Ne vom strădui să facem tot posibilul, domnule președinte”, a spus generalul și a încheiat apelul.

 Sursa noastră a spus din nou că dezvăluirea clonelor l-a lovit pe generalul Berger ca o cărămidă în cap.

Generalul este creștin. El a numit clonarea un afront la adresa Republicii și a lui Dumnezeu”, a spus sursa noastră.

Medicii de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, au declarat că clonele președintelui ilegitim Joseph R. Biden și ale doctorului Anthony Fauci sunt imperfecte și dacă ar fi lăsat în viață cilindrii de clonare, ar fi fost detectabile sub o analiză riguroasă. După cum s-a raportat anterior, forțele speciale ale SUA au găsit și distrus un laborator de clonare al Deep State în Missouri Ozarks. Înainte de a prăbuși structura, au luat dovezi, inclusiv clone fără viață ale lui Joseph Biden și ale doctorului Anthony S. Fauci.

Clonele moarte au fost trimise imediat la Fort Bragg, un bastion al pălăriilor albe, pentru analiză. Acolo, personalul medical a studiat epiderma clonei Fauci și a comparat pielea acesteia cu fotografiile pe care personalul GITMO le-a făcut lui Fauci când a ajuns pentru prima dată în Guantanamo Bay. Toți deținuții GITMO sunt fotografiați nuzi din cap până în picioare și li se prelevează sânge. Sângele este verificat pentru dovezi ale vaccinărilor cu cheaguri – deoarece majoritatea Deep State-rilor pretind că sunt vaccinați, dar nu sunt – și consumă Adrenochrom.

Fauci care a mers la GITMO în aprilie avea un semn de naștere circular de vreo 2 cm. pe coapsa stângă, în timp ce clona nu avea. Avea și un semn din naștere pe omoplatul drept, dar clona nu avea. Dinții adulți ai ambelor clone nu se dezvoltaseră pe deplin – le lipseau atât molarii superiori, cât și inferiori; personalul medical nu a găsit semne de extracție. Mai mult, clonele Biden și Fauci aveau picioare plate, o afecțiune în care arcadele din interiorul picioarelor se aplatizează atunci când se pune presiune asupra lor. Aveau organe genitale normale, a declarat o sursă din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News.

Acesta este dintr-un raport preliminar. Clonele nu au fost încă disecate. Evident, acestea sunt anomalii subtile și o persoană ar trebui să știe ce să caute pentru a face diferența dintre clonă și subiectul adevărat. Sperăm să aflăm mai multe în curând”, a spus sursa noastră.

 „Este puțin probabil ca deținuții ținuți la Camp Delta să fie clone”, a afirmat o sursă GITMO pentru Real Raw News, după ce personalul medical i-a examinat pe Nancy Pelosi, Jim Baker, Miguel Cardona, cinci deținuți ale căror nume nu au fost dezvăluite și cadavrul lui Jeff Zients (fost coordinator al Covid-19 a fost găsit mort în celula sa în 21 dec.,n.b.) pentru dovezi de clonare.

După cum s-a raportat ieri, o echipă medicală de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, după ce a studiat clonele nevii ale lui Joseph Biden și regretatul Dr. Anthony Fauci, au găsit anomalii care sugerează că procesul de clonare al Deep State produce clone defecte. Cel mai remarcabil, nicio clonă nu a avut molari.

Vineri seara, o Nancy Pelosi irascibilă a fost scoasă din cușcă și dusă la centrul medical pentru o examinare completă. Personalul a trebuit să o sedeze, a spus sursa noastră, pentru că a încercat să muște degetele medicului stomatolog care a efectuat examenul. Avea dinții ei naturali, inclusiv cei doi molari. Medicul i-a verificat și picioarele pentru o afecțiune numită picior plat, care era prezentă la ambele clone, dar arcurile lui Nancy de la picioare păreau normale. În cele din urmă, ei au comparat vechile imagini publice ale lui Pelosi cu fotografiile pe care JAG le-a făcut cu ea când a ajuns la GITMO, deoarece clonele nu par să moștenească semnele de naștere prezente pe persoanele reale. Găsirea discrepanțelor pe fața lui Nancy, a spus sursa noastră, a fost practic imposibilă, deoarece ea a suferit numeroase operații estetice.

Ar fi trebuit să ceară o rambursare a banilor”, a glumit sursa noastră. „Pe baza aparențelor, se pare că oamenii pe care i-am verificat nu sunt clone.

Când a fost întrebat exact câte celule sunt ocupate în Guantanamo Bay, el a răspuns nebulos: „Mai mult decât ți s-a spus și mai mult decât ai putea crede”.

El a spus, totuși, că toate persoanele executate la Guantanamo Bay sunt ținute în gheață și că JAG va verifica decedatul pentru indicii de clonare.

   Sursa: https://realrawnews.com/

7 comentarii

 1. Așteptăm totuși și niște dovezi nu doar povesti din partea lor, sa fiu iertat.. De nu știu cât timp se omoară clone sau originale dar, nici o fotografie.. Adică poți face public informația dar nu și dovada?
  Când vine vorba de RRN am mari rezerve ca se spune adevărul gol goluț.
  Întreb și eu, de ce sa publici informația refuzând sa aduci și o dovada în sprijinul acelei informații? Lucrurile nu au logica și nu se leagă. Modul acesta de acțiune pune semne de întrebare și descurajează.
  Acum referitor la un articol de pe VK în care se arata ca sunt ” 2 sori”.. Nu este real.. E un fenomen de proiecție a soarelui pe nori.. Eu personal am făcut poze cu ani (vreo 10) în urma la un astfel de fenomen în București. A dispărut gradat după ce soarele și a mișcat poziția.. Cam după 30 de min.. Haideți sa nu fim naivi și sa ne lăsăm păcăliți asa ușor de aparente…
  Multumesc

  Apreciază

 2. Vorba Generalului Berger ” de ce sunt surprins că există așa ceva „? Oare la ce le-ar fi folosit ? Mă ,rog acuma se vede că originalele multora ..stau ascunși de frică . Credeți că în colonia Romania ,slugile stăpânilor iluminați s-au vaccinat ? Politicienii ori cei din mass-media ? Nuuu…acele mizerii tv cum se vaccinează ..marii prosti șefi ai coloniei erau niște farse ..soluție salină ,ori seringi trucate . Mă întreb totuși : ce se întâmplă cu marile familii rockefeller și rothschild ? Nu s-au clonat ? Că știți cum este : cam degeaba tai capetele șerpilor ,dacă nu tai capul ..Pitonului ..! Clanul rothschild,s-a sinucis el (d)evelin..dar familia are resurse de neconceput in continuare ….!! Eu cred că și clonele existente acum ..pe piață..ar trebui eliminate , mai ales joe bideu 🚽 ,macron, justin castro , boris johnsson…!! Să auzim de bine …!!

  Apreciază

 3. Tot ceea ce prezentati mie imi da o speranta ca vom trai intr-o lume mai bun, dar…. realitatea e alta , Trump are 5 capete de acuzare foarte grele legate de Capitoliu, in America nu intri daca nu ai vaccin si multe altele, cu toata puterea acestor Palarii, chiar nu pot fi eliminati mizerabilii? Imi e teama ca aceste informatii sunt date ca sa mai depresurizeze atmosfera celor foarte revoltati si dornici de rasmerita, e si asta tot o forma de manipulare….

  Apreciat de 1 persoană

  • Fiecare crede ce vrea, dacă unii nu văd nicio speranță asta le va da universul, dacă în toate aceste informații alții văd speranță și transformarea la un moment dat în bine și planeta va fi eliberată de malefici, de asta vor avea parte. Eu sunt printre cei din urmă. Numai bine …

   Apreciază

 4. Buna seara apropo de clone într-un articol recent se vorbea de arestarea fostei presedinte a camerei reprezentantilor Nanci Pelosi cum se face ca in mijloacele de informare oficiale Pelosi ia dat presedintelui Zelenschi al ucrainei in recenta lui vizita la Washinton nu stiu ce distinctie ori articolul despre care vorbeam a aparut mai inainte?.

  Apreciază

 5. Nu inteleg de ce gen Berger era surprins sau nu de existenta clonelor? Internetul vuieste despre clone, de ani de zile. Astia sigur umbla prin subterane dupa reptilieni, si alti extraterestri malefici, dupa cozile lor de topor cabala ” iluminata”??

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s