Deep State lovește GITMO de Crăciun   

  Forțele armate loiale regimului criminal Biden au organizat un atac în stilul Golfului Porcilor de Crăciun asupra Golfului Guantanamo, dar au fost respinse de White Hats (Pălăriile Albe), care fortificase fortăreața insulei în așteptarea unei lovituri de la Deep State, surse de la GITMO și din biroul generalului Berger au relatat Real Raw News.

Pe măsură ce apusul soarelui și amurgul umpleau cerul, controlorii de trafic aerian (ATC) de la aerodromul Leeward Point au avut contact radar primar intermitent cu o aeronavă necunoscută la 20 de mile spre sud de stația navală. Ținta aeriană a apărut, a dispărut și a reapărut și nu transmitea Modul C, adică avea un transponder inactiv sau dezactivat, un dispozitiv electronic care produce un răspuns atunci când primește o interogare pe radio-frecvență. Aeronavele au aceste transpondere pentru a ajuta la identificarea lor pe radarul de control al traficului aerian. Unitățile de control al traficului aerian folosesc termenul „squawk” atunci când atribuie unei aeronave un cod de transponder, de exemplu, „Squawk 7421”.

ATC a transmis pe frecvențele militare și ale aviației generale, cerând țintei aeriene să-și activeze transponderul și să se identifice, deoarece se apropia de spațiul aerian restricționat. Un controler a făcut o glumă, spunând că sania lui Moș Crăciun făcea o oprire la GITMO, dar jovialitatea lui s-a stins când contactul s-a împărțit în două, apoi în trei, contacte individuale. ATC nu a primit niciun răspuns digital sau audio la întrebările lor. Contactele au zburat prea încet pentru a fi avioane militare sau avioane comerciale; elicopterele încercau să evite radarul zburând jos la orizont. ATC a sunat alarma și sirenele au urlat în toată baza.

În altă parte, observatorii de pe capul de plajă din sud au văzut trei ambarcațiuni de asalt motorizate, fiecare ținând un număr necunoscut de trupe, îndreptându-se spre ei. La prova fiecărei nave erau două mitraliere de calibru 50. Prezența lor însemna o navă-mamă, cel mai probabil o navă de asalt amfibie, gigantică de 250 de metri capabilă să transporte 2.500 de oameni și o încărcătură utilă uriașă, se profila undeva în depărtare aproape nevăzută.

Până atunci, comandantul adjunct al GITMO, generalul Andrew A. Croft, aflase despre invazia iminentă. El și personalul superior rămas la bază pentru vacanța de Crăciun s-au retras într-un centru de comandă și control inexpugnabil și au planificat un contraatac. 4.500 de pușcași în luptă și-au luat posturile, pregătiți pentru atac. De asemenea, la bază, împrumutate de la U.S. Army White Hats, se aflau două plutoane MANPADS înarmate cu rachete sol-aer Stinger de umăr. Li s-a spus să se pregătească să angajeze în luptă trei CH-53 See Stallions, acum la doar câteva mile de bază, poate cu ordin de a ataca GITMO sau de a debarca trupele pe teritoriul White Hats.

CH-53 See Stallion

Un CH-53, încă deasupra apei, a fost lovit de două ori și a explodat într-o minge de foc purpurie. Corpuri de metal stricate și zdrobite au căzut în mare. O a treia rachetă a lovit cel de-al doilea elicopter, lovind în apropierea eșapamentului și făcând ca, catargul rotorului să se separe de carcasă; s-a cufundat în apele de la sud de Golful Guantanamo. Al treilea a intrat sub focul rachetei Stingers. Un trăgător de la ușă a deschis focul și a lovit patru membri ai echipajului pușcașilor marini și MANPADS care căutau adăpost în timp ce încadrau elicopterul cu focul armelor de calibru mic. Gloanțele le-au ciuruit trupurile și au căzut morți.

Când elicopterul a încercat să se degajeze pentru a face o altă trecere, două echipe de marină au presărat-o cu cartușele puștilor de asalt și cu armele automate ale echipei. Trăgătorul de la ușă s-a prăbușit căzând din elicopter în timp ce din motor se revărsau stropi de fum negru. A lovit pământul intact.

Între timp, plutoanele de marină au prins ambarcațiunile de debarcare motorizate care încercau să debarce trupe lângă McCall Field, pista de aterizare defunctă a bazei, trăgând din spatele barierelor de oțel, pereților de stâncă și dunelor de nisip. Doi viteji marinari s-au sacrificat repezindu-se înainte și aruncând grenade într-una dintre ambarcațiuni. Au fost tăiați în două de focul de răspuns, dar grenadele și-au atins ținta; toate focurile de armă care emanau de la ambarcațiune au încetat instantaneu pe fondul strigătelor de ajutor și al zgomotelor de plâns ale morții. Ambarcațiunile rămase au inversat motoarele și au început să se retragă.

Generalul la comandă a ordonat tuturor forțelor să înceteze focul, spunând că a fost vărsat suficient sânge.

Pe măsură ce fumul s-a limpezit, un V-22 Osprey a decolat de pe aerodromul Leeward Point cu ordin să localizeze orice navă care desfășurase elicopterele și ambarcațiunile de asalt. Piloții și-au reperat ținta, o navă de asalt amfibie din clasa Wasp, care se îndrepta spre sud-est, spre coasta Venezuelei. Ei au lansat un avertisment pe frecvențele militare: „Navă de război inamică, navă de război inamică, ești avertizată să ieși din vecinătate. Avem la dispoziție două, repet două, distrugătoare de clasă Arleigh Burke, care vor ajunge în câteva ore”, și s-au întors la bază după ce s-au plimbat în apropierea navei timp de 30 de minute. O sursă GITMO a declarat luni pentru Real Raw News că, în ciuda pierderii de vieți omenești, forțele bazei au avut rezultate admirabile și au reușit să respingă o incursiune armată.

Cred că sperau să ne prindă dormind, știi, din moment ce era Crăciunul. Că burțile noastre ar fi pline și am lâncezi. Ei bine, s-au înșelat. Fortificațiile noastre au ținut.”

GITMO a petrecut luni de zile întărindu-se pentru un atac așteptat; personalul a început să consolideze apărarea și să crească forța de muncă după ce federalii au ocupat ilegal proprietatea Mar-a-Lago a președintelui Donald J. Trump. Au făcut alte îmbunătățiri la începutul lunii decembrie, în urma unui ultimatum din partea secretarului apărării al regimului care a cerut ca ofițerii White Hats să i se predea până pe 22 decembrie. Sursa a spus că „unele” forțe inamice au supraviețuit celui de-al treilea accident de elicopter și au fost luate prizoniere.

 „Rănile lor au fost tratate. Vor fi ținuți ca prizonieri de război, combatanți inamici. Încă nu avem un număr de morți. Dacă celelalte alicoptere ar fi fost încărcate la capacitate maximă, ar fi putut fi 55 de militari pe fiecare. În acest moment, putem spune că 47 de morți, inclusiv nava dezactivată. Am pierdut șapte bărbați, cu 14 răniți. În general, am avut un succes enorm”, a spus el.

O sursă din biroul generalului David H. Berger, însă, a avut o părere diferită: el a spus că generalul Berger, după ce a revizuit raportul de după acțiune, a numit eforturile White Hats un eșec abject. Nava de asalt amfibie, a spus generalul, ar fi trebuit să fie detectată vizual și pe radar cu mult înainte ca elicopterele să părăsească puntea de zbor și ambarcațiunile de aterizare să iasă de pe puntea sa. Pierderea unui singur Marine este inacceptabilă.

Deoparte, GITMO ar trebui să-și revizuiască capacitatea de apărare, deoarece un bombardament naval masiv l-ar distruge în câteva minute. Personalul stației are doar două mijloace de evadare, fie pe mare, fie fugind spre nord, peste zid, în Cuba, ceea ce ar putea provoca un incident internațional.

În încheiere, Real Raw News se întreabă dacă atacul limitat a fost menit să o elibereze pe Nancy Pelosi, care urmează să fie spânzurată.

 „Nancy Pelosi va atârna în ștreang mâine (27.dec.), indiferent”, a spus o sursă GITMO.

     Sursa: https://realrawnews.com/

12 comentarii

 1. Cel mai trist din aceasta stire este faptul ca se lupta frati de natie, poate chiar de sange, intre ei ( asa cum considera unii ca acea carte de capatai a VIETII pe aceasta planeta, numita Biblia,a fost modificata,prin traducere, pentru niste interese , au ramas totusi pericope nemodificate care au descris perfect ceea ce traim acum – frati impotriva fratilor,parinti impotriva copiilor,copii impotriva parintilor) …
  Iata ca si altfel de proroociri (din domeniul informatiilor) lansate nu prea de mult timp (vezi articolul cu fostul presedinte al Rusiei,Medvedev de pe pagina activenews.ro) se pun in practica mai repede decat ne-am fi asteptat ( un razboi civil in USA – poate nu intamplator si punctul din care se pleaca ) .

  Apreciază

 2. Curaj mare pentru slugile lui rockefeller. Nu cred că au vrut s-o elibereze pe pelosi . Ce să mai facă cu ea ? Grangurii mari ai elitelor sataniste își apără acum propria piele , slugile pe principiul ” scapă cine poate ” . Nu-i exclus să mai încerce in Cumpăna dintre ani. Totuși nu înțeleg de ce armata USA nu-și face curățenie în interior ? Să elimine toți trădătorii și corupții ,inclusiv cei de la Pentagon ? Ce mai speră ? USA oricum până în 2024 trebuie să se împartă in 4 state independente. Se trage de timp precum cei din Israel ,stat ce trebuia desființat încă din 2020 . Să auzim de bine.

  Apreciază

  • Păi și Armata este divizată, sunt generali lași sau corupți ori amenințați care țin cu regimul Biden și-și îndoctrinează trupele și alții, cei patrioți care țin cu poporul apărând Constituția. Deci este greu….cred că este un adevărat război tacit în Pentagon…

   Apreciază

   • Asta înseamnă război civil , din vina armatei americane împărțită . Cred că aci intră și faptul că republicanii nu au totalitatea in Congresul SUA, in ambele camere . Iar Pentagonul este susținut în Congres de democrați . Poate că așa ar trebui să fie până la urmă . Când evreii , evrei au pornit Thora în 2019 împotriva sioniștilor și khazarilor , rabinul lor șef din USA a spus ” dacă la alegeri iese Donald Trump , totul se va face în liniște ,dacă iese joe bideu ( așa îi spun eu ) , va fi război civil . Acuma nu știu ce a însemnat ” totul se va face în liniște ” ? Desființarea USA și împărțirea ei în 4 state independente?? Cam așa se preconizează, ultimul președinte al USA ar fi in fapt Donald Trump ( al 45-lea președinte,adică …9 ..ultima cifră) . Nu știu ,zic si eu . Prima dată mi-a spus cineva prin 2002 . In orice caz , izbucnirea unui război civil în USA , atârnă de un fir de ață . Curios care va fi reacția Europei ? Pentru că aci sunt trupe americane și de partea cui or fi ? Oare cele din colonia România ce hram poartă ? Este destul de interesant pentru viitorul României , ținând cont de slugile din armata română ( mai puțin a României) … Să auzim de bine .

    Apreciază

 3. Interesante informaţii eu nu mă mir că asemenea veşti nu se dau şi în Mas-Media oficială mă refer la tembeliziunile astea de 2 bani scuzaţi termenul deşi aici e vorba de un adevărat război civil ttocmai de aceia dacă eu transmit pe un forum sau chiar şi în privat aşa ceva mulţi mă cred nebun dar nu asta contează. Bine ar fi ca pînă la urmă binele, adevărul dar şi cei care luptă cu arma în mînă alături de noi cei care avem singură armă disponibilă cuvîntul să fim învingători de asta nu mă îndoiesc doamne ajută.

  Apreciază

 4. Bună seara revin cu o întrebare am văzut cu cîteva minute mai înainte ca siteul realrownews nu mai este activ şi se spune că acest domeniu e de vînzare oare lo fi închis şi pe acesta?.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s