Forțele speciale distrug un laborator de clonare al statului adânc

  Forțele Speciale ale Statelor Unite au găsit și distrus marți ceea ce White Hats credea a fi un mit: o instalație de clonare a Deep State într-o peșteră de calcar scobită din Missouri Ozarks, au declarat surse din biroul generalului H. Berger pentru Real Raw News.

Generalul, a spus el, a discutat cu comandantul Grupului 5 al Forțelor Speciale, col. Brent Lindeman, după ce a primit un pont de la o sursă de informații care pretindea că deține coordonate GPS către un colosal laborator de clonare de lângă Stanton, Missouri. Acesta a fost, au adăugat sursele, al patrulea astfel de pachet de informații despre care generalul Berger a auzit în 2022, toate provenind de la persoane independente, neînrudite, care lucrează sau au lucrat în comunitatea de informații. Generalul Berger a respins informațiile anterioare drept gunoi pentru că nu includeau coordonatele și pentru că majoritatea agenților de informații, pensionați sau nu, sunt alăturați Statului Adanc. El a simțit că investigarea unor info nefondate ar fi o risipă de forță de muncă și de resurse și o posibilă capcană. Mai mult, generalului i-a fost greu să creadă că există o astfel de tehnologie; când zvonurile despre clone au apărut din când în când, el le-a considerat științifico-fantastice, când a spus că tehnologia de clonare nu ar putea exista fără ca el să știe despre asta.

Cele mai recente informații, a spus sursa noastră, a venit de la un om în care generalul avea încredere cândva.

În acest moment, generalul Berger încă nu credea povestea, dar s-a gândit că ar putea exista ceva la care ar fi vrut să se uite. Fără coordonatele expuse ar fi spus uitat de asta. Există 7.000 de peșteri în Ozarks, iar el sigur că nu va folosi bunurile noastre limitate pentru a le cerceta pe toate. Și dacă era o capcană, a vrut să-i prindă pe cei care au organizat-o”, a spus sursa noastră.

Duminică seara, generalul Berger și col. Lindeman au discutat dacă să trimită o echipă modestă de recunoaștere sau o forță considerabilă de căutare și distrugere în Missouri, doar în cazul în care soldații ar găsi ceva nenatural în peșteri. După o scurtă conversație, ei au decis asupra a două Detașamente Alpha de 12 oameni, unul să înființeze un centru de comandă mobil, celălalt să găsească presupusa țintă, împreună cu puterea de foc și demolările adecvate.

Informatorul nu a menționat dacă locul era păzit”, a spus sursa noastră.

Ei au lansat misiunea marți dimineața devreme. Două UH-60 echipate cu rezervoare de combustibil cu rază lungă de acțiune și pilotate de piloții Regimentului 160 de Aviație pentru Operațiuni Speciale — Nightstalkers — au transportat forțele speciale de la Fort Campbell, Kentucky, la o carieră îndepărtată la sud-vest de Parcul de Stat Miramiguoa, ce adăpostește vastul labirint din Missouri al pesterilor de calcar.

Cu postul de comandă înființat și dotat cu echipaj, un detașament a pornit pe jos, traversând terenul stâncos și folosind ocazional ochelari de vedere pe timp de noapte pentru a-și spori propria viziune pe timp de noapte. Ei au manevrat pe furiș printre aflorimentele stâncoase, oprindu-se la 500 de metri de coordonatele GPS. Nu vedeau nicio opoziție și nicio intrare în peșteră, doar o margine de calcar ridicată susținută de stâlpi de stâncă. Sub margine, totuși, un operator al Forțelor Speciale a auzit ceea ce el a considerat a fi un „zgomot” care emana din interiorul peretelui de stâncă. Când a atins o secțiune a peretelui, mâna lui a trecut prin ea de parcă nu ar fi fost acolo și asta pentru că nu era.

O proiecție holografică ascundea o deschidere suficient de mare pentru a încăpea un SUV. Detașamentul a trecut prin proiecție și s-a trezit în picioare într-un tunel care a coborât 100 de metri până la pământul de dedesubt. Tunelul fusese ras neted, ca de un laser. Un operator l-a numit mai târziu piatră lustruită. Au găsit sursa hologramei: un dispozitiv pătrat de dimensiunea și forma unui vechi proiector de diapozitive Kodak ce atârna de tavan, cu lentila îndreptată spre gura peșterii. Un singur fir trecea printr-o gaură pe care cineva o făcuse în tavan.

Tunelul se deschidea într-o cavernă masivă care, de asemenea, fusese rasă netedă, dar podeaua era metalică care se potrivea perfect cu dimensiunile cavernei, ca și cum cineva ar fi turnat oțel topit. În spatele băncilor de terminale de computer operative se aflau 36 de camere de maturare, tuburi cilindrice de 7 metri înălțime umplute cu un lichid translucid. Suspendați în lichid erau ceea ce poate fi descries ca clone ale personalităților proeminente ale Deep State aflate în diferite stadii de dezvoltare. Pe fiecare tub erau lipite autocolante care notau numele subiectului, data înființării și data maturării.

Douăsprezece dintre cele 36 de tuburi dețineau clone. Erau suspendate, nemișcate și nu se știe cum respirau, în timp ce erau scufundați într-un lichid. Unul era o copie conform a ceea ce arăta Hillary Clinton la jumătatea ei de treizeci de ani. Un altul era un Chuck Schumer prepubertate. Un al treilea îl ținea un Gavin Newsom de 20 de ani (originalul a fost spânzurat la GITMO, n.b.). Iar un al patrulea deținea o replică complet maturată a lui Joseph Biden. Guvernatorul de Michigan, Gretchen Whitmer a fost și el acolo, la fel ca două clone ale Dr. Anthony Fauci.

Forțele speciale au observat că întreaga podeaua zumzăia și vibra sub picioarele lor. Întrucât nu vedeau nicio sursă de energie vizibilă, au presupus că orice ar alimenta instalația nelegiuită era subterană și făcea ca podeaua să oscileze. Detașamentul de militari, a spus sursa noastră, a rămas momentan mut, trecându-se într-o situație care depășea realitatea cunoscută. Oricine a proiectat laboratorul a cucerit o problemă insolubilă: cum să accelerezi ciclul natural de creștere biologică ??…

Comandantul detașamentului, un căpitan, a ordonat sergentului de comunicații să transmită prin radio postului de comandă pentru a trimite oameni cu destui explozibili pentru a prăbuși caverna. Mai întâi a luat dovezi, inclusiv proiectorul holografic și trei laptopuri. Unitatea a montat în cavernă C4, mulând bucăți din artileria maleabilă pe secțiuni de perete și tavan, precum și pe stâlpii de piatră exterior care susțineau pervazul de deasupra intrării în peșteră.

Au spart și împușcat cilindrii din plexiglas, iar clonele s-au prăbușit pe podea, înconjurate acum de bălți de lichid vâscos.

 „Luăm un Fauci și un Biden, nu avem loc pentru mai mult, lăsați restul. Luați și probe din lichid”, le-a spus comandantul detașamentului oamenilor săi.

Au ieșit din cavernă și s-au retras la o distanță sigură, apoi au aruncat în aer caverna de la distanță. S-a prăbușit de la sine, intrarea s-a sigilat de bucăți gigantice de piatră spartă. Detașamentele au dezasamblat centrul de comandă, s-au urcat în elicoptere și s-au întors la Ft. Campbell exact când soarele dimineții răsărea deasupra orizontului.

Bineînțeles, această descoperire schimbă lucrurile”, a spus sursa noastră. „Până acum Deep State trebuie să știe ce s-a întâmplat. Chiar dacă acel loc bolnav nu era ocupat non-stop, cineva verifica clonele. Forțele Speciale au văzut urme de pași în zonă. Încă nu știm ce a alimentat locul sau dacă acea sursă de energie mai funcționează. Cea mai mare preocupare a noastră acum este, câte dintre aceste laboratoare are Deep State? Toată această încercare l-a trimis pe generalul Berger într-o buclă. Science-fiction a devenit realitate științifică.”

    Sursa: https://realrawnews.com/

5 comentarii

  1. Crăciun fericit 😇.. după cum se vede lumea inteligentă nu are repaus . Bravo lor ⚠️ încă o dovadă a mișeliei iluminaților sataniști : clone ! Se strânge lațul în jurul gâtului globaliștilor . Probabil vor apărea multe alte dovezi despre acești psihopați. După cum se vede Generalul Berger încă este pe baricade , nu a predat ștafeta .

    Apreciază

  2. Sunt multe laboratoare( centre) de clonare. Industria de film de la Hollywood și industria muzicala americana dețin un centru , poate mai multe.. Am văzut un material pe bitchute despre vedete clonate. În programul MK Ultra toate vedetele sunt drogate, spălate pe creier , controlate, clonate, folosite în agenda cabalei. În acest film se menționa de Britney Spears și Eminem. Iată alt film cu aceeași temă
    https://www.bitchute.com/video/Uwx1tMAVaWL3/ Dacă căutați pe bitchute cuvânt cheie: clone, sau cloning se găsesc câteva filme. Vă recomand deasemeni site-ul
    https://vigilantcitizen.com/ pentru că spune despre programele MKUltra, despre vedete.. înfiorător, dar astfel ne trezim să nu mai credem toată iluzia , înșelătoria strălucirii Hollywood-ului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s