Mesajele Consiliului Andromeda din 2012 se adeveresc 

  Amintiți-vă, în urmă cu exact zece ani, în anul 2012, Consiliul Andromeda v-a descris ceea ce se întâmpla nu doar în lumea noastră ci și în galaxie și ce ne-am dori când vom intra în următorii zece ani care se încheie anul 2022.

 Le-ai crezut atunci? Ne-ați numit nebuni atunci. Începi să crezi adevărul acum? (Între cunoaștere și înțelegere este un mare decalaj și diferență).

Nu vă lăsați rătăciți între ele! Ridică-te, poți face asta, ai construit pentru aceste vremuri! Vremurile interesante pe care le trăim nu este adevărul! Este pe cale să devină mult mai interesant! Istoria își va aminti acest deceniu ca un punct de cotitură critic. Sfârșitul unei ere…

2020 a fost anul în care idei precum mesajele extraterestre Andromedane, Pleiadeene și multe altele au devenit curente. Titlurile care erau retrogradate la marginea nebuniilor erau acum promovate chiar și de mass-media corporativă.

Se spune că fiecare națiune este la trei mese distanță de o revoluție

Niciodată până acum acest principiu nu a mai fost testat în atât de multe țări simultan, așa cum a fost între anii 2020-2022 și pentru mult mai mulți oameni, lunile următoare „vor fi testate” până undeva la mijlocul și sfârșitul anului 2024. La început, mulți și-au păstrat speranța că totul va reveni în curând la normal, în ciuda faptelor pe care mulți dintre noi le-au spus altfel, dar pe măsură ce realitățile pe termen lung ale deceniului se instalau, tot mai mulți oameni vor ajunge la aceeași concluzie uimitoare. că autoritățile comandate de Illuminati, Elita Globală și Deep Dark State nu erau din rândul lor.

Părea că nu mai exista o strategie de ieșire. Situația nu era sub control, de fapt s-a înrăutățit. Omenirea nu a putut înțelege că lucruri precum „Pandemia C0VlD” ar putea fi o farsă asupra lor. În primele etape ale crizei, când era vizibil că primele guverne se prăbușeau deja, foarte puțini și-au dat seama cum confluența variabilelor economice, geopolitice și sociale se adunau într-un tsunami perfect. Dar când Națiunile G20 au început să cadă ca muștele, fenomenul a devenit imposibil de ignorat. Asemenea pieselor de domino, prăbușirea unei economii majore a destabilizat fiecare țară conectată la ea. În numele epocii globalizării, foarte puțini ar fi cruțați. Ceea ce a început ca un filtru s-a accelerat brusc, deoarece scăderea dolarului american a precipitat un șoc fără precedent pentru lanțurile globale de aprovizionare.

Importurile s-au oprit în întreaga lume. În țările dependente de producția alimentară externalizată, acest lucru s-a tradus în penurie larg răspândită și tulburări sociale. În acest mediu au înflorit mișcări extremiste de orice tip. O mână mică de națiuni ar face față acestui tsunami în mod pașnic. În loc să se despartă din interior sau să se transforme în independenți, ei au rămas și au forțat dictaturi totalitare, s-au unificat și s-au adaptat cu natura noastră civilizată.

Pe măsură ce șocurile economice și monetare au perturbat lanțurile globale de aprovizionare și comerțul, a existat un oarecare simț și unele țări și-au reorganizat rapid amenințarea economiilor și planul de urgență plasat pentru a înlocui importurile cu producția locală, începând cu alimente și produse esențiale. Reducerea dependenței de combustibilii fosili a fost un element important al acestei tranziții. Pentru a realiza această performanță, fiecare aspect al vieții moderne a fost rearanjat. În mod continuu, Legile au fost înlocuite de jucători importanți ai Globaliștilor la un capăt, iar terenurile de golf transformate în livezi pe de altă parte. „Waste Stream Media” își juca războiul psihologic asupra civilizației umane.

 Mulți oameni au crezut minciunile lor din ajunul poveștii până astăzi. Nu a fost ușor, dar unele țări au reușit să treacă mai mult decât altele și înainte ca realitatea să survină către mase, Agenda Globaliștilor a fost la jumătatea drumului cu succes. Guvernul de elită construia rețele comerciale regionale „BlOL0GlCAL și PHARMACEUTlCAL” care nu existau înainte de criză. Au profitat de ideologia programată ignorantă a popoarelor. Frica din toate punctele de vedere a fost cea mai puternică armă a lor pentru a-și atinge mai multe obiective, inclusiv otrăvirea umanității mental și fizic și cu asta, luându-le evoluția spirituală. Multe țări bogate nu s-au descurcat atât de bine în a doua fază a crizei. Partea în care greutățile reale au intervenit. Realitatea a intervenit și mulți oameni au început să se trezească la ADEVĂR. Populațiile obișnuite cu o viață ușoară și cu distracția constantă fuseseră demolate. În multe locuri libertatea a încetat să mai existe.

Pe măsură ce multe provizii, alte lipsuri și raționări au devenit noul normal, iar taberele fără adăpost au crescut, protestele s-au transformat în revolte, revoltele armate și drepturile civile s-au transformat în tulburări civile pentru a fi o normă. Guvernele care erau bolnave, banii și închinătorii Răului s-au pregătit pentru aceste provocări împotriva umanității pe care doreau să le sclavizeze permanent. Unii în mâinile globaliştilor Pământului, iar alţii în comerţul planetar al juntelor draconiene. În majoritatea cazurilor, înlocuirea tuturor ar fi fost mai brutală și mai represivă decât vechiul sistem.

 „Paradigma de bază a fost rar pusă la îndoială cu toată conducerea globală și loialitatea față de Întuneric sau Lumină”.

Oamenii erau confuzi! Punerea întrebărilor despre; Cum este posibil să se întâmple acest lucru și de ce?

 Unii au plătit un preț mare, au fost uciși cu mult înainte de a începe chiar să fi observat ceea ce se întâmplă. Multe guverne și regimuri și-ar fi prelungit durata de viață prin mijloace totalitare. Puterile de urgență stabilite în condiții de izolare le-au oferit bogăție și loialitate față de programul Globalist New World Order (NWO). Politici justificate anterior de sănătatea publică, acum să fie implementate în numele securității naționale; mecanisme de control adaptate și reutilizate pentru a reprima toți trădătorii împotriva umanității.

Era visul umed al oricărui dictator global mărunt: controlul granular asupra fiecărui aspect al comportamentului uman și al interacțiunii. Nimeni nu are voie să se adune în public fără permisiune. Fiecare contact depistat și urmărit. Dacă ești afară, mai bine fii pregătit să-ți arăți actele sau să te identifici. Această abordare a fost cea mai eficientă atunci când temerile și ura latente ale populației puteau fi adunate împotriva unui inamic. A convinge o întreagă populație de pe planetă că este atacată de un VlRUS invizibil a fost modalitatea ușoară de a obține controlul deplin asupra lor sub un steag fals pentru a-și îndeplini Agenda. „A fost VlRUS”.

Oamenii au învățat în cele din urmă asta, dar nu în timp rapid. Dar ei au învățat că „În loc să se revolte în stradă, tinerii săraci pot fi recrutați în mișcarea de trezire”.

Majoritatea acestor indivizi de-a lungul planetei, identitățile lor s-au spulberat și s-au remodelat odată ce-au aflat adevărul real din spatele faptului că nu sunt diferiți și că omenirea sunt toți una în aceeași cutie, la sfârșitul călătoriei, nu se vor face diferențe analizate de Forțele Malefice Globaliste, antrenate să ucidă la comandă sau să devină Robotul lor de Inteligență Artificială sau aprovizionarea cu hrană intergalactică (suflet și trup) pentru Archoni și Imperiul Draconian. În timp ce toate acestea s-au întâmplat, guvernele globale de elită de pe Pământ și-au aprins operațiunile de a fura pământ și resurse cât de mult au putut de la oameni.

Ei știu de ce și asta este ceva ce nu ți-au dezvăluit. Confiscarea caselor și terenurilor nu doar de la cetățenii obișnuiți, ci de la „Top Patriots, în moduri de a-i zdrobi”. Cu asta în joc, lasă-i în capcană sau sub control deplin. Provocarea unei situații la care nu intenționai să faci parte. „Acesta este jocul guvernelor controlate de guvernele de elită, criminalilor, justiției”. Se desfășoară și astăzi și este sponsorizat de multe organizații occidentale civilizate asemănătoare.

Războaiele, pandemiile, la urma urmei, otrăvirea sănătății omenirii a fost întotdeauna în mintea Elitei. Niciodată sănătatea și bunăstarea cetățenilor. Indiferent de ce axă a predominat în conflicte, pentru ei rezultatul ar fi același. Au fost mereu împreună, indiferent de părerile lor politice sau de partidul pe care l-au arătat, și-au manifestat interes. În viziunea publicului, vă permite să credeți diferit.

O nouă ordine totalitară era prescripția lor universală; singurul remediu pentru haos. Dacă nu; un nucleu holocaust precum planeta Marte sau Maldek a fost separat acum milioane de ani. Fie în felul lor, fie în nici un fel. Prima monedă globală cu adevărat a NWO din lume ar înlocui dolarul. Această monedă ar fi complet digitală; monedele și bancnotele au fost eliminate treptat. Fiecare tranzacție efectuată folosind această monedă ar fi înregistrată pe un blockchain. Spre deosebire de criptomonedele originale, acest blockchain urma să fie controlat de o autoritate centrală și monitorizat cu (de AI) inteligență artificială, un lucru fără sentiment sau gândire umană comună.

Intimitate economică? un lucru al trecutului.

A fost Sfântul Graal al Elitelor conducătoare, precursorul guvernării globale, dar înainte ca ei să aibă timp să se felicite în mod corespunzător, castelul lor de cărți deja prindea vânt. Nu le venea să creadă. După atâtea secole investite. Chiar și astăzi, mulți încă se luptă cu fapta bătăliei lor fatale și a războiului pentru controlul deplin al planetei Pământ. Pe măsură ce condițiile de viață s-au deteriorat și frica și incertitudinea prevalează, anumite forțe psihologice sunt întotdeauna dezlănțuite. Aceste forțe sunt ca valurile unui tsunami. Dar acesta a fost doar un „calm înainte de furtună.”

Odată ce își adună impuls, nu mai poate fi oprit. Așa s-au gândit!

De-a lungul istoriei au existat indivizi și mișcări care au călărit aceste valuri; canalizând fluxurile sentimentelor umane către un curs de acțiune. Deși știința psihologiei mulțimilor este complexă și nuanțată, aplicarea principiilor sale este uluitor de simplă. Atât de simplu, de fapt, încât intelectualii de obicei se retrag de la ele, în timp ce idioții de bună credință le mânuiesc cu ușurință (și cu mare efect). Asemenea cu un tsunami pe o placă de surf, încercarea de a redirecționa impulsul unei societăți este „foarte periculoasă”.

Elita Malefică poate ridica un lider la înălțimi mari, dar o greșeală îl poate lăsa atârnat de un stâlp. Cei care reușesc să navigheze pe aceste forțe păzesc de obicei formula cu atenție. Nerespectarea acestui lucru ar amenința bazele puterii lor. De data aceasta însă, umanitatea a răsturnat scenariul. Elita globală simte că le fuge terenul de sub picioare! Și voi PATRIOȚII trebuie să țineți Linia! În epoca internetului, știința psihologiei mulțimilor și a revoluțiilor colorate erau disponibile publicului de ceva timp, dar foarte puțini au văzut utilitatea studierii acesteia. Inclusiv DARPA și micul lor AI, Zuckerberg.

Cu toate acestea, pe măsură ce anii 2020 au progresat și a devenit din ce în ce mai clar că cei de la putere împingea civilizația către un coșmar distopic, un contingent de activiști buni patrioți au reproșat instrumentele folosite împotriva lor. Psihologia instinctuală a speciilor poate fi valorificată pentru bine sau pentru rău. În epoca modernă, oamenii au fost armați de complexul industrial militar pentru schimbarea regimului și de corporații pentru marketing și relații publice. Acum, aceleași principii pot fi aplicate pentru a crea mai degrabă decât pentru a distruge. Viziunile și valorile se pot răspândi ca VlRUȘII din minte în minte și din loc în loc ca „Digital Soldier’s”, deoarece toți sunteți unul.

 „Contagiunea unei singure idei poate inspira generații către o nouă paradigmă”.

A răsturna un guvern este surprinzător de ușor atunci când condițiile sunt potrivite. Politicienii cu lingură de argint care nu au slujit sau nu au lucrat niciodată o zi în viața lor își pot pierde cu ușurință respectul și ascultarea militarilor patrioti și a forțelor de ordine. Când se întâmplă asta, jocul s-a terminat. Întrebarea care apare întotdeauna în astfel de evenimente (de obicei ca o idee ulterioară) este cu ce vei înlocui vechiul sistem? Ceva care cu timpul poate fi contaminat din nou? Nu există nimic mai periculos decât bărbații înarmați cu vise utopice. Uneori, leacul poate fi mai rău decât boala. Istoria oferă multe povești de avertizare. Pentru a evita capcana asupritului care se ridică pentru a deveni opresor, paradigma care facilitează această dinamică trebuie pusă sub semnul întrebării.

Marea majoritate a guvernelor, întreprinderilor și organizațiilor moderne utilizează o structură socială numită colectivism vertical. Multe alte planete și civilizații controlate de forțele întunecate au adaptat această structură. Colectivismul vertical este un sistem de sus în jos de organizare a grupurilor umane care amplifică puterea prin stivuirea straturilor de autoritate în piramide. Rezultatul este o societate foarte stratificată, în care cei de jos au puțin sau deloc cuvânt de spus și sunt lăsați să se lupte pentru resturi de sus.

Colectivismul vertical este apolitic. Companiile capitaliste și regimurile comuniste îl folosesc fără contradicție, la fel ca republicile care se autointitulează democrații. Modelul vertical s-a născut din strategia militară.

Logo-ul Consiliului Andromeda

Un general sau un conducător de război singur poate controla doar o armată mică, dar prin folosirea ofițerilor subordonați în straturi de grad, un singur individ sau o mică clasă conducătoare poate domina milioane de oameni și teritorii vaste. Acesta este motivul pentru care un stat este adesea definit ca monopolul violenței într-o regiune. Colectivismul vertical nu s-a răspândit în fiecare colț al pământului pentru că nu va îmbunătăți viața oamenilor. De fapt, antropologii moderni recunosc că trecerea la acest mod de viață a fost asociată cu o speranță de viață redusă și o scădere a practic toate măsurilor în materie de sănătate. Colectivismul vertical s-a răspândit ca un cancer pentru că este brutal de eficient în „contextul războiului”.

Fiecare cultură pe care a întâlnit-o a fost fie zdrobită pe câmpul de luptă, fie forțată să copieze modelul pentru a supraviețui. Zorii civilizației, așa cum o numesc mulți eufemistic, „este o poveste de cucerire și colonializare care a început cu aproximativ 10.000 de ani în urmă și continuă până în zilele noastre”.

  Acesta nu este însă începutul poveștii umane!

Partenerul Federației Sferei Pământului și asociații Alianței Luminii Galactice au explicat acest lucru în postările de dezvăluire și discuții din ultimele luni. Cu peste 300.000 de ani în urmă, cu mult înainte ca primele imperii din Asia și Europa să înceapă să absoarbă triburile din jur, oamenii s-au organizat folosind un model foarte diferit. În loc să construiască de sus în jos, societăți stratificate care concentrau bogăția și puterea în mâinile unei clase superioare, aceste culturi s-au organizat ORIZONTAL. Organizarea orizontală nu însemna că nu există lideri.

  „Autoritatea și instinctele sunt mult mai vechi decât umanitatea.”

Ca toate animalele sociale, specia noastră este pregătită să-i urmeze pe cei care dau dovadă de „CURAJ și INTELIGENȚĂ”. Cu toate acestea, în „societățile orizontale” diferențele de bogăție și putere au fost semnificativ mai mici. „Liderii” și „consiliile” responsabile de deciziile grupului nu erau izolați de „armate și forțele de ordine” condiționate să se supună fără îndoială. Ei trăiesc fără tulburări, dragoste, pace și grijă fără nicio teamă. Singura așa-numită armată care a existat se numește „Forța de Securitate”, responsabilitatea lor fiind de a preveni și proteja.

 Federația Galactică a Luminii a adoptat acest sistem și trăiește după el. (Ei au atât de multă energie din dragoste (există atât de multă dragoste în ei) și chiar și astăzi, mulți dintre ei încă evoluează în dimensiuni mai înalte). Apărarea și ordinea au fost menținute de un cetățean înarmat de securitate, legat de un cod de conduită în conformitate cu liniile directoare ale legii universale. Această dinamică i-a forțat pe lideri să fie direct responsabili în fața populației. Puterea lor a fost înrădăcinată în capacitatea lor de a comunica cu oamenii, de a construi consens și de a stabili un curs de acțiune în beneficiul tuturor.

Faptul că societățile orizontale au cerut liderilor să lucreze cu publicul într-un mod atât de personal a avut un dezavantaj evident, a limitat dimensiunea grupului. Există totuși o modalitate de a ocoli această limitare. Prin formarea de federații, societățile orizontale pot extinde semnificativ influența sferei pământului. Un exemplu al acestei adaptări poate fi găsit în „Confederația irocheză” care a unificat numărul de triburi timp de sute de ani în regiunea care a ajuns să fie numită astăzi New York. Fiecare trib membru al confederației avea propria sa cultură și guvernare internă, dar un set de valori comune le-a permis să coopereze din punct de vedere economic și militar. Dacă un trib a fost atacat, ei au montat rapid o apărare comună.

Credem că în vremuri din urmă sistemul federal al Statelor Unite se baza pe „modelul irochez”. Cu toate acestea, o diferență semnificativă a fost că irochezii nu aveau guvern central. In schimb, exista un consiliu central format din reprezentanți ai fiecărui trib, dar acest consiliu nu avea puterea de a-și pune în aplicare voința.

 „Fiecare reprezentant a fost însărcinat să construiască un consens care să rezoneze cu oamenii lor.”

O adaptare modernizată a acestui model Iroquois a câștigat acțiune la mijlocul anului 2017 – până în zilele noastre, când angrenajele globalizării au început să se oprească. În timp ce guvernele s-au dovedit incapabile să rezolve cele mai elementare probleme, rețelele descentralizate înlocuiau sistemul de la zero. Ei ar începe prin a organiza producția alimentară locală în comunitățile lor și ar extinde treptat cooperarea către alte sectoare și noi modalități de autoguvernare. Revoluția lor a fost condusă de o idee care merită răspândită. Nu numai că era posibil să trăiești pe această planetă fără a o distruge, dar acest mod de viață a fost mai abundent și mai împlinitor decât alternativa. Nu era nevoie să așteptăm ca guvernele să acționeze. Oamenii sunt perfect capabili să se organizeze. Și acesta este adevărul! Oamenii sunt făcuți pentru asta. Cei care s-au trezit, au reușit au devenit epicentre ale unei noi renașteri; atragerea de muncitori calificați și artiști din întreaga lume.

  Îi numim „CĂLĂTORI”. Unii dintre acești călători și-ar pune rădăcini permanente. Alții s-ar întoarce în patria lor pentru a planta semințe proprii. Din fragmentele Imperiului Draconian căzut, aveau să se nască noi națiuni. Din cenușa culturilor muribunde ar apărea noi culturi. Acest lucru este de neoprit și se întâmplă deja pe întreaga planetă. Mulţi iubesc acest loc şi dacă devine atât de confortabil s-ar putea să-l numească acasă.

Marea prăbușire din 2017 – 2022 nu va fi sfârșitul lumii. A fost sfârșitul unei ere și zorii uneia noi. Acum este timpul să răsfoiți SCRIPTUL! Amintiți-vă cum Q în operațiune menționează în multe feluri de proverbe; „povestea are mai multe finaluri”? Vom duce una dintre ele la o extremă literală; și DA, o vom face în lumea reală.

Acum, dacă locuiți într-un centru aglomerat al orașului, poate că depășirea limitelor începe prin a planta o grădină în curtea din față, a organiza o grădină comunitară (compost) și a vorbi împotriva Elitei Globaliste și a activităților lor bolnave, Agenda. Cu toate acestea, este important să înțelegem că în „ERA” în care am intrat mizele sunt în creștere, iar traiectoria pe care ne aflăm trebuie modificată semnificativ. Acest lucru implică schimbări fundamentale în modul în care trăim. Îți amintești cum spuneam că această poveste are mai multe finaluri?

Trebuie să decizi din ce fel de poveste vrei să faci parte tu și familia ta. Ce parte îți place să reprezinți și să joci rolul tău în acest film. Întunericul sau Lumina. În unele cazuri, aceasta ar putea implica „imigrarea în altă țară”, rămânerea unde vă aflați sau, în cele din urmă, moartea indusă de către Guvernul de elită globală. Alții vor fi mai înclinați să rămână și să lupte pentru a schimba rezultatul în locația actuală pe care o numesc acasă. Sau unii nu și-au dat seama prea bine. E în regulă. Atâta timp cât sunteți de partea de a ridica fasciculul de energie luminoasă, vibrația în ceilalți, în schimb, vă împărțiți cu negativitate deplină. Într-un fel sau altul, veți dori să vă aflați într-un loc în care puteți cultiva alimente și veți dori să fiți pregătiți să faceți acest lucru din adâncul inimii voastre.

De asemenea, nu vrei să te bazezi pe nicio rețea electronică extraterestră creată de AI. Utilitățile pot și vor scădea. O energie cuantică îi va înlocui funcția, dar numai pentru cei care sunt pregătiți și pot rezona cu funcțiile sale. Unii vor fi șocați de cât timp pot sta jos. Nu va fi ușor. Lucrătorii în lumină și populația trezită îi vor ajuta pe cei care cheamă ajutor și asistență. Acestea nu sunt genul de schimbări ale stilului de viață pe care doriți să le faceți în ultimul moment sau să amânați până când puteți face ceva la scară largă. Înțelegem pe deplin asta. Mult mai bine să începi tranziția către un nou mod de viață chiar acum decât o suferință mai mare și dureroasă în câteva luni. Toată lumea și totul se va schimba, va deveni operațional la puterea de frecvență energetică completă. Inclusiv oamenii. Nimic nu poate opri ceea ce urmează, nimic. Nu mai există întoarcere în așa-numitele „timpuri trecute”. Pământul face tranziția către sistemul energetic cuantic galactic și își ia ocupanții înăuntru.

Fă ce poți cu tine însuți, dar învață să ierți și să uiți trecutul. Scapă de rău. Aruncă-ți gândurile și activitățile negative, care îți vor ușura și accelera procesul de energie luminoasă. Uniți forțele cu ceilalți pentru a amplifica. Curba de învățare pentru acest tip de tranziție a fost activată abrupt din 2010. Pentru aceia dintre voi care tocmai au început să se trezească, va fi o călătorie accidentată, nu va fi ușor. Unele mai rele decât altele și mai dureroase din punct de vedere mental, fizic și spiritual. Depinde cât de sus te poți aduce la vibrația frecvenței energiei luminii. Toate glumele se lasă deoparte acum și e timpul pentru a înțelege faptele și a realiza această realitate.

Există o mulțime de abilități practice pe care mulți dintre voi le-ați învățat la școală, dar nu sunt minciuni precum „cum să faceți grădinărit”. Cei mai mulți copii când termină studiile nu știu să construiască o casă, să cultive o grădină sau chiar să facă pâine. Pentru cei care nu au aceste abilități, vă sugerăm să învățați. Cel mai bun mod de a învăța aceste lucruri nu este oricum într-o clasă. Oamenii învață cel mai bine prin exemplu, ancorați cu experiența practică. Trebuie să fii dependent de tine pentru a te arăta că ești demn și pentru a nu depinde de ajutorul Diavolului. Ați putea să vă gândiți la el ca un centru de învățare experiențial / spațiu de creație, un proces de aplicare mai degrabă ca o structură și putere în Lumile Galactice.

Tot acest peisaj pământesc este un laborator. În următoarele luni până la câțiva ani, nimeni nu știe data exactă și ora Schimbării Galactice pe pământ, nu va fi atât de ușor pentru mulți dintre voi. Dar știm că poți face asta. Va fi o schimbare majoră de energie și este așteptată în curând. Mai degrabă, doar citind despre aceste lucruri sau urmărind o prezentare, voluntar să călătorești în întreaga lume, cercetează-ți, găsește un loc și fă-o singur. Murdăriți-vă mâinile pe câmp: plantați plante, lucrați cu animalele, construiți structuri nebunești ca cele care există astăzi. De asemenea, toată lumea trebuie să experimenteze direct ceea ce este nevoie pentru a se organiza și a trăi într-un mod diferit.

Experiența este extremă, pentru că provocările cu care ne confruntăm sunt reale. Suntem complet în afara rețelei aici. Electricitatea pământului provine de la soare. Avem apă curentă prin pompare de la izvor până la un rezervor de pe deal. Depinde și de tine, noi toți omenirea, să întreținem drumul și drenajul. Pe suprafața pământului, atunci când există o problemă, trebuie să ne punem cap la cap și să găsim o modalitate de a o rezolva fără vreun ciudat control din partea Guvernului Elitei globale.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, Lucrătorii în lumină sunt aici pe pământ pentru a ajuta. De exemplu, mulți voluntari pe termen lung au fost aici când am suferit o lovitură directă de la uraganul Maria. Au asistat și la recuperare și au devenit parte din poveste. Fă-ți propriile cercetări, așa înveți nu ascultându-ne pe noi sau pe alții. Vorbirea este ieftină. Dacă într-adevăr doriți să faceți o diferență în afară de a comenta sfaturile lucrătorilor în lumină, vă rugăm să schimbați lumea arătându-le oamenilor cum. Fii un auto-lider în schimb de un comentator.

Facem asta aici, în Commonwealth-ul Americii și Ungariei, România/Transilvania, pentru că acești oameni se mișcă în direcția corectă, iar regiunea și cultura lor de pe pământ dețin câteva dintre cheile soluției. Dar oriunde vă decideți să vă poziționați acum este momentul să vă ocupați serios de hrană, securitate și credință. Nu doar să spui de ce parte te afli în „Întuneric sau Lumină”, nu, acțiunile tale vor vorbi de la sine. Cu toții vedem și simțim nivelul tău de energie. Nu mai poți completa puterea Galactică a luminii. Gândind că poți; te saturi doar pe tine. Și asta înseamnă mai mult spătar din partea ta.

Provocarea ta în următoarea fază a războiului dintre Rău și Bine, Întuneric și Lumină este să evoluezi, să crești mai mult și să dezvolți sisteme locale de producție pentru a înlocui importurile. Unii vor avea șansa de a colabora la fața locului. Alții vor integra aceste informații și le vor folosi în mod creativ; înscriindu-se în poveste în moduri imprevizibile. Cei care acordă o atenție deosebită și fac pauze des vor descoperi indiciile cu consecințe în lumea reală.

Dacă sunteți de acord cu acest mesaj, depinde de dvs. Dar dacă o faci, te rog să-l împărtășești cu alții. Faceți-l să se răspândească! Suntem aici pentru a vă oferi adevărul și numai adevărul. Vă iubim pe toți și amintiți-vă că atunci când vine FURTUNA, va distruge TSUNAMI-ul.

    Sursa: Alianța Galactică 

5 comentarii

 1. Cred că nu se putea mai nimerit acest articol astăzi 👏👏 numai naivii au putut crede mizeria globalistă . Lumea bombardată de teorii conspirative pe care unii nu au știut să le diferențieze . Pentru că sunt și teorii conspirative de manipulate , YouTube a fost plin de asemenea mizerii . Însă revenind cu 10 ani in urmă ,când deja se alansase atenționarea la ce urmează și pe care am incercat s-o spun unora ,am fost considerat ” dus cu pluta” ,ironizat . Atunci încă nu vă găsisem pe internet ,aveam alte surse dar cu informații asemănătoare . Nu , in general lumea nu a fost pregătită pentru campania mișelească a globalilor , a sioniștilor și khazarilor . mc2 Levi Civita , mi-a dat d gândit încă din 2002…după cacialnaua din 11 septembrie 2001 că lumea va trece printr-o perioadă critică . Era prea multă minciună in toate : teroriști , Osama bine Laden , Al Jazira lui CIA ,internetul preluat ( mai bine spus furat )de americanii din Silicon Valley ,etc …. Mereu am susținut că Terra nu este singură în Univers și nu poate avea stăpâni . Terra este Planeta tuturor viețuitoarelor. Terra nu poate fi condusă de proștii cu bani . Oricât au încercat iluminații sataniști să înlocuiască inteligența umană cu cea artificială , pentru a da impresia că tehnologia avansată este in ajutorul omenirii ,eu zic că au dat greș. Interesul lor,al iluminaților sataniști ,a fost doar de control și manipulare a maselor . Numai că totul s-a întors împotriva lor. Era normal și firesc !! Pentru că totul se va desfășura conform Planului Divin , până în 2024 ,Terra trebuie să fie curățată de rău . Cert este că vor apărea alte state ,alte dimensiuni statale ,așa cum au fost din strămoși . Nu vor mai exista imperii ,colonii și curți împărătești …!! Eu sunt un tradiționalist ,sărbătoresc Crăciunul în spiritul ne religios . Nu am fost prieten cu religia niciodată . Nu cred in legende plătite cu bani . Sper și cred in Zamolxis iar mâine 25 decembrie ar fi fost ziua lui de naștere . 🇷🇴🐺 Să aveți un Crăciun așa cum vi-l doriți 😇

  Apreciază

 2. LA MULȚI ANI, FRUMOȘI, SĂNĂTOȘI ȘI BUCUROȘI!
  BUCURAȚI-VĂ!
  Lăsați portița sufletului deschisă să se nască Pruncul IISUS ,să ne fie CALE,VIAȚĂ și ADEVĂR!
  Vă îmbrățișez cu drag și din inimă curată si sinceră!

  Apreciază

  • I cambiamenti ci sono a livello planetario e fisico. Ci sono persone che la percepisce ,ma in diversi modi. C’è ancora tanto lavoro da fare ma attraverso noi possiamo cambiare la situazione, svegliare le persone che ancora si trovano dormienti. Sono rimasta meravigliata a vedere e interagire con delle persone uguali a me.Pensavo di essere da sola , pensavo che sono io strana , mi sono resa conto che siamo in tanti e questa mi fa sentire grata . Non so ancora bene il mio ruolo sulla madre Terra sto imparando, leggendo , comprendendo, e apprendendo da qualsiasi fonte ma avendo cura di filtrare bene le notizie, informazioni che mi parvengono. So solo una cosa di cui sono certa in ogni posto dove sono stato ho purificato l’ambiente che mi circondava.Ha provato ad attaccarmi il mondo dell’oscurità ma la mia fede nel creatore ha vinto perché è venuto ad aiutarmi. Lo so ,sembra strano ma è stata così. Le anime che si trovano in u’naltra dimensione mi cercano per trasmettere messaggi a volte codificate ed è vero spesso non li capisco perché nessuno non mi ha insegnato a farlo. Comunque so che il bene sta combattendo con il male .Vinceremo una volta per sempre

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s