Alianța Pământului   

   34 de clădiri precum Muzeul de Artă Jean-Paul Getty de lângă Los Angeles vor fi demolate, instalațiile de sub Lacul Geneva și CERN, reactoarele nucleare de sub barajul Three Gorges din China și laboratorul de Adrenochrome de acolo, inclusiv Casa Albă, dar este posibil să fie cruțată din cauza lui Kennedy. Datorită efortului enorm pe care mama sa, Jackie Kennedy, l-a depus pentru a o păstra, datorită președintelui Kennedy și pentru că a fost prima sa casă și a considerat-o întotdeauna casa sa.

Astăzi ne aflăm într-o situație similară. Primul mandat al președintelui Trump a ars puntea pe care am fi putut să o folosim pentru a ne întoarce la vechiul nostru mod de viață. Lumea nu va mai fi niciodată la fel. Viitorul care ne așteaptă este fie o închisoare întunecată și mizerabilă, fie o trezire luminoasă și glorioasă. Calea pe care o urmăm este determinată de noi înșine. REMINDER:

  HLLARY KLINTON A FOST LINIA ROȘIE.

 America și lumea au fost pe punctul de a fi distruse în 2016. CE S-A ÎNTÂMPLAT, PRIN CE AM TRECUT?

Există o rețea de națiuni, tribunale militare și servicii de securitate americane care s-au unit în numele binelui, de dragul binelui și în numele umanității. Nu mulți oameni știu acest lucru. Cu toate acestea, numele acestui sistem de națiuni împreună cu aceste agenții de informații este cunoscut sub numele de Noua Alianță Globală. Pentru cei care s-au alăturat acum, aș dori să reiterez faptul că comandantul-șef al Alianței, cunoscută și sub numele de Pălăriile Albe, este președintele Donald Trump. El este urmat în clasament de președintele Vladimir Putin, de președintele chinez Xi Jinping și de premierul indian Narendra Modi.

 CINE ESTE INAMICUL? Cei care nu știu au simțit sau știu pe deplin că a existat o parte malefică a umanității care ne-a ținut în întuneric. Acest dușman este o societate satanică secretă numită Iluminati, care există de mii de ani. Președintele Trump l-a numit Statul Profund, iar mulți îl cunosc sub numele de Kabala.

Ei au mituit, amenințat, ucis sau uzurpat oameni, biserici și guverne pentru a păstra controlul asupra tuturor și a tot ce există pe planetă. Cele mai multe dintre activitățile lor satanice sunt ascunse în tuneluri și baze militare subterane DUMB (Deep Underground Military Bases) la trei, cinci sau zece kilometri sub picioarele noastre, în întreaga lume. Sub pământ și sub apă – traversarea oceanelor făcându-se prin tuneluri cu trenuri magnetice de mare viteză. Laboratoare subterane, chiar și sub oceane, unde s-au făcut experimente genetice crude pe oameni, pe copii, încrucișări cu animale și multe altele care cu greu le poate concepe mintea umană.

Hibrid ucis în tuneluri (click)

 Elegerea președintelui Trump în 2016 a fost o mare victorie pentru partea BUNĂ! Alianța a pus capăt la toate acestea până în septembrie 2021. Există 3.500 de instalații subterane în întreaga lume, cu 10.000 de mile de trenuri maglev în tuneluri construite de Illuminati, care leagă cele mai multe dintre bazele mari, adânci. Pentru traficul de copii, traficul de persoane, traficul de droguri și prelucrarea adrenochromului.

Numeroasele cutremure cu epicentrul la adâncimi de trei, cinci și zece kilometri din întreaga lume au fost un semn concret al distrugerii acestor instalații subterane. Un astfel de fenomen a avut loc pe tot parcursul verii în Grecia. Celebrul oraș Teba, celebru din punct de vedere istoric, a fost zguduit de operațiuni militare care au distrus tunelurile subterane timp de patru sau cinci luni, pe parcursul verii. Adevărata dovadă este faptul că gheizere de apă sărată se formează acum în mijlocul Greciei, deoarece înainte de aceasta a existat un tunel maglev care a fost distrus de forțele Alianței.

Alianța a pierdut sute de luptători speciali în războiul subteran. Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși de un puls electromagnetic (fascicul laser) în tunelurile de sub New York City care leagă portul de Fundația Clinton. Au fost literalmente pulverizate. Cel mai trist și mai îngrijorător lucru este că la conducerea acestei mizerii se află oamenii care conduc lumea, băncile, mass-media, industria de înaltă tehnologie, industria farmaceutică și biserica.

Este o lume bolnavă, bolnavă, iar ei se ascund în spatele hainelor și a legilor rele pentru a se proteja. De aproape un an de zile, curățarea și distrugerea acestor instalații subterane se desfășoară cu Toiagul lui Dumnezeu. Arme care provoacă cutremure. De asemenea, le folosesc pentru a arunca în aer câmpuri/refinării de petrol și gaze etc.

Instalațiile nucleare iraniene au fost lovite de mult timp cu Toiagul lui Dumnezeu. Vă amintiți cutremurele din apropierea centralelor nucleare? Toiagul lui Dumnezeu își trage numele de la faptul că Moise și-a ridicat toiagul către Dumnezeu și i-a cerut să îi conducă tribul său prin Marea Roșie. Acestea au puterea unei bombe atomice fără consecințe nocive. Un mănunchi de tije de tungsten de grosimea unui stâlp de telegraf este aruncat pe Pământ din spațiu și atinge viteze hipersonice (până la Mach 10) pe măsură ce se apropie de suprafață, ceea ce îi conferă o putere distructivă comparabilă cu cea a focoaselor ICBM.

 În timpul războiului din Vietnam, SUA au folosit bombe cunoscute sub numele de „câini leneși”. Acestea sunt ace de metal cu nervuri, lungi de aproximativ 5 cm, ascuțite pe ambele părți. Acestea au fost lansate în număr mare de avioane în junglă, fără a lăsa nimic în viață pe terenul unde au căzut. Obuzele leneșe care au căzut de la o altitudine de numai 1.000 de metri au atins viteze de peste 800 km/h și au penetrat podele de beton cu o grosime de 25 cm.

 Dog Rods este o armă cinetică a Forțelor Aeriene și Spațiale ale SUA. Ele pot lovi cu forța unei arme nucleare fără a provoca consecințele acesteia. Acestea sunt proiectate ca tije de 6 m lungime și 0,30 m lățime. Una dintre aceste tije care lovește solul este echivalentă cu maximum 120 de tone de TNT. Prin urmare, acestea sunt mult mai puțin periculoase decât o bombă atomică, deoarece una dintre aceste bombe este echivalentă cu aproximativ 15.000 de tone de TNT. Aceste tije își pot atinge ținta în mai puțin de 20 de minute.

Nu există nicio modalitate de a te apăra împotriva lor. Simplul fapt că acest tip de armă poate fi folosit fără să știm că va veni sau fără să ne putem apăra împotriva ei o face chiar mai mortală decât bomba atomică.

  Video care arată toiagurile lui Dumnezeu:

https://www.youtube.com/watch?v=XGeyYpAxFU4

În acest moment, armata Alianței Mondiale condusă de forțele speciale ale SUA și din alte țări salva copii, aresta pedofili și ajuta națiunile de pe tot globul să treacă la statutul de Republică Independentă folosind propriile forțe militare ale țării, susținute de forțele speciale ale Gărzii Naționale a SUA, Garda de Coastă și Departamentul Marinei.

În filme ni se arată adevărul… (click)

Alianța salvează copiii (click)

6 comentarii

  1. Bun articol 👏👏..poate sunt români pe care ii interesează pentru ce au trăit într-o minciună atâta amar de ani . Criminalii mafiei khazare au inventat cele mai nenorocite arme de ucis ,in toate războaiele lor ” pentru democrație” ,cum se lăudau nemernicii și experimentat armele nou create . Tot în Vietnam și experimentat și rachetele cu napalm , pentru că în al doilea război mondial și utilizat doar bombele cu napalm experimentate de americani prin bombardarea orașului Dresda, unde au ucis peste 40 de mii de oameni nevinovați …Cruzimea acestor ” elite ” nu au margini . Au stăpânit , au inventat religii pe bani , și-au construit catedrale somtuoase pe bogățiile jefuite de la alte popoare .Nu sunt adeptul nici unei religii . Pentru că toate religiile sunt create d acești nemernici pe bani mulți . ” Religia o frază de dânșii inventată ca cu a ei putere să vă aplece -n jug”” ,spunea Mihai Eminescu ,asasinat de sioniști . Credința și energia Divină nu are nici o legătură cu religia și terfeloagele ei . Românii trebuie să creadă în Divinitate in cele scrise de Biblia Geto -Dacilor. Zamolxis a fost falsificat printr-un evreu ce nu are nici o legătură cu specificul românilor . Românii ,atâția câți mai sunt cu adevărat sunt speciali . Sunt urmașii Pelasgilor și a Geto -Dacilor, urmașii primei civilizații din Europa . Românii trebuie să -si afle rostul lor în această lume și cine sunt ei cu adevărat . Sper ca anul 2023 să putem vorbi despre eliberarea României de sub sclavia occidentală și pedepsirea trădătorilor . Voi sărbători Crăciunul după datina Geto-Dacilor și nu după datina occidentală evreiască …”Du-ne pe calea cea dreaptă a luminii tale „🇷🇴🐺… Zamolxis.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s