Tribunalul Militar împotriva lui Nancy Pelosi  

  Treisprezece ore pe parcursul a două zile este cât de mult i-a luat viceadm. Darse E. Crandall de la Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei Statelor Unite pentru a prezenta dovezi împotriva fostei președintă a Camerei Nancy Pelosi, pe care un grup de trei ofițeri a găsit-o vinovată de trădare, conspirație sedițioasă, și conspirație pentru a comite o crimă joi târziu după-amiaza.

Într-o declarație de deschidere, amiralul a spus că JAG și Biroul Comisiilor Militare au dovezi abundente care o leagă pe Pelosi de crime care datează din 1987, dar, din cauza timpului, se vor concentra doar pe cele mai recente și flagrante infracțiuni ale sale, începând cu o crimă din 2016 pentru – complot de angajare pentru asasinarea candidatului de atunci la președinție Donald J. Trump. El a spus că JAG era conștient de multe scheme nefaste pentru a pune capăt vieții lui Trump – toate au fost dejucate – și avea dovezi incontestabile care o leagă pe Pelosi de patru dintre ele. Mai mult, adm. Crandall a spus grupului că va dovedi dincolo de orice îndoială rezonabilă că Pelosi a pus la cale în 2018 un complot pentru a-l răpi pe Barron Trump pentru a forța demisia lui Donald Trump, astfel încât Pence să fie noul președinte. Pelosi, a spus vice-amiralul Crandall, s-a gândit chiar să o ucidă pe Melania sau Ivanka în speranța de a-l forța pe Trump să plece din funcție.

Mai mult, el a spus că Pelosi a împărtășit responsabilitatea cu regretatul Gavin Newsom în blocarea Californiei și aplicarea mandatelor draconice de vaccinare care au îmbolnăvit sau ucis nenumărați rezidenți ai Statului. „Crimele Covid” ale lui Pelosi, a intonat el, au încălcat Constituția Statelor Unite; au insultat tocmai oamenii pe care ea jurase să-i servească. Dar pe măsură ce oamenii s-au îmbolnăvit și au murit – nu din cauza Covid, ci din cauza cheagurilor de sânge – și familiile s-au întristat, Pelosi a crescut în bogăție și putere, nemăsurat. Când nu ținea o mână de fier, strângea sticla, a spus vice-amiralul Crandall și a informat despre declarațiile martorilor grupului și documentele proprii ale lui Pelosi care dau credință acuzațiilor JAG.

 „Femeia asta nici măcar nu este vaccinată”, a spus vice-amiral Crandall, arătând spre Pelosi. „Știm asta pentru că i-am extras sânge și putem testa. Ea a evitat propriile mandate. De ce? Pentru că știa că vaccinurile sunt periculoase și vom dovedi asta.

Când i s-a oferit șansa de a-și face propria declarație de deschidere, Pelosi, părând fără consiliere, și-a strâns buzele și a tăcut. Era dezordonată și părea tulburată, degetele ei zbârcite și osoase tremurând vizibil în timp ce ochii injectați de sânge scrutau curtea.

Viceamiralul Crandall a prezentat un martor, un bărbat latin în vârstă de 29 de ani, pe nume Xavier Ramirez, care, după ce a depus jurământul, s-a descris ca fiind fostul gigolo al lui Pelosi și „un băiat de jucărie”. El a mărturisit sub jurământ că a „distrat-o” în mod regulat pe Pelosi între aprilie și iulie 2016, de obicei în hoteluri de lux din zona San Francisco. Dl Ramirez a spus că nu a documentat fiecare întâlnire, dar a bănuit că a văzut-o pe Pelosi de 15 ori.

 „Sper că ați fost plătit bine, domnule Ramirez”, a glumit vice-adm. Crandall.

Foarte bine”, a răspuns martorul.

Nu l-am mai văzut niciodată în viața mea pe acest bărbat”, a strigat Pelosi din răsputeri, cu vocea răgușită.

Domnule Ramirez, când am vorbit prima dată, ai menționat o anumită întâlnire la o anumită dată. Dacă ați vrea, vă rog să repetați ceea ce ați spus, după ce vă amintiți mai bine”, a spus vice-adm. Crandall.

Era 21 iulie 2016. Nancy era într-un dispoziție proastă pentru că domnul Donald Trump tocmai a acceptat nominalizarea republicană. Despre Trump a fost tot ce a vorbit. Ea m-a plătit, așa că am ascultat. Ea bea, desigur. Lui Nancy îi place să bea. Este o mare băutoare, o băutoare obișnuită, ca să spun frumos. Deci, cu cât bea mai mult, cu atât vorbește mai mult”…

Deși apreciem povestea voastră plină de culoare, vă rog să fiți mai succint, veniți la subiect”, a spus vice-amiral Crandall.

Ideea, da; ea a spus că vrea să-l omoare pe Donald Trump”, a spus martorul.

A-l ucide?

Ei bine, da; cu siguranță nu o făcea ea însăși. Nancy m-a întrebat dacă cunosc pe cineva, pentru că sunt cubanez, trebuie să cunosc pe cineva, mi-a spus ea. Și mă gândeam de ce ar trebui să cunosc un asasin doar pentru că sunt cubanez. M-am gândit că poate a glumit și a întrebat-o dacă glumește, dar, nu, Nancy vorbea serios. Mi-a oferit 25.000 de dolari în avans pentru a găsi pe cineva. Nancy a spus că dacă aș face-o aș primi 225.000 de dolari în plus, iar persoana care îl ucide pe Trump va primi 250.000 de dolari. Apoi râde și îmi spune că dacă Trump are prea multă protecție, o poate face pe fiică – știi, cea înaltă, blondă, Ivanka”.

Viceamiralul a întrebat dacă domnul Ramirez i-a văzut sau a luat de cei 25.000 de dolari.

I-am văzut când i-a scos din poșetă. Stive cu bandă de 1000 USD fiecare. I-am văzut, i-am atins, dar nu i-am luat”. I-am spus: „Tu ești Nancy Pelosi, trebuie să ai prieteni puternici. Nu vreau să am nimic de-a face cu asta”; și ea îmi spune, iar asta îmi amintesc foarte bine, ‘De data asta trebuie să fie o petrecere afară’. Îi spun categoric că nu de aceea sunt aici”, a explicat domnul Ramirez.

Și presupun, domnule Ramirez, că „serviciile” pe care le-ați prestat inculpatului nu au costat 25 de mii de euro”, a spus vice-adm. Crandall.

Domnul Ramirez a râs. „Nu, mi-aș fi dorit, dar mult mai puțin, iar ea mi-a plătit în avans.

— Ți-ai dus informațiile la Serviciul Secret, la poliție?

Esti nebun? Nu. Dacă ar putea să-l omoare pe Trump, aș putea fi ucis ca o muscă pe perete. Când am plecat, a fost ultima dată când am văzut-o”, a spus domnul Ramirez.

Cu toate acestea, inculpata susține că nu te-a mai văzut până astăzi. Dar știm că este neadevărat”, a spus vice-adm. Crandall.

El a proiectat pe un ecran mare de televiziune imagini digitale pe care le obținuse de la martor. Una o arăta clar pe Pelosi și pe domnul Ramirez îmbrățișându-se într-o cameră de hotel; alta i-a arătat stând unul lângă altul, zâmbind unei camere. „Acestea sunt „selfie-uri” pe care le-ați făcut în compania inculpatei, este corect?

Este corect”, a spus domnul Ramirez.

De ce le-ai luat?

Ca laudă.

Vice-amiralul Crandall pufni. „Chiar nu cred că este ceva cu care să te lauzi, domnule Ramirez. Ești scuzat.” Amiralul s-a adresat juriului: „Numai aceasta este o solicitare de crimă, care în instanțele tradiționale are o sentință de până la 20 de ani. În acest caz, vorbim despre un candidat la președinție. Și în niciun caz nu am terminat.

După ce domnul Ramirez a părăsit boxa martorilor, vice-adm. Crandall a prezentat un al doilea martor printr-un apel Zoom, o femeie hispanică, care a spus că se numește Elsa Fuentes și a spus instanței că a fost stagiarul neremunerat al lui Pelosi în perioada ianuarie-martie 2018. Apariția ei video a părut să o deranjeze pe Pelosi, ai cărei ochi s-au îngustat disprețuitor în timp ce privea chipul femeii pe ecran. Amiralul i-a adresat doamnei Fuentes câteva întrebări de rutină: Cum ați devenit interesată de politică? care au fost sarcinile tale de rutină? Ți-a plăcut munca? Mediul a fost plăcut? Ți-a plăcut compania lui Nancy?

Am urât-o pe cățea. Îndatoririle mele? Să-și aranjeze calendarul, să stabilească întâlniri, să anuleze întâlnirile, să-și aducă cafea și cappuccino, să-și facă curățarea biroului, să-și ducă hainele la curățătorie, să-și ridice hainele de la curățătorie, să-și facă programările pentru păr, să alerge la magazinul de băuturi pentru ea de două ori pe săptămână…” a spus doamna Fuentes.

Sună puțin amar”, a spus vice-adm. Crandall. „Este sigur să spunem că amărăciunea nu vă va afecta mărturia?

Doar pentru că este o cățea, nu înseamnă că aș minți”, a spus doamna Fuentes. „Dacă sunt supărată, eram supărată, asta pentru că știam că stagiarii altor reprezentanți nu făceau lucrurile pe care trebuia să le fac eu. Și majoritatea reprezentanților plăteau stagiarii, dar Nancy nu. Bună, Nancy, mă bucur să văd că în sfârșit ești acolo unde ți-e locul, a continuat ea, zâmbind brusc în timp ce îi făcea cu mâna energic inculpatei.”

Viceadm. Crandall i-a cerut să nu se adreseze sau să incite inculpata. Între timp, Nancy stătea nemișcată ca o băltoacă de apă stătătoare.

Permiteți-mi să vă atrag atenția înapoi la ceea ce mi-ați spus când ați făcut o depoziție pe jurământ, dnă Fuentes. Ziua – 10 martie 2018. Atunci ai fost în birourile lui Nancy Pelosi, nu-i așa? – întrebă amiralul.

Am fost”, a răspuns doamna Fuentes fără ezitare. „Îmi amintesc pentru că Nancy m-a făcut să întârzii să fac foi de calcul și transcriere și din alte motive.”

Și Nancy a fost prezentă?

Ea era în biroul ei, iar eu în ceea ce noi numeam biroul secundar. Mai degrabă un dulap mare decât un birou, unde stau secretare sau stagiari. O ușă le conectează pe cele două și nu a fost niciodată încuiată sau închisă. Cred că Nancy probabil a vrut să asculte cu urechea, înțelegi, în cazul în care vorbeam despre ea”, a spus doamna Fuentes.

Hai să ne abținem de la speculații, te rog, doamnă Fuentes.”

Scuzati-mă domnule. Oricum, am auzit-o la telefon vorbind cu cineva – habar nu aveam cu cine – despre uciderea președintelui Trump. Ea spunea că nu-i pasă de câți bani au nevoie. Îl voia mort. Nancy scuipa cifre mari – milioane”, a spus doamna Fuentes.

A fost cineva în birouri în afară de tine și de inculpată? a întrebat vice-amiral Crandall.

Doar noi doi. Vorbea la un telefon încins. Nancy nu a făcut afaceri neoficiale pe telefonul ei de la birou. Avea un sertar plin cu telefoane”, a spus doamna Fuentes.

Lăsați dosarul să reflecte că prin încinse, martorul specifică în general, telefoane celulare ieftine, consumabile, de nedepistat, plătite cu numerar. Recunoști asta?” a întrebat amiralul, în timp ce scotea dintr-o cutie de carton o pungă de plastic pentru dovezi care ținea jumătatea superioară și inferioară a unui telefon preplătit pe care cineva l-a rupt în două.

Bineinteles ca da. Ți l-am dat”, a răspuns doamna Fuentes.

Cum ați ajuns să obțineți acest telefon?” întrebă amiralul.

L-am luat din coșul de gunoi înainte să plec în noaptea aceea. Ea plecase prima”, spuse categoric doamna Fuentes.

Destul de îndrăzneț din partea ta și prost din partea ei, să-l arunci într-un coș de gunoi. Nu ți-a fost teamă că va afla?

Doamna Fuentes a spus că Nancy în acea zi a consumat o jumătate de sticlă de vodcă Smirnoff și a fost în stare de ebrietate dincolo de înțelegere când a ieșit din birou la 8:30 p.m. Mai mult decât atât, ea a spus că și-a acoperit urmele: s-a lăudat cu mândrie că a luat un telefon cu arzător identic, nedeschis din sertarul lui Pelosi, l-a spart într-un mod care imita îndeaproape modul în care Nancy rupsese originalul și l-a pus în coșul de gunoi.

Când am ajuns la birou a doua zi, gunoiul fusese golit. Nu s-a spus nici un cuvânt”, a spus ea.

 — Și l-ai ținut aproape cinci ani până acum? a spus vice-adm. Crandall.

Doamna Fuentes dădu din cap. „Nu aveam de gând să-l dau nimănui. Atunci s-ar putea să fi dispărut.

Domnișoară Fuentes, nu cred că mai e ceva de care să-ți faci griji. Ești scuzată.”

Amiralul a spus juriului că, în ciuda încercării lui Pelosi de a face telefonul inutil – ea nici măcar nu scosese cartela SIM – din el, JAG a extras jurnalele de apeluri și zeci de mesaje text incriminatoare care descriau nu numai asasinarea președintelui Trump, ci și planul ei pentru a „răpi sau scăpa de” fiul lui Trump, Barron, în vârstă de 12 ani. O parte a unui mesaj spunea: „Cât mai repede posibil. Luați-l pe Barron și Trump nu va mai funcționa. Va trebui să plece, iar apoi îl voi avea pe Pence. Conectați acum la ceea ce s-a discutat.

Un alt mesaj: „Sau Ivanka. Fă-o mai puțin drăguță.”

Bineînţeles că mesajele ei au fost trimise la un alt telefon arzător — deconectat, dar… — începu viceamiralul Crandall.

Nancy se ridică. Ea a vorbit. Ea a spus că este nevinovată. Inocentă cu o explicație. „Nu este un secret că nu-mi place Donald Trump. Toate acestea sunt fantezii — fantezia mea, iar fantezia nu este o crimă. A fost un joc de rol. Nimic mai mult”, șuieră ea.

Avem înregistrările tale bancare. Ai trimis 375.000 USD la un cont din Zurich la câteva minute după ce ai trimis acel mesaj. Ben Folds — un nume fals, sunt sigur. Aceasta este o sumă mare de cheltuită pe jocuri de rol, pentru cineva care nu ar plăti nici măcar un ban stagiarului”, a spus vice-adm. Crandall.

Așa-zișii tăi martori sunt compromisi, corupți. Nu voi suporta asta.”

Atunci, vă rog să luați loc, sau vă punem noi în el”, se răsti amiralul în timp ce doi pușcași o flancau pe Pelosi. — Apropo, cred că te-ai înșelat.

Sunt sigur că nici următorul nostru martor nu vă va plăcea, continuă amiralul.

A chemat la tribună un martor cooperant – soțul înstrăinat al lui Nancy, Paul Pelosi.

Ce este asta, un truc? Încă suntem căsătoriți. Nu poate fi obligat să depună mărturie împotriva mea”, a scuipat Nancy în timp ce viceamiralul Crandall l-a invitat pe Paul Pelosi la tribuna martorilor.

 „Nimeni nu-l obligă să facă nimic”, a răspuns vice-amiral Crandall. „El vorbește de bunăvoie și mărturia lui va fi ascultată.” Paul Pelosi avea o poveste de spus.

Deși Nancy și el s-au căsătorit în 1963, ei nu fuseseră cu adevărat logodiți din 2007, când ea a urcat pentru prima dată în funcția de Președinte al Camerei și a dezvoltat o sete de nestins de putere. Paul a țesut o poveste tragică. Pe măsură ce influența lui Nancy a crescut, afecțiunea ei pentru el a scăzut, la fel ca și a lui pentru ea – ani după aceea. Paul a definit căsnicia lor de după 2007 ca fiind pragmatică, pentru a da lumii iluzia că cuplul, în ciuda ambițiilor personale, avea o gospodărie stabilă, civilă. Dar acea viață de fantezie, a spus Paul, a fost o direcție greșit elaborată.

Era clar că vice-amiral Crandall îi dădea lui Paul Pelosi latitudinea necesară pentru a picta un portret nemăgulitor al lui Nancy.

Cu cât a slujit Nancy mai mult, cu atât era mai urâtă, a spus Paul, iar ea a devenit rapid și pe bună dreptate cunoscută ca o târfă a Congresului. Paul a devenit păpușa ei personală. În zilele proaste – când cineva fie îi contesta autoritatea, fie nu era de acord cu un punct de vedere politic – ea bea mult și îl bătea pe Paul până când acesta a acceptat alcoolul ca mecanism de a face față, pentru a rezista și a supraviețui atacului ei verbal zilnic. Nancy, o alcoolică desăvârșită, a disprețuit băutura lui Paul și l-a acuzat frecvent că este beat în timp ce ea însăși era în stare de ebrietate dincolo de orice înțelegere rezonabilă. Paul a spus că a amenințat de mai multe ori că o părăsește.

Când am făcut-o, amiral Crandall, ea a spus că mă va ruina”, a spus Paul Pelosi. „Eram un sac de box pe care îl putea chinui. Avea nevoie de cineva apropiat pentru a-l chinui – era natura ei.”

El a continuat spunând că s-a simțit momentan ușurat în 2010, când republicanii au câștigat Parlamentul, iar John Boehner a înlocuit-o ca președinte.

Am făcut greșeala de a crede că a avea mai puține responsabilități ar putea tempera atitudinea ei”, a spus Paul Pelosi. „Că ar avea mai puțin stres. Am greșit atât de mult. Ea a devenit mai răutăcioasă, iar eu am suportat greul furiei ei. Trebuie să înțelegeți că ea se bucură de conflict și îl va crea atunci când nu există niciunul în jur. Ea urăște aproape pe toată lumea – dacă te percepe ca o amenințare sau o concurență, își va dedica viața să o distrugă pe a ta ca pe un ghem de fire. Și va continua să tragă acele fire până când apare o amenințare mai mare. Știi ce urăște ea cel mai mult? Că sunt femei mai tinere și mai frumoase decât ea în Congres. Am trecut prin ani de iad, forțat să dorm pe canapea, ceea ce a devenit într-adevăr o binecuvântare, mi s-a spus să mănânc mese congelate în timp ce ea se sărbătorește cu cele mai scumpe mese iar cu banii ei cumpăra cadouri generoase pentru îndrăgostiți – și erau câțiva. Deci, 2018 vine și din nou ea a devenit Speaker.

Paul Pelosi a tăcut o clipă, apoi fața lui a devenit gravă.

După ce a devenit foarte clar că Donald Trump va fi candidatul republican, ea mi-a spus foarte practic: „Dacă nu pot să-l ucid pe Trump, va trebui s-o faci tu.

Paul Pelosi a descris asta drept „oh, rahat!”, pentru că se temea că soția lui ar putea și va face față amenințării. Nancy, a spus el, a avut de la început o obsesie nesănătoasă pentru Trump. În fiecare cuvânt rostit îi invoca numele și fiecare propoziție rostită era încărcată cu adjective colorate care descriu ce simțea ea despre Trump, familia Trump și imperiul Trump. Când Trump a apărut la televizor sau la un miting, Nancy a înnebunit, retrăgându-se în sticlă și reproșându-i și amenințăndu-l pe Paul până când, într-un moment de claritate, și-a dat seama că trebuie să se protejeze de mânia nesfârșită a lui Nancy. A început să înregistreze pe furiș conversațiile telefonice dintre soția sa și părți necunoscute – discutând despre dispariția lui Trump. A copiat date incriminatoare de pe computerele lui Nancy pe carduri SD, pe care apoi le-a îngropat în locuri în care Nancy nu le-ar fi găsit niciodată. Angajase un detectiv privat pentru a urmări mișcările lui Nancy. Anchetatorul o condusese la nenumărate întâlniri cu iubiții ei și la locuri întunecate din San Francisco și zona Washington, unde a înmânat plicuri cu bani unor persoane cu aspect suspect, aparent asasini sau reprezentanților acestora.

Viceamiralul Crandall a redat o înregistrare audio cu Nancy Pelosi țipând la telefon: „Ți-am plătit în avans trei milioane de dolari pentru a pune o blestemată de bombă în avionul lui Trump. Când ai de gând să o faci?” Vorbirea ei era neclară, parcă beată. „Sau dă-mi banii înapoi.”

Potrivit lui Paul, conversația a avut loc pe 17 mai 2017, cu trei zile înainte ca președintele Trump să călătorească la bordul Air Force One în Orientul Mijlociu. Când, furioasă, Nancy a închis telefonul, l-a încuviințat pe Paul divulgând povești despre întâlnirile ei cu diverși iubiți, care au avut grijă de ea în moduri în care Paul nu ar fi putut niciodată.

Este absurd să crezi că chiar și cel mai competent asasin ar putea sabota avionul președintelui”, a spus viceamiralul Crandall. „Nu am putut identifica cu cine a vorbit, dar, datorită domnului Pelosi, avem dovezi sub formă de tranzacții financiare că a transferat 3 milioane de dolari într-un cont bancar din Insulele Cayman cu cinci zile înainte de apel.

El a arătat juriului extrasele bancare ale lui Nancy.

Domnule Pelosi, de ce nu ai adus nimic din toate astea Serviciului Secret?” a întrebat vice-amiral Crandall.

Pentru că este plin de corupție și este probabil că m-ar fi asasinat. Serviciul Secret este Deep State”, a răspuns Paul Pelosi.

Ca soția ta?

 Da, ca Nancy, spuse Paul Pelosi.

Domnul Pelosi ne-a spus cum să obțin dovezile după propriul său proces”, a declarat vice-adm. Crandall. „Ar fi putut să-l împărtășească mai devreme, înainte de proces, și să-l folosească ca monedă de schimb. Dar nu a făcut-o. Domnule Pelosi, de ce nu ați făcut-o?

Adevărul este că m-am simțit mai în siguranță aici decât acolo. Aici sunt protejat, în timp ce ea era liberă defilând cu actorul Sam Waterston purtând machiaj pentru a arăta ca mine.”

Mulțumesc, domnule Pelosi. Cooperarea dumneavoastră în această chestiune va fi luată în considerare. În ceea ce privește inculpatul, JAG este de părere că am dovedit dincolo de orice îndoială rezonabilă că Nancy Pelosi a comis trădare și conspirație pentru a comite o crimă împotriva președintelui Donald J. Trump. Nu contează dacă a fost pusă vreodată o bombă. Este recomandarea noastră ca inculpata să fie spânzurată pentru crimele ei”, a spus vice-adm. Crandall.

Completul a fost de acord în unanimitate, iar viceadm. Crandall a stabilit o dată de execuție pentru 27 decembrie.

  Notă: De dragul conciziei, am omis lucrurile Covid din articol. Pe scurt, Paul avea documente și date digitale care dovedesc că Nancy a acceptat aproape 63 de milioane de dolari de la Departamentul de Trezorerie în schimbul sprijinirii mandatelor de măști și vaccinuri și pentru a impune blocarea.

    Sursa: https://realrawnews.com/

4 comentarii

  1. Pentru ticăloasa asta și ștreangul este prea blând. Problema este că încă mai există în libertate și alții ca ea , că ed că pentru puțină vreme . Pe ursula von 💩 de la Bruxelles aș vrea s-o văd atârnând în ștreang , altă ticăloasă de sionistă criminală. Așteptam de mult știri despre deznodământul lui pelosi . Dacă până în 24 decembrie nu mai publicați , vă urez Sărbători frumoase iar în 25 decembrie să-l sărbătorim pe Zamolxis 🇷🇴🐺

    Apreciază

  2. Am o anumita rezerva fata de aceasta informație.. Nancy Pelosi cere unui amant cubanez sa l asasineze pe Trump.. Greu de crezut ca la acel nivel se fac astfel de greșeli, as spune chiar imbecile.. Aceasta poveste cred ca are cu totul alt scop..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s