Șefii militari se rotesc în timp ce Trump se întoarce la NFT

  În primul rând să vedem ce sunt NFT :

  NFT este abrevierea pentru „Jeton nefungibil” – care tradus vag înseamnă „jeton neînlocuitor”. Aceasta înseamnă certificate digitale care clarifică autenticitatea unui fișier digital și în același timp, sunt drepturile de utilizare ale acestuia. Deci, acest titlu digital unic demonstrează în mod clar cine deține un fișier original digital. Acest fișier poate fi o înregistrare foto, video sau audio.

NFT-urile sunt stocate pe un blockchain, adică o bază de date compusă din diferite blocuri de date. Aceste blocuri de date conțin toate tranzacțiile care au fost efectuate pe blockchain-ul respectiv. Prin urmare, este stocat în mod clar în blockchain, că fișierul original aparține utilizatorului care a creat NFT sau l-a achiziționat de pe o piață. „Originea unei imagini digitale poate fi astfel identificată și asigurată legal prin intermediul blockchain-ului”, explică Daniel Diemers, expert NFT și co-fondator al startup-ului SNGLR Group, care este specializat în tehnologii exponențiale.

Capetele Pălăriilor Albe se roteau joi dimineață, după ce președintele Donald J. Trump și-a dezvăluit cel mai nou argument de vânzare – un simbol nefungibil (NFT) de 99 de dolari în care acesta poartă un costum de super-erou și le spunea cumpărătorilor că fiecare achiziție include șansa de a lua masa cu el la Mar-a-Lago, o sursă din biroul generalului David H. Berger a declarat pentru Real Raw News.

Generalul Berger, a spus sursa noastră, a rămas cu gura căscată la anunț cu neîncredere totală, în timp ce a trimis apeluri telefonice pe la membrii consiliului care, de asemenea, se întrebau de ce omul care îi dăduse puterea să urmărească arestările marionetelor Deep State și să restabilească ordinea într-o națiune fracturată a dezvoltat o fascinație bruscă pentru cărti de schimb.

Declarația lui Trump a venit la două zile după ce a postat pe Truth Social: „AMERICA ARE NEVOIE DE UN SUPEREROU. Voi face un ANUNȚ MAJOR mâine. Mulțumesc!

Ceea ce l-a îngrijorat cel mai mult pe generalul Berger, a spus sursa noastră, a fost că Trump a telegrafiat marți seara eșalonului militar că va transmite un mesaj de importanță „monumental” care va rezona în rândul populației americane „ca nimic din ceea ce țara asta a văzut vreodată.” Generalul Berger îi trimisese imediat un e-mail lui Trump, cerându-i clarificări, iar Trump ia răspuns: „Veți vedea. Aceasta este ceea ce țara a așteptat. E urias.” Potrivit sursei noastre, generalul Berger și consiliul său de doisprezece au crezut că Trump a plănuit o mare dezvăluire: să spună cetățenilor că criminali precum Hillary Clinton, George Bush și membri ai regimului criminal Biden au fost judecați, condamnați și executați la Guantanamo Bay. Sau poate că Nancy Pelosi, al cărei tribunal militar este încă în desfășurare la GITMO, s-ar îndrepta curând spre spânzurătoare.

Dar o astfel de revelație nu a apărut niciodată. În schimb, patrioții MAGA au primit o poză cu Trump purtând o salopetă roșie și cizme albastre până la coapse, cu numărul „45” șablonat la genunchi și textul pe care scria „Colectează-ți toate cărțile de schimb digitale Trump preferate”.

Telefonul generalului Berger suna constant”, a spus sursa noastră. Consilierilor săi și ofițerilor White Hat din toată țara nu le venea să creadă ceea ce vedeau, la propriu. Mulți dintre ei au criticat loialitatea lui față de Trump și au spus că este timpul să sară de pe navă înainte de a fi prea târziu, că Trump și-a pierdut mințile. Cred că a vorbit aseară cu 50 de persoane, dacă nu cu mai multe. Doar unul, colonelul Brent Lindemen, a spus că ceva părea în neregulă.

Colonelul Brent Lindemen este comandantul Grupului 5 al Forțelor Speciale. Este absolvent al Universității Creștine din Texas, după ce a primit comisionul ca sublocotenent de infanterie prin Corpul de pregătire a ofițerilor de rezervă în 1998. Misiunea inițială a locotenentului colonel Lindeman a fost la Divizia 82 Aeropurtată, urmată de Cursul de calificare a forțelor speciale și repartizarea la Grupul 5 Forțe Speciale (Airborne) unde a comandat la nivel de detașament, companie și batalion. Locotenent-colonelul Lindeman s-a desfășurat de mai multe ori în Irak în sprijinul operațiunii IRAQI FREEDOM și a operațiunii NEW DAWN. În 2020, el a respins așa-zisa victorie a lui Biden și s-a alăturat mișcării Pălăriilor Albe.

Col. Lindeman, a spus sursa noastră, i-a spus generalului Berger că adevăratul președinte Trump a fost fie răpit, fie ucis și înlocuit cu o dublură sau clonă. Lindeman a subliniat mai întâi discursul de anunț prezidențial al lui Trump din 2024, care, potrivit multor observatori pricepuți, părea reținut, timid și „neTrumpist”. Lindeman i-a spus apoi generalului Berger că adevăratul președinte Trump nu ar fi luat masa cu Kanye West și Nick Fuentes la Mar-a-Lago, în special cu Navy SEAL care verifică fiecare oaspete.

 „Cu respect, domnule general, ar trebui să luăm în considerare posibilitatea reală ca Trump să nu fie Trump”, a spus colonelul Lindemen. „Știm că asta se întâmplă. Știm că s-a întâmplat.

Cu toate acestea, generalul Berger a fost reticent să creadă că Trump a fost înlocuit de o dublură sau o clonă. Președintele Trump, a spus generalul Berger, a fost sub „garda de protecție” și i-am sporit securitatea de ani de zile.

      Gen. Berger demisionează din funcția de comandant al Pălăriilor Albe  

Tensiunile dintre președintele Donald J. Trump și generalul de marină David H. Berger l-au determinat pe acesta din urmă să „renunțe” la postul de comandant al Pălăriilor Albe ale armatei americane, a declarat joi după-amiază o sursă din biroul generalului. Generalul Berger, care a condus Pălăriile Albe timp de doi ani și a orchestrat mai multe arestări din Deep Sate, a luat decizia înainte de o discuție telefonică concisă cu președintele Trump în această după-amiază. Generalul i-a spus lui Trump că îi apreciază încrederea, dar nu mai poate conduce efectiv coaliția Pălăriilor Albe, deoarece se simte „în afara buclei și în întuneric”.

 „Domnule Președinte, dacă nu vă împărtășiți mișcările, îmi pune în pericol poziția. Am depus un jurământ semnificativ și l-am ținut. Reticența dumneavoastră, domnule, de a mă ține la curent cu ceea ce intenționați să faceți mi-a slăbit postul”, i-a spus generalul Berger lui Trump.

Sursa noastră, care a vorbit cu generalul Berger după apel, a împărtășit ceea ce Trump i-a transmis generalului: „Pot vorbi doar cu ceea ce mi-a spus generalul Berger. Se presupune că Trump i-a spus că dacă nu avea încredere în plan, atunci poate că era timpul să lase pe altcineva să preia conducerea, cineva care ar putea să-și facă treaba fără a pune sub semnul întrebării motivele și metodele lui Trump. Generalul Berger a fost de acord. El a spus că va rămâne în calitate de consilier și nu de inginer”.

Generalul Berger i-a spus lui Trump că atât generalul de marină Eric M. Smith, cât și generalul armatei americane Marcus Evans sunt la fel de capabili să-și îndeplinească misiunile.

Președintele Trump i-a spus generalului Berger să aleagă cu înțelepciune”, a spus sursa noastră.

Asta este tot ce avem acum.

 Donald Trump live pe Telegram : „Este timpul să ne salvăm națiunea de oamenii care încearcă să o distrugă. Uneori, este nevoie doar de O RUGACIUNE pentru a schimba totul. Credința este lumina care te călăuzește prin întuneric. Intrăm împreună într-un tunel și vom ieși împreună. Aveți încredere în plan. Bucură-te de libertatea ta frumoasă. Niciun vis nu este prea mare. Nicio provocare nu este prea mare. Nimic din ceea ce ne dorim pentru viitorul nostru nu este dincolo de atingerea noastră. Lume nouă. Noi începuturi. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. A venit timpul meu. Sunteţi gata? …

 Vineri seara, 15 decembrie, Casa Albă a fost luminată în verde….oare s-a dat undă verde marilor schimbări, NESARA/GESARA …? Vom vedea…

    Generalul Berger și-a numit înlocuitorul

Generalul David H. Berger, joi seara, a pus capăt rapid speculațiilor cu privire la cine își va umple pantofii ca comandant al Pălăriilor Albe a armatei Statelor Unite. El și-a convocat consiliul – în prezent 12 ofițeri de rang înalt din toate ramurile forțelor armate – la un apel video criptat pentru a transmite vestea: Succesorul său va fi comandantul asistent al Corpului de Marină, Eric M. Smith, un viteaz, maturizat în luptă… ofițer înrăit care a condus pușcașii marini în luptă în Irak și Afganistan.

Laudele sale meritorii sunt legendare, iar marinarii îl venerează. În afară de Afganistan și Irak, generalul Smith a comandat Comandamentul de Sud al Forțelor Marine din SUA, Divizia 1 Marină, Forța expediționară a III-a Marină și Comandamentul pentru Dezvoltarea de Combatere a Corpului Marin.

Mai recent, el a ajutat la elaborarea planului de luptă care a permis unui grup operațional comun pentru operațiuni speciale să pună mâna pe fortăreața Mount Weather a FEMA (voi publica săpt.viitoare un articol despre această bază subterană, n.b.). Generalul Smith, care a lipsit la apel, va prelua comanda tuturor operațiunilor militare White Hat începând cu 1 ianuarie, a spus generalul Berger, adăugând că își va păstra autoritatea între timp.

Generalul Smith este marinarul potrivit pentru această slujbă”, a spus generalul Berger consiliului. „Mulți dintre voi l-ați cunoscut și îi cunoașteți reputația. Cei puțini dintre voi care nu au făcut-o, îl veți cunoaște destul de curând. El nu este o prostie. Un marinar și un adevărat patriot. El va zgudui lucrurile, iar voi îi veți arăta același respect pe care mi l-ați arătat mie. Voi fi în continuare prin preajmă, sfătuind din spate. Dar generalul Smith va fi quartback.”

Generalul Berger nu și-a explicat public motivele pentru care a demisionat, a declarat o sursă familiarizată cu apelul pentru Real Raw News, dar a spus: „Orice povești despre o ură aprinsă între mine și președintele Trump sunt extrem de exagerate. Am avut câteva diferende în ultima vreme, asta-i tot. Motivele mele sunt ale mele. Și vă spun toate astea, generalul Smith nu va tolera poveștile șarlatane despre o clonă a lui Donald Trump sau despre o ședință cu o dublură la Mar-a-Lago, așa că înțelegeți-mă. Trump ne-a dat această provocare, iar voi, toți, i-ați răspuns chemării.

În încheiere, sursa noastră a spus că generalul Berger a continuat într-un discurs scurt și sincer, spunând că a simțit că a servit comunitatea White Hat și președintele său cu mândrie, demnitate și onoare și a implorat consiliul să „continue să lupte de partea bună, chiar și în zilele cele mai întunecate.”

Notă: tribunalul lui Nancy Pelosi s-a încheiat ieri după-amiază târziu. Îmi va lua cea mai mare parte a zilei să scriu articolul. Trebuie să fac două întâlniri la doctor astăzi, așa că s-ar putea să nu fie publicat până sâmbătă. Verdictul nu ar trebui să surprindă. Vă mulțumesc pentru răbdarea dvs.

    Sursa: https://realrawnews.com/                     

7 comentarii

 1. Marius, „to fill so’s shoes“ nu inseamna sa umpli pantofii cuiva, ci sa ia locul cuiva, să-l înlocuiască. Eu nu critic, doar te ajut. Asta inseamna ca citesc cu atenție ce publici, dar când îmi „sună ” rău, ma duc pe textul original. Te rog sa nu te superi!

  Apreciază

 2. Nu mă miră activitatea lui Trump . Îl urmăresc pe Truth Social . Am citi cartea despre Trump , despre campania lui electorală din 2015 și alegerile ce l-au adus la Casa Albă . Este un om impulsiv și ia hotărâri pripite . A fost la un pas să piardă alegerile în 2016 . Așa că extravaganța cu ” eroul” nu este o surpriză . Să știți că mă așteptam odată ca ruptura dintre generalul Berger și Trump să se producă . Au fost și înainte divergențe între cei doi ,cum spune și generalul Berger însă acum chiar Trump s-a dat în spectacol . Cred că a devenit cam extravagant și nu știu dacă îi ajută cu ceva . Seamănă cu un cult al personalității și e cam periculos iar mafia khazară poate profita prin propaganda și manipularea cu mass-media ,poate mai puțin în USA însă în Europa există toate șansele . Europa este rămasă în urmă , încă mass-media își face de cap , turma de sioniști de la Bruxelles și ceva slujnici de la Londra încă își fac treaba . Mai aflu din zbor de pe la privitorii de TV românești care o țin în continuare cu ucraina și binețea de la Bruxelles . După cartea de vizită a generalului Smith , pare că ar fi un bun înlocuitor al gen. Berger . Să se vadă ceva și în colonia România unde la ordinea zilei este aceiași mascaradă pentru gură cască ,viză Schengen. De parcă are vreo importanță pentru o Corporație Internațională Financiară…? Apoi la ce sa privească și românul la televizor . Să auzim de bine .

  Apreciază

 3. Am citit articolul si comentariile predecesorilor mei. Nu impărtășesc părerea d-nei Lisandru Aelia vis-a-vis de ”cultul personalității” in cazul Presedintelui Trump. ”Cultul personalității” are o conotație negativă, care amintește de paranoia marilor dictatori, la fel cum NU îl suspectez pe dl. Trump de o tulburare de personalitate narcisică. NU. Președintele Trump este pur și simplu un om conștient de valoarea lui, de genialitatea lui, precum si de importanța uriașă a rolului pe care îl joacă in istoria mondială; un om de mare caracter, cu deplină încredere in gândirea sa, in capacitatea sa, încredere pe care o cere si de la subalternii săi, un om curajos, care și-a asumat o misiune nobilă, extrem de grea și care a rămas loial omenirii și misiunii asumate, în afara oricărui interes meschin. Este Liderul perfect.
  Ca orice geniu, Trump nu are o gândire incadrată in șabloane sau tipare, are si idei spontane pe care le pune in practică dar nu înaintea unei analize mature, idei care oricât ar părea de bizare sau excentrice, vin cu siguranță în slujba misiunii sale. Crede cineva că Trump și-ar permite greșeli de gândire sau excentricități de ”amorul artei” după toată lupta grea purtată deja si după toate sacrificiile de vieți omenești ale militarilor săi loiali?! In niciun caz! Trump vrea mai presus de orice să doboare balaurul mondial ! Și reușește!
  Păstrați-vă credința!
  Victoria este aproape!
  Cu Dumnezeu înainte!

  Apreciază

 4. dupa parerea mea Tramp stie exact ce face – nici un cuvint spus de el nu este la intimplare – „extravaganta” lui este bine cunoscuta – vorbeste codificat si tinteste la diferiti urmaritori – cine stie stie cine nu…in plus se tine de cuvint – foloseste o strategie foarte bogata si uneori necunoscuta – parerea mea este ca nu-l putem intelege deoarece cred ca el stie viitorul si noi nu – deci cred ca ne este imposibil sa intelegem ce face el – un lucru stiu : eu am incredere in planul lui mai ales ca are ca ajutor entitati foarte speciali si nu de natura umana – kabal care deja este terminat nu a fost prost in plus a folosit magia neagra si s a ajutat de entitati non-umane negative – de ce Tramp sa nu fie cel putin la fel de destept? cum s ar fi putut lichida un dusman atit de periculos ? doar prin revolte? pina la „plandemie” am fost aproape toti niste kkti cu ochi – ne au spalat creierele – am fost tinuti sub influenta frecventelor si un soi de hipnoza de magie neagra – mai presus de tot cred in mod convins in D

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s