The Next Level – documentar cu subt.RO

The Next Level (2022) – subt.RO

Proiectul High Jump și Domul ce înconjoară Pământul

7 comentarii

 1. Marius, nu ti se pare interesant ca la o distanta de 10 mile (16km), o barca nu o mai vezi cu ochiul liber, dar daca faci zoom cu un aparat optic, o vezi. La distanta aia barca ar trebui sa se ascunda dupa 33 feet (10m) de cubura pamantului. Sa nu mai zic de navele militare care se detecteaza una pe alta la distante uriase de peste 100 km. unda trimisa de radar ia curba, sa se loveasca de obiectul detectat apoi sa ia curba inapoi sa ajunga inapoi la sursa. explicatii ca ar fi reractie sau altceva… mi se pare hilare

  Apreciază

  • Până când vedem cu ochii noștri din spațiu, stăm în expectativă…dar vis-a-vis de unda radar, ea se propagă în linie dreaptă, de-asta la o anumită distanță nu se pot vedea țintele aeriene de la joasă altitudine. Mă refer la radarele de la sol. Deci asta așa e căci sunt specialist militar în radare și am lucrat 20 de ani pe ele…. Plus că Pământul plat contrazice legile geometriei sacre, care sunt imuabile în Univers. Vom vedea….

   Apreciază

   • ah, nu stiam ca esti expert in radare. poti sa detaliezi te rog putin atunci? as vrea de ex. sa imi spui la ce distanta se pot detecta 2 nave pe apa. eu am vazut la un moment dat un documentar despre pamantul plat – exclusiv cu militari. acolo spuneau (din ce imi amintesc) ca radarul bate peste 100 de mile la nivelul apei si asta m-a surprins rau, deoarece, cum zici si tu unda radar fiind liniara… la 100 de mile navele sunt ascunse muuuult dupa curbura.
    aici se poate calcula cat nu se vede dintr-un obiect (ascuns dupa curbura) in functie de distanta si inaltimea de la care privesti:

    https://www.omnicalculator.com/physics/earth-curvature

    sa zicem ca radarul pe o nava e la inaltimea de 30m, la 160km distanta (100 mile), alta nava e ascunsa dupa aprox 1500m de curbura, la 50km distanta, doar 70m sunt ascunsi dupa curbura, dar tot nu ar trebui sa poti vedea nimic, pt ca o nava nu cred ca are 70m inaltime.

    mersi, anticipat

    Apreciază

   • În primul rând, comentul tău a apărut la ,,spam”. Apoi aici este teorie lungă. Radarele depinde pe ce frecvență de undă lucrează, m; cm, sau mm. Cele metrice, de exemplu își formează caracteristica de directivitate cu pământul și ar fi ideale pentru mediul marin, pentru că apa este o suprafață perfectă, dar pentru asta ar trebui antene foarte mari. Celelalte își formează CD funcție de frecvență și putere în impuls. Puterea poate merge până la ordinul zeci sau sute de GW putere în impuls modulat, codificat , pentru ca radarul să poată ,,vedea” dacă este ochit cu bruiaj.. Funcție de asta au și raza de detectare a țintelor aeriene între 200 – 1000 de Km. Pentru detectarea țintelor aeriene la joasă alt. sunt radare specializate dar antena trebuie să fie cât mai sus în înălțime. La cele din marină nu pot să mă pronunț, nu le-am studiat și nu pot să exprim punct de vedere. Principiile sunt aceleași dar cred că sunt câteva elemente specifice, având în vedere că navele sunt foarte mari în comparație cu avioanele sau dronele, deci semnalul reflectat de ele este foarte mare. Dar acum sunt sateliți, avioane de detectare din aer precum sist. AWACS iar datele sunt primite simultan în centrul de c-dă, deci nu se bazează doar pe radarele de la sol. Să auzim de bine…

    Apreciază

 2. Super !! Două capitole excelente . Și eu cred că Terra este o planetă Plată . Și că de fapt Eterul se învârte în jurul Terrei . Terra este in centrul Universului . Au mai spus-o și alții . Este teoria lui Piccard . În spațiul cosmic nu a fost nimeni de pe Terra . NASA a fost doar o minciună promovată de mass-media . Nu am crezut niciodată că au fost oameni pe Lună . Nu cred nici în așa zisele expediții nemțești pe Lună ,pe Marte cu extratereștrii ..etc . Doar niste SF . Deasupra Terrei la 16 mii de metri altitudine există o barieră peste care nici un vehicul spațial nu poate trece . In cosmos nu a fost nimeni , dacă zbura poate vedeau ce formă are Terra ..așa că nu există dovada științifică concretă că Terra este rotundă și nu are cum să combată teoria precum Terra este plată . Cei care susțin teoria cu Terra plată au mai multe dovezi concrete ,iar cei care susțin că Terra este rotundă nu au nici o dovadă științifică concretă : nu a fost nimeni în spațiul cosmic . Doar minciuni ale iluminaților …ale slugilor ce au inventat o teorie falsă . Normal că în școală asta am învățat , Terra un corp rotund , mă rog un balon in spațiu . Așa era atunci , însă nu am fost pe deplin convins de acest lucru . Normal că nu aveai de la cine să primești un răspunsul . Spunea cineva ” Tot ce ne înconjoară este o minciună ,totul e permis ,nimic nu este imposibil „…. Să auzim de bine .

  Apreciază

  • Nimeni nu detine adevarul absolut. Cum puteti fi sigura de ceea ce sustineti ? A ajuns soarele sa se invarta in jurul Terrei ? Satelitii nu pot gravita la 16 km, sunt multi si la 36000km. Mai ganditi-va!

   Apreciază

 3. Disputa e disputa, dar luna chiar daca nu eu n satelit natural apare rotunda! Chiar daca fizica pamanteana nu este corecta, si e controlata, intrebam cum se comporta o masa fluidica in vid? Vidul e vid pe Pamant?.. Daca planetele nu sunt sferice sau ma rog toroidale ,
  cum iese platitudinea? Da, deja unii au mers pe acolo si au ajuns in ” interiorul Pamantului” si au gasit paduri, vegetatie si chiar Soare!.. Fizica si matematica de pe Pamant trebuie schimbate – pentru ca sunt in legatura cu constiinta . Un simplu experiment cu lumina care trece prin fanta, e de ajuns ca sa demonstreze ca totul este influentat de constiinta. Chiar si demonstratiile acestea despre asa zisul Pamant Plat.. Nu cred ca e chiar plat.. dar ceva exista acolo.. Dupa full disclosure , si cand iesim din matrix spre densitatea 5 vom fi mai clari cum e si cu Universurile ( Fizic , Astral si Cauzal) si cu Pamantul plat, toroidal, sau rotund, sau cum dorim noi in functie de gradul de ridicare a nivelului de constiinta.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s