Platforma de gheață a Antarcticii destabilizată de artefacte ale unei antice rase extraterestre & Noi arme ies la iveală

                                                               de Michael Salla și Corey Goode

 Așa cum am promis, am venit și cu informațiile referitoare la Antarctica din dezvăluirile lui Corey Goode.

Un efort multinațional de excavare a regiunilor-cheie ale Antarcticii a avut loc cu puțin timp în urmă. Se căutau artefacte ale unei antice civilizații extraterestre înghețată, creată de refugiați ale acesteia ce destabilizează platourile de gheață masive ale continentului, potrivit informatorului din cadrul Programului Spațial Secret, Corey Goode. El a arătat, de asemenea, că bazele militare secrete din Antarctica utilizează unele dintre aceste artefacte pentru dezvoltarea armelor, încălcând Tratatul Antarctic din 1959, care stipulează că resursele continentului vor fi utilizate numai în scopuri științifice.

Dezvăluirea ruinelor din Antarctica este încă iminentă, raportează Corey, deoarece un număr de variabile-cheie influențează momentul și cât de mult va fi dezvăluit lumii descoperirile, păstrând în același timp secretul cu privire la programele militare în curs de desfășurare pentru a înarma artefactele ET. Într-un briefing detaliat dat la 16 martie 2017, Corey a împărtășit detalii suplimentare despre civilizația „Pre-Adamită” care completează datele pe care le-a scos înainte. Aceste informații noi au fost inițial programate pentru lansare într-un articol, „Endgame III”, ca o continuare a popularului articol Endgame II și video care s-a concentrat pe săpăturile secrete din Antarctica.

Corey a spus mai devreme că civilizația extraterestră, identificată de el ca Preadamiți, a ajuns aici acum 55.000-60.000 de ani în urmă și a stabilit avanposturi peste tot în Antarctica, care are o masă a terenurilor de aproape două ori mai mare decât cea a Statelor Unite. El i-a descris ca fiind înalți de aproximativ 3,6-4,2 metri, posedând cranii alungite. Corey a descris, de asemenea, modul în care au creat o specie hibridă, Homo Capensis, conform clasificării antropologice, care a devenit elita dominantă sau semizei în societățile antice din America de Sud, Asia și Europa. În cadrul briefului din 16 martie, Corey a explicat că preadamiții și-au stabilit principala tehnologie într-o și mai veche bază a „Ancient Builder Race” (Antica Rasă Constructoare – a se citi articolul de la categoria David Wilcock din blog), care a inclus un dispozitiv „stargate” sau „gaură de vierme” foarte asemănător celui descris în popularul film Science Fiction, Stargate SG-1.

Corey a spus că acest spectacol a fost un exemplu de dezvăluire ușoară în care Forța Aeriană a SUA a preluat conducerea în dezvăluirea elementelor-cheie ale tehnologiilor dezvoltate de Ancient Builder Race, care au stabilit o rețea de deplasare în toată galaxia folosind gauri de vierme traversabile cu sute de milioane, dacă nu chiar cu miliarde de ani în urmă. Când preadamiții au sosit pentru prima oară în Antarctica, ei și-au afirmat rapid controlul prin tehnologiile lor avansate în această zonă populată de așezările omenești de atunci. Cu ajutorul tehnologiilor medicale avansate, preadamiții au început apoi multe experimente genetice și au creat hibrizi care au devenit clasa slugă a lor. Corey a prezentat anterior descrierea corpurilor înghețate ale hibrizilor bio-proiectați (Homo Capensis), în timpul ultimei sale vizite în Antarctica, la începutul lunii ianuarie a acestui an.

Corey a explicat că programele pre-Adamite au întrerupt 22 de experimente genetice conduse de extratereștrii cu aspect uman, stabiliți mai întâi cu 500.000 de ani în urmă. Într-un raport anterior, Corey a elaborat că o „Super Federație”, care cuprinde între 40-60 dintre aceste rase, a stabilit programe concurente de inginerie genetică cu umanitatea de la suprafață. Acesta a descris, de asemenea, modul în care preadamiții s-au angajat în conflict cu ET cu aspect uman care își desfășurau cele 22 de experimente genetice, precum și reptilienii care acționează la fel, pentru influența globală. Având în vedere faptul că preadamiții au stabilit o prezență fizică pe Pământ, acest lucru le-a dat un avantaj în stabilirea liniilor genealogice din America, Asia și Europa.

Pre-Adamiții

În același timp, oamenii care au scăpat în interiorul Pământului pentru a evita catastrofele de suprafață multiple, au monitorizat modul în care diferitele rase extraterestre s-au luptat unul împotriva celeilalte pentru influență și putere asupra umanității de la suprafață, care se recuperează încă din cauza catastrofelor globale. Una dintre rasele din Pământul Interior, care se mândrește cu sângele lor pur uman, Anshar, a avut o legătură istorică cu așezările umane din Antarctica. Cu toate acestea, Anshar nu a cooperat cu preadamiții, deoarece i-a considerat sociopați în ceea ce privește tratamentul populației native din Antarctica și alte regiuni ale omenirii de suprafață unde ei și-au stabilit colonii.

Corey a spus că preadamiții tratau oamenii în antichitate într-o manieră similară cu modul în care oamenii moderni tratează câinii, în termeni de încrucișare pentru mai multe scopuri. Preadamiții, împreună cu reptilienii, au fost o mare problemă pentru întreaga omenire. Anshar-ii făceau parte dintr-o confederație a lumilor care căuta să facă lucrurile mai bune pe planetă, oferind cunoștințe și asistență tehnologică, așa cum sunt descrise în textele cuneiforme sumeriene. Într-un articol anterior, am discutat despre modul în care Anunnaki (așa cum a descris Zecharia Sitchin în seria Cronicile Pământului) a implicat Anshar și alte grupuri mondiale, potrivit surselor lui Corey. Pentru a clarifica acest punct, Corey adaugă: ,, Anunnaki a fost un termen generic care însemna ET sau cei care vin din ceruri. Această definiție va deranja unii oameni, așa că fii conștient … Reptilienii, Nordicii, Ebens și Anshar au interacționat cu sumerienii antici pentru a-i ajuta să-și recupereze civilizația după marea catastrofă care a distrus Atlantida. Anunnaki erau într-adevăr reptilieni, dar celelalte grupuri care au interacționat cu ei erau de asemenea menționate prin același nume.”

Corey a spus că un număr mic de pre-adamiti au supraviețuit catastrofei care a înghețat regiunile antarctice, mergând în interiorul camerelor de stază localizate în cea mai mare dintre cele trei nave mamă. Aceste nave sunt lungi de multe mile și nu de doar 30 de mile, așa cum au fost raportate mai devreme. Informațiile suplimentare furnizate de Corey sugerează că există multe riscuri în trezirea preadamitilor care ar încerca probabil să-și reafirme autoritatea prin folosirea tehnologiilor avansate, inclusiv a tehnologiei Rasei Antice Constructoare. Aici Corey adaugă: ,, Grupurile care se ocupă de aceste locații excavate iau măsuri de precauție, și anume, pun mini explozibili nucleari cu „declanșatoare ale acestor ființe ce sunt în stază”, în cazul în care aceste ființe devin ostile când se vor trezi (pentru referință, vezi filmul Prometheus).

Aceasta ne conduce direct la săpăturile secrete care se desfășoară în prezent în bazele și navele mamă pre-Adamice.

   Excavările secrete din Antarctica

Corey a dezvăluit că săpăturile se petrec în mai multe locuri din Antarctica de diferite națiuni, care în unele cazuri sunt în concurență directă pentru a obține cele mai avansate tehnologii. Scopul este de a dezvălui în cele din urmă unele dintre acestea, dar multe tehnologii, în special cele care sunt în mod clar extraterestre, nu vor fi eliberate, cel puțin pentru început. Acesta a spus că toate națiunile implicate în săpăturile din Antarctica sunt capabile să facă un anunț al Dezvăluirii pe cont propriu, dar toți participă la negocieri pentru a face acest lucru într-un mod coordonat.

Corey consideră că dezvăluirile din Antarctica vor începe în paralel cu arestarea și urmărirea penală a elitelor implicate în pedofilie, traficul de ființe umane și alte infracțiuni, care include șantajul unor politicieni, academicieni, industriași și oficialități militare. El spune că recenta acțiune a administrației Trump de a demite 46 de procurori districtuali, se datorează inacțiunii lor în avansarea cu astfel de urmăriri penale (din 2 ianuarie 2019 se activează Tribunalele militare care vor opera cca. 65.000 de dosare și se pare se va începe arestarea în masă, n.b.). În mod alternativ, rușii, chinezii sau națiunile mai mici ar putea începe anunțurile din Antarctica, în cazul în care negocierile s-ar derula greoi și SUA nu va avansa. Primele națiuni fac parte din ceea ce Corey descrie ca Alianța Pământului. Acest grup a crescut rapid în prim-plan cu creșterea puterii economice din Asia, întrucât centrele de putere ale Cabalei / Illuminati din Europa și America de Nord continuă să scadă treptat.

Acest lucru este cel mai bine ilustrat de o bătălie care a avut loc peste cerul Antarcticii la începutul anului 2016. A început atunci când navele în formă de lacrimă au ieșit din mare în zona platourilor de gheață Ross și au căutat să scape în spațiul adânc. Aceste nave au ieșit din bazele unui program corporatist spațial numit „Conglomeratul Corporativ Interplanetar” (deci dacă zăriți pe cer un OZN nu fiți siguri că este neapărat ET, n.b.).

Navele, la rândul lor, aparțineau Cabalei / Illuminaților, care sunt aliate cu un alt program numit „Flota Întunecată„. Ele au fost pline de elite globale care încearcă să scape de haosul global anticipat, cauzat de viitoarele evenimente solare (Flashul Solar sau Evenimentul, n.b.). Zeci de ambarcațiuni de tip delta au apărut brusc, pe măsură ce navele Flotei Întunecate ale Cabalei / Illuminati au ajuns în atmosfera superioară. Navele în formă de lacrimă au fost grav avariate în luptă și au trebuit să se întoarcă la bazele lor antarctice. Corey a spus că ambarcațiunile în formă de delta au provocat daune mult mai mari decât se credea posibil prin ambarcațiuni atât de mici.

Corey a mai afirmat că singurul lucru cunoscut cu certitudine cu privire la ambarcațiunile delta a fost faptul că au fost construite folosind tehnologie pământeană, pe aceeași poziție cu cea posedată de Conglomeratul Corporativ Interplanetar. Această tehnologie a venit exclusiv din Rusia / China și din sindicatele asiatice aparținând Alianței Pământului. Astfel, bătălia a arătat că Alianța Pământului a reușit să pună capăt decalajului tehnologic cu cele mai avansate tehnologii spațiale recunoscute a exista. Pe o hartă a Antarcticii [vezi mai jos], Corey a marcat șase baze aparținând Conglomeratului Corporatist Interplanetar, unde a fost dus într-o vizită de către o navă spațială Anshar la începutul anului 2016. Cea mai mare dintre aceste baze este de mărimea unui mic oraș industrial și localizată lângă ruinele Pre-Adamite. Mai multe ruine, unele dintre ele scormonind din gheață, nu sunt prea departe de alte baze marcate de Corey.

Cea mai mare parte a săpăturilor secrete se desfășoară în platoul de gheață Ross. Acest platou există mai degrabă pe pământ, decât pe ocean, iar forarea se realizează prin proiecte de cercetare științifică mai convenționale, precum ANDRILL (http://www.andrill.org/static/index.html ). Corey a descris două procese care apar simultan și care au un efect puternic destabilizator asupra platourilor de gheață Ross și a altor platouri de gheață de pe continent. Un proces folosește un fenomen natural care implică exploatarea unor canale geotermale puternice cauzate de activitatea vulcanică, adânc sub suprafața landului Antarcticii. Gurile de ventilație eliberează cantități enorme de căldură care sunt îndreptate spre topirea capacului de gheață și formează caverne mari sub platoul de gheață. Acest lucru a dus la formarea tunelurilor geotermale până la suprafață.

Unul dintre aceste tuneluri, cauzat de guri de aer geotermale care ajung la suprafață, este situat la aproximativ 5 mile de Polul Sud. Același tunel / gaură a fost remarcat de un ofițer anonim și de inginerul de zbor, Brian, care a raportat pentru prima oară experiența lui în Linda Moulton Howe într-o scrisoare din 2 ianuarie 2015. Apoi a fost intervievat și a obținut mai multe informații despre experiențele sale din Antarctica. Pe scurt, el a descris că a zburat într-o misiune de salvare de la stația Davis spre Antarctica de Vest, unde a depășit Polul Sud. El și colegii săi au asistat la o gaură mare în gheață, după cum a descris în scrisoarea sa originală: ,, O altă problemă unică cu stația South Pole este că aeronavelor noastre nu li s-a permis să zboare peste o anumită zonă desemnată la 5 mile de stație. Motivul declarat din cauza unei tabere de eșantionare a aerului din acea zonă. Acest lucru nu a avut nici un sens pentru nici unul dintre cei din echipaj, deoarece în două ocazii diferite am zburat peste acest domeniu. O dată datorită unei evacuări medicale a taberei australiene numită Davis Camp. A fost în partea opusă a continentului și a trebuit să alimentăm cu combustibil la Polul Sud și un curs direct în această Tabăra Davis a fost chiar peste stația de eșantionare a aerului. Singurul lucru pe care l-am văzut trecând peste această tabără era o gaură foarte mare care intra în gheață. Ai putea zbura cu un LC130 în chestia asta.

Corey a spus că a văzut fundul aceleiași găuri când Anshar-ii l-au dus în Antarctica în ianuarie 2017. Celălalt proces, care destabilizează platoul de gheață Ross, este utilizarea furtunurilor de aburi sub presiuni mari pentru a ajunge la ruinele pre-Adamite. Corey elaborează: ,,Ele sunt conectate la tancuri mari sub presiune, în care pungi mari de apă sunt lovite cu fascicule cu microunde pentru a le provoca să explodeze în zone mari de deschidere a aburilor. S-au efectuat săpături fine, cu bărbații care dețineau furtune presurizate care trag cu aburi. Gheața topită face ca râurile să curgă sub platoul de gheață și să o lubrifieze, făcând să alunece și mai mult, precum și să producă prăbușirea din greutatea gheții deasupra, deoarece gheața se încălzește din activitatea geotermală.

În plus, există săpături efectuate de alte națiuni de-a lungul Antarcticii, care din nou au un efect destabilizator asupra tuturor platourilor de gheață din Antarctica. Practic, temperatura de bază a platourilor de gheață este în creștere, ducând la topirea gheții și adăugarea la nămolul de apă rezultat, care acționează ca un lubrifiant pentru a se mișca aceste platouri de gheață. Potrivit oamenilor de știință, cercetarea cu proiectul Mandrill, Ross Ice Shelf se mișcă cu 30 de cm pe zi. Acest lucru creează probleme când platoul se deplasează pe site-urile de excavare pre-Adamite, deoarece tunelurile create pentru a ajunge la acestea trebuie să fie prelungite în mod constant pe măsură ce se mișcă platoul de gheață.

Lui Corey i s-a spus că anunțurile despre dezvăluire vor începe cu dezvăluirea despre săpăturile ruinelor pre-Adamite de către oameni de știință, care au lucrat la săpături din 2002. În documentare vor fi prezentate numai elementele terestre ale civilizației pre-Adamite, dovezile despre viața și tehnologia extraterestră au fost eliminate și vor fi păstrate în secret. Analiza Antarcticii urma să fie urmată de o inițiativă limitată de dezvăluire referitoare la Programul Spațial Secret al Complexului Militar Industrial (MIC SSP), alcătuit din Forțele Aeriene ale S.U.A., Oficiul Național de Recunoaștere, Agenția Națională de Securitate și Agenția de Informații din Apărare.

 Corey a explicat de asemenea că un înalt oficial din cadrul MIC SSP, denumit „Sigmund„, suspectează acum că există un program spațial al US Navy și că dorește să descopere adevărul înainte ca inițiativa limitată de Dezvăluire să avanseze. În consecință, deși există un ritm din ce în ce mai mare în spatele unei „dezvăluiri limitate” a săpăturilor din Antarctica, există și o incertitudine cu privire la modul în care va avea loc acest lucru. Va începe cu urmărirea penală a elitelor americane implicate în traficul de ființe umane, Alianța Pământului dezvăluind propriile descoperiri din Antarctica sau vor avea loc unele evenimente neprogramate, cum ar fi platoul de gheață Ross care se topește mult mai repede decât se anticipase, dezvăluind mai mult din misterele sale ascunse, implicând o civilizație pre-Adamită?

Corey a adăugat informații importante despre preadamiți și despre legătura lor cu „Homo Capensis”. Dezvăluitorul care a lucrat la Banca Mondială, Karen Hudes, a identificat pentru prima dată acest grup ca pe o specie non-umană care exercită în mod secret o influență globală. Corey explică: ,,Recent am primit confirmarea că grupurile de ființe îndepărtate de grupul Pământului Interior erau baze de date genetice / sangvine foarte importante pentru hibrizii umani / pre-adamiti care controlează o mare parte a lumii prin religie (Vatican) și sistemul financiar (City of London). Karen Hudes a spus că știe despre o persoană cu craniul alungit din Londra.

Elitele planificaseră să facă un anunț în viitor, că acești ET erau zei și erau semizei, iar noi trebuia să ne închinăm și să-i slujim. Ei aveau de gând să folosească grupurile genealogice pentru a-și dovedi originea și a configura și consolida acest sistem (sclavagist).

   Baze militare în Antractica și înarmarea anticelor artefacte

Corey atrage atenția asupra încălcărilor majore care apar în ceea ce privește încălcarea Tratatului asupra Antarcticii, care interzice înarmarea Antarcticii.       Articolul I din tratat spune:

   1. Antarctica trebuie folosită numai în scopuri pașnice. Se interzic orice intenții de alianțe, orice măsuri de natură militară, cum ar fi înființarea de baze și fortificații militare, efectuarea unor manevre militare, precum și testarea oricărui tip de arme.

În plus, Corey subliniază că: ,, …instalațiile de cercetare și dezvoltare ale R&D (la fel ca Projectul Iceworm) sunt împotriva Tratatului asupra Antarcticii, care prevede că nici un fel de arme nu va fi testat sau dezvoltat în Antarctica. De asemenea, de peste 50 de ani, „American Shadow Government Groups” au controlat o fostă bază NAZISTĂ pentru programul lor spațial secret și au transformat-o într-un port spațial important, care nu doar găzduiește nave spațiale avansate ale ICC, ci și produce și repară anumite tipuri de nave.

Aceste baze din Antarctica formeaza o versiune a Zonei 51 din Nevada. În mod semnificativ, Lockheed Martin, aceeași corporație care a ajutat la înființarea Zonei 51 ca o facilitate secretă de dezvoltare aerospațială la jumătatea anilor 1950, a primit în 2011 un contract de două miliarde de dolari pentru a gestiona operațiunile din Antarctica, ale Fundației Naționale de Științe. Acest lucru sugerează că Lockheed Martin folosește contractul său de la National Science Foundation, ca o acoperire pentru un program de dezvoltare a armelor aerospațiale extrem de clasificate și ilegale în zona 51 a Antarcticii. Ceea ce dezvăluie Corey mai sus este într-adevăr o încălcare a Tratatului asupra Antarcticii care prevede, de asemenea, în articolul X: ,, Fiecare dintre părțile contractante se angajează să depună eforturi corespunzătoare, în conformitate cu Carta Organizației Națiunilor Unite, pentru ca nimeni să nu se angajeze în nicio activitate în Antarctica contrar principiilor sau scopurilor prezentului tratat.

Aici se face referire la dispozițiile din Tratatul asupra Antarcticii, deoarece există o serie de grupări non-semnatare care operează baze militare în Antarctica. Corey explică: ,,Există o serie de alte aeroporturi spațiale în Antarctica care aparțin unor rămășițe ale naziștilor decăzuți, precum și grupuri „non-terestre” care au baze uriașe acolo. Nu este vorba doar de reptilieni, așa cum s-a raportat în trecut. Reptilienii locuiesc în caverne gigantice în Antarctica de Vest.

Această situație creează în mod clar probleme odată ce un grup precum guvernul din umbră / Cabala / militarii încep să coopereze cu una sau mai multe părți din afara Tratatului care operează în Antarctica, în dezvoltarea de sisteme avansate de arme. Corey spune că dezvăluirea amplorii activităților militare în Antarctica … va face unii oameni ai Alianței foarte fericiți și o mulțime de grupuri umane negative foarte îngrijorate. Aceasta este o încălcare majoră a acelui tratat care ar putea avea ramificații uriașe (răspunsurile tipului de criză de tip rachetele cubaneze din anii 1960). Suntem deja în mijlocul unui război civil umbros, care este în pericol extrem de a deveni un război civil deschis, pe care unii intenționează să îl conducă într-un război mondial ca un ultim efort de depopulare a planetei și, prin urmare, să-și reafirme controlul asupra supraviețuitorilor. Grupurile negative nu au fost niciodată atât de aproape de înfrângere.

În încheiere, este important să subliniem faptul că săpăturile științifice în curs de desfășurare ale civilizației pre-Adamite au implicații enorme asupra planetei. Artefactele extraterestre, care includ Pre-Adamiti în camere de stază, sunt foarte căutate de diferite grupuri. Unii vor să folosească aceste artefacte pentru a dezvălui o versiune sanitară a unei civilizații avansate „umane” care a fost înghețată în Antarctica, pentru a da naștere economiei mondiale și ar putea juca, în mod evident, o distragere a atenției de la anchetele penale viitoare.

Alte grupuri (Guvernul din Umbră / Cabala) doresc să obțină accesul la artefactele extraterestre pentru a crea o nouă religie mondială în care preadamiții sunt reînviați și chiar prezentați ca dumnezei care trebuie venerați. În cele din urmă, există grupări militare care doresc să înarmeze artefactele ET pentru a le folosi în programele spațiale în curs și pentru un avantaj decisiv în ceea ce privește un posibil viitor război mondial. În ciuda acestor situații controversate, este important să se concentreze atenția asupra celui mai bun rezultat posibil și, după cum spune Corey, „Grupurile negative nu au fost niciodată atât de aproape de înfrângere„.

7 Secrete din Antarctica – video

    Drum drept spre Lumină!

 Sursa: www.exopolitics.org

Un comentariu

  1. Da, pare dintr-un scenariu SF ,dar adevărat ,real … Prima dată când am citi despre curiozitățile Antarcticii, a fost Experimentul Philadelphia. Unde a fost găsită nava ?? In Antarctica . Cred că și avionul ăla dispărut acum vreo 3-4 ani , parcă malaiezian, căutat mai bine tot pe acolo trebuie să fie . Am văzut că se amintește despre Atlantida . Atlantida dispărută ( oare ..) ba, pe lângă coastele Greciei ,a Italiei ,a Spaniei , adică acolo unde se face publicitate la turism . Bun ,se povestește de Antarctica ,de extratereștrii uriași ,descoperiri și alte ciudățenii …dar de Tărtăria centrul inteligenței ,de unde s-au inspirat mulți ,nu se zice nimic . Și în Tărtăria au fost oameni uriași ,găsiți pe teritoriul României ,dar ținut secret . Occidentul n-a dorit să se divulge ceva . Dar despre teritoriul de astăzi al coloniei Romania nu se spune nimic . Au năvălit hulpavii de occidentali să răscolească tot ținutul românesc . Oare ce caută? Aur ? Au și ei …nu aur le trebuie la ticăloși ,ceva mult mai de preț decât au ei prin Antartica și în alte zone . Poate că va se va spune adevărul și despre România pe care sioniștii au transformat -o într-o Corporație Internațională Financiară… să fie condusă de ei . De ce n-au făcut așa cu Ungaria ..spre exemplu ?? Dacă în Antarctica au ajuns să descopere răul ticăloșilor de iluminați cred că pe teritoriul României ,iluminații sataniști și ticăloși nu au reușit să descopere binele lăsat de strămoșii noștri ,probabil că putea fi folosit de nemernici împotriva umanității…Cine știe ? Păcat că nu tot românul se poate informa . Pe rețelele de socializare nu are succes ,am incercat …acolo bârfe și alte mahalale . Să auzim de bine ..!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s