Biroul generalului Berger confirmă că persoanele ucise de pușcașii marini au fost adevărați soldați ai armatei americane

 După ce pușcașii marini sub comanda generalului David H. Berger au ucis șase membri ai armatei americane loiali regimului criminal Biden într-o luptă puternică pe marginea drumului, generalul s-a gândit dacă cei decedați erau cu adevărat soldați sau poate, federali de stat care s-au martirizat în speranța de a se aprinde un nou război civil militar.

Totuși, morții purtau etichete cu un câine, numele pe care le aparțineau soldaților efectivi ai armatei americane staționați la Fort Carson, Colorado, la cinci minute de mers cu mașina de locul unde a avut loc ambuscada letală. Când fumul s-a îndepărtat, pușcașii marini, care au suferit un deces în personal, au transportat cadavrele într-o casă de siguranță a Pălăriilor Albe de lângă Vail, o retragere pe timp de iarnă pentru schiori pasionați. Acolo, un dentist legist a radiografiat dinții decedaților și a comparat rezultatele cu înregistrările DOD. Ca o parte, armata are o abordare ambiguă a igienei dentare: unii membri ai militarilor fac o radiografie cu raze X când pun piciorul într-o stație militară (MEPS), în timp ce alții nu o fac și primesc un examen stomatologic complet imediat înainte de o desfășurare.

În acest caz însă, medicul stomatolog a obținut potriviri care au confirmat cadavrele ce erau odată soldați vii și respirau în Divizia a 4-a Infanterie, Fort Carson. Biroul generalului Berger nu dezvăluie numele soldaților, gradele, abilitățile ocupaționale militare (MOS) sau timpul în serviciu.

Sursa noastră a spus că a contactat comandantul 4 Infanterie, generalul-maior David M. Hodne pentru o explicație. Potrivit sursei noastre, Hodne a negat știrea incidentului, dar a spus că este dator față de singurul adevărat comandant șef, Joseph R. Biden.

Dacă comandandantul Diviziei a 4-a infanterie care comandă aproximativ 32.000 de military în serviciu active, toți îi sunt loiali lui Biden, aceasta reprezintă o amenințare pentru operațiunile noastre”, a spus sursa noastră.

 Instalațiile militare ale Pălăriilor Albe au distrus rezervele de sânge contaminat cu vaccin 

 După ce Casa a votat 350-80 în favoarea abrogării mandatului neconstituțional al vaccinului Covid-19 al lui Lloyd Austin pentru toți membrii forțelor armate, diviziunea White Hats a armatei americane a făcut un pas mai departe, distrugând donațiile de sânge luate de la militarii vaccinați. Ei spun că dovezile empirice demonstrează dincolo de orice îndoială că, deși donatorii ar putea să nu prezinte efecte secundare legate de vaccin, primitorii de plasmă contaminată au avut reacții adverse, inclusiv moarte subită, de la sânge contaminat.

Caz concret: Sgt. William Wright, un bărbat sănătos, în vârstă de 36 de ani, staționat la Fort Bliss, Texas, a fost rănit în timpul unui exercițiu de antrenament până a avut nevoie de o transfuzie. Wright nu a fost vaccinat; dusese o luptă grea pentru a obține o scutire religioasă. Era inconștient în acel moment și prin urmare, nu a putut întreba dacă plasma care i-a intrat în vene a fost sifonată de la o persoană vaccinată. Fără să știe Wright, donatorul fusese dublu vaccinat și stimulat. Părea să-și revină – semnele lui vitale erau normale și mânca alimente solide – dar a rămas sub observație la Centrul Medical al Armatei, William Beaumont-Fort Bliss și a avut suficientă putere pentru a întreba dacă i s-a dat sânge vaccinat. Când i s-a spus că a făcut-o, a protestat. Două zile mai târziu, Wright, încă la spital, a murit brusc – atac de cord major. O examinare post-mortem a găsit un cheag de sânge de 11 inchi într-o arteră a plămânilor lui.

Mișcarea medicilor White Hat susține că regimul criminal Biden a îngropat sute de rapoarte similare care calomniază prețiosul său vaccin.

Când un pacient nevaccinat primește plasmă vaccinată, ei bine, statisticile nu mint. La ceea ce am fost martori este un număr astronomic de mare de trupe care prezintă totul, de la efecte secundare ușoare și temporare până la efecte secundare severe și de durată și în unele cazuri, moartea. Cunosc personal 12 bărbați care au avut nevoie de o transfuzie și s-au opus cu vehemență la vaccinarea cu plasmă. Li s-a spus că sunt proprietatea guvernului și nu au dreptul să o refuze”, a declarat un medic de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, pentru Real Raw News.

Joi, conducerea superioară a Centrului Medical al Armatei Womack a ajuns la un consens pentru a incinera și a distruge stocul său de sânge contaminat cu vaccin – aproximativ 500 de litri de plasmă refrigerată și sânge integral care nu fusese încă turnat într-o centrifugă. Vestea actului eroic s-a răspândit rapid în rândul comunității White Hat și în câteva ore, alte baze militare au început să incendieze sângele poluat. Fort Meade, locul unde se află Comandamentul Cyber din SUA, și-a distrus aprovizionarea, la fel ca și aerodromul Hunter Army și Fort Benning, ambele în Georgia. În total, 23 de instalații au distrus sângele toxic.

 „A fost un efect de ondulare, un val”, a spus sursa noastră de la Womack Army Medical Center. „Ne-a trebuit doar să-l pornim, iar acum acest val trece peste bazele comune în toată țara.”

RRN a întrebat dacă distrugerea de sânge ar afecta membrii serviciului a căror viață depinde de o transfuzie.

Avem un as în mânecă”, a spus sursa noastră. „Din fericire, marinarii au rezistat mandatului de la început și au donat în mod regulat. Estimare aproximativă, 150.000 de marinari nevaccinați care pot dona de 6 ori pe an. De asemenea, unitățile de Operațiuni Speciale au refuzat vaccinarea. Adică 43.000 de bărbați și femei. Nu vom avea lipsă de sânge nevaccinat. Și vom obține mai mult, pe măsură ce noii înrolați, care nu vor trebui să fie vaccinați, pot contribui cu al lor.”

 Mă întreb, oare soldații români au fost vaccinați..?? Și așa armata română e cât o firmă de pază, dacă s-au și vaccinat…vai mama noastră…..

   Sursa: https://realrawnews.com/

4 comentarii

 1. Este normal să fie victime în rândul armatei americane loaiale lui joe bideu 🚽 clona…! Mă întreb totuși ce minte au acei militari ? Cât de îndoctrinați au putut fi să creadă în administrația psihopatului ? Probabil că Pentagonul cu generalii lui umflați de medalii și bani , speră să mai fie șatrapul de slugă . Victime vor mai fi , fără doar și poate , e totuși un război civil . Iluminații l-au dorit . Întotdeauna acești criminali au căutat ultima variantă ..războiul . Dacă până acum și-au găsit proști mulți care să moară pentru ei , in momentul de față proștii sunt puțini . Pentru ce să moară noi ste tineri pentru boșorogii bogați? Despre armată română? Mai există ? Doar pe la 1 decembrie se mai vede ceva armată română , in rest nici nu știu dacă mai există ? Dacă s-au vaccinat ? Este posibil , pentru că au avut un șef , rromul mUE ciucă cu 7 clase și făcut general peste noapte ca slugă NATO. Să fiu sincer ,nu le plâng de milă . Armata română și -a trădat țara….a făcut pact cu diavolul sionist ⚠️ Să auzim de bine .

  Apreciază

 2. Am vorbit cu un militar anul trecut si mi-a spus ca ia vaccinat obligatoriu ca pe niste oi. Am ramas blocat cand mi-a zis acest lucru. Le-au spus ca isi pierd serviciul si toate beneficiile stranse. Ce criminali. Cand oare vor plati acesti politicieni si doctori pentru tot genocidul pe care l-au facut intregii lumi.

  Apreciază

  • Eu lociuesc in SUA si am lucrat in Baza Fortelor Aeriene Luke din Arizona. Soldatii americani sun cei mai otraviti si spalati la creier oameni de pe glob. Sunt vaccinati obligatoriu cu aproximativ 40 de vaccine pe an si ei si nevestele si copii lor, in fiecare an. Daca se opun, sunt dati afara din unitatile militare si din serviciile lor si sis pierd toate beneficiile. Cei mai multi sunt fara nici un fel de profesii sau studii, sunt niste oi blege, care fac exact cat li se indica, unde li se indica. Armata americana traieste din taxele civililor si din banii furati de la natiunile pe care le distrug sub pretextul democratiei. Soldati americani, nu platesc chirie sau facturi, toate sunt platite de stat, adica din munca civililor ca mine. Acestii oameni nu au profesii, si nu au abilitatile de a trai de sine statator, independent, fiindca toti cei care se inroleaza in armata o fac de la varsta de 17 ani. Deci sunt de fapt, niste robotei care sunt destinatii sa execute ordinele stricte, fara a pune intrabari sau a gandi altceva decat ce li se ordona. Nevestele lor sunt toate casnice, fara profesii. Au fost educati sa fie aroganti si ei si nevestele lor care sunt majoritatea, ignorante, arogante si isterice. Sunt foarte frustrate pentru ca nu au voie sa se dezvolte in nici un fel, numai stau acasa si fac copiii. Daca sunt dati afara din unitatile militare, intra in disperare. Unitatile militare sunt ca niste mari inchisori/colivia de aur, scolile, bisericile, magazinele sunt toate in incinta acestor mari comunitati, inchise de garduri si porti/puncte de control. Armata americana este o armata de parazitii. Nu mai asteptai ca slavarea ar veni de la ei, pentru ca asa ceva este imposibil, este o mare minciuna, un mit.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s