Raport Ben Fulford (13.12.2022) – Triburile lui Israel (partea a 2-a)  

  O mișcare iminentă și majoră a Illuminati Gnostici a fost semnalată prin eliberarea săptămâna trecută de către americani a traficantului de arme rus Victor Bout, spun surse ale Pentagonului, MI6, CIA și Mossad. Se așteaptă că această mișcare va avea ca rezultat o revoluție mondială și posibil, chiar mai mult. Iată ce a avut de spus o sursă Mossad despre el:

 „Știu puține despre Viktor Bout. El deține un set de chei ale regatului, ca să spunem așa. Interesant că este eliberat în acest moment. Urmăriți ce informații despre 9-11 și alte operațiuni negre sunt lansate în curând. Alianța militară trebuie să fie implicată în asta, deoarece avatarului Biden i s-a spus ce să facă.”

Autoproclamații Gnostici Illuminati Alexander Romanov spune că Bout a furnizat arma nucleară de 500 de kilotone furată din submarinul rus Kursk, care a fost folosită pentru atacul terorist nuclear și tsunami din 11 martie 2011 asupra Japoniei. Surse de la Pentagon adaugă: „Bout a furat bombele nucleare W54 de la PANTEX (Amarillo, Texas) care au fost reconfigurate în armele nucleare 9/11… vândute către Taiwan/Arabia Saudită/Coreea de Sud”.

Sursele MI6 spun că : „După cum știm, 11 septembrie a fost predestinat ca ritual revoluționar [al World Trade Center], ca un sacrificiu satanic de sânge / crimă în masă / a cincea coloană internă și străină Lovitură de stat -> al patrulea Reich ( DVD Dachau) la comanda diferitelor familii pe care le cunoașteți pe toate.”

Cel mai bun membru Gnostic Illuminati și fost campion la șah Bobby Fischer a avut o interpretare diferită și a descris 9/11 ca parte a unui complot elaborat de a răsturna liniile de sânge satanice care au condus pământul de mii de ani, potrivit lui Romanov. Deoparte, acest scriitor a primit în trecut scrisori scrise de mână trimise din închisoare de Bout, deși nu conțineau informații utile. Bout însuși, într-un interviu imediat după eliberare, a spus: „Ceea ce se întâmplă în Occident este pur și simplu sinuciderea civilizației. Și dacă această sinucidere nu este prevenită, cel puțin în lumea non-occidentală, în lumea care nu este controlată de anglo-saxoni, atunci întreaga planetă se va sinucide. Și s-ar putea să se întâmple în toate domeniile, cu droguri și LGBT+ printre ele.”

În orice caz, zgomotul uriaș al agențiilor de informații creat de eliberarea sa înseamnă că toate agențiile se așteaptă să se întâmple ceva mare după eliberarea lui.

Am primit un indiciu misterios despre ce anume de la un contact al nostru din Programul Spațial Secret. El a sunat pentru a spune că tocmai a vorbit cu președintele Vladimir Putin al Rusiei. Putin i-a spus că va demisiona în curând, dar asta doar pentru a putea „trece într-o poziție mult mai mare”. El a încheiat cu un mesaj criptic care spunea „Uită-te la apă”.

În ceea ce poate fi legat, a existat un depozit uriaș de date clasificate din Antarctica săptămâna trecută; dintre care cele mai uimitoare au fost fotografiile din dosarul de mai jos: https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/12/Artic.pdf

Sursa SSP legată de amiralul Robert Byrd a spus că fotografiile au fost făcute în 1912 de căpitanul Robert Scott și echipajul său. Cu toate acestea, fotografiile au fost restricționate de îndată ce s-au întors la baza lor de origine și au raportat constatările. Scott și echipajul său au fost apoi dați dispăruți. De atunci, a fost o zonă restricționată, doar câteva guverne din întreaga lume au permis să efectueze cercetări limitate. S-a teoretizat că o altă cultură ar fi putut trăi acolo. Zidul de gheață va fi o teorie a conspirației favorizată de mult de mulți, pentru simplul fapt că ESTE AICI și va juca un rol esențial în viitoarele schimbări ale lumii. Rămâneți pe fază pentru mai multe din gaura iepurelui.

Pentru mai multe detalii, sursa noastră a sugerat să ne uităm la depozitul de date în următoarele link-uri: https://www.youtube.com/watch?v=3BRUSmUsHi8

În orice caz, aici, în ferma 3D, există semne ale unei schimbări majore de regim care au loc simultan pe întreaga planetă. În China, societățile secrete asiatice ne-au informat că în câteva săptămâni toate restricțiile corona vor fi ridicate. Ei spun că televiziunea publică difuzează acum mesaje împotriva fricii Corona din zori până la întuneric. Practic, li se spune să trateze Corona în același mod în care ar face o răceală obișnuită sau o gripă. Aceasta înseamnă că încercarea MK de a prelua China folosind mită în masă deghizată în teste PCR s-a încheiat. – https://www3.nhk.or.jp/news/html/20221207/k10013915281000.html

Oficialii chinezi spun că numărul deceselor cauzate de COVID-19 în China continentală a fost mai mic de 5.300, comparativ cu peste un milion în SUA. Ei notează că speranța medie de viață în SUA „a scăzut îngrozitor cu 2,7 ani” și ca urmare, China a depășit acum SUA în speranță de viață. – https://english.news.cn/20221210/b2af4d8ddbf34b8b8ba5f6805d9bf4f2/c.html

Nu poate exista însă nicio îndoială că în China a avut loc o adevărată schimbare de regim, odată cu moartea lui Evelyn de Rothschild și a lui Jiang Zemin. O astfel de schimbare are loc și în altă parte. În Brazilia, președintele Jair Bolsonaro și armata au început să-i execute sistematic pe susținători ai hoțului alegerilor satanic, Lula. Surse din Iran spun că „actorii, cântăreții și artiștii afiliați MK sunt arestați în Iran. Revoltații sunt provocați de Reza Pahlavi, care este un satanist sabatean.”

Împreună cu Africa și America Latină, țările eurasiatice formează o nouă majoritate mondială care nu tolerează forma modernă de colonialism, așa-numita „ordine mondială bazată pe reguli” (noi guvernăm, tu ni te supui), spune consilierul Kremlinului, Yuri Ushakov. –  https://tass.com/politics/1546485

India, Brazilia, țările din Golful Persic, clusterele regionale din Africa și America Latină au mai multe motive să facă parte din lumea multipolară [decât să se supună MK], adaugă ministrul rus de externe Serghei Lavrov. În Israel, după mai bine de o lună de tăcere, site-ul web afiliat Mossad-ului Debka a avertizat că guvernul pe care îl încearcă să-l formeze Benyamin Netanyahu „va transforma Israelul într-un stat polițienesc”. Din acest motiv, fostul șef de stat major Gady Eisenkott face apel la rebeliune deschisă împotriva guvernului. Cu alte cuvinte, Israelul se îndreaptă către un război civil între evrei și MK care se închină la satan.-  https://www.debka.com/netanyahu-wont-respect-his-deals-with-coalition-partners-once-government-in-place-debka/

Schimbarea de regim are loc și în Occident. Revoluția vine sub forma unui colaps economic și a zdrobirii încercării Covid de a transforma planeta într-o fermă om-animal. În Australia, senatorul Alex Antic a spus pe scurt pentru toată lumea: „Străzile voastre vă spionează, telefonul mobil vă spionează, orașele voastre vă spionează… nu vă lăsați păcăliți”.

Potrivit Karen Hogan, auditor general în Canada, 32 de miliarde de dolari din plățile de ajutor pentru COVID-19 ale guvernului federal au fost către oameni care nu au putut dovedi că sunt calificați.- https://www.theepochtimes.com/4-6-billion-in-covid-19-relief-payments-went-to-ineligible-recipients-says-auditor-general_4906842.html

Acolo se pune întrebarea dacă medicii ar trebui interziși, deoarece în Canada aveți șanse de 39 de ori mai mari să fiți ucis de un medic decât de o armă.

Între timp, vaccinuri în valoare de miliarde de dolari sunt aruncate, deoarece chiar și „obișnuiții” din Canada, care au avut spălat creierul, au început să respingă vaccinul mortal.- https://nationalpost.com/news/politics/canada-set-to-waste-1-billion-worth-of-covid-19-vaccines

Greve paralizante au loc la nivel național în Anglia pentru a protesta împotriva politicienilor care distrug economia. Armata britanică se va asigura că activitățile salvatoare, cum ar fi conducerea ambulanțelor, continuă să funcționeze. Cu toate acestea, ei intenționează să se alăture poporului și să-i aresteze pe politicienii corupți, spun surse MI6. În Franța, familia Rothschild intră în faliment, motiv pentru care interzic zborurile interne pe distanțe scurte, în timp ce Parisul nu are electricitate și internet, așa că va fi o iarnă întunecată. Bună treabă de la marioneta WEF Davos, Macron.

În Germania, conducerea a răspuns la închiderea industriei lăudându-se că a construit terminale GNL plutitoare pentru a prelua gaze străine (americane) într-un ritm record. Cu toate acestea, escrocheria a fost dezvăluită rapid.- https://www.theinteldrop.org/2022/12/09/germany-lied-about-us-lng-deliveries-facing-disaster/

Potrivit surselor de informații germane, regimul a răspuns prin raid într-un grup „de extremă dreapta” ca pretext pentru a reprima oponenții și a reduce libertatea de exprimare. Potrivit surselor, acest lucru nu va fi suficient pentru a împiedica restabilirea independenței Germaniei.

Rușii au crezut că fostul cancelar Angela Merkel ar trebui adusă în fața unui tribunal. Au perfectă dreptate în privinta asta. Din ce în ce mai mulți oameni de aici cred că guvernul nostru trebuie să plece. Și nu doar ei. Ceea ce ne trebuie, este Nuremberg 2 sau chiar mai rău”, spune un patriot german.

Sursa adaugă că în Germania a fost făcută o descoperire care „va zgudui lumea”. Colonelul în pensie Maximilian Eder spune că un număr mare de cadavre de copii au fost îndepărtate după o inundație recentă dintr-un buncăr nuclear privatizat din Valea Ahr. Buncărul a fost un centru pentru abuzuri asupra copiilor, spune sursa, adăugând: „Cuvintele mă depășesc. Este timpul ca totul să iasă la iveală și cei responsabili să răspundă.” – https://www.bitchute.com/video/2xKQyEA8YaPG/

http://t.me/Valkuera_Fabijenna ; https://www.bitchute.com/video/2xKQyEA8YaPG/

Astfel de revelații apar peste tot. Un alt exemplu, acest videoclip cu copii vânduți ca și carne la granița cu Mexicul arată ce reprezintă cu adevărat regimul Biden :

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240375%2Fpl_629036819_-2

SUA condusă satanic se scufundă în anarhie și sărăcie. Un studiu recent arată că 69% dintre americani se luptă să-și plătească facturile de alimente și 83% se bazează pe cupoane, etc. – https://www.foxbusiness.com/economy/nearly-70-percent-americans-struggling-pay-grocery-bills-survey-finds

Situația a ajuns într-un punct în care mulțimi de americani înfometați „comit jaf în magazine de vânzare cu amănuntul… în toată țara”. Aceste infracțiuni șocante nu numai că pun în pericol angajații și clienții, dar au determinat și industria să piardă aproape 100 de miliarde de dolari în 2021, potrivit unui grup de retail. – https://nrf.com/blog/2-ways-congress-can-fight-retail-crime

Adevăratul motiv pentru această sărăcie este că oamenii din spatele falsului regim Biden – familia Rockefeller, proprietarii US Corporation – dau faliment. Fondurile lor imobiliare gigantice Blackstone și datorii corporative au trimis un e-mail neașteptat investitorilor săptămâna trecută, spunându-le că nu pot încasa. – https://www.zerohedge.com/markets/breit-style-redemption-limit-hits-another-blackstone-fund

De aceea, Blackrock prezice o mega recesiune pe care băncile centrale nu o pot remedia. Ei știu că „banii lor amuzanți” creați din aer nu mai prostesc oamenii.- https://www.zerohedge.com/political/blackrock-prepare-recession-unlike-any-other-oh-and-what-worked-wont-work-now

Între timp, sediul BIS al MK a dezvăluit că a descoperit datorii ascunse de 97 de trilioane de dolari deghizate în schimburi valutare, ceea ce este mai mult decât estimarea sa de 96 de trilioane de dolari a PIB-ului global.- https://www.bis.org/publ/qtrpdf/r_qt2212h.htm

Încercarea MK de a evita falimentul prin inocularea tuturor în supunere eșuează, de asemenea, spectaculos. Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește pentru mulțime când spune: „Ne-au mințit despre vaccinurile ARNm”. El vizează Pfizer și Moderna. Este doar o chestiune de timp până când aceștia dau faliment împreună cu proprietarii Rockefeller.- https://amgreatness.com/2022/12/05/ron-desantis-says-he-plans-to-hold-pfizer-and-moderna-accountable-for-making-false-claims-about-their-shots/

Între timp, avocatul pentru măști și Vax, Anthony Fauci, a fost interogat recent de procurori timp de șapte ore și s-a confruntat cu faptul că le-a trimis în mod repetat e-mailuri prietenilor pentru a le spune că măștile sunt ineficiente, în ciuda faptului că a cerut public ca utilizarea lor să fie obligatorie. – https://www.zerohedge.com/covid-19/ongoing-covid-deceptions-how-ruling-elites-lied-about-masks-and-mask-mandates

Potrivit dr. Zacharias Fogen din Germania, rata mortalității a fost de 1,5 ori mai mare în locurile în care măștile erau obligatorii decât în locurile în care măștile nu erau obligatorii. Probabil că asta se datorează faptului că măștile captează germenii pe care organismul încearcă să-i elimine, forțând oamenii să-i respire înapoi.

În Europa, CEO-ul PFIZER, Albert Bourla, a refuzat între timp să depună mărturie în fața Comisiei Covid a Parlamentului European pentru a doua oară. Bourla a dispărut de mult, spun sursele Mossad.- https://www.politico.eu/article/pfizer-coronavirus-albert-bourla-europea-union-refuses-testify/

Surse de informații poloneze spun că întregul vaccin legat de campania 5G „a fost elaborat de-a lungul deceniilor” pentru a crea un sistem de sclavie absolută pentru viitorii noștri stăpâni MK. Aceștia sunt oamenii de la Forumul Economic Mondial care spun lucruri precum „Dumnezeu a murit” și „Isus este o știre falsă” și că liderii WEF au „dobândit puteri divine” pentru a conduce omenirea. – https://newspunch.com/klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers/

Americanii se revoltă, dar nu cu greve și revolte ca omologii lor europeni, ci cu arme. Peste 100 de centrale electrice au fost deja atacate în Statele Unite în acest an.- https://www.nbcnews.com/news/us-news/fbi-looking-ties-power-facility-shootings-north-south-carolina-rcna61048

http://endoftheamericandream.com/who-is-purposely-sabotaging-power-plants-all-over-america/

Să sperăm că armata își va ridica în sfârșit fundul și va face ceva. Un semn de speranță că acesta poate fi într-adevăr cazul este că multe avioane militare se află deasupra continentului SUA și în zone de spațiu aerian cu restricții severe.

Forțele aerospațiale americane devin, de asemenea, din ce în ce mai vizibile. De exemplu, tocmai au preluat un batalion de armată în Colorado.- https://www.kktv.com/2022/12/06/us-space-force-takes-over-army-battalion-mission/

SSP ne-a trimis și următoarea fotografie a uneia dintre navele lor spațiale.

Ne-au trimis și următoarele filmări.

  1. Un UAP peste Anglia: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240376%2Fpl_629036819_-2
  2. 2. Un Northrop Grumman TR-3B pe portavion: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240377%2Fpl_629036819_-2
  3. TR-3B noaptea: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240378%2Fpl_629036819_-2
  4. 3 nave spațiale extraterestre deasupra Lunii: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240379%2Fpl_629036819_-2

Sperăm cu adevărat că vom putea cu toții să călătorim în curând cu farfuriile zburătoare. Cu toate acestea, nu trebuie să ne lăsăm amânați de cântecele de leagăn ale spațiului. Trebuie să facem cu toții partea noastră pentru a aduce clasa noastră politică perfidă în fața justiției pentru crime de război. Cu toții trebuie să continuăm să luptăm până când acest lucru se va întâmpla cu adevărat. Dar orice s-ar întâmpla, omenirea va fi eliberată.

     Libertate sau moarte!!

   Sursa: http://benjaminfulford.net/

2 comentarii

  1. Deja m-am obișnuit cu rapoartele lui Fulford. Trebuie să citești printre rânduri pentru că sunt multe informații anapoda : cum au luat interviu lui fauci,când el a fost spânzurat în 25 aprilie 2022 la Guantanamo Bay? Și mai sunt chestii care se bat cap in cap . Morții de covid? Care morți și care covid ? Mă rog . Unele informații par a fi plauzibile ,mai ales despre situația din occident care tinde să devină critică , de Franța știam și eu pentru că am surse de acolo . Să auzim de bine .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s