Azi politicienii noștri au luat-o peste bot

De o grămadă de vreme lichelele trădătoare care ne conduc ne-au împuiat capul cu Uniunea lor Europeană și cu ,,partenerii” lor de chiolhanuri și prăduială a României despre intrarea în Schengen ( mare brânză…). Și azi Austria le-a dat-o peste bot, a votat împotrivă. Cică ar fi pus condiții… de exemplu cedarea către OMV a exploatării din Marea Neagră și autonomia Transilvaniei . Ei…. pentru acești trădători cred că a fost în sfârșit prea mult…oare se gândesc că li se strânge lațul..?? Poate, căci probabil sunt informați și ei ce se petrece prin lume, arestări și legi marțiale cu armata pe străzi care este alături de popor ca în Brazilia, de exemplu…

Ceasul dreptății este aproape dar numai uniți putem să ne preluăm puterea de la aceste lichele trădătoare. Pentru asta vă îndemn mai întâi să boicotăm toate afacerile austriece din România. Public mai jos firmele austriece:

Cei care aveți conturi sau depozite la băncile de mai sus retrageți tot sau închideți conturile și mutați-vă la alte bănci. Nu mai alimentați cu carburant de la OMV și Petrom, nu mai beți cafeaua lor, nu vă mai asigurați la firmele lor…să simtă că nu suntem proști ! Nu mai mergeți la ski în Austria, mergeți oriunde Cehia, Slovacia, Slovenia, nordul Italiei, etc. oricum cred că este mai ieftin. Acesta să fie un exercițiu pentru noi, în a fi uniți, pentru ceea ce o să vină curând, când va trebui să strângem rândurile și să fim neînfricați. Pentru că Unirea face Puterea, cum spunea Bălcescu…

Și ca să vedeți că nu suntem singuri, ascultați ce spune senatoarea Șoșoacă :

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240351%2Fpl_629036819_-2

5 comentarii

 1. Atata timp cat populatia este sub asediu psihotronic,sub programare mentala subtil in subconstient..nu putem face mare lucru..spuneti-mi fratilor..de cati ani e lumea adormita si prostita??de cati ani li se spun adevaruri si ei ori nu le vad,ori nu realizeaza pericolul si asta este dintr-o cauza..majoritatea cauzelor sunt in plan energetic..eteric..ei ne ataca eteric si de pe luna..iar noi ne batem ca chiorii aici fara a cunoaste aceste realitati..chiar nu s-a prins nimeni ca poporul asta a patit el ceva de nu „vede”?..repetand aceleasi programe si tipare psihologice nu vom ajunge decat la acelasi rezultat ca si pana acum..cati sunteti in slujba binelui si a luminii??..o gramada..si??…problemele pornesc din eteric…si doar in eteric pot avea rezolvari cum trebuie..planul fizic..nu e decat o proiectie a planului eteric..tot ce s-a materializat aici s-a cristalizat si a luat forma intai acolo..este doar parerea mea,nu trebuie sa fie nimeni de acord cu mine..

  Apreciază

 2. In sfârșit văd ceva despre colonia Romania !! Am văzut că se lamentează slugile sioniștilor că nu au primit Shenghen . Și nici Bulgaria de la care am auzit că javrele austriece ar dori Portul Varna !! Austriecii au acaparat toate resursele energetice ,mai puțin curentul electric . Din câte știu OMW este o firmă cu capital rusesc . Că de unde Austria și petrolul ? Ne-au jefuit pădurile sub nasul tuturor . Armata a stat pasivă , autoritățile au stat pasive ,slugile . Nemții ăștia altoiți , austriecii se cred în continuare pe vremea imperiului habsburgic , toți o gașcă de sioniști . Vai ce mi-aș dori să -i văd în ștreang pe toți trădătorii , toți rromii și corciturile care sunt pe post de șefi cu diplome cadouri și biografii pompoase pe Wikipedia. Să auzim de bine .

  Apreciază

   • De Lukoil și Mol știu . Dar de ce spun că OMW este cu spital rusesc? In anii 90, am lucrat in presă, exact pe timpul lui Năstase . Când s-au înființat primul OMW in Alba Iulia , toate lumea știa de capital rusesc . Am fost și eu curios și am mers să -mi alimentez mașina de la statia lor . Și spre surprinderea mea , erau niște indivizi în incintă și vorbeau chiar rusește iar afară un Nissan de culoare neagră cu numere diplomatice . De aici am tras și eu concluzia că Rusia este amestecată . Că vorba aia ce ar fi căutat rușii acolo ? Am mai întrebat pe cineva din presă și mi-a spus același lucru despre OMW , cu capital rusesc ,dar probabil nu din Rusia . Că și ACI este o polemică și o confuzie ,cu oligarhii ruși : cei din occident , majoritatea de la Londra și cei din Rusia și Israel . Cred că asta ar fi dilema . OMW ăsta se folosește de importul de gaze pentru a produce curent electric ,dar nu pentru români ci pentru austrieci pe banii românilor . Românii îl plătesc ca naivii pentru că nu cunosc …multe . Mulțumesc pentru răspuns . Numai de bine .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s