Începe războiul civil militar   

   O ciocnire între White Hats și membrii forțelor armate loiale regimului criminal Biden a avut loc luni noaptea târziu, la sud de Colorado Springs, de-a lungul autostrăzii Interstate 25, unde pușcașii marini americani, sub comanda generalului David H. Berger, plănuiau să prindă în capcană un vehicul cu 18 roți suspectat de încă un transport de arme de foc destinat IRS. Serviciile de informații, au declarat surse pentru Real Raw News, au indicat că camionul va fi plin de lăzi cu arme de mână, puști și muniții. Sursa nu a precizat de unde și-a obținut informațiile generalul Berger, dar a spus că „a părut suficient de credibil pentru a acționa”.

Generalul Berger a „activat” un pluton Marine Recon – aproximativ 25 de oameni – pentru a intercepta camionul și a confisca muniția găsită în interior. Marinarii aveau marca și modelul transportorului, precum și numerele plăcuțelor și traseul proiectat. Generalul Berger examinase traseul de tranzit preconizat al vehiculului și a decis că pușcașii marini, care conduceau SUV-uri civile, ar trebui să-l bage într-o ambuscadă din față și din spate.

Până la ora 23:30. Marinarii își întinseseră capcana: trei SUV-uri se desprindeau în fața remorcii tractorului, în timp ce celelalte două, ascunse într-o nișă dens împădurită de lângă autostradă, aveau să ridice partea din spate, prinzând în esență camionul. La 1:00 dimineața, pușcașii marini, echipați cu dispositive optico-termice și potrivit sursei noastre, „tehnologie modernă necunoscută publicului”, au văzut vehiculul îndreptându-se spre ei. Avea doar doi ocupanți, ambii părând a fi civili. Marinarii au virat pe autostradă, ciupind camionul între elementele din față și din spate. Șase pușcași marini au descălecat cu armele scoase, s-au apropiat de cabină și au ordonat ocupanților să iasă cu mâinile ridicate. Șoferul și pasagerul s-au conformat și au părut șocați, a spus sursa noastră. Marinarii au examinat apoi documentele, care nu făceau nicio mențiune despre arme. În schimb, a enumerat încărcătura ca fiind 250 de cutii de măști N-95.

Când un sublocotenent al grupului responsabil de operațiune, a cerut cheia lacătului care fixează ușile remorcii, șoferul a ridicat din umeri și a spus că doar destinatarul încărcăturii avea o cheie. Sursa noastră a spus că pușcașii marini nu s-au deranjat să găsească o cheie pentru că au adus tăietoare de șuruburi, pe care le foloseau pentru a sparge încuietoarea. De îndată ce doi marinari au deschis ușile, din interiorul remorcii a izbucnit o falangă de focuri de armă brutale. Șase soldați în uniformă, trei culcați și trei în picioare, au dezlănțuit asupra pușcașilor pușcași o furtună de plumb. Un marinar a fost lovit de trei ori, de două ori în piept, o dată în gât și a murit aproape instantaneu. Un alt pușcaș marin a luat un glonț în ochi și în umăr și și sângera abundent, când unul dintre frații săi, împușcat și el, l-a tras de pe linia de foc, în timp ce ceilalți pușcași s-au ascuns în spatele vehiculelor lor și au răspuns la foc, golind mai multe încărcătoare de ambele părți. Toți cei șase soldați erau KIA.

Marinarii și-au evaluat situația: un bărbat mort, unul aproape de moarte, câteva răni superficiale, vehicule avariate, dar care pot fi conduse și șase soldați morți din armata americană care încercaseră să le țină ambuscadă. Marinarii l-au arestat pe șofer și pasager, care „își pișcau pantalonii” și au comandat camionul, care nu ținea nicio marfă.

Aceasta este o escaladare majoră”, a spus sursa noastră, „și o tragedie. Nu vorbim despre o luptă între White Hats și federalii corupți. Aceasta este militar pe militar. Generalul Berger este întristat de toate acestea.

Însemnele de pe uniformele soldaților căzuți arătau că aceștia aparțineau Diviziei a 4-a Infanterie, din Fort Carson, Colorado.

Evident că a existat o scurgere de informații și am primit informații proaste. Generalul Berger va ajunge la miezul acestui lucru”, a spus sursa noastră.

Actualizare: Cei șase din armata americană decedați purtau etichete cu imaginea unui câine. White Hats vor încerca să verifice înregistrările dentare pentru a confirma sau a infirma dacă au fost soldați sau impostori.

    Lloyd Austin către White Hats: Predați-vă sau o veți păți   

Ofițerii din comunitatea White Hat (Pălăriile Albe) au primit scrisori scrise de secretarul Apărării al regimului criminal, Lloyd Austin, care le trimite un ultimatum de rău augur: renunțarea la comandă în schimbul unei posibile amnistii sau pregătirea pentru a face față învinuirii, potrivit documentelor revizuite de Real Raw News și surse familiare cu problema. Cel puțin 65 de ofițeri din toate ramurile forțelor armate au primit scrisori în care erau acuzați de „trădare” și cereau să „înceteze voluntar comanda și să se predea autorității corespunzătoare”. Autoritatea potrivită fiind Lloyd Austin.

O sursă din biroul generalului David H. Berger a spus că Austin i-a trimis generalului Berger o notă personalizată cu instrucțiuni de condamnare publică a președintelui Donald J. Trump, pentru a-l recunoaște în mod deschis pe Joseph R. Biden ca președinte legal ales al Statelor Unite, și a ordona forțelor sale să „înceteze și să renunțe la toate acțiunile paramilitare neconstituționale împotriva oficialilor aleși și numiți” și să se predea până la 22 decembrie 2022. Membrii consiliului generalului Berger, inclusiv generalul maior Richard E. Angle și col. J.D. Keirsey, au primit o corespondență similară, cu o întorsătură. Scrisorile cereau să renunțe la generalul Berger și sugerau o posibilă exonerare în cazul în care declarau în scris că generalul Berger i-a constrâns, i-a înșelat sau păcălit să acționeze în contradicție cu Constituția SUA. Scrisorile cereau, de asemenea, să scrie o declarație de căință, admițând că „nelegiuirea lor a fost neconstituțională” și a fracturat grav țara și a fost ostilă principiilor Constituției.

Ofițerilor de gradul al treilea – în primul rând ofițeri de mandat, locotenenți și căpitani – li s-a spus să scrie o scuză oficială, spunând că comportamentul imprudent și judecata slabă i-au dus în rătăcire. „Înțelegem că generalul Berger și „consiliul” său s-ar putea să vă fi afectat cooperarea în planul său de destabilizare a Statelor Unite. Nelegiuirile sale împotriva Statelor Unite și a președintelui Joseph R. Biden sunt de neiertat, totuși, înțelegem, de asemenea, că circumstanțe atenuante ar fi putut face ca ofițeri fără pată să-i urmeze exemplul… Deși nu vă putem garanta continuarea serviciului în armata Statelor Unite, și probabil veți primi o eliberare dezonorantă, nu vă veți confrunta cu o curte marțială dacă semnați termenii acestui document oficial”, se spunea o parte dintr-o scrisoare.

Generalul Berger, a spus sursa noastră, s-a grăbit să-l citeze pe amiralul Akbar: „Este o capcană!

Gen. Berger și-a rupt scrisoarea și și-a încurajat oamenii să facă la fel. El crede că este o capcană. Din câte știe el, toți cei care au primit scrisoarea lui Austin au rupt-o. Sunt disperați să ne scoată din afacere, sunt dispuși să facă orice și sunt surprins că nu ne-au amenințat familiile”, a spus sursa noastră.

În afară de aceasta, RRN pe 9 noiembrie a raportat că trei ofițeri White Hat s-au predat Statului Adânc pentru că au fost dezamăgiți de rezultatele alegerilor de la mijlocul mandatului. Acești ofițeri, au spus sursele, au dispărut literalmente de pe fața planetei.

Probabil că sunt morți”, a spus sursa noastră. „Scuzele lor față de Lloyd Austin nu au făcut diferența și l-au încurajat să înceapă campania de scrisori, cred.” „Dacă vin după noi, suntem mai mult decât pregătiți”, a spus el în încheiere.

 Viceamiralul Darse E.Crandall din Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei Statelor Unite, de asemenea, a primit o scrisoare de amenințare scrisă de Austin. Scrisoarea îi ordona lui Crandall să elibereze imediat deținuții GITMO, să înceteze toate urmăririle ilegale și să se predea. Ca răspuns, adm. Crandall a răspuns: „Am o idee mai bună. Predă-te tu, Lloyd. Avem un loc rezervat pentru tine.”  

  Deci ,,jocul” se încinge în SUA …

 Sursa:  https://realrawnews.com/   

3 comentarii

  1. Dacă este așa cum se spune ,se încinge treabă în USA . În fapt războiul civil era prevăzut de mult , nu de acum . Cineva mi-a spus despre ce se va petrece cu USA din 2002 …și evreii au spus când au pornit Thora…USA se va împărți în 4 state independente : dacă era Trump se făcea în liniște , dacă va fi joe bideu 🚽 va fi război civil . Așa că era de așteptat . Trump a fost ultimul președinte al USA , probabil că va fi președintele noului stat Florida că celelalte trei state independente vor fi California , Texas și New York. Nu va fi ușor , trebuiau să bubuie Pentagonul întâi și să aresteze clica lui joe bideu 🚽 clona. Poate au un scenariu al lor Pălăriile Albe dar sunt liberi prea mulți sioniști și khazari cu legături în toată lumea . Nu știu Europa . Am spus că , dacă este așa cum se spune , nu sunt pe deplin convins . Să auzim de bine .

    Apreciază

      • Scuze și eu . Dar abia acum am văzut întrebarea . Thora este un ansamblu de ritualuri ale evreilor împotriva sioniștilor . Pentru că puțină lume știe că evreii nu au nici o legătură cu sioniștii . Însă sioniștii își spun că sunt evrei doar public ,in particular ii urăsc pe evrei . Sioniștii au creat această confuzie . Sioniștii sunt cei care au organizat campania împotriva evreilor în al doilea război mondial. Majoritatea naziștilor erau sioniști . In scriptele vechi scrie că USA se va împărți în 4 state independente până în 2024 . Marele lor rabin din USA a declarat ( s-a șters totul de pe internet ) că evreii îl vor susține pe Donald Trump la alegerile prezidențiale din 2020 ,probabil că știau de fraudă ce urma să aibă loc . In August 2019 au pornit aceste ritualuri Thora împotriva sioniștilor și khazarilor . Indiferent cine va câștiga alegerile , ei vor continua să-si desfășoare ritualurile . Dacă ieșia Trump , totul se făcea în liniște , dacă ieșia Joe bideu 🚽 clona,atunci era posibil un război civil . După cum se vede ,războiul civil este aproape . Trump a încercat să preîntâmpine războiul civil , însă magia khazară , după cum se vede nu dorește . Să vedem cum se vor desfășura evenimentele .

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s