Toate familiile regale europene au origine kazară   

   POVESTEA ASCUNSĂ A REPTILIENILOR ÎN FORMĂ UMANĂ:

100-800 d.Hr. – o societate incredibil de malefică apare în Khazaria: Khazarii se dezvoltă într-o națiune condusă de un rege malefic care avea la curtea sa oligarhi ocultiști din artele negre ale Babilonului antic. În această perioadă, khazarii devin cunoscuți în țările din jur ca hoți, criminali, bandiți de drumuri și pentru că își asumau identitatea călătorilor pe care îi ucideau ca pe o normalitate practică profesională și mod de viață normal. 800 d.Hr. – Ultimatumul este dat de Rusia și de alte națiuni din jur:

 Liderii națiunilor din jur, în special Rusia, au avut parte de atâția ani de plângeri din partea cetățenilor lor încât, în grup, îi adresează un ultimatum regelui khazar. Aceștia îi trimit un comunicat regelui khazar prin care îi cer să aleagă una dintre cele trei religii abramice pentru poporul său, să o facă religie oficială de stat și să le ceară tuturor cetățenilor khazari să o practice și să îi socializeze pe toți copiii khazari să practice această credință.

Regele khazar a avut de ales între islam, creștinism și iudaism. Regele khazar a ales iudaismul și a promis că va respecta cerințele impuse de confederația de națiuni din jur, condusă de țarul rus. În ciuda acordului și a promisiunii sale, regele khazar și cercul său interior de oligarhi au continuat să practice magia neagră babiloniană antică, cunoscută și sub numele de satanism secret. Acest satanism secret presupunea ceremonii oculte care includeau sacrificarea copiilor, după ce îi schingiuiau până la sângerare, le beau sângele și le mâncau inimile.

Secretul adânc și întunecat al ceremoniilor oculte era că toate se bazau pe vechea închinare la Baal, cunoscută și sub numele de închinarea la Bufniță. Pentru a păcăli confederația de națiuni condusă de Rusia care supraveghea Khazaria, regele khazar a îmbinat aceste practici luciferice de magie neagră cu iudaismul și a creat o religie secretă hibridă satanică, cunoscută sub numele de Talmudismul babilonian. Aceasta a devenit religia națională a Khazariei și a alimentat același rău pentru care Khazaria era cunoscută anterior.

Din păcate, khazarii și-au continuat căile rele, jefuind și ucigând pe cei din țările din jur care călătoreau prin Khazaria. Hoții khazari încercau adesea să își asume identitățile după ce îi ucideau pe acești vizitatori și au devenit maeștri ai deghizărilor și identităților false – o practică pe care au continuat-o până în ziua de azi, împreună cu ceremoniile lor oculte de sacrificare a copiilor, care sunt de fapt venerarea străveche a lui Baal. 1.200 d.Hr. – Rusia și națiunile din jur s-au săturat și iau măsuri:

În jurul anului 1.200 d.Hr. rușii au condus un grup de națiuni care au înconjurat Khazaria și au invadat-o, pentru a opri crimele khazarilor împotriva poporului lor, care includeau răpirea copiilor mici și a bebelușilor pentru ceremoniile lor de sacrificiu de sânge lui Baal. Regele khazar și curtea sa interioară de criminali și hoți au ajuns să fie cunoscuți sub numele de Mafia khazară (MK) de către țările vecine. Liderii khazari aveau o rețea de spionaj bine dezvoltată, prin intermediul căreia obțineau avertismente prealabile și fugeau din Khazaria către națiunile europene din vest, luându-și cu ei imensa avere în aur și argint. S-au ascuns și s-au regrupat, asumându-și în același timp noi identități. În secret, și-au continuat ritualurile satanice de sânge și sacrificiu de copii și au avut încredere în Baal că le va da întreaga lume și toate bogățiile ei, așa cum pretindeau că le promisese, atâta timp cât continuau să schingiuiască și să sacrifice copii și sugari pentru el. Regele khazar și mafioții de la curtea sa au plănuit o răzbunare eternă împotriva rușilor și a națiunilor din jur care au invadat Khazaria și i-au alungat de la putere.

Mafia khazară invadează Anglia după ce a fost expulzată pentru sute de ani: Pentru a-și duce la bun sfârșit invazia, l-au angajat pe Oliver Cromwell pentru a-l asasina pe regele Carol I și a face din nou Anglia sigură pentru bănci. Astfel au început Războaiele Civile Englezești, care au făcut ravagii timp de aproape un deceniu, ducând la uciderea familiei regale și a sute de membri ai nobilimii engleze autentice.

Da, iarăși evreii Ashkenazi. Niciun membru al familiei regale nu a rămas însărcinat în mod natural din două motive: toate miresele regale „de sex feminin” sunt bărbați biologici ȘI copiii lor sunt creați în eprubetă cu ajutorul ADN-ului Rothschild, deci practic toți membrii familiei regale moderne sunt Rothschild prin ADN, indiferent de arborele lor genealogic – în acest fel garantează puritatea seminției (tip de sânge RH factor NEGATIV – tip extraterestru, 15% din populația mondială). Acesta este, de asemenea, motivul pentru care toți au hemofilie, pentru că sunt atât de consangvinizați, încât sunt practic monștri genetici – ciudații seminției lui Satan.

     Sursa: https://t.me/CodezVII/3895

Simbolismul ochiului atotvăzător : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240319%2Fpl_629036819_-2

Ierarhia Illuminati, nume, fețe: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240352%2Fpl_629036819_-2

2 comentarii

  1. Știam că toate curțile regale sunt khazari ,toate neamuri între ele . Toate mizerii ascunse ….ale neamului rothschild . Nu vedeți că după începerea pandemiei mincinoase currrrtile regale s-au dat la fund , doar Londra ce se mai dădea în spectacol . Să dispară și sataniștii ăștia împărătești că nimeni nu are nevoie de ei . Poate se mai trezesc și naivii de români care încă mai sunt … regaliști…! Romania a nu are regalitate in tradiție . Regalitate impus de rothschild – napoleon III, după ce Alexandru Ioan Cuza a fost trădat de evreii cămătari ,popii și negustorii greci la care s-au adăugat masoneria . Toate se plătesc pe lumea asta . Să auzim de bine .

    Apreciază

  2. Nota Bene!Și Domnitorul A.I. Cuza a fost tot un mason la fel ca și alți revoluționari pașoptiști:I.H. Rădulescu,N. Bălcescu,Dimitrie Brătianu(primul din ,,dinastia” Brătienilor care l-au adus în România ca domnitor pe masonul Carol I de Hohenzollern Sigmaringen) și mulți alții. Statul român înființat la 24 Ianuarie 1859 a fost la origine un stat masonic înființat de masoni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s