Miezul magnetic; Schimbarea polilor este finalizată  

  Deplasarea miezului magnetic, a polilor și a câmpului a fost acum finalizată energetic. Întoarcerea și SCHIMBAREA FIZICĂ a polilor magnetici ai Pământului vin, de asemenea, acum la finalizare, pe măsură ce întruchipăm Câmpul Punctului Zero al Neutralității și Iubirii Divine, în Quantum NO-TIME.

UNIFICAREA COMPLETĂ A TUTUROR POLARITĂȚIILOR ÎN UNICITATE!

Aceasta ne-a resetat deja complet vehiculul nostru și cel planetar – MERKABA și corectează și vindecă arhitectura căzută.

Ține minte că NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE!!

Există multă frică și energie karmică care este eliberată în special din zona chakrei sacrale și din pântec, pe măsură ce procesul nostru colectiv de vindecare se finalizează. Permiteți ca trecutul, toate liniile temporale/realitățile căzute și înregistrările istoriei să fie spălate de voi prin Dragoste Divină adevărată, pură.

Imaginați-vă că vă uitați la un ecran holographic și eliminăm toate suprapunerile sintetice chiar acum!

Acum este tot ce a fost, este și va fi vreodată!

În rest totul este ILUZIE, amintiri și speranțe/proiecții pentru viitor, pe care noi le scriem și le manifestăm în fiecare ACUM!

TOTUL RESTUL ESTE ILUZIE, MANIFESTĂM ÎN ACEST și ÎN FIECARE ACUM!

Dizolvați simularea Matricei artificiale, să nu mai cădeți în fals și tot ce este artificial. Nu mai urmăriți și nu lăsați fricile false ale minții ego-ului să vă direcționeze viața, asta a fost deconectat de ceea ce este cu adevărat REAL și ADEVĂRAT. Irealul este dezvăluit pe măsură ce îți dezvălui și îți arăți propriul tău sine adevărat!

Urmărirea și întruchiparea pe deplin a SINELUI nostru adevărat și real! Fără bariere! Toate iluziile rămase, percepțiile false, proiecțiile, formele de gândire și convingerile pe care s-au bazat Matricea falsă, artificială și eul nostru fals.

Dizolvați-vă complet în această mare de iubire divină, pură, adevărată, chiar ACUM! Toate pe măsură ce continuați să vedeți prin și să dizolvați iluziile false ale Ego-ului. Această schimbare divină interioară nu este la final. Noi trebuie să o facem! Cu fiecare respirație, gând, credință, intenții, speranțe, prin fiecare bătaie a inimii, proiecție, acțiune și pas pe care îl facem! Pe măsură ce ne dizolvăm complet și ne contopim în Unitatea, TOTALITATEA SINGULARITĂȚII CARE SUNTEM TOȚI, Falsul se dizolvă pe deplin ACUM!!

Vezi prin iluziile de separare a acestei false Matrice și a falsului tău Ego, toate și tot ceea ce nu a fost niciodată real pentru a începe să dizolvați complet simularea falsei Matrice. Cunoașteți, dețineți și utilizați-vă adevărata putere ca co-creator divin care ești !

 Conștiința pură a Sursei, întrupată, ceea ce suntem TOȚI!

Firmamentul artificial al cupolei care a acționat ca un cer fals este complet dizolvat acum. L-am putut vedea cu ochii mei vineri. Aceasta deschide adevăratele noastre ceruri cu proprii noștri ochi, către spectrul curcubeu complet multidimensional de 144 lățimi de bandă de frecvență dimensională, spectrul razelor de culoare și undele sonore ale Muzicii Sferelor, care poartă seturile noastre de instrucțiuni corectate ale Sunetului Divin Original. și Câmpurile de Lumină ale Creației. Planurile noastre și cele divine cosmice. Acest lucru are loc deja, deoarece tot mai multe fenomene ale cerului, cum ar fi norii curcubeu irizați, sunt reprezentate din ce în ce mai des acum, pe măsură ce adevăratul spectru de culori al Pământului, Noua Ascensiune devine vizibilă pentru ochii noștri.

Pe măsură ce invizibilul devine vizibil, iar ce era imposibil a devenit posibil acum! Pe măsură ce CERUL COBĂRĂ PE PĂMÂNT ȘI SE NASC TOATE LUMIILE LIBERE NOI!

Toate liniile temporale/realitățile căzute, amintirile false, proiecțiile, înregistrările istoriei se dizolvă pe deplin acum, deoarece ADEVĂRUL ADEVĂRAT a fost returnat și este reamintit din nou, susținut prin Miezul Cristallin și Activarea Rețelei, în interior și în exterior! Câmpul morfogenetic și Scutul Tribal, ca parte a Întoarcerii Sferei lui Amenti, au fost complet reinstalate, vindecate și sunt acum complet online și operaționale, preluând și suprascriind complet câmpul magnetic fals și stratul de ozon, pe măsură ce vechiul este complet offline simultan.

Întreaga planetă și câmpurile noastre sunt înconjurate de un scut cu plasmă curcubeu, opalescent, iridescent, alb diamant, care dizolvă toate distorsionările, inversiunile, codificările mai mici, densitatea, AI (Inteligența Artificială), inversările și încărcătura karmică, toate și orice este fals și artificial. Toate acestea făceau parte din planurile și realitățile false, inversate, din domeniul nostru și al Colectivului. Sălile de trecere Amenti și coridorul înregistrărilor de Smarald sunt complet deschise, deoarece Miezul Cristalin al Pământului a fost complet aprins prin întoarcerea deplină a Sfintei Treimi, ca parte a Reîntoarcerii complete a Flăcării Fondatoare Triple, care consta în / este întruchipată și ancorată în câmpul planetar, de către și prin reprezentanții raselor Fondatoare Originale, Ordinul de Smarald și Elohimii Cosmici ai Diamantului Alb.

Sfera Armenti eliberează Noile Planuri Divine și seturi de instrucțiuni pentru toți Noii Oameni Angelici Divini și Cetățeni Cosmici, prin deschiderea și Activarea pasajelor Chivotului Legământului. Vehiculele noastre multi-dimensionale MERKABA și Corpul Androgin de Lumină Aurora Krystar Saphira și cel al planetei, au fost corectate complet și sunt ,,aprinse” acum.

SFÂNTA TRINITATE s-a întors complet, iar aspectele Divine Cosmice Masculin, Feminin și Fiu au fost complet renăscute ca UNUL! Restabilirea Iubirii Divine, Ordinea Divină, Dreptatea, Echilibrul, Pacea, Armonia, Bucuria și Pacea pentru TOȚI!

Dizolvarea completă a tuturor matricelor și țesăturii căzute, luminii false și fantomatice, realitățile, structurile, arhitectura și materia artificială a matricei în QUANTUM NO-TIME.

Grila Cosmică a Trandafirului de Diamant și Inimii de Smarald este complet aprinsă, iar evenimentul Supernova Inimii ajunge în crescendo pe măsură ce ne apropiem de punctul culminant al energiilor pentru a atinge vârful final.

Holy Trinity, Graal și Undele Diamond White Rainbow Plasma, codurile curg prin Grile și câmpurile noastre, suprascriind complet vechii curenți de rețea bi-undă. Dublin, Irlanda se află și face parte dintr-o rețea puternică a Trandafirului de Diamant și este, de asemenea, conectată prin rețeaua planetară a Trandafirului Cosmic și Inimii de Smarald. Am lucrat cu asta în weekend, precum și cu miezul magnetic și schimbarea polilor și mi s-a arătat cea mai frumoasă înflorire cu plasmă și activări ale rețelei Trandafirului de Diamant și Inimii de Smarald care au loc în jurul corpului planetar și din punct de vedere cosmic!!

    TOTUL ESTE ONLINE!!

Acum percepția noastră ajunge din urmă cu tot ceea ce a fost deja manifestat și co-creat în Câmpul Cuantic al Noului Câmp Creator Organic Divin! ADN-ul nostru multidimensional, Soarele de Diamant, Corpul de Cristal și Genele, sunt pe deplin aprinse și aduse în conștientizarea noastră conștientă, ca șablonul divin al celor 144 plus trei CA UNU ESTE COMPLET ONLINE ACUM!

Planurile noastre divine au fost complet restaurate și sunt On-Line, pe măsură ce vechile sisteme inversate, planurile, codurile inferioare, realitățile artificiale Matrix cu toate formele și credințele sale limitative, false, de gândire sunt complet dizolvate! Toată lumea va înțelege acest lucru și ceea ce este acum disponibil în câmpul Colectiv în propriul moment Divin ACUM, în NO-TIME.

Continuați să susțineți acest lucru și să ascultați propria voastră îndrumare interioară mai presus de toate și de toți ceilalți, pentru a vedea ce următori pași trebuie să faceți, ascultând și cereți următoarele seturi de navigare și instrucțiuni care se deblochează complet din interiorul inimilor noastre sacre de cristal și multidimensionale. ADN-ul care deține cheile și codurile Edenice/Paradisiace, Pământul Ascensiunii, Fericirea, Iubirea Divină/ Unirea, Abundența, Libertatea și Suveranitatea, care sunt complet deblocate acum.

Aliniindu-ne pe deplin cu adevăratul nostru destin și inimile care ne cheamă! Continuă să asculți Inima ta, Sufletul tău, în timp ce te îmbini pe deplin cu Avatarul tău de Diamant, deja înălțat, și cu Sinele antic, în acest moment magic acum.

Permiterea tuturor iluziilor, deziluziilor, percepțiilor și proiecțiilor false rămase, judecăților și nesiguranțelor, fricilor, îndoielilor și grijilor, să dispară acum ușor și fără efort, permițând ca tot ceea ce este neadevărat și fals să cadă și să se dizolve complet. Fără efort, în timp ce ne reamintim ceea ce este cu adevărat real!

Viitorul, ca toate căile, constă într-o singură INIMĂ-MINTE, în trup, în Suflet/LOGOS.

Predă-ți Sinele Tău fals rămas Sursei și lăsați-L pe Dumnezeu, Sursa și Duhul Sfânt să vă plinească cu adevărat și să vă arate calea către Noul nostru Eden.

  Iubire nesfârșită!  Sursa: Ramona Lappin /  https://www.facebook.com/ramona.lappin

8 comentarii

  1. Am mai citit niste postari anterioare din aceeasi categorie si m-am abtinut sa comentez. Am rezistat pana pe la jumatatea textului. Ca sa fiu indulgenta, am impresia ca autoarea sau fumeaza ierburi prea „grele”, sau pur si simplu isi bate joc de restul lumii. Pentru cei care o sa sara sa-mi raspunda ca daca nu-s in stare sa inteleg sa stau pe kuru-mi…..ii rog anticipat sa-mi explice in termeni rationali ce vrea sa zica „poeta”.

    Apreciază

      • Multumesc de raspuns. Era oare greu sa se exprime respectiva in termenii dv., simplu si la obiect? Pe de alta parte, nu cred ca raul va fi eliminat fara efort. Stiu ca asta ne-am dori cu totii, sa stam in fotoliu, cineva sa zica abracadabra si tot raul sa dispara. Ar fi ideal dar din pacate lucrurile nu cred ca stau chiar asa. Cu siguranta comportamentul nostru fata de tot ce ne inconjoara, mai bine spus respectul, sigur poate contribui la eliminarea raului.

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s